λοιπον εχω γραψει και σε ενα τοπικ αλλα ανοιγω και αυτο μηπως και λαβω περισσοτερες απαντησεις και βοηθειες.εχω πει λοιπον οτι εχω προβλημα τριχοπτωσης ειδικα τ τελευταιο χρονο και βλεπω καθε μερα τ μαλλια μ να πεφτουν κατα 10αδες.απ οτι εχω δει μια καλη λυση ειναι αυτο το big3!αυτο περα απο την κοκκινιλα εχει αλλες παρενεργειες?εχω δει κ ταχυκαρδια και παρακρατηση ουρων να γραφεται οτι προκαλει.επισης τ μινοξυδηλη πρεπει να μου την γραψει καποιος δερματολογος?να μ κανει ενα μιγμα?ποσο κοστιζει ολο αυτο τ πακετο περιπου για εναν μηνα?ξεφευγει σαν τιμη?συμφρει να το αγορασω?μετα το περας αυτων των 8-10 μηνων που εχει υποθει πως πρεπει να τ χρησιμοποιεις,θα παιρνω μετα μονο κατι που σταματα τη τριχοπτωση?δλδ ενα και μονο προιον που δε θα εχει τοσες παρρενεργειες?και γενικα τι θα ηταν καλο να κανω γτ ειμαι μολις 21 οπως προειπα και δε θελω να χαλασω την υγεια μου μ γτ ειμαι και ποδοσφαιριστης και μ αρεσει και η υγιεινη ζωη.αξιζει το κοπο να το κανω απο αυτην την ηλικια?αν και το προβλημα μ ειναι πραγματικα αρκετα μεγαλο.συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις απλα θελω να ειμαι πληρως ενημερωμενος πριν προβω σε καποια θεραπεια(που θεωρω οτι τ χρειαζομαι γτ τ προβλημα οσο παει και μεγαλωνει μερα με τ μερα).και ποσο κοστιζει μια επισκεψη σ εναν δερματολογο και αν μπορειται να μου συστησετε καποιον εδω στη Θεσσαλονικη που μενω.
α,και μπορει καποιος να γραψει λεπτομερως πως γινεται η ολη διαδικασια με το big3 ?τι κανεις και σε τι δοσεις?σας ευχαριστς για τ χρονο σας
α,και μπορει καποιος να γραψει λεπτομερως πως γινεται η ολη διαδικασια με το big3 ?τι κανεις και σε τι δοσεις?σας ευχαριστς για τ χρονο σας