giwrgos athina
Active Member
Αυτο το gel κανει δουλεια ρε παιδεια τελικα χωρις παρενεργειες?Μου το προτεινε ενας γιατρος σαν λυση μιας και το χαπι μου εβγαλε παρα πολλες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν εχω δοκιμασει το χαπι αλλα εχω διαβασει οτι αν το χαπι εχει 2,5% πιθανοτητες να σ κανει παρενεργειες το τζελ εχει 1,4%.Εμενα στην ahc μου ειπαν οτι δεν εχει καθολου παρενεργιες αν κ δν νομιζω οτι μου το πανε επιστημονες οποτε...δοκιμασε το αφου εχεις ηδη δοκιμασει κ το χαπιΑυτο το gel κανει δουλεια ρε παιδεια τελικα χωρις παρενεργειες?Μου το προτεινε ενας γιατρος σαν λυση μιας και το χαπι μου εβγαλε παρα πολλες.
Παιρνω παραλληλα και βιοτινη σε συνδιασμο με β2 ,β6 ,omega 3 και ψευδαργυρο.Εσυ με τι συνδιασμο βιταμινων προτεινεις?>Μακαρι φιλε να σου πανε ολα καλα και να μην εμφανισεις παρενεργειες! στο ευχομαι ολοψυχα και ειλικρινα χωρις καμια διαθεση ειρωνειας!
Ο ιδιος ομως θα προτιμουσα η ahc να πουλουσε τζελ σοου παλμετο οσο τραγελαφικο κι αν σου ακουγεται!![]()
Μπα δεν το πολυπιστευω πως θα μου κανει δουλεια χωρις παρενεργειες..Την εχω φοβηθει την φινα δεν θα ξαναεμπαινα σε τετοια διαδικασια.Καλυτερα μεταμοσχευση και τοπικ παρα φινα.δεν εχω δοκιμασει το χαπι αλλα εχω διαβασει οτι αν το χαπι εχει 2,5% πιθανοτητες να σ κανει παρενεργειες το τζελ εχει 1,4%.Εμενα στην ahc μου ειπαν οτι δεν εχει καθολου παρενεργιες αν κ δν νομιζω οτι μου το πανε επιστημονες οποτε...δοκιμασε το αφου εχεις ηδη δοκιμασει κ το χαπι
Σ ευχαριστω πολυ !! Η αποκοπη των τριχοθυλακιων εγεινε απο την γιατρο με μοτερ και η εκριζωση απ τον τεχνικο με λαβιδα.
Μίλησα αποκλειστικα για πολύτριχα στην κορυφή όχι για την μπροστινή περιοχή
δε μπορω να γνωριζω τις οικονομικες δυνατοτητες του καθενος αρα και τις δικες σου...Παιρνω παραλληλα και βιοτινη σε συνδιασμο με β2 ,β6 ,omega 3 και ψευδαργυρο.Εσυ με τι συνδιασμο βιταμινων προτεινεις?>
εχω κανει επεμβαση στην κλινικη του κυριου Βεκρη, αλλα τολμω να πω οτι το τζελ φιναστεριδης ειναι διαφημιστικο κολπο..Μπα δεν το πολυπιστευω πως θα μου κανει δουλεια χωρις παρενεργειες..Την εχω φοβηθει την φινα δεν θα ξαναεμπαινα σε τετοια διαδικασια.Καλυτερα μεταμοσχευση και τοπικ παρα φινα.
Οι παρενεργειες του τζελ που σου βγηκαν πιστευεις πως ειβαι η ιδιες με το χαπι η ειναι εστω λιγοτερες?εχω κανει επεμβαση στην κλινικη του κυριου Βεκρη, αλλα τολμω να πω οτι το τζελ φιναστεριδης ειναι διαφημιστικο κολπο..
ναι αποτελεσμα βλεπεις με τη χρηση του αλλα ΔΕΝ αποφευγεις τις παρενεργειες της φιναστεριδης επειδη αυτη τοποθετειται τοπικα στο κεφαλι υπο τη μορφη του τζελ...τα ιδια προβληματα θα σου δωσει...!
μπορει πολλοι να διακωμωδουν ή να με περιγελουν...αλλα καλο θα ηταν να πουλουσαν τζελ saw palmetto και σοβαρολογω!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτο λέω , χαζοί θα ηταν να χάνουν χρήμα και χωρις τη μουρμούρα για παρενεργειες ?Δεν πήρε έγκριση διότι ποτέ δεν έφτασε την αποτελεσματικότητα του χαπιού.Ανεπισημες φήμες το ότι δοκιμάστηκε από την μερκ η δραστική ουσία σε μορφή τζελ αλλά δεν προχώρησε ποτε το πρότζεκτ.Εγω το δοκίμασα για 3 μήνες αλλά γύρισα ξανά στο χάπι.
εντελως αντικειμενικα λεω καλως ψηφισαΒρήκα ένα βίντεο με αποτελέσματα gel φιναστερίδης μετά απο 4 μήνες. Προσωπικά τα βλέπω λίγα έως και μηδαμινά. Τι λέτε?
4 Months after Topical Finasteride
Σ ευχαριστω για το info! ΚΟλλαγονο αν παρω σε σκονη ειναι το ιδιο??ή εννοεις καποιο συγκεκριμενο σκευασμα ποσιμο?δε μπορω να γνωριζω τις οικονομικες δυνατοτητες του καθενος αρα και τις δικες σου...
το ιδανικο θα ηταν να λαμβανες καθε μερα
κολλαγονο ποσιμο(ειναι πανακριβο)...το κολλαγονο βοηθαει γενικα το δερμα αρα και το τριχωτο της κεφαλης αλλα δε στο συνιστω διοτι
ειναι αρκετα ακριβο!
κυστινη-μεθειονινη (προαιρετικα)
μαγια μπιρας ή ιπποφαες (προαιρετικα)
ΒΙΟΤΙΝΗ οπωσδηποτε (10000 mcg)
και saw palmetto οπωσδηποτε
ο ψευδαργυρος βοηθαει ικανοποιητικα το μαλλι!
συνδυασμος βιταμινων Β περιλαμβανεται στη μαγια μπιρας, οποτε πραττεις σωστα που συνδυαζεις τη βιοτινη με βιταμινες Β2,Β6
Eυχαριστω τον φιλο @geobald για την φινα gel!!Με γλιτωσα απο αρκετα εξοδα γιατι ειχα σκοπο να την ξαναπαρω απο την ahc.Ευχαριστω παρα πολυ!EDIT: Χαρίζεται finasteride gel αγορασμένο από την AHC τον Ιούλιο του 2019. Το χρησιμοποίησα κυριολεκτικά 1 φορά και αποφάσισα να μην το συνεχίσω επειδή αφήνει τα μαλλιά περισσότερο λαδωμένα από όσο θα θελα (υπάρχει απόδειξη αγοράς στα 60). Αν ενδιαφέρεται κάποιος pm me.