Ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για μμ με fue

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Cvial για να ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα στην Αθηνα ειχα πολυ λιγο χρονο γιατι κατεβηκα να δω συγγενη μου που ηρθε απο εξωτερικο. Απο το φορουμ βρεθηκα για καφε με τον p70 που ειναι στους πρωτους μηνες μετα τη μμ του και με ενα ακομη παιδι που του προτειναμε και οι 2 να μην ασχοληθει ακομη με μμ γιατι ειχε μικρο προβλημα μονο κροταφους. Αυτο που λες με τους μηνες δε νομιζω οτι μπορει να γινει. Ειδικα απο παιδια που οταν ζηταμε συγκεκριμενες φωτο για να καταλαβουμε τη φυτρωση τις βαζουν. Τελος οι παρουσιασεις μμ στο φορουμ πιστευω οτι εχουν λιγο λιγοτερη αξια απο οτι να δεις καποιον απο κοντα. Κατα τα αλλα νομιζω μπορεις να εχεις μια ιδεα τι μπορεις να πετυχεις με μια μμ.
Για τα μοσχευματα οντως μπορει καποιος να ξεγελασει και να πει παραπανω απο οσα εβαλε. Αλλα κ αυτο τραβηγμενο μου φαινεται και με καθαρες φωτο μπορει κ να φανει νομιζω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Yπάρχουν τρόποι για όλα αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να ακολουθηθούν από τα μέλη που κάνουν παρουσιάσεις. Π.χ μετά την μμ ένα τετραγωνάκι 1cm2 για να δούμε τι πυκνότητα έβαλε. Μετρήσεις με μεζούρα για τι περιοχή κάλυψε. Για πες μου πόσοι μπορούν να το κάνουν αυτό? Σχεδόν κανείς. Άρα σε ένα μεγάλο βαθμό είσαι ότι δηλώσεις και αναφέρομαι περισσότερο σε αυτούς που εξαφανίζονται και όχι σε αυτούς που ποστάρουν και ανταποκρίνονται συνέχεια και μπορείς να τους δεις και "live".

nikolakis

Well-Known Member
Μάγκες ομορφουλης κ ξερό ψωμί, ειχα να γελάσω πολυ καιρο στο φόρουμ. Οκ δεν συμφωνώ με τα κακόβουλα σχόλια του ειδικά για τα συγκεκριμένα άτομα που έχουν επιδείξει φοβερό ήθος αλλα ρε παιδια ο τύπος εχει πολυ γέλιο!

Xristoforaz

Well-Known Member
Τα τσιράκια (dimitris50423, andy.k, xristoforaz) επεσαν σαν κοράκια πάνω στον άνθρωπο μπας και βρεθεί η χρυση τομή στην τιμή και κάνει την μεταμόσχευση!

Συμβαινουν απίθανα πράγματα τον τελευταίο καιρό στο φόρουμ και βασικός υπεύθυνος για αυτό είναι ο συντονιστής CVIAL ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο και μόνο για να κάνει το κομμάτι του με τον Λορέντζο και να βγάλει την υποχρέωση με την δεύτερη επέμβαση.

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να αναλάβει ο Ακης. Εχουμε τρια-τέσσερα τσιράκια εδώ μέσα (φαίνονται περισσότερα αλλά πολλοί είναι κλώνοι του dimitris50423 όπως ο koumparos) τα οποία με πλαστά αποτελέσματα σπρώχνουν κόσμο σαν πρόβατα προς σφαγή και κανείς δε κάνει τίποτα.

Και το λέω αυτό γιατί δεν γίνεται με 2300 grafts να γεμίσεις μισό κεφάλι (και τι κεφάλι, κεφάλα σαν του dimitris50423) ή με 3900 grafts ολόκληρο κεφάλι και ειδικά με αυτές τις πυκνότητες όπως του Larioso. Και ρωτάω: Που είναι το λογότυπο της κλινικής στις φωτογραφίες όπως γίνεται σε όλες τις κλινικές του κόσμου; Είναι δυνατόν 2-3 εκπαιδευόμενες νοσηλεύτριες να δίνουν αποτελέσματα επιπέδου Χασόν ή Ραχάλ; Ποτέ και πουθενά στον κόσμο δεν έχει γίνει αυτό, σας δουλεύουν κανονικά μπροστά στα μούτρα σας και σεις τα χάφτετε.

Πρέπει ο Ακης να αναλάβει και να στείλει όλα τα τσιράκια στο διάολο επειγόντως.
δεν το καταλαβα φιλε αυτο...ποιανου ειμαι τσιρακι? ειναι προσβλητικη η δηλωση σου και καλω εσενα να αναιρεσεις....κανενος δεν ειμαι τσιρακι και δε σου επιτρεπω να με αποκαλεις ετσι..ουτε κλωνος ειμαι φυσικα...Χριστοφορος ονομαζομαι και ειμαι αληθινος σε οτι λεω/γραφω...απλα πραγματα!!! ποια χρυση τομη και κουραφεξαλα..ας επιλεξει οτι θελει ο ανθρωπος..εγω δεν επηρεαζω κανεναν..τη γνωμη μου λεω!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
To 2o το βρίσκεις σε όλα τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων (Αθήνα), αυτό χρησιμοποιώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

pithikas

Well-Known Member
Για πες. Έβγαλες πολύ μαλλί με αυτά τα σαμπουάν που τα βλέπεις καταπληκτικά;

lefis5

RAFAL
κανενα σαμπουαν δεν βγαζει μαλλια οπως αυτα που εχει στη φωτο ο πιθηκος..αυτο που μπορει να κανει ενα σαμπουαν ειναι να προστατεψει μεχρι ενος σημειου αυτα που εχεις...αυτα ναι τα εχω δοκιμασει και ειναι απειρως πιο φιλικα για το κεφαλι απο ολα μαζι σκουπιδια του εμποριου και ολα επισης τα χημικα που κυκολφορουν...και κατι ακομη πιο απλο πιο φθηνο και εγγυημενο - παραδοσιακο πρασινο σαπουνι απο λαδι ελιας.

Xristoforaz

Well-Known Member
κανενα σαμπουαν δεν βγαζει μαλλια οπως αυτα που εχει στη φωτο ο πιθηκος..αυτο που μπορει να κανει ενα σαμπουαν ειναι να προστατεψει μεχρι ενος σημειου αυτα που εχεις...αυτα ναι τα εχω δοκιμασει και ειναι απειρως πιο φιλικα για το κεφαλι απο ολα μαζι σκουπιδια του εμποριου και ολα επισης τα χημικα που κυκολφορουν...και κατι ακομη πιο απλο πιο φθηνο και εγγυημενο - παραδοσιακο πρασινο σαπουνι απο λαδι ελιας.
ετσι ακριβως φιλτατε...κι οχι ειδικα μονο της ελιας...και σαπουνι σιτελαιου ακομα, να ειναι ...κι αυτο εχει θετικη επιδραση (μονο για καθαρισμο ειναι τα σαμπουαν..ουτε μαλλια βγαζουν..ουτε τριχοπτωση σταματουν)...ολα τα χημικα σαμπουαν κατ εμε ειναι μπουρδες και πεταμα χρηματων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lefis5

RAFAL
έιμαι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μέλος του forum και δυστυχώς συμπεραίνω ότι το πρόβλημα ορισμένων δεν είναι μόνο τα μαλλιά τους αλλα στο εσωτερικό του εγκεφάλου τους...σκοπός των συζητήσεων εδώ μέσα είναι να αλληλοβοηθηθούμε σε σχέση με ένα συγκεκριμένο θέμα και να ανταλλάξουμε απόψεις γνώσεις και εμπειρίες...το να μέμφεται ο ένας τον άλλον ειρωνευόμενος δεν οδηγεί πουθενά και το forum χάνει την δυναμική του....ας το χρησιμοποιήσουμε λοιπόν σαν εργαλείο γνώσης και σαν ένα χρήσιμο οδηγό για τα νεότερα μέλη.θα παρακαλούσα στο νήμα μου για υγειή και με επιχειρήματα διάλογο αλλιώς δεν βλέπω κανένα λόγο να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

P70

Active Member
Επειδή τέθηκαν θέματα από τον "omorfouli" να ξεκαθαρίσω κάτι. Στο παρελθόν υπήρξε μεγάλη αντιπαράθεση για το φαινόμενο "Dimitris50423". Ζητήθηκαν φωτογραφίες μακρινές, κοντινές, στον ήλιο, στην βροχή, στο χαλάζι, και πάει λέγοντας. Μπήκε η πλειονότητα αυτών (για μένα λείπει μια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και ο Dimitris50423 προσφάτως ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει Αθήνα και όποιος θέλει μπορεί να τον συναντήσει από κοντά. Δεν είδα ιδιαίτερη σπουδή από τους συμφορουμίτες. Θα πρότεινα λοιπόν στον "omorfouli" να επιχειρήσει μια συνάντηση (αν και νομίζω ότι δεν θα μπορέσει γιατί βρίσκεται μακριά)

Ισχύει, βρεθήκαμε για καφε με τον Δημητρη και τον ειδα απο κοντα. (αυτο πρωτιστως για να διαλευκανει το «μυστηριο» του τι συμβαινει και αν ειναι απατη το αποτελεσμα του και δευτερον να υπαρχουν και 2 παιδια του φορουμ μαρτυρες οτι με πετυχαν σε φαση 3μηνου, γιατι ξερω πως οταν ανεβασω φωτο με συνολικα τους μηνες ξεχωριστα θα πεσουν να πουν διαφορα [off topic του θανατα και συγνωμη γι αυτο])

Cvial για να ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα στην Αθηνα ειχα πολυ λιγο χρονο γιατι κατεβηκα να δω συγγενη μου που ηρθε απο εξωτερικο. Απο το φορουμ βρεθηκα για καφε με τον p70 που ειναι στους πρωτους μηνες μετα τη μμ του και με ενα ακομη παιδι που του προτειναμε και οι 2 να μην ασχοληθει ακομη με μμ γιατι ειχε μικρο προβλημα μονο κροταφους.

Ακριβως ετσι ειναι, δεν ειναι προβλημα αξιο μεταμοσχευσης ακομα.
Το αποτελεσμα του Δημητρη ειναι πολυ αξιολογο. Τωρα ρε παιδια, μπορει που λεει και ο λογος να μην λενε ακριβη νουμερα απο την μεταμοσχεση οι κλινικες, το θεμα ειναι οτι αλλαξε η εικονα του Δημητρη εντελως και αυτο μετρα για εκεινον και μονο. Ειναι δυσκολο να το φανταστουν καποιοι, ομως δεν ειναι ολοι αριθμολαγνοι και ψειρες. Ειχε ενα προβλημα, πηγε και το ελυσε με μια πολυ καλη εικονα και τελος εκει. Γραφουν οτι τους δινουν απο στοιχεια,νουμερα και ανεβαζουν και φωτο. Μην μας τρωει η καχυποψια για τα παντα, οπως και στην περιπτωση Larioso.
Ακομα και τα παιδια που εξαφανιζονται, δεν μπορουμε να ξερουμε το γιατι, ουτε να τους ζητησουμε τον λογο.
Διαβαζουμε και βγαζουμε τα συμπερασματα μας. Περιπτωσεις τυπου ομορφουλη, δεν το συζηταω, τρολλ που μυριζει απο χιλιομετρα.

aeratos28

Just aeratos
είσαι ένα χρόνο μέλος λες φίλε αλλά οι ερωτήσεις που κανεις από την αρχή του νήματος σου δεν δείχνει αυτό..κανεις ερωτήσεις οι οποίες αν είχες κάτσει σε αυτό τον χρόνο και είχες διαβάσει λίγο το φόρουμ θα τις ειχες απαντήσει μόνος σου..άνοιξες νήμα και τα θες στο πιάτο όλα..οι ερωτήσεις που κανεις ειναι αν χρειαζεται μονοξιδιλη και φιναστεριδη ,μετά από πόσες μέρες μπορείς να φορέσεις κράνος,αν υπάρχει πρόβλημα να μην κουρεψεις τη ληπτρια,τι διαφορά έχει ή κάθε τεχνική,manual και motorised και διάφορα άλλα τέτοια..είναι ερωτήσεις χιλιοαπαντημενες,αν ασχολιοσουν και λιγάκι θα τα είχες ήδη μάθει μόνος σου.αυτο το σαν εργαλείο γνώσης που λες,δεν περιμέναμε το νήμα σου για να αποκτηθει..ειναι ήδη το φόρουμ εργαλείο..χρησιμοποίησε το έτσι και όχι καθαρα για ότι ερώτηση σου έρχεται ..κριτικές ότι ο ένας μέμφεται τον άλλον νομίζω δεν χρειάζονται.ο καθένας ας κοιτάει τι κάνει ο ίδιος..όπως λες για τα νεότερα μέλη,εσυ εφόσον είσαι ήδη ένα χρόνο μέλος θα έπρεπε να τα ξέρεις αυτά και να μην τα ρωτας,ωστε να προχωράει και να ανεβενει το επίπεδο σε κάθε νήμα..θες κάτι τέτοιο λες,να ανταλλάξουν αποψεις-εμπειριες κτλ αλλά εσύ εδώ και ένα χρόνο τι κάνεις??έχεις άποψη?ξέρεις κάτι?μπορείς να βοηθησεις ένα μέλος?από ότι βλέπω όχι?μόνο ζητάς γνώσεις.για ένα χρόνο μέλος δεν δικαιολογείται.αυτο είναι ένα συμπέρασμα γενικό,το κάνουν παρά πολλοί και δεν είναι προσωπικό με εσένα.
έιμαι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μέλος του forum και δυστυχώς συμπεραίνω ότι το πρόβλημα ορισμένων δεν είναι μόνο τα μαλλιά τους αλλα στο εσωτερικό του εγκεφάλου τους...σκοπός των συζητήσεων εδώ μέσα είναι να αλληλοβοηθηθούμε σε σχέση με ένα συγκεκριμένο θέμα και να ανταλλάξουμε απόψεις γνώσεις και εμπειρίες...το να μέμφεται ο ένας τον άλλον ειρωνευόμενος δεν οδηγεί πουθενά και το forum χάνει την δυναμική του....ας το χρησιμοποιήσουμε λοιπόν σαν εργαλείο γνώσης και σαν ένα χρήσιμο οδηγό για τα νεότερα μέλη.θα παρακαλούσα στο νήμα μου για υγειή και με επιχειρήματα διάλογο αλλιώς δεν βλέπω κανένα λόγο να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

andy.k

Active member
Αερατε, καλα τα λες αλλα θα σου πω εγω τι κανουν τα μελη ενος ετους, πρωτου αρχισουν να ξεκινουν δικα τους νηματα και να ρωτουν διαφορα. "Ψαχνουν να δουν αποτελεσματα, κοιτουν φωτο(γι αυτο κ γινονται μελη/αν δεν εισαι νομιζω ΔΕ μπορεις να δεις φωτο) και αναρωτιωνται που να πανε για μμ κ αν μπορουν να εχουν το αποτελεσμα οσων ειχαν επιτυχημενες μμ". Σπανιως καποιος θα μπει να διαβασει γενικα τα νηματα για να αντλησει πληροφοριες για 2 λογους. Α) ειναι πιο ευκολο να ανοιξεις ενα thread και να ρωτησεις αυτα που θες, και ας χαρακτηριστεις " τεμπελης" απο καποιους(μερικοι δεν εχουν κ πολυ χρονο για αναζητησεις), και
Β) Μερικα νηματα, ακομα και με τιτλους σαφεις, ειναι τοσο αχταρμας, και γινεται τετοιο μπαχαλο, που για να ψαξεις να βρεις την πληροφορια που σε ενδιαφερει πρεπει να σκαψεις με το μετροποντικα.
Θεωρω οτι αν καποιος ειναι μελος που απλως διαβαζει κ δε ρωταει, ελαχιστες πληροφοριες μπορει να αντλησει, γιατι περαν του οτι γραφονται πολλες αποψεις, πρεπει να ξερεις κ ποιανου την αποψη θα πρεπει να θεωρησεις σημαντικη. Δλδ θα πρεπει να εισαι κ ψυχολογος εδω μεσα. Οποτε η ρωτας ευθεως η ψαχτο στο google καλυτερα. Υπαρχουν πολλες πληροφοριες εδω δε το συζητω, αλλα μερικες φορες ειναι πολυ δυσκολο να τις αντλησεις. Ειναι κακογραμμενο το βιβλιο κ γραφει κ οποιος θελει, πολλες φορες εκτος θεματος κλπ, ετσι ειναι τα περισσοτερα φορουμ δυστυχως. Φυσικα καποιος που θελει να εχει 100% σωστη ενημερωση, το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να παρει να διαβασει 10 βιβλια και να βγαλει ακρη. Αλλιως δε μπορεις να καταλαβεις εδω ποιος γραφει λογικα και σωστα πραγματα κ ποιος γραφει αρλουμπες...

• Like
Reactions: P70

aeratos28

Just aeratos
φωτο μπορείς να δεις από αρκετά νήματα χωρίς να είσαι μέλος..ανοίγουν κανονικότητα..καλά είναι αυτά που λες ,αλλά το να είσαι μέλος ένα χρόνο και να μην ξέρεις πότε να φορεσεις κράνος μετά από μεταμοσχευση ή την χρήση μινοξιδιλης -φιναστεριδης ή διαφορά manual-motorised..σημαινει ότι δεν τον ενδιέφερε καν να καλύψει με απαντήσεις διαβάζοντας απλά το φορουμ και διάλεξε τον πανευκολο και παρτίστικο τροπο.. μπαινω,ρωταω αυτά που θέλω και thats all..δηλαδη αν δεν παρακολουθούσε ένα χρόνο το φόρουμ,τι θα ρωταγε? τι είναι μεταμόσχευση και θα άνοιγε νήμα για να του εξηγήσουμε?βασικά έτυχε τώρα και ειναι ο φίλος εδώ και τα (ακούει)..είναι γενικό φενομενο αυτό,παιρνουν αυτό που θέλουν,10 γνώμες στις απορίες που έχουν,μαθαινουν κάποια πράγματα,λενε ότι γράφουν και στο φόρουμ για να τύχουν καλύτερης προσοχής και τιμής,δειχνουν 2 φωτό μετά την επέμβαση και εξαφανίζονται μετά,ουτε ενημέρωση ούτε τίποτα..

aeratos28

Just aeratos
μα για αυτές τις ερωτήσεις το λέω.και αυτές αν δεις από την αρχή του νήματος είναι τουλαχιστον το 90% των συνολικών ερωτήσεων του..και λέει ότι θέλει να είναι εργαλείο γνώσης για νεότερα μέλη..αν αυτός ρωτάει αυτά που είναι ενα χρονο μέλος, το νέο μελος θα ανοίγει νήμα ρωτώντας τι είναι μεταμόσχευση ..σου είπα την γνώμη μου για τέτοιου είδους μέλη..ζητανε να λυθούν οι απορίες τους και thats all..ούτε αλληλοβοήθειες που λέει ούτε τίποτα..μόνο βοήθεια ζητάνε

geok

Member
Χαράς στο κουράγιο σας αεράτε & Andy που σχολιάζεται.
Ο Lefis μου θυμίζει 1 πελάτη που με έπρηξε σήμερα με τρελό ενδιαφέρον & στο τέλος δεν είχε τα χρήματα.
Προβλέπω ότι δεν θα μπει για μμ.
Η τιμή 3600 είναι υψηλή για advance

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Kαι να μην μπει για μμ δεν θα σκασει ο κ.Β.το ταξιδακι του θα το κανει,κανα grand canyon,Las Vegas,New york,Burj Khalifa τα τελευταια ταξιδακια του.Ζωαραααα...

Μπλουζα