CVIAL, απλά αυτό που εμένα έχει αρχίσει και με ενοχλεί είναι ότι υπάρχει στα δικά μου μάτια μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος φόβου σε αυτά που γράφουν τα μέλη για αυτήν τη κλινική. Για παράδειγμα δεν έχω δει τον Tol ούτε να υβρίζει, ούτε να προκαλεί βλάβη σε κάποιον. Λέει την άποψη του στα μάτια μου, όπως πολλοί την είπαν σε ίδιο τόνο και για την advance. Ακόμα, έχω δει με τα μάτια μου εσένα προσωπικά να λες και στον Tol και σε άλλα μέλη να ανακαλέσουν αν η κριτική-άποψη τους είναι κάποιες φορές αρκετά σαρκαστική/καυστική, που μπορεί όντως να προσβάλλει κάποιον. Από ότι είδα σε αυτές τις περιπτώσεις, τα μέλη(στην πλειοψηφία τους) το έκαναν. Ο γιάτρος πάλι σε άλλο νήμα άφησε να εννοειθεί πως οι γιατροί που βρήκαν retro στον jacksmith δεν έχουν τις δικές του γνώσεις σύμφωνα με ακαδημαικά metrics. Άποψη του γιατρού... Αφού λοίπον λέει και εκείνος την άποψη του ελέυθερα για όλους και για όλα, στα δικά μου μάτια η αναφορά νομικών που παίρνουν screenshots για να κάνουν μηνύσεις είναι πολύ άσχημη. Το φόρουμ αυτό φτιάχτηκε, αν δεν κάνω λάθος, από ασθενείς που προσπαθούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα τους. Όταν αποφασίστηκε να συμμετέχουν γιατροί έγινε για το καλό του Φόρουμ. Όμως, αν μέλη αρχίζουν να φοβούνται να κάνουν έστω και καυστική κριτική σε μια κλινική, αυτό για μένα δείχνει ότι το φόρμουμ αρχίζει και παίρνει έναν περίεργο δρόμο.
Επίσης, από τη δική μου τη μεριά δεν υπάρχει κάποιο ίχνος φόβου. Ο κάθε γιατρός μπορεί να λάβει υπόψη του ότι δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι είναι το κάθε μέλος στη ζωή του. Υπάρχουν μέλη με περιορισμένα οικονομικά που ψάχνουν λύση στην ΑΑ και μόλις ακούσουν για νομικούς, μυνήσεις κλπ τρέμουν. Υπάρχουν και μέλη που ίσως να έχουν μια οικονομική δυνατότητα 15πλάσια από του κάθε γιατρού, με όμαδες διεθνών νομικών άμα χρειαστούν και πολλά άλλα... Εγώ δεν φοβάμαι και ποτέ δεν έκανα και κριτική στο γιατρό την οποιά δεν θα έκανα και μπροστά του για να είμαι ειλικρινής. Όμως, αυτό το κλίμα απαντήσεων με μυνήσεις σε αυτά που λένε μέλη σαν τον Tol με απομακρύνουν. Δεν σου λέω να πάρεις μέτρα επειδή το λέω εγώ. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε. Όμως, αν μια πλειοψηφία μελών νιώθει πως δεν παίρνει κάτι από την κλινική πλέον, εκτός από διαμάχες και δεν μπορούμε να συνηπάρξουμε δεν βλέπω το λόγο ύπαρξης της σε ένα φόρουμ ασθενών. Όλα αυτά είναι η ταπεινή μου άποψη.