θεραπεία? δερματολόγου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: θεραπεία? δερματολόγου

Jason22 είπε:
τα ζελέ-πηλός κτλ,δεν έχουν να κάνουν με τριχόπτωση έτσι?Γιατί απ'ότι διαβάζω είναι μύθοι οι συγκεκριμένες διαγνώσεις.

Όχι, εφόσον ακουμπάνε μόνο πάνω στα μαλλιά και όχι πάνω στο δέρμα. Δεν σου λέω σίγουρα ότι αμα ακουμπούν στο δέρμα θα προακλέσουν τριχόπτωση, αυτό δεν το ξέρει κανένας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

Fenimore είπε:
Όχι, εφόσον ακουμπάνε μόνο πάνω στα μαλλιά και όχι πάνω στο δέρμα. Δεν σου λέω σίγουρα ότι αμα ακουμπούν στο δέρμα θα προακλέσουν τριχόπτωση, αυτό δεν το ξέρει κανένας.

αν ακουμπανε πανω στο δερμα νομιζω εχω ακουσει οτι δεν μπορει να αναπνευσει το δερμα και προκαλει ξυροδερμιες και διαφορα αλλα που σαν αποτελεσμα εχουν καποια τριχοπτωση!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Μια διαφορά γνωρίζω προς το παρόν,ότι το μαλλί του σε αντίθεση με το δικό μου,είναι αρκετά λιπαρό.Δηλαδή πρέπει να λούζεται κάθε μέρα διαφορετικά είναι τίγκα στη λαδίλα.
ξεκινα να λουζεσαι με σαμπουαν κετοκοναζολης μερα παρα μερα

Jason22

New Member

εγώ ή ο πατέρας μου;
Δεν έχω λιπαρότητα,(μέχρι τώρα τουλάχιστον)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Jason22 είπε:
εγώ ή ο πατέρας μου;
Δεν έχω λιπαρότητα,(μέχρι τώρα τουλάχιστον)
τωρα το προσεξα,νομιζα ελεγες για εσενα :eek:
πες του να ξεκινησει,θα απαλαγει απο την λιπαροτητα :D

MANKAR

Active Member

kapamarou είπε:
τωρα το προσεξα,νομιζα ελεγες για εσενα :eek:
πες του να ξεκινησει,θα απαλαγει απο την λιπαροτητα :D

δεν απαλασεσαι απο τη λυπαροτητα, μετα τη χρηση του και μια μερα ακομα το πολυ μετα παλυ τα ιδια εχεις φουλ λυπαροτητα!!!!ξερεις τι προκαλει η λυπαροτητα διοτι εγω τωρα εχω μονο αυτο οχι σμηγμα που ειχα παλαιοτερα!!ξερεις κανενα τροπο να απαλαγω απο αυτην η' ειναι και αυτη κληρονομικη???

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
δεν απαλασεσαι απο τη λυπαροτητα, μετα τη χρηση του και μια μερα ακομα το πολυ μετα παλυ τα ιδια εχεις φουλ λυπαροτητα!!!!ξερεις τι προκαλει η λυπαροτητα διοτι εγω τωρα εχω μονο αυτο οχι σμηγμα που ειχα παλαιοτερα!!ξερεις κανενα τροπο να απαλαγω απο αυτην η' ειναι και αυτη κληρονομικη???
συνηθως το σμηγμα συνοδευεται με λιπαρο μαλλι,δεν εχω σμηγμα και δεν εχω δοκιμασει κατι γι αυτην την περιπτωση.
σε εμενα τα σαμπουαν κετοκοναζολης διωχνουν ακομα και την λιγη λιπαροτητα

basilis75

New Member

Fenimore είπε:

Το θεωρω Υπερβολικο αυτο....Η τριχα συνδεεται και μεταφερει "συστατικα" στο δερμα και στο αιμα...Εοπμενως δενμπορειςνα ισχυριστεις οτι "εφοσον ακουμπαει ΜΟΝΟ στο μαλλι....

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

basilis75 είπε:
Το θεωρω Υπερβολικο αυτο....Η τριχα συνδεεται και μεταφερει "συστατικα" στο δερμα και στο αιμα...Εοπμενως δενμπορειςνα ισχυριστεις οτι "εφοσον ακουμπαει ΜΟΝΟ στο μαλλι....

Υπάρχουν ένα σωρώ φάρμακα, χημικά, και (γενικά) συστατικά που όταν τα βάζεις τοπικά στο κέφαλι με λοσιόν ή κρέμες μπορούν να δώσουν επανέκφυση μαλλιών. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή να βάλεις κάτι στο κεφάλι και να χειροτερέψει την κατάσταση.

Jason22

New Member
Καλημέρα.Επιστρέφω για τα καλά αυτή τη φορά μάλλον!
Πηγαίνοντας σε 3ο δερματολόγο έκανα το τριχοριζόγραμμα (δεν ξέρω ποιά η άποψή σας για τη συγκεκριμένη μέθοδο πρόβλεψης) το οποίο έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα (το 10% είναι τελογενείς ,το 25% σε δυστροφική φάση)
Οπότε ξεκίνησα θεραπεία πριν 1,5 μήνα περίπου με regaine 5%,κάποιες βιταμίνες,σαμπουάν (δεν μου γεμίζει το μάτι olyderm λέγεται) και λοσιόν για μετά το λούσιμο η οποία δεν γνωρίζω που βοηθάει (frezyderm hair force).
Πάμε στις ερωτήσεις τώρα.

1.Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις που πρέπει να έχουν εμφανιστεί στον 1,5 μήνα θεραπείας για να καταλάβω αν πιάνει η θεραπεία ή αν χάνω τον χρόνο μου;

2.Πότε θ'αρχίσω να βλέπω αποτέλεσμα;

3.Έχω ξεχάσει 2-3 δόσεις,και γενικά στο ωράριο εφαρμογής δεν είμαι και ο πιο τακτικός,δηλαδή μπορεί να αργήσω για κάποιες δόση.Πόσο επηρεάζει αυτό την θεραπεία;

4.Αυτό που με δυσκολεύει είναι το λούσιμο.Πριν την θεραπεία λουζόμουν σχεδόν κάθε μέρα,οπότε ο δερματολόγος μου είπε να μην λούζομαι τόσο συχνά γιατί δεν θα δίνω χρόνο στο φάρμακο να δράσει αφού θα το ξεπλένω ουσιαστικά.Πόση ώρα μετά την εφαρμογή θεωρείται οκ για να λουστείς;

5.Θεωρείται αποτελεσματικό το regaine ή υπάρχουν πολύ καλύτερα φάρμακα μινοξιδίλης;

Γενικά,κατά καιρούς έχω αρκετές απορίες,μέχρι τώρα αυτές θυμάμαι,οπότε θα συμπληρώνω ανά διαστήματα!
Πάντως πιστεύω υπάρχει επιδείνωση και έχω την εντύπωση ότι "στενεύει" η hairline.
*όποιο απ'τα παραπάνω έχετε ευχαρίστηση απαντήστε μου!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Κατα την αποψη μου το site ξερει πολυ παραπανω απο ολους τους δερματολογους.Οποτε τσαμπα χαλας λεφτα.Η μινοξιδιλη κανει δουλεια σχεδον σε ολους.Αυτο δεν σημαινει οτι κανει κ την ιδια δουλεια σε ολους.Αλλοι ξαναβλεπουν τα μαλλια τους (ενα ποσοστο)αλλοι απλα συντηρουνται και αλλοι χανουν λιγοτερα απο οτι θα εχαναν χωρις αυτην.Η φιναστεριδη ειναι πιο δυνατη απο την μινοξιδιλη,ειναι ομως και πιο επικινδυνη.το λουσιμο το συχνο μαλλον δεν κανει κατι κακο...σε πολλους μαλιστα κανει κ καλο.Βλε κ ενα σαμπουαν κετοκοναζολης 2 φορες την εβδομαδα.Διαβασε καλα το site κ θα μαθεις πολλα.....αν θες να χαλας λεφτα για τριχοριζογραμματα σε δερματολογους,καλυτερα δωστα σε κανενα φτωχο,που δεν θα πανε χαμενα!!!οι δερματολογοι στην Ελλαδα ειναι 50 χρονια πισω σε αυτο το θεμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα