ειμαι 21 και εχω προβλημα με τα μαλλια μ!!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

spi

Well-Known Member
λοιπον εχω γραψει και σε ενα τοπικ αλλα ανοιγω και αυτο μηπως και λαβω περισσοτερες απαντησεις και βοηθειες.εχω πει λοιπον οτι εχω προβλημα τριχοπτωσης ειδικα τ τελευταιο χρονο και βλεπω καθε μερα τ μαλλια μ να πεφτουν κατα 10αδες.απ οτι εχω δει μια καλη λυση ειναι αυτο το big3!αυτο περα απο την κοκκινιλα εχει αλλες παρενεργειες?εχω δει κ ταχυκαρδια και παρακρατηση ουρων να γραφεται οτι προκαλει.επισης τ μινοξυδηλη πρεπει να μου την γραψει καποιος δερματολογος?να μ κανει ενα μιγμα?ποσο κοστιζει ολο αυτο τ πακετο περιπου για εναν μηνα?ξεφευγει σαν τιμη?συμφρει να το αγορασω?μετα το περας αυτων των 8-10 μηνων που εχει υποθει πως πρεπει να τ χρησιμοποιεις,θα παιρνω μετα μονο κατι που σταματα τη τριχοπτωση?δλδ ενα και μονο προιον που δε θα εχει τοσες παρρενεργειες?και γενικα τι θα ηταν καλο να κανω γτ ειμαι μολις 21 οπως προειπα και δε θελω να χαλασω την υγεια μου μ γτ ειμαι και ποδοσφαιριστης και μ αρεσει και η υγιεινη ζωη.αξιζει το κοπο να το κανω απο αυτην την ηλικια?αν και το προβλημα μ ειναι πραγματικα αρκετα μεγαλο.συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις απλα θελω να ειμαι πληρως ενημερωμενος πριν προβω σε καποια θεραπεια(που θεωρω οτι τ χρειαζομαι γτ τ προβλημα οσο παει και μεγαλωνει μερα με τ μερα).και ποσο κοστιζει μια επισκεψη σ εναν δερματολογο και αν μπορειται να μου συστησετε καποιον εδω στη Θεσσαλονικη που μενω.
α,και μπορει καποιος να γραψει λεπτομερως πως γινεται η ολη διαδικασια με το big3 ?τι κανεις και σε τι δοσεις?σας ευχαριστς για τ χρονο σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Απ: ειμαι 21 και εχω προβλημα με τα μαλλια μ!!!!

απο οτι καταλαβα φιλε μου δεν εχεις διαβασει τιποτα εδω μεσα!ξεκινα αμεσως μελετη!

NGL

Member

ξεκινα απο εδω http://www.hairlossgr.com/guides/men/ και να ακολουθεις τα βηματα ενα-ενα!

μονο ζημια μπορεις να κανεις στον εαυτο σου εαν δεν εχεις υπομονη και δεν μαθεις 5 πραγματα!

π.χ. Για να ακολουθησεις το big3 πρεπει να μαθεις ακριβως γιατι προκειται,γιατι δεν ειναι σε καμια περιπτωση αυτο το απλο που νομιζεις!
μην περιμενεις ,φανταζομαι ,απο κανεναν εδω να σου πει ετσι απλα ξεκινα Big3 (ειναι ΤΡΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ προιοντα-οχι ενα ,που μπορει σε αλογιστη χρηση να προκαλεσουν σοβαροτερες παρενεργειες κι οχι απλους ερεθισμους μονο )!

spi

Well-Known Member

Μπηκα στο Link που μου εδωσες το ειχα μελετησει και πριν γραψω εδω..πιστευω πως ειμαι σ ενα επιπεδο 2Α με 3 δε μπορω να καταλαβω ομως ακριβως.σιγουρα θελει ψαξιμο.απλως ρωταω εδω γτ δεν εχω και παρα πολυ χρονο με την εξεταστικη αλλα κυριως με τις προπονησης.παντως σκεφομαι να παω και σε εναν δερματολογο για να μου αξιολογησει την κατασταση.σημερα παντως παρατηρησα πως υπαρχουν καποιες μικρες τριχες αναμεσα στα μαλλια μου.αυτο ειναι ενθαρυντικο?παρ ολα αυτα εγω θελω στο κροταφο να δω καποια βελτιωση αλλα και να πυκνωσουν τα πανω μαλλια.πισω δεν εχω τετοιο προβλημα.αλλα οι τριχες μου συνεχιζουν να πεφτουν καθε μερα με το τσουβαλι...παντως εχετε να μου προτεινετε καποια χαλαρη θεραπεια για αρχη η θα ηταν φρονιμο να παω πρωτα στον δερματολογο?

NGL

Member

spi είπε:
Μπηκα στο Link που μου εδωσες το ειχα μελετησει και πριν γραψω εδω..πιστευω πως ειμαι σ ενα επιπεδο 2Α με 3 δε μπορω να καταλαβω ομως ακριβως.σιγουρα θελει ψαξιμο.απλως ρωταω εδω γτ δεν εχω και παρα πολυ χρονο με την εξεταστικη αλλα κυριως με τις προπονησης.παντως σκεφομαι να παω και σε εναν δερματολογο για να μου αξιολογησει την κατασταση.σημερα παντως παρατηρησα πως υπαρχουν καποιες μικρες τριχες αναμεσα στα μαλλια μου.αυτο ειναι ενθαρυντικο?παρ ολα αυτα εγω θελω στο κροταφο να δω καποια βελτιωση αλλα και να πυκνωσουν τα πανω μαλλια.πισω δεν εχω τετοιο προβλημα.αλλα οι τριχες μου συνεχιζουν να πεφτουν καθε μερα με το τσουβαλι...παντως εχετε να μου προτεινετε καποια χαλαρη θεραπεια για αρχη η θα ηταν φρονιμο να παω πρωτα στον δερματολογο?

πηγαινε πρωτα σ εναν καλο δερματολογο,να σου 2-3 πραγματα και μετα το κουβεντιαζουμε..

spi

Well-Known Member

ξερει κανενας καποιον καλο δερματολογο εδω στη θεσσαλονικη για να μου προτεινει?σας εχω πρηξει με τις ερωτησεις μ ε?συγγνωμη παιδια αλλα θελω να μαθω ο καημενος γτ τ μαλλια μου τ θελω κ εχω και καλη τριχα ρε γαμωτο που στρωνει ωραια..

Foras

New Member

Απλα πηγαινε σε εναν να σιγουρευτεις οτι πραγματι εχεις ανδρογενετικη αλωπεκια και οχι τιποτε αλλο.

NGL

Member

φιλε ξαναγραψε το ποστ με ελληνικους χαρακτηρες.οχι greeklish.

spi

Well-Known Member

εχεις δικιο για τ greeklish file moy..παιδια λεω να αγορασω και να ξεκινησω με fungoral για 2 φορες την εβδομαδα και regaine 5%.μηπως ξερετε και κανενα καλο σαμπουαν για να χρησιμοποιησω?α,και αυτα φτανουν για να μπορεσω να ελλατωσω την τριχοπτωση η θα χρειαστω και κατι ακομα.γενιακ θελω να αρχισω χαλαρα για να δω πως θα παει.εχετετε να προτεινετε κατι εξτρα η κατι ενναλακτικο?ουφ παλι σε ερωτησεις το γυρισα :p

kostas1986

New Member

spi είπε:
εχεις δικιο για τ greeklish file moy..παιδια λεω να αγορασω και να ξεκινησω με fungoral για 2 φορες την εβδομαδα και regaine 5%.μηπως ξερετε και κανενα καλο σαμπουαν για να χρησιμοποιησω?α,και αυτα φτανουν για να μπορεσω να ελλατωσω την τριχοπτωση η θα χρειαστω και κατι ακομα.γενιακ θελω να αρχισω χαλαρα για να δω πως θα παει.εχετετε να προτεινετε κατι εξτρα η κατι ενναλακτικο?ουφ παλι σε ερωτησεις το γυρισα :p

Ego tha sou protina
- sampouan fungoral(Ketoconazole) kai to T-sal tis neutrogena(Salicylic Acid)
- minoxidil 5% kai Spironolactone 2% krema proi/vradi

ola auta mporis na ta promitheutis apo edo --> http://www.minoxidil.com/

spi

Well-Known Member

παιδια μου ειπαν να κανω θεραπεια με δοσοληψεια απο το στομα τι εχετε να πειτε πανω σ αυτο?θα με βοηθησει ταχυτερα η ειναι χαμενος κοπος κ πιθανων να παρουσιασω προβλημα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member

μια ερωτηση ακομα το rogaine/regaine θα μου παρουσιασει καποιο προβλημα?καπου εω στο forum ενας που εχει μαλλον το ιδιο προβλημα με μενα ηθελε να αρχισει θεραπεια με 1. Φιναστερίδη (Proscar) + 5% Μινοξιδίλη (Rogaine/Regaine) + σαμπουάν με Ketoconazole 1-2% (Nizoral).εγω δε θελω να χρησιμοποιησω proscar.υπαρχει κατι αλλο ποθυ να το βρισκουμε στα ελληνικα φαρμακεια και να κανει μια αναλογη δουλεια?γενικα δε θελω να μπλεξω με αγορες μεσω ιντερνετ γτ οπως ειπα θελω κατι χαλαρο.τελευταια βλεπω αρκετες τριχες να μου πεφτουν(βεβαια ισως ειναι η ιδεα μου και παντα να υπηρχε αυτο απλα λογω αγνοιας δε τ εδινα σημασια).παντως τα μαλλια μου εχουν αραιωση και θελω ενα dht blocker και κατι που να εχει τριχοφυια απλα δε με ενδιαφερει και να δω τρομερα αποτελεσματα σε ενα 3μηνο αλλα τουλαχιστον σε 6μηνο και να βλεπω μειωση της τριχοπτωσης.και κατι ακομα το σαμπουαν που αναφερω ειναι για καθημερινη χρηση η θα πρεπει να παρω καποιο αλλο?και οσο για το πως θα τ χρησιμοποιω θα μου πει ο φαρμακοποιος ετσι δεν ειναι?

dim74

Member

ολα αυτα φιλε μου εχουν απαντηθει πολλες φορες...αντι να ρωτας μονο κανε εναν κοπο να διαβασεις...θα δεις μετα που θα ξερεις πολλα πραγματα και θα μπορεις πανω απο ολα να κρινεις ο ιδιος πριν παρεις κατι...

NGL

Member

τα ιδια παντελη,τα ιδια παντελακη μου.... :'(

spi

Well-Known Member

ναι αλλα εγω δεν εχω την δυνατοτητα ουτε τον χρονο να μπορω να ψαχνω συνεχεια στ forum γι αυτο εχω ανοιξει το τοπικ.εκανα 2-3 ερωτησεις μετα απο ψαξιμο αρκετο.αν ειχα ολες αυτες τις απαντησεις δε θα εμπαινα στον κοπο να ρωτησω.και εξαλλου ειναι τοσα πολλα τα τοπικ τοσες πολλες οι προτασεις που ειναι αδυνατον να μπορεσει καποιος να τα συγκεντρωσει ολα αυτα.και εξαλλου αν δε θελετε να με βοηθησετε δε χρειαζεται να απαντατε στο τοπικ μου.εγω εκανα ερωτησεις και περιμενω απλως καποιον να μου δωσει απαντησεις αν εχει την καλοσυνη.αν ειχαμε ολοι τον χρονο να διαβαζουμε ολα αυτα δε θα ρωτουσαμε.και φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που απορει.και πιστεψτε με εχω ψαξει αρκετα για να μπορω και να κανω ολες αυτες τις ερωτησεις.απλως θελω να εχω μια συγκεκριμενη απαντηση σε καποια συγκεκριμενα πραγματα.αυτο ειναι ολο

dim74

Member

δεν εχεις ψαξει τιποτα!αν ειχες δεν θα ειχες αυτες τις ερωτησεις!αν δεν εχεις χρονο πηγαινε σε δερματολογο!ειναι μια καλη αρχη!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα