η Κριτικη μου στο google για την εμπειρια μου απ την Αναστασακης Ηair Clinic , ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

Aldo

Well-Known Member
Η δική σου αγωνία είναι αυτή..εμένα είναι ο σχεδιασμός των temporals και τα δεσίματα τους με την hairline..ο καθένας το χαβά του.χαχαχαχα τεσπά,μην χαλάσουμε το νήμα του Άλντο με τις δικές μας μαλακίες..έχει ενδιαφέρον να δούμε τι απάντηση θα του δωθεί από γκουγκλε
Εμένα η δίκη μ αγωνία είναι το ΚΤΕΟ του μικρού το είχα ξεχάσει .. έχει λήξει απ τς 13 του μήνα. Και ο σταυρος ο γνησιος για το 4.2 να ρθει από τζαπαν.
Η google θα δώσει απάντηση σύντομα έχω κάνει αναφορά για το συμβάν και περιμενω απάντηση!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό ειναι ενα πολύ ωραίο post που περιγράφει πραγματικά πως έχει η κατάσταση. Η πλειοψηφία των μελών ξέρει οτι δεν μπορεί να τα βάλει με μία κλινική που ειναι πιο ισχυρή και οτι θα χάσει σε ενδεχόμενη σύγκρουση + τα έξοδα που θα απαιτηθούν για νομικούς κτλπ. Οπότε στο παραμικρό άκουσμα οτι η κλινική απειλεί συγκεκριμένα μέλη με μηνύσεις, και τα υπόλοιπα μέλη αυτόματα καλλιεργούν μέσα τους ένα αίσθημα τρομοκρατίας, φόβου και ανασφάλειας και σταματάνε πλέον να κάνουν κριτικές στην συγκεκριμένη κλινική. Και έτσι η κλινική έχει πετύχει πλέον τον σκοπό της να δημιουργήσει αίσθημα φόβου και τρομοκρατίας στα μέλη με σκοπό να σωπάσουν και να κάνει ανενόχλητη την διαφήμιση της.

Αυτό με την σειρά της οδηγεί το φόρουμ να χάνει την δυναμική που είχε κάποτε στο να λειτουργεί σαν μοχλός πίεσης των κλινικών που δεν υπήρχαν γιατροί να το παίζουν νταήδες και να απειλούν και να εκφοβίζουν τα μέλη και υπήρχε μια ελευθερία στην ελευθεροτυπία χωρίς φόβο κάτι που φαίνεται να έχει χαθεί πλέον.

Ο μόνος που κινδυνεύει nick90 είναι ο moderator και ο διαχειριστής, οι υπόλοιποι είσθε τζάμπα μάγκες. Για να στο πω απλά να μην έχεις κάποια ανησυχία. Οι μηνύσεις πάντα γίνονται στους υπεύθυνους των φόρουμ, αφού αυτοί έχουν την νομική ευθύνη της λειτουργίας και των γραφομένων. Εσείς απλά δεν υπάρχετε.

vlafo

Well-Known Member
Ο μόνος που κινδυνεύει nick90 είναι ο moderator και ο διαχειριστής, οι υπόλοιποι είσθε τζάμπα μάγκες. Για να στο πω απλά να μην έχεις κάποια ανησυχία. Οι μηνύσεις πάντα γίνονται στους υπεύθυνους των φόρουμ, αφού αυτοί έχουν την νομική ευθύνη της λειτουργίας και των γραφομένων. Εσείς απλά δεν υπάρχετε.
Δεν είναι έτσι ακριβως.
Μπορεί να στραφεί κατά παντός υπευθύνου και με ονοματεπώνυμο αν χρειαστεί.
(Άλλο που δεν έχει καμία ελπίδα να δικαιωθεί,αυτό είναι άλλη ιστορία).

aeratos28

Just aeratos
Ε όχι cvial και τζάμπα μάγκες..δεν υπήρξα ποτέ τζάμπα στη ζωή μου(μιλώ για εμένα μόνο ,δεν εκπροσωπώ κανέναν σε αυτό),γτ μάγκας ουδέποτε το έπαιξα ..εγώ ΑΝ απειληθώ ,θα απαντήσω .δεν έχω να φοβηθω τπτ και κανέναν.φοβου τους Δαναούς και δώρα φεροντας.....έχω καταγωγή από Άργος..!!

nick90

Well-Known Member
Εγώ δεν ανησυχώ για κάτι, απλά βλέπω οτι πολλά μέλη δεν το γνωρίζουν αυτό οτι δεν κινδυνεύουν οι ίδιοι και οταν ακούνε για μηνύσεις κτλπ ψαρώνουν στον εκφοβισμό του γιατρού και κόβουν πέρα...Ήδη πολλοί έχουν αποσυρθεί γενικά ή από τα νήματα της κλινικής, ανάμεσα τους και ο tol που δήλωσε χτες οτι δεν θα ξανασχοληθεί με την κλινική, καθώς ειναι δημόσιος υπάλληλος (διευθυντής σχολείου) και προφανώς σκέφτηκε οτι άμα υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να μάθει ποιος ειναι και του κάνει μήνυση , ακόμα και αν δεν βγει άκρη τελικά μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση θα του έχουν κόψει το μισθό του που παίρνει...!

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή το έχω ψάξει το θέμα όπως καταλαβαίνεις (και το έχουμε δει και στο παρελθόν) το εξώδικο/μήνυση απευθύνεται στους υπεύθυνους ζητώντας τους καταρχήν να κατεβάσουν τα σχόλια ή αλλιώς θα κριθούν υπεύθυνοι για ζημιές, κλπ, κλπ. Αυτό είναι το πρώτο και αναγκαίο βήμα, γιατί την ευθύνη της δημοσίευσης δεν την έχει το μέλος αλλά ο διαχειριστής. Το μέλος είναι ανώνυμο, μπορεί να γράφει από την Ζιουζιλάνδη, δηλαδή τρέχα γύρευε.

aeratos28

Just aeratos
Πάντως αυτά τα κόλπα με την google δεν τα ξέρω..απαντάνε σε τέτοια?δεν το κάνουν όπως οι μπάτσοι,που δεν σου λένε ποιος σου έκανε καταγγελία ?
Εμένα η δίκη μ αγωνία είναι το ΚΤΕΟ του μικρού το είχα ξεχάσει .. έχει λήξει απ τς 13 του μήνα. Και ο σταυρος ο γνησιος για το 4.2 να ρθει από τζαπαν.
Η google θα δώσει απάντηση σύντομα έχω κάνει αναφορά για το συμβάν και περιμενω απάντηση!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ δεν ανησυχώ για κάτι, απλά βλέπω οτι πολλά μέλη δεν το γνωρίζουν αυτό οτι δεν κινδυνεύουν οι ίδιοι και οταν ακούνε για μηνύσεις κτλπ ψαρώνουν στον εκφοβισμό του γιατρού και κόβουν πέρα...Ήδη πολλοί έχουν αποσυρθεί γενικά ή από τα νήματα της κλινικής, ανάμεσα τους και ο tol που δήλωσε χτες οτι δεν θα ξανασχοληθεί με την κλινική, καθώς ειναι δημόσιος υπάλληλος (διευθυντής σχολείου) και προφανώς σκέφτηκε οτι άμα υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να μάθει ποιος ειναι και του κάνει μήνυση , ακόμα και αν βγει άκρη τελικά μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση θα του έχουν κόψει το μισθό του που παίρνει... !

Ε στο λέω εγώ λοιπόν. Αν κάποιος έπρεπε να ανησυχεί και να θέλει να σταματήσει και να φύγει είμαι εγώ όχι εσείς.

aeratos28

Just aeratos
Τότε αν απλά βρίζουμε και εμείς στις ύβρεις του γιατρού,τις ειρωνίες του και το σκουπιδιασμα προσωπικότητας που κάνει σε όποιον διαφωνεί μαζί του γτ το μαύρο,άσπρο δεν είναι,τελικά ,θα είμαστε τζάμπα μάγκες, γτ θα την πληρώσει άλλος με όχι δικά του γραφόμενα..και έχει βάλει και στο τριπακι αυτό,τον κουτουλη τον Χρήστο και άρχισε να μιλάει για αμορφωσια δική μας και μας αποκαλεί φίδια κτλ..αυτόν,τον έχω βάλει στο μάτι...
Ε στο λέω εγώ λοιπόν. Αν κάποιος έπρεπε να ανησυχεί και να θέλει να σταματήσει και να φύγει είμαι εγώ όχι εσείς.

vlafo

Well-Known Member
ακόμα και αν δεν βγει άκρη τελικά μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση θα του έχουν κόψει το μισθό του που παίρνει...!
Δεν του κόβουνε κανένα μισθό nick,απλά μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή μπορεί να παρθούν κάποια ασφαλιστικά μέτρα αν ζητηθούν και είναι θετική η απάντηση που να απαγορεύουν κάποια συγκεκριμένα σχόλια ή οτιδήποτε άλλο.

bobby

Well-Known Member
Ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια που πρέπει να το βάλουμε σε ταμπέλα για το τι πάει να πει repair.
Μπράβο φίλε oreo έχεις γίνει πλέον ένας expert και χαίρομαι για αυτό.
Αλλά επέμβαση δε βλέπω να κάνουμε.;)
Με αυτά που βλέπει και ακούει τι επέμβαση να κάνει??????? Έχει και μαλλούρα....... :p :p :p :p :p Να γίνει κανά λάθος και γίνει χειρότερα?????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick90

Well-Known Member
Δεν του κόβουνε κανένα μισθό nick,απλά μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή μπορεί να παρθούν κάποια ασφαλιστικά μέτρα αν ζητηθούν και είναι θετική η απάντηση που να απαγορεύουν κάποια συγκεκριμένα σχόλια ή οτιδήποτε άλλο.
κάπου ειχα δει οτι αν εμπλακεί δημόσιος υπάλληλος σε υπόθεση μηνύσης μέχρι να εκδικαστεί χάνει το 30% του μισθού του. Αυτό δεν το ξέρω βεβαια αν ισχύει σίγουρα, καθώς δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε δημόσιος υπαλληλος. Αν υπάρχει καποιος νομικός στο φόρουμ να μας απαντήσει :p

alex7

Well-Known Member
κάπου ειχα δει οτι αν εμπλακεί δημόσιος υπάλληλος σε υπόθεση μηνύσης μέχρι να εκδικαστεί χάνει το 30% του μισθού του. Αυτό δεν το ξέρω βεβαια αν ισχύει σίγουρα, καθώς δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε δημόσιος υπαλληλος. Αν υπάρχει καποιος νομικός στο φόρουμ να μας απαντήσει :p
Καταργήθηκε από ΣΥΡΙΖΑ.Αν παλιά σου έκαναν μήνυση τότε αυτομάτως τιθοσουν σε διαθεσιμότητα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης με το 75% των αποδοχών .Τώρα δεν ισχύει

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

κάπου ειχα δει οτι αν εμπλακεί δημόσιος υπάλληλος σε υπόθεση μηνύσης μέχρι να εκδικαστεί χάνουν το 30% του μισθού τους. Αυτό δεν το ξέρω βεβαια αν ισχύει σίγουρα, καθώς δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε δημόσιος υπαλληλος. Αν υπάρχει καποιος νομικός να μας απαντήσει :p

Αυτό είναι και το πρόβλημα, κάνετε υποθέσεις χωρίς να έχετε πρακτική εμπειρία επί του θέματος. Επαναλαμβάνω Η ΕΥΘΥΝΗ είναι των διαχειριστών, σε αυτούς απευθύνεται κατ' αρχήν με σκοπό να διαγραφούν σχόλια και μόνο όταν αυτό δεν γίνει το θέμα προχωράει παρακάτω.

nick90

Well-Known Member
Καταργήθηκε από ΣΥΡΙΖΑ.Αν παλιά σου έκαναν μήνυση τότε αυτομάτως τιθοσουν σε διαθεσιμότητα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης με το 75% των αποδοχών .Τώρα δεν ισχύει
είσαι σίγουρος οτι καταργήθηκε; θα ρωτήσω τον δικηγόρο μου να δω έτσι από περιέργεια. Ασχετα που δεν μπορεί να κάνει τίποτα στα μέλη ο γιατρός, άδικα ψαρώνουν μερικοί...

aeratos28

Just aeratos
Αν υπέθεσε ο τολ κάτι τέτοιο,οκ,ο άνθρωπος αγχώθηκε ,ζει την οικογένεια του από τον μισθό αυτό ,για έναν τυχάρπαστο να έχει πρόβλημα οικονομικό κτλ?για αυτό εμείς του ιδιωτικού τομέα είμαστε ελεύθερα πνεύματα..χαχαχαχαχαχα,Νικ,δεν ψαρωνουμε όλοι μην αγχώνεσαι.
είσαι σίγουρος οτι καταργήθηκε; θα ρωτήσω τον δικηγόρο μου να δω έτσι από περιέργεια. Ασχετα που δεν μπορεί να κάνει τίποτα στα μέλη ο γιατρός, άδικα ψαρώνουν μερικοί...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τότε αν απλά βρίζουμε και εμείς στις ύβρεις του γιατρού,τις ειρωνίες του και το σκουπιδιασμα προσωπικότητας που κάνει σε όποιον διαφωνεί μαζί του γτ το μαύρο,άσπρο δεν είναι,τελικά ,θα είμαστε τζάμπα μάγκες, γτ θα την πληρώσει άλλος με όχι δικά του γραφόμενα..και έχει βάλει και στο τριπακι αυτό,τον κουτουλη τον Χρήστο και άρχισε να μιλάει για αμορφωσια δική μας και μας αποκαλεί φίδια κτλ..αυτόν,τον έχω βάλει στο μάτι...

Με νομικούς όρους (ας πούμε εξωτερικού που υπάρχει και περισσότερη εμπειρία) το 80% από τα σχόλια δεν θα υπήρχαν. Θα είμασταν αποστειρωμένοι και αυτό δεν έχει σχέση με το αν εκπροσωπείται η κλινική ή όχι στο φόρουμ.

Kostas97

Well-Known Member
Ξερει καποιος τι διαδικασια απαιτειται προκειμενου να βρεθει ποιος ειναι πισω απο το προφιλ;
Δε συζηταμε σε περιπτωση που υπαρχει και vpn.
Ενα τηλεφωνο ειναι μωρε χαχαχα.
Αν ηταν ετσι τα δικαστηρια δεν θα εκαναν τιποτα αλλο απο το να δικαζουν υποθεσεις αντιδικιων στο ιντερνετ.
Και η διωξη θα ασχολουταν μονο με ψευτοπροφιλακια στο ιντερνετ.

Προφανως και ο Τολ δε θα δωσει το ονομα του. Ποσοι δικοφιλοι υπαρχουν εκει εξω...
Θυμαμαι στο σχολειο καποιοι γονεις ολο μηνυσεις ηθελαν να κανουν.

platanos

Well-Known Member
Με νομικούς όρους (ας πούμε εξωτερικού που υπάρχει και περισσότερη εμπειρία) το 80% από τα σχόλια δεν θα υπήρχαν. Θα είμασταν αποστειρωμένοι και αυτό δεν έχει σχέση με το αν εκπροσωπείται η κλινική ή όχι στο φόρουμ.
CVIAL όταν εννοείς το 80% από τα σχόλια δεν θα υπήρχαν, αναφέρεσαι στο "επίπεδο" του φορουμ, στους κανόνες και το "ξεσκαρτάρισμα" των μηνυμάτων που κάνει ο εκάστοτε moderator ή σε μηνύσεις και αναφορές από πλευράς φορουμιτών/κλινικών;

Μπλουζα