αποψεις-βοηθεια

Chs

Μέλος του προσωπικού
Φίλε Baldy διάβασα το θέμα σου, σκέφτεσαι να κάνεις μ/μ? Αν ναι να ξέρεις ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο.. επίσης.. και μ/μ να κάνεις τότε είναι που χρειάζεσαι θεραπείες (Βλέπε φινα π.χ.), διότι είναι λεφτά πολλά και επένδυση, επίσης το nw σου πιθανών να μην έχει σταθεροποιηθεί και στο μέλλον να θες ξανά και ξανά μ/μ. από τα μη μεταμοσχευμένα μαλλιά που θα συνεχίσουν να πέφτουν αν δεν κάνεις θεραπεία.

Γνώμη μου, είναι ακόμα νωρίς είσαι σε αρχικά στάδια από ότι κατάλαβα, διάβασε καλά και αποφάσισε μια θεραπεία, η μ/μ είναι για πολύ μετά..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member
Chs είπε:
Φίλε Baldy διάβασα το θέμα σου, σκέφτεσαι να κάνεις μ/μ? Αν ναι να ξέρεις ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο.. επίσης.. και μ/μ να κάνεις τότε είναι που χρειάζεσαι θεραπείες (Βλέπε φινα π.χ.), διότι είναι λεφτά πολλά και επένδυση, επίσης το nw σου πιθανών να μην έχει σταθεροποιηθεί και στο μέλλον να θες ξανά και ξανά μ/μ. από τα μη μεταμοσχευμένα μαλλιά που θα συνεχίσουν να πέφτουν αν δεν κάνεις θεραπεία.

Γνώμη μου, είναι ακόμα νωρίς είσαι σε αρχικά στάδια από ότι κατάλαβα, διάβασε καλά και αποφάσισε μια θεραπεία, η μ/μ είναι για πολύ μετά..

ποτε περιπου πιστευεις οτι εχει σταθεροποιηθει το nw και ποια ειναι η καταληλοτερη ηλικια για μμ.....ρωταω γιατι ειμαι στα 29 παλευω μονο με μινοξ και εδω και κανα χρονο ειμαι σταθερος....η απλα εξελισεται αργα και σταθερα...

horhitto4

Member
gianniskritikos2 είπε:
horhitto ποσα χρονι ακανεις χρηση μινοχ?1?

1?χαχαχαχαχα απο το 2007 ασταματητα....με μια διακοπη το 2012 για ενα εξαμηνο που ειχα επηρεαστει απο οσα διαβαζα και τη διεκοψα γιατι νομιζα οτι πλεον τη βαζω ανοφελα....στο 5 μηνο πανω αρχισα να αραιωνω τρελα σε σχεση με πριν...και με τη μια ξαναξεκινησα 2 φορες τη μερα....τουλαχιστον με διατηρει σε μια κατασταση....θυμαμαι ακομα τη μερα που ειχα παει στο δερματολογο και μου ειχε πει τοτε για την αα και οτι θα παιρνεις axelan...κατι που μου ειχε μεινει...αν εισαι συνεπης με τη μινοξιδιλη μπορει και να κρατησεις μαλλι για πολλα χρονια....βασικα οχι μπορει...αυτος ηταν κατηγοριματικος...οτι θα τα κρατησεις ολα πραγμα στο οποιο διαφωνω μιας και το ειδα με τα ματια μου οτι χανει τη δυναμη της με τα χρονια...αλλα σιγουρα αν φανταστω εμενα με και χωρις μινοξιδιλη σιγουρα διαλεγω το με.....απο κει και περα ολοι περιμενουμε κατι νεο να βγει στην αγορα κατι χωρις παρενεργειες...μακαρι..........

gianniskritikos2

Active Member
δηλαδει εσυ εχεις 6 χρονια κοντα χρηση μινοχ.... εχεις αραιοση εσθητα απο τοτε που την αρχισες? μιλαω για πριν την αρχισεις οχι μετα απο 6 μηνες που σου δοσε το μπονους της και σιγα σιγα το εχανες... μιλαω για πριν δηλαδει την πρωτη μερα που την αγορασες με σημερα εχεις αραιοση αρκετα?η σε διατηρη και το πολυ πολυ να εχεις αραιοσει λιγακι¨?

horhitto4

Member
gianniskritikos2 είπε:
δηλαδει εσυ εχεις 6 χρονια κοντα χρηση μινοχ.... εχεις αραιοση εσθητα απο τοτε που την αρχισες? μιλαω για πριν την αρχισεις οχι μετα απο 6 μηνες που σου δοσε το μπονους της και σιγα σιγα το εχανες... μιλαω για πριν δηλαδει την πρωτη μερα που την αγορασες με σημερα εχεις αραιοση αρκετα?η σε διατηρη και το πολυ πολυ να εχεις αραιοσει λιγακι¨?

απο τοτε που την αρχισα μεχρι σημερα εχουν περασει 6 χρονια οπως ειπες....δλδ ημουν 23 παω 29 λογικο να χω χασει μαλλι και να μην ειμαι το ιδιο...αυτο που θελω να δωσω εμφαση ειναι οτι σε μια αλλη εκδοχη αν δεν εβαζα ποτε μινοξιδιλη στο κεφαλι μου πιστευω θα ημουν βεγγος....για αυτο λεω οτι δε σε κανει βαμβακουλα ...αλλα προσφερει και αυτη ..το κατι της ..

horhitto4

Member
αλλα δεν πηρα απαντηση σε αυτο που ρωτησα ρε παιδια και το ρωταω σαν να κανουμε εδω ενα ερωτηματολογιο ας πουμε εσεις κατα τη γνωμη σας ποια ειναι η καταληλοτερη ηλικια για μμ ??φυσικα αυτο παει απο ανθρωπο σε ανθρωπο αλλα νομιζω πως απο τα 35 και μετα οι περισσοτεροι εχουν χασει ηδη το μαξιμουμ απο οτι θα χασουν συνολικα εκτος απο μερικους φυσικα που χανουν μαλλι μεχρι μεγαλη ηλικια αλλα ακομα και ετσι πιστευω πως το nw σταθεροποιητε καπως στα 40+ η - ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον....πιστευω πως μετα τα 30 ειναι καλη σκεψη για τη πρωτη φορα τουλαχιστον και μετα αναλογα βλεπεις...αυτο που θελω να εστιασω ειναι οτι το μεγαλο χασιμο το κανεις οταν σου εκδηλωνετε για πρωτη φορα η αα εμενα εκδηλωθηκε με σμηγμα μαζι εχασα πολυ πραμα κατι πηρα πισω απο μινοξ και απο τοτε χανω ποιο πολυ απο πισω αλλα καπως σταθερα...ελπιζω να εκελιχθει ετσι και ακομα ποιο αργα αν γινετε...

Μπλουζα