Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν το καταλαβα φιλε αυτο...ποιανου ειμαι τσιρακι? ειναι προσβλητικη η δηλωση σου και καλω εσενα να αναιρεσεις....κανενος δεν ειμαι τσιρακι και δε σου επιτρεπω να με αποκαλεις ετσι..ουτε κλωνος ειμαι φυσικα...Χριστοφορος ονομαζομαι και ειμαι αληθινος σε οτι λεω/γραφω...απλα πραγματα!!! ποια χρυση τομη και κουραφεξαλα..ας επιλεξει οτι θελει ο ανθρωπος..εγω δεν επηρεαζω κανεναν..τη γνωμη μου λεω!Τα τσιράκια (dimitris50423, andy.k, xristoforaz) επεσαν σαν κοράκια πάνω στον άνθρωπο μπας και βρεθεί η χρυση τομή στην τιμή και κάνει την μεταμόσχευση!
Συμβαινουν απίθανα πράγματα τον τελευταίο καιρό στο φόρουμ και βασικός υπεύθυνος για αυτό είναι ο συντονιστής CVIAL ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο και μόνο για να κάνει το κομμάτι του με τον Λορέντζο και να βγάλει την υποχρέωση με την δεύτερη επέμβαση.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να αναλάβει ο Ακης. Εχουμε τρια-τέσσερα τσιράκια εδώ μέσα (φαίνονται περισσότερα αλλά πολλοί είναι κλώνοι του dimitris50423 όπως ο koumparos) τα οποία με πλαστά αποτελέσματα σπρώχνουν κόσμο σαν πρόβατα προς σφαγή και κανείς δε κάνει τίποτα.
Και το λέω αυτό γιατί δεν γίνεται με 2300 grafts να γεμίσεις μισό κεφάλι (και τι κεφάλι, κεφάλα σαν του dimitris50423) ή με 3900 grafts ολόκληρο κεφάλι και ειδικά με αυτές τις πυκνότητες όπως του Larioso. Και ρωτάω: Που είναι το λογότυπο της κλινικής στις φωτογραφίες όπως γίνεται σε όλες τις κλινικές του κόσμου; Είναι δυνατόν 2-3 εκπαιδευόμενες νοσηλεύτριες να δίνουν αποτελέσματα επιπέδου Χασόν ή Ραχάλ; Ποτέ και πουθενά στον κόσμο δεν έχει γίνει αυτό, σας δουλεύουν κανονικά μπροστά στα μούτρα σας και σεις τα χάφτετε.
Πρέπει ο Ακης να αναλάβει και να στείλει όλα τα τσιράκια στο διάολο επειγόντως.
Για πες. Έβγαλες πολύ μαλλί με αυτά τα σαμπουάν που τα βλέπεις καταπληκτικά;http://eu.iherb.com/Purador-Hair-Loss-Prevention-Therapy-Shampoo-16-fl-oz-473-ml/70597?rcode=GED260
http://eu.iherb.com/Avalon-Organics...lex-Therapy-14-fl-oz-414-ml/3477?rcode=GED260
http://eu.iherb.com/Madre-Labs-Thic...poo-Citrus-14-fl-oz-414-ml/64542?rcode=GED260
αυτα ειναι 3 καταπληκτικα σαμπουαν αλλα αγορα μονο απο εξω
ετσι ακριβως φιλτατε...κι οχι ειδικα μονο της ελιας...και σαπουνι σιτελαιου ακομα, να ειναι ...κι αυτο εχει θετικη επιδραση (μονο για καθαρισμο ειναι τα σαμπουαν..ουτε μαλλια βγαζουν..ουτε τριχοπτωση σταματουν)...ολα τα χημικα σαμπουαν κατ εμε ειναι μπουρδες και πεταμα χρηματωνκανενα σαμπουαν δεν βγαζει μαλλια οπως αυτα που εχει στη φωτο ο πιθηκος..αυτο που μπορει να κανει ενα σαμπουαν ειναι να προστατεψει μεχρι ενος σημειου αυτα που εχεις...αυτα ναι τα εχω δοκιμασει και ειναι απειρως πιο φιλικα για το κεφαλι απο ολα μαζι σκουπιδια του εμποριου και ολα επισης τα χημικα που κυκολφορουν...και κατι ακομη πιο απλο πιο φθηνο και εγγυημενο - παραδοσιακο πρασινο σαπουνι απο λαδι ελιας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επειδή τέθηκαν θέματα από τον "omorfouli" να ξεκαθαρίσω κάτι. Στο παρελθόν υπήρξε μεγάλη αντιπαράθεση για το φαινόμενο "Dimitris50423". Ζητήθηκαν φωτογραφίες μακρινές, κοντινές, στον ήλιο, στην βροχή, στο χαλάζι, και πάει λέγοντας. Μπήκε η πλειονότητα αυτών (για μένα λείπει μια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και ο Dimitris50423 προσφάτως ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει Αθήνα και όποιος θέλει μπορεί να τον συναντήσει από κοντά. Δεν είδα ιδιαίτερη σπουδή από τους συμφορουμίτες. Θα πρότεινα λοιπόν στον "omorfouli" να επιχειρήσει μια συνάντηση (αν και νομίζω ότι δεν θα μπορέσει γιατί βρίσκεται μακριά)
Cvial για να ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα στην Αθηνα ειχα πολυ λιγο χρονο γιατι κατεβηκα να δω συγγενη μου που ηρθε απο εξωτερικο. Απο το φορουμ βρεθηκα για καφε με τον p70 που ειναι στους πρωτους μηνες μετα τη μμ του και με ενα ακομη παιδι που του προτειναμε και οι 2 να μην ασχοληθει ακομη με μμ γιατι ειχε μικρο προβλημα μονο κροταφους.
έιμαι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μέλος του forum και δυστυχώς συμπεραίνω ότι το πρόβλημα ορισμένων δεν είναι μόνο τα μαλλιά τους αλλα στο εσωτερικό του εγκεφάλου τους...σκοπός των συζητήσεων εδώ μέσα είναι να αλληλοβοηθηθούμε σε σχέση με ένα συγκεκριμένο θέμα και να ανταλλάξουμε απόψεις γνώσεις και εμπειρίες...το να μέμφεται ο ένας τον άλλον ειρωνευόμενος δεν οδηγεί πουθενά και το forum χάνει την δυναμική του....ας το χρησιμοποιήσουμε λοιπόν σαν εργαλείο γνώσης και σαν ένα χρήσιμο οδηγό για τα νεότερα μέλη.θα παρακαλούσα στο νήμα μου για υγειή και με επιχειρήματα διάλογο αλλιώς δεν βλέπω κανένα λόγο να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας.