zaxas87
Member
καλησπερα και χαιρετω για πρωτη φορα το φορουμ,μολις προ μιας εβδομαδας εμαθα την υπαρξη του φορουμ και πραγματικα οταν το βρηκα διαβασα πολλα και σημαντικα πραγματα.επι της ουσιας τωρα.οταν προσφατα επισκεφθηκα τη δερματολογο για ενα αλλο θεμα με κοιταξε στο κεφαλι και μου πε αρχιζεις να αραιωνεις............πραγμα το οποιο υσχιει.ιστορικο(εχω κληρονομικο απο πατερα φουλ)και αυτος και ο αδερφος του και ο παππους μου.βεβαια ο πατερας μου μεχρι τα 40 ειχε κανονικα και απο τοτε μεχρι τωρα τα 60 τα εχανε.το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι 27 και ειμαι οπως ο πατερας μου στα 40.δηλαδη σαν να εγεινε σε εμενα αλλα ποιο προωρα.τεσπα η αριαωση μου ειναι γενικη και οχι σε συγκεκριμενα σημεια.η φαρμακοποιος προ μηνα μου εδωσε τη εξης θεραπεια.1(biotrin hair lotion+minoxidil 5%+lot betrovate)2.hairloss sebamed shampoo.3.anagena caps.το κοκτειλ το οποιο μ εδωσε μ πε ο φαρμακοποιος πολυ καλο.για τα αλλα δεν σχολιαζω.να τονισω οτι δεν γνωριζω πραματα και γενικα στην ολη ταλαιπωρια τωρα μπηκα.αποτελεσματα εδω και ενα και κατι μηνα εχω δει προς το θετικοδεν μπορω να καταλαβω αν εχουν βγει καινουργιες τριχες αλλα οι ηδη υπαρχουσες παχυναν και ειναι πιο ζωηρες.δεν εχω ουτε φαγουρες ουτε πονοκεφαλους ουτε πριξιματα(απλα τα ματια μου δειχνουν λιγο κουρασμενα και σα να μαυριζουν απο κατω λιγο)λεω να βρω κρεμα.ποια η γνωμη σας για τη θεραπεια??ευχαριστω εκ των προτερων