αποψεις-βοηθεια

n094

Active Member
Συμβουλή προς τους νέους: ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ πρώτα, πιστέψτε με θα λύσετε πολύ περισσότερες απορίες από ότι να ρωτάτε διάσπαρτα και να λαμβάνετε μεμονωμένες γνώμες.... ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ το μαλλί μας πέφτει γρήγορα, αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο διαβάζουν τα μάτια μας!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
n094 είπε:
Συμβουλή προς τους νέους: ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ πρώτα, πιστέψτε με θα λύσετε πολύ περισσότερες απορίες από ότι να ρωτάτε διάσπαρτα και να λαμβάνετε μεμονωμένες γνώμες.... ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ το μαλλί μας πέφτει γρήγορα, αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο διαβάζουν τα μάτια μας!!!
δεν καταλαβα τι ενοεις με το τελευταιο :blush:

n094

Active Member
εννοώ ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε, σε οτιδήποτε σχετικά με το μαλλί μας (είτε είναι θεραπείες, είτε μμ, είτε απεγνωσμένες συμβουλές). Πριν από όλα, θα πρέπει να διαβάζουμε καλά το φόρουμ, πολλές φορές αυτό απαντάει πολύ καλύτερα τις ερωτήσεις που πιθανά έχουμε, από ότι θα απαντούσα εγώ ή κάποιος άλλος σε μια ερώτηση ενός μέλους. το: "ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ το μαλλί μας πέφτει γρήγορα, αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο διαβάζουν τα μάτια μας!!!" ήταν μια "χαριτωμενιά" - λογοπαίγνιο, το οποίο από ότι κατάλαβα δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία....:)

ios80

New Member
καλος ηρθες κ απο μενα αδερφε!Το forum θα σε βοηθησει πολυ να ξερεις, ομως οτι κ αν ακουσεις κ οτι κ αν διαβασεις να το φιλτραρεις αρκετα πριν παρεις καποια αποφαση.

orestis

Member
Το φορουμ δεν ειναι ευκολο να διαβαστει ολο, μιας και θελει ατελειωτο χρονο.
Απο την αλλη , σε μια προσπαθεια που εκανα να διαβασω οσο το δυνατον περισσοτερα, μαλλον μπερδευτηκα, γιατι υπαρχουν πολλες απόψεις, πολλα θεματα, και πολλες φορες εκει που ξεκινα ενα θεμα, μπαινει στη μεση καποιο αλλο, το προηγουμενο μενει μισο, μετα προκύπτει και κατι αλλο και αυτο εμενα με μπερδευει καπως.
Δεν λεω οτι τα θελω ολα ετοιμα, και ξερω οτι ειναι κουραστικο για καποιους να απαντανε στο ιδιο θεμα ξανα και ξανα, απλα εγω τουλαχιστον οταν διαβαζω κατι και μπερδευομαι , προτιμω να ρωτησω.
Ουτως η αλλως σε τοσο μεγαλο υλικό δεν μπορεις να ξερεις σε ποιο αλλο θεμα εχει ξαναγινει η συζητηση, για να πας να τη βρεις.
Λυπαμε αν γινομαι κουραστικος, απλα προσπαθω να βγαλω μια ακρη.

baldy

Member
orestis είπε:
Το φορουμ δεν ειναι ευκολο να διαβαστει ολο, μιας και θελει ατελειωτο χρονο.
Απο την αλλη , σε μια προσπαθεια που εκανα να διαβασω οσο το δυνατον περισσοτερα, μαλλον μπερδευτηκα, γιατι υπαρχουν πολλες απόψεις, πολλα θεματα, και πολλες φορες εκει που ξεκινα ενα θεμα, μπαινει στη μεση καποιο αλλο, το προηγουμενο μενει μισο, μετα προκύπτει και κατι αλλο και αυτο εμενα με μπερδευει καπως.
Δεν λεω οτι τα θελω ολα ετοιμα, και ξερω οτι ειναι κουραστικο για καποιους να απαντανε στο ιδιο θεμα ξανα και ξανα, απλα εγω τουλαχιστον οταν διαβαζω κατι και μπερδευομαι , προτιμω να ρωτησω.
Ουτως η αλλως σε τοσο μεγαλο υλικό δεν μπορεις να ξερεις σε ποιο αλλο θεμα εχει ξαναγινει η συζητηση, για να πας να τη βρεις.
Ξυπαμε αν γινομαι κουραστικος, απλα προσπαθω να βγαλω μια ακρη.
συμφωνω απολυτως!

n094

Active Member
Δεν γίνεσαι κουραστικός... εν μέρει έχεις δίκιο... προσπάθησε να διαβάσεις τουλάχιστον τα "ενεργά θέματα" στις ενότητες που σε ενδιαφέρουν, καθώς και τις πληροφορίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα του site. Κατά τα άλλα ρώτα ότι θες και όπου μπορούμε θα βοηθήσουμε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
δεν προκειται να κανω μ/μ απλως να κοιταξει την κατασταση μου και να τον ρωτησω καποια πραγματα.

weznem

Well-Known Member
δεν νομιζω οτι θα βοηθησει..διοτι υποψιαζομαι που θα παει την κουβεντα..αλλα αμα κρινεις οτι θα σε βοηθησει καντο

weznem

Well-Known Member
το ξερω οτι δεν πηγες για μεταμοσχευση,τι περιμενες να σου πει ενας γιατρος μεταμοσχευσης?για θεραπειες?δεν χρειαζεται υπαρχουν εδω μεσα..για το αν ειναι καλος γιατρος??τι να σου πει.. να μην κανεις μεταμοσχευση ποτε σου??θα καψει τοσπιτι του δηλαδη?
βαση λογικης αυτα σκεφτομαι και ρωταω και κρινω οτι δεν θα συ πει κατι που δεν ξερεις ειδη.. ιδιως αν διαβαζεις θεματα μ/μ εδω μεσα..
συνοψίζοντας κατε με ανουσια επισκεψη λογω τον παραπανω..
ο καθενς κανει οτι πιστευει βεβαια,ακι με οτι νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια..

baldy

Member
Αλλος συμφωνα με αυτα που εχει ακουσει ή απο δικη του εμπειρια τι θα περιμενε να γινει ή περιπου να του πουν.Σαν πληροφορια ειμαι norwood 2 κοντα στα 23. Ξερω οτι ειναι λιγο εκνευριστικο απλως πριν πω οτιδηποτε θα ηθελα να δω τι εμπειριες εχουν αλλοι χρηστες και τι ειχαν πει σε αυτους.Εγω ειχα κλεισει ενα ραντεβου για να μου πουν περιπου σε τι κατασταση ειμαι,τι μπορω να περιμενω κτλπ πριν παω ειχα ρωτησει και για την τιμη της επισκεψης και μου ειπαν οτι ειναι δωρεαν

Μπλουζα