η Κριτικη μου στο google για την εμπειρια μου απ την Αναστασακης Ηair Clinic , ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

aeratos28

Just aeratos
Θα σκάσει γκάνγκστερ εντελώς στον γιατρό ο ορεο,παρέα με το Χουντ,με την απειλή όπλου να του φωνάζει,υπέγραψε ρε κ@ργ!όλη ,ότι αν γίνει μαλακία ,θα μου δώσεις πίσω τα λεφτά όλα και θα διορθώσεις τα πάντα δωρεάν και θα μου αναγεννήσεις όσα χάθηκαν από τη δοτρια..
Έχεις μπλέξει σε φιλοσοφικά μονοπάτια και θα το "κάψεις" το ρημάδι χρονιάρες μέρες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια που πρέπει να το βάλουμε σε ταμπέλα για το τι πάει να πει repair.
Μπράβο ΄φίλε oreo έχεις γίνει πλέον ένας expert και χα'ιρομαι για αυτό.
Αλλά επέμβαση δε βλέπω να κάνουμε.;)

Είναι η αγωνία του τερματοφύλακα πριν το πέναλτι.

oreo

Well-Known Member
Έχεις μπλέξει σε φιλοσοφικά μονοπάτια και θα το "κάψεις" το ρημάδι χρονιάρες μέρες.
Είναι που ασχολούμαι μια ζωή με την πώληση βλέπω οτι και ο Αϊ Βασίλης σύμφωνα με μια διαφήμιση, θέλει να δει ποιος είναι ο Βασίλης πέρα απο το Αϊ , πως να μην επηρεαστώ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι που ασχολούμαι μια ζωή με την πώληση βλέπω οτι και ο Αϊ Βασίλης σύμφωνα με μια διαφήμιση, θέλει να δει ποιος είναι ο Βασίλης πέρα απο το Αϊ , πως να μην επηρεαστώ.

Χτύπα 2-3 ποτάκια το βραδάκι και θα ξελαμπικάρεις, θα τα δεις πιο καθαρά.

aeratos28

Just aeratos
Άλλο η πώληση προϊόντων άλλο η πώληση των χειρουργείων,ειδικά αισθητικων

ρε ορεο.!!

oreo

Well-Known Member
Και εγω την έχω μια αγωνία,αλλά για άλλους λόγους,όχι για αυτούς που λέει ο ορεο.
Φίλε η μεγαλύτερη αγωνία είναι να μην χαιρετήσεις οτι περήφανα κρατάς απο μαμά μαλιά, μετά έρχονται και οι άλλες αγωνίες. Αν ακούσεις και Βοσκόπουλο Αγωνία να παίζει πριν το χειρουργείο τρέχαααααα

gregkont13

Verified MM member
Μόλις είδα ότι έχουν ξεκινήσει τα κάλαντα σε 2-3 νήματα. Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα.

Ο Mod δεν επεμβαίνει για να προστατεύσει ούτε τα μέλη ούτε τις κλινικές. Ούτε κάνει συστάσεις σχετικά με τα δικαιώματα του καθενός. Το κάνει μόνο όταν η κατάσταση ξεφεύγει με "χαρακτηρισμούς" και πλέον το νήμα εκτρέπεται σε σχέση με την θεματολογία του. Το να απειλεί κάποιος κάποιον άλλο με μήνυση είναι νόμιμο δικαίωμά του αν νομίζει ότι θίγεται και μπορεί να το κάνει είτε γράφει και έχει παρουσία στο φόρουμ είτε όχι. Μπορεί να το κάνει και ένα μέλος προς άλλο μέλος ή προς την κλινική. Αυτή η ενέργεια θα κριθεί από τα δικαστήρια (αν οι απειλές γίνουν πραγματικότητα) αλλά και από την κοινότητα, από την κοινή γνώμη κάτι που πιθανώς να έχει μεγαλύτερη σημασία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κλινική απειλεί. Έχει ξαναγίνει πολλά χρόνια πριν στρεφόμενη κατά του διαχειριστή του φόρουμ αφού τα μέλη είναι ανώνυμα. Η απειλή μήνυσης όμως δεν μπορεί να εκφοβίζει κανέναν. Η ελευθερία έκφρασης είναι αναφαίρετο δικαίωμά του καθενός. Προσωπικά παροτρύνω τους πάντες να γράφουν ελεύθερα, να καταθέτουν την άποψή τους και να μην φοβούνται. Πρέπει να έχουν όμως και την τόλμη να την υπερασπιστούν όπου και αν χρειαστεί. Γιατί η ελευθερία δεν είναι δεδομένη, χρειάζεται αγώνες και θυσίες.

@grekont13, δεν είμαστε ένα παρεάκι που όταν κάποιος δεν είναι ευχάριστος τον διώχνουμε. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στον τομέα των μμ, είτε είναι ευχάριστοι είτε είναι δυσάρεστοι έχουν δικαίωμα στην έκφραση. Εξάλλου αυτή είναι και η μεγαλύτερη προσφορά στο φόρουμ. Εδώ ισχύει, με διευρυμένη ερμηνεία, το "η αρχη ανδρα δεικνυσι".

CVIAL, απλά αυτό που εμένα έχει αρχίσει και με ενοχλεί είναι ότι υπάρχει στα δικά μου μάτια μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος φόβου σε αυτά που γράφουν τα μέλη για αυτήν τη κλινική. Για παράδειγμα δεν έχω δει τον Tol ούτε να υβρίζει, ούτε να προκαλεί βλάβη σε κάποιον. Λέει την άποψη του στα μάτια μου, όπως πολλοί την είπαν σε ίδιο τόνο και για την advance. Ακόμα, έχω δει με τα μάτια μου εσένα προσωπικά να λες και στον Tol και σε άλλα μέλη να ανακαλέσουν αν η κριτική-άποψη τους είναι κάποιες φορές αρκετά σαρκαστική/καυστική, που μπορεί όντως να προσβάλλει κάποιον. Από ότι είδα σε αυτές τις περιπτώσεις, τα μέλη(στην πλειοψηφία τους) το έκαναν. Ο γιάτρος πάλι σε άλλο νήμα άφησε να εννοηθεί πως οι γιατροί που βρήκαν retro στον jacksmith δεν έχουν τις δικές του γνώσεις σύμφωνα με ακαδημαικά metrics. Άποψη του γιατρού... Αφού λοίπον λέει και εκείνος την άποψη του ελέυθερα για όλους και για όλα, στα δικά μου μάτια η αναφορά νομικών που παίρνουν screenshots για να κάνουν μηνύσεις είναι πολύ άσχημη. Το φόρουμ αυτό φτιάχτηκε, αν δεν κάνω λάθος, από ασθενείς που προσπαθούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα τους. Όταν αποφασίστηκε να συμμετέχουν γιατροί έγινε για το καλό του Φόρουμ. Όμως, αν μέλη αρχίζουν να φοβούνται να κάνουν έστω και καυστική κριτική σε μια κλινική, αυτό για μένα δείχνει ότι το φόρουμ αρχίζει και παίρνει έναν περίεργο δρόμο.

Επίσης, από τη δική μου τη μεριά δεν υπάρχει κάποιο ίχνος φόβου. Ο κάθε γιατρός μπορεί να λάβει υπόψη του ότι δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι είναι το κάθε μέλος στη ζωή του. Υπάρχουν μέλη με περιορισμένα οικονομικά που ψάχνουν λύση στην ΑΑ και μόλις ακούσουν για νομικούς, μυνήσεις κλπ τρέμουν. Υπάρχουν και μέλη που ίσως να έχουν μια οικονομική δυνατότητα 15πλάσια από του κάθε γιατρού, με όμαδες διεθνών νομικών άμα χρειαστούν και πολλά άλλα... Εγώ δεν φοβάμαι και ποτέ δεν έκανα και κριτική στο γιατρό την οποιά δεν θα έκανα και μπροστά του για να είμαι ειλικρινής. Όμως, αυτό το κλίμα απαντήσεων με μηνύσεις σε αυτά που λένε μέλη σαν τον Tol με απομακρύνουν. Δεν σου λέω να πάρεις μέτρα επειδή το λέω εγώ. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε. Όμως, αν μια πλειοψηφία μελών νιώθει πως δεν παίρνει κάτι από την κλινική πλέον, εκτός από διαμάχες και δεν μπορούμε να συνηπάρξουμε δεν βλέπω το λόγο ύπαρξης της σε ένα φόρουμ ασθενών. Όλα αυτά είναι η ταπεινή μου άποψη.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Η δική σου αγωνία είναι αυτή..εμένα είναι ο σχεδιασμός των temporals και τα δεσίματα τους με την hairline..ο καθένας το χαβά του.χαχαχαχα τεσπά,μην χαλάσουμε το νήμα του Άλντο με τις δικές μας μαλακίες..έχει ενδιαφέρον να δούμε τι απάντηση θα του δωθεί από γκουγκλε
Φίλε η μεγαλύτερη αγωνία είναι να μην χαιρετήσεις οτι περήφανα κρατάς απο μαμά μαλιά, μετά έρχονται και οι άλλες αγωνίες. Αν ακούσεις και Βοσκόπουλο Αγωνία να παίζει πριν το χειρουργείο τρέχαααααα

oreo

Well-Known Member
Η δική σου αγωνία είναι αυτή..εμένα είναι ο σχεδιασμός των temporals και τα δεσίματα τους με την hairline..ο καθένας το χαβά του.χαχαχαχα τεσπά,μην χαλάσουμε το νήμα του Άλντο με τις δικές μας μαλακίες..έχει ενδιαφέρον να δούμε τι απάντηση θα του δωθεί από γκουγκλε
Στην δεύτερη θα είσαι κουκλάκι, για να σε βγάλω απο την αγωνία. Και εγώ την απάντηση της google περιμένω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
CVIAL, απλά αυτό που εμένα έχει αρχίσει και με ενοχλεί είναι ότι υπάρχει στα δικά μου μάτια μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος φόβου σε αυτά που γράφουν τα μέλη για αυτήν τη κλινική. Για παράδειγμα δεν έχω δει τον Tol ούτε να υβρίζει, ούτε να προκαλεί βλάβη σε κάποιον. Λέει την άποψη του στα μάτια μου, όπως πολλοί την είπαν σε ίδιο τόνο και για την advance. Ακόμα, έχω δει με τα μάτια μου εσένα προσωπικά να λες και στον Tol και σε άλλα μέλη να ανακαλέσουν αν η κριτική-άποψη τους είναι κάποιες φορές αρκετά σαρκαστική/καυστική, που μπορεί όντως να προσβάλλει κάποιον. Από ότι είδα σε αυτές τις περιπτώσεις, τα μέλη(στην πλειοψηφία τους) το έκαναν. Ο γιάτρος πάλι σε άλλο νήμα άφησε να εννοειθεί πως οι γιατροί που βρήκαν retro στον jacksmith δεν έχουν τις δικές του γνώσεις σύμφωνα με ακαδημαικά metrics. Άποψη του γιατρού... Αφού λοίπον λέει και εκείνος την άποψη του ελέυθερα για όλους και για όλα, στα δικά μου μάτια η αναφορά νομικών που παίρνουν screenshots για να κάνουν μηνύσεις είναι πολύ άσχημη. Το φόρουμ αυτό φτιάχτηκε, αν δεν κάνω λάθος, από ασθενείς που προσπαθούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα τους. Όταν αποφασίστηκε να συμμετέχουν γιατροί έγινε για το καλό του Φόρουμ. Όμως, αν μέλη αρχίζουν να φοβούνται να κάνουν έστω και καυστική κριτική σε μια κλινική, αυτό για μένα δείχνει ότι το φόρμουμ αρχίζει και παίρνει έναν περίεργο δρόμο.

Επίσης, από τη δική μου τη μεριά δεν υπάρχει κάποιο ίχνος φόβου. Ο κάθε γιατρός μπορεί να λάβει υπόψη του ότι δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι είναι το κάθε μέλος στη ζωή του. Υπάρχουν μέλη με περιορισμένα οικονομικά που ψάχνουν λύση στην ΑΑ και μόλις ακούσουν για νομικούς, μυνήσεις κλπ τρέμουν. Υπάρχουν και μέλη που ίσως να έχουν μια οικονομική δυνατότητα 15πλάσια από του κάθε γιατρού, με όμαδες διεθνών νομικών άμα χρειαστούν και πολλά άλλα... Εγώ δεν φοβάμαι και ποτέ δεν έκανα και κριτική στο γιατρό την οποιά δεν θα έκανα και μπροστά του για να είμαι ειλικρινής. Όμως, αυτό το κλίμα απαντήσεων με μυνήσεις σε αυτά που λένε μέλη σαν τον Tol με απομακρύνουν. Δεν σου λέω να πάρεις μέτρα επειδή το λέω εγώ. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε. Όμως, αν μια πλειοψηφία μελών νιώθει πως δεν παίρνει κάτι από την κλινική πλέον, εκτός από διαμάχες και δεν μπορούμε να συνηπάρξουμε δεν βλέπω το λόγο ύπαρξης της σε ένα φόρουμ ασθενών. Όλα αυτά είναι η ταπεινή μου άποψη.

Κάποτε ο αείμνηστος Ρασούλης είχε γράψει: "οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο" για να του απαντήσει ο σπουδαίος Στράτος "όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουνε ρηγάδες και όσο υπάρχουν δάσκαλοι θα βγαίνουν μαθητάδες". Ως εκ τούτου μην ανησυχείς, κριτική πάντα θα υπάρχει ακόμα και αν πρέπει να την εφεύρουμε. Ως προς το αν πρέπει να υπάρχει ή όχι η κλινική στο φόρουμ θα απαντήσω κατηγορηματικά πως πρέπει ακόμα και αν ενοχλεί πολλούς. Μπορείς να κρίνεις κάτι όταν το βλέπεις, όταν υπάρχει φως. Στο σκοτάδι όλα φαίνονται το ίδιο.

nick90

Well-Known Member
CVIAL, απλά αυτό που εμένα έχει αρχίσει και με ενοχλεί είναι ότι υπάρχει στα δικά μου μάτια μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος φόβου σε αυτά που γράφουν τα μέλη για αυτήν τη κλινική. Για παράδειγμα δεν έχω δει τον Tol ούτε να υβρίζει, ούτε να προκαλεί βλάβη σε κάποιον. Λέει την άποψη του στα μάτια μου, όπως πολλοί την είπαν σε ίδιο τόνο και για την advance. Ακόμα, έχω δει με τα μάτια μου εσένα προσωπικά να λες και στον Tol και σε άλλα μέλη να ανακαλέσουν αν η κριτική-άποψη τους είναι κάποιες φορές αρκετά σαρκαστική/καυστική, που μπορεί όντως να προσβάλλει κάποιον. Από ότι είδα σε αυτές τις περιπτώσεις, τα μέλη(στην πλειοψηφία τους) το έκαναν. Ο γιάτρος πάλι σε άλλο νήμα άφησε να εννοειθεί πως οι γιατροί που βρήκαν retro στον jacksmith δεν έχουν τις δικές του γνώσεις σύμφωνα με ακαδημαικά metrics. Άποψη του γιατρού... Αφού λοίπον λέει και εκείνος την άποψη του ελέυθερα για όλους και για όλα, στα δικά μου μάτια η αναφορά νομικών που παίρνουν screenshots για να κάνουν μηνύσεις είναι πολύ άσχημη. Το φόρουμ αυτό φτιάχτηκε, αν δεν κάνω λάθος, από ασθενείς που προσπαθούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα τους. Όταν αποφασίστηκε να συμμετέχουν γιατροί έγινε για το καλό του Φόρουμ. Όμως, αν μέλη αρχίζουν να φοβούνται να κάνουν έστω και καυστική κριτική σε μια κλινική, αυτό για μένα δείχνει ότι το φόρμουμ αρχίζει και παίρνει έναν περίεργο δρόμο.

Επίσης, από τη δική μου τη μεριά δεν υπάρχει κάποιο ίχνος φόβου. Ο κάθε γιατρός μπορεί να λάβει υπόψη του ότι δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι είναι το κάθε μέλος στη ζωή του. Υπάρχουν μέλη με περιορισμένα οικονομικά που ψάχνουν λύση στην ΑΑ και μόλις ακούσουν για νομικούς, μυνήσεις κλπ τρέμουν. Υπάρχουν και μέλη που ίσως να έχουν μια οικονομική δυνατότητα 15πλάσια από του κάθε γιατρού, με όμαδες διεθνών νομικών άμα χρειαστούν και πολλά άλλα... Εγώ δεν φοβάμαι και ποτέ δεν έκανα και κριτική στο γιατρό την οποιά δεν θα έκανα και μπροστά του για να είμαι ειλικρινής. Όμως, αυτό το κλίμα απαντήσεων με μυνήσεις σε αυτά που λένε μέλη σαν τον Tol με απομακρύνουν. Δεν σου λέω να πάρεις μέτρα επειδή το λέω εγώ. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε. Όμως, αν μια πλειοψηφία μελών νιώθει πως δεν παίρνει κάτι από την κλινική πλέον, εκτός από διαμάχες και δεν μπορούμε να συνηπάρξουμε δεν βλέπω το λόγο ύπαρξης της σε ένα φόρουμ ασθενών. Όλα αυτά είναι η ταπεινή μου άποψη.
Αυτό ειναι ενα πολύ ωραίο post που περιγράφει πραγματικά πως έχει η κατάσταση. Η πλειοψηφία των μελών ξέρει οτι δεν μπορεί να τα βάλει με μία κλινική που ειναι πιο ισχυρή και οτι θα χάσει σε ενδεχόμενη σύγκρουση + τα έξοδα που θα απαιτηθούν για νομικούς κτλπ. Οπότε στο παραμικρό άκουσμα οτι η κλινική απειλεί συγκεκριμένα μέλη με μηνύσεις, και τα υπόλοιπα μέλη αυτόματα καλλιεργούν μέσα τους ένα αίσθημα τρομοκρατίας, φόβου και ανασφάλειας και σταματάνε πλέον να κάνουν κριτικές στην συγκεκριμένη κλινική. Και έτσι η κλινική έχει πετύχει πλέον τον σκοπό της να δημιουργήσει αίσθημα φόβου και τρομοκρατίας στα μέλη με σκοπό να σωπάσουν και να κάνει ανενόχλητη την διαφήμιση της.

Αυτό με την σειρά της οδηγεί το φόρουμ να χάνει την δυναμική που είχε κάποτε στο να λειτουργεί σαν μοχλός πίεσης των κλινικών που δεν υπήρχαν γιατροί να το παίζουν νταήδες και να απειλούν και να εκφοβίζουν τα μέλη και υπήρχε μια ελευθερία στην ελευθεροτυπία χωρίς φόβο κάτι που φαίνεται να έχει χαθεί πλέον.

Μπλουζα