γνωμες για αγωγη τριχοπτωσης

zaxas87

Member
καλησπερα και χαιρετω για πρωτη φορα το φορουμ,μολις προ μιας εβδομαδας εμαθα την υπαρξη του φορουμ και πραγματικα οταν το βρηκα διαβασα πολλα και σημαντικα πραγματα.επι της ουσιας τωρα.οταν προσφατα επισκεφθηκα τη δερματολογο για ενα αλλο θεμα με κοιταξε στο κεφαλι και μου πε αρχιζεις να αραιωνεις............πραγμα το οποιο υσχιει.ιστορικο(εχω κληρονομικο απο πατερα φουλ)και αυτος και ο αδερφος του και ο παππους μου.βεβαια ο πατερας μου μεχρι τα 40 ειχε κανονικα και απο τοτε μεχρι τωρα τα 60 τα εχανε.το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι 27 και ειμαι οπως ο πατερας μου στα 40.δηλαδη σαν να εγεινε σε εμενα αλλα ποιο προωρα.τεσπα η αριαωση μου ειναι γενικη και οχι σε συγκεκριμενα σημεια.η φαρμακοποιος προ μηνα μου εδωσε τη εξης θεραπεια.1(biotrin hair lotion+minoxidil 5%+lot betrovate)2.hairloss sebamed shampoo.3.anagena caps.το κοκτειλ το οποιο μ εδωσε μ πε ο φαρμακοποιος πολυ καλο.για τα αλλα δεν σχολιαζω.να τονισω οτι δεν γνωριζω πραματα και γενικα στην ολη ταλαιπωρια τωρα μπηκα.αποτελεσματα εδω και ενα και κατι μηνα εχω δει προς το θετικοδεν μπορω να καταλαβω αν εχουν βγει καινουργιες τριχες αλλα οι ηδη υπαρχουσες παχυναν και ειναι πιο ζωηρες.δεν εχω ουτε φαγουρες ουτε πονοκεφαλους ουτε πριξιματα(απλα τα ματια μου δειχνουν λιγο κουρασμενα και σα να μαυριζουν απο κατω λιγο)λεω να βρω κρεμα.ποια η γνωμη σας για τη θεραπεια??ευχαριστω εκ των προτερων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
κρατα τη μινοξιλη και βαλε και ενα cg210 (αν δεν θες φιναστεριδη)

αυτη τη στιγμη αυτα είναι τα επικρατεστερα "φαρμακα"

μπορεις παραλληλα να ξεκινησεις βουρτσισμα και roller για ολα αυτα θα βρεις πληροφοριες εδω μεσα..

τωρα οι λοσιον και τα σαμπουαν που παιρνεις αν εξαιρεσεις τη μινοξ δεν κανουν καιτ ουσιαστικο στη τριχοπτωση.. για το νο(3) μονο να γελασω μπορω..

zaxas87

Member
ευχαριστω για την απαντηση jimys οπως ειπα δεν εχω ιδεα περι αυτων των ουσιων οποτε ειμαι ανοικτος σε ολα!!!!για βουρτσισμα και ρολερ τι ειναι???περι μαυρισματος στα ματια ελαφρο προς το παρων γιατι δημιουργειται και πως το εχουν αντιμετωπισει αλλοι???

jimys

Member
zaxas87 είπε:
ευχαριστω για την απαντηση jimys οπως ειπα δεν εχω ιδεα περι αυτων των ουσιων οποτε ειμαι ανοικτος σε ολα!!!!για βουρτσισμα και ρολερ τι ειναι???περι μαυρισματος στα ματια ελαφρο προς το παρων γιατι δημιουργειται και πως το εχουν αντιμετωπισει αλλοι???

ειναι λογικο να εχεις αποριες .. αλλα απαντησεις πραγματικα δεν χωρανε σε ενα ποστ..
ψαξε στα threads με τιτλο
- βουρτσισμα
- σωστη χρηση derma roller
και οτι ειναι σχετικο με παρενεργειες της μινοξιδιλης

καλο διαβασμα ;)

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
zaxas87 είπε:
η φαρμακοποιος προ μηνα μου εδωσε τη εξης θεραπεια.1(biotrin hair lotion+minoxidil 5%+lot betrovate)2.hairloss sebamed shampoo.3.anagena caps.το κοκτειλ το οποιο μ εδωσε μ πε ο φαρμακοποιος πολυ καλο.

Σου έδωσε τη "θεραπεία" που δίνουν σχεδόν όλοι οι δερματολόγοι, για ένα απλό λόγο στην αρχή σου δίνει ένα boost, χαίρεσαι και μετά αρχίζει η κάθοδος οπότε ξαναπάς και τα ξανασκάς εις τους αιώνας.

zaxas87

Member
Soralteno είπε:
zaxas87 είπε:
η φαρμακοποιος προ μηνα μου εδωσε τη εξης θεραπεια.1(biotrin hair lotion+minoxidil 5%+lot betrovate)2.hairloss sebamed shampoo.3.anagena caps.το κοκτειλ το οποιο μ εδωσε μ πε ο φαρμακοποιος πολυ καλο.

Σου έδωσε τη "θεραπεία" που δίνουν σχεδόν όλοι οι δερματολόγοι, για ένα απλό λόγο στην αρχή σου δίνει ένα boost, χαίρεσαι και μετά αρχίζει η κάθοδος οπότε ξαναπάς και τα ξανασκάς εις τους αιώνας.

απο τα λιγα που εχω διαβασει στο κοκτειλ που μ εγραψε περιεχεται μινοξιδιλη που ειναι απο τις πιο σημαντικες ουσιες.τωρα για τα αλλα δν ξερω αλλα απο οτι μ πε ο φαρμακοποιος ειναι βοηθητικα.τωρα για σαμπουαν και βιταμινες ξερω οτι ειναι σχεδον τπτ αλλα οκ.μπορω να παρω την μινοχξιδιλη και σε αλλη μορφη????σορρυ για τις ερωτησεις αλλα δεν ξερω ακομα πολλα.η αλληθεια ειναι οτι αποτελεσματα βλεπω παντως..............

Μπλουζα