Χαμένος στην αναζήτηση!

bruno1989

Active Member
εγω εκανα μεταμοσχευση στην dhi το 2011 εσκασα 5.000 ευρω και το αποτελεσμα ηταν πολυ φτωχο
αυτο δεν μπορω να καταλαβω και το λενε αρκετοι αυτο. και πιστευω απο σχεση εξοπλισμού knowhow χωρου και ολα τα συναφη ειναι πολυ μπροστα (για ελλαδα) εμενα για παραδειγμα στην κλινικη ουτε με μικροσκοπιο που δειχνει την τριχα με κοιταξαν. ενω στην dhi σε σκαναρουν πριν σε χειρουργησουν πραγματικα αυτο μου κανει εντυπωση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Φίλε μου καλέ, αφού το ψάχνεις που το ψάχνεις και έχεις ήδη πάει σε κάποιους γιατρούς, πήγαινε σε όλους, ρώτα να σου δείξουν αποτελέσματα από κοντά αν γίνεται πάρε γνώμες και μετά έλα από εδώ ξανά να το κουβεντιάσουμε. Εγώ το έψαχνα 2 χρόνια, δες εδώ: http://www.hairlossgr.com/threads/Το-πήρα-απόφαση-και-πάω-για-μμ.10554/
 

alexandros _athens

Active Member
Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους μετά από αρκετό καιρό απουσίας. Καταρχήν, ευχαριστώ όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση μου. Κάθε άποψη και κάθε γνώμη είναι σεβαστή και πολύτιμη. Λοιπόν, τη βδομάδα που μας πέρασε, έκανα μια ακόμη επίσκεψη στο κτήριο της DHI στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συζήτησα μαζί τους για το ενδεχόμενο να κάνω τη μεταμόσχευση χωρίς να κουρέψω τα μαλλιά μου, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Μου έδειξαν κάποια «ακούρευτα» περιστατικά και οφείλω να ομολογήσω πως τα αποτελέσματα ήταν πολύ κοντά στην εικόνα που έχω και για το δικό μου... κεφάλι. Επίσης, συζητήσαμε το θέμα της τιμής που μου φάνηκε πολύ λογικό και τίμιο αλλά δεν θα γράψω κάτι για αυτό αν δεν είναι οριστικό. Για κάποιο λόγο, νιώθω πιο άνετα και πιο ασφαλής στην προοπτική να κάνω τη μεταμόσχευση εκεί. Όσες φορές τους έχω επισκεφτεί, μου έχουν φερθεί άψογα και όσα αποτελέσματα έχω δει είναι πολύ καλά. Πήρα το χρόνο μου για το Σαββατοκύριακο να το σκεφτώ λίγο ακόμα και τη Δευτέρα λέω να πάω για να κλείσω ημερομηνία! Λίγο αγχωμένος αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρωτησες με ποιον γιατρο θελεις να την κανεις?
Γιατι οι πιο πολλοι λενε Παπανικολαου καλυτερα..εφοσον πας εκει ζητα αυτον.
Αλλου τελικα ρωτησες,πηγες και καπου αλλου?εστειλες φωτος?
 

alexandros _athens

Active Member
Ναι, πήγα και αλλού και όπως έχω υποσχεθεί θα τα γράψω όλα και θα ανεβάσω και φωτογραφίες μόλις κλείσω οριστικά το ραντεβού. Μια ιδέα, μιλήσαμε για περίπου 5- 5.000 τρίχες, σε ακούρευτο μαλλί. Για γιατρό δεν έχω καταλήξει, έχω μιλήσει όμως ήδη με δυο από DHI και θα το συζητήσω ξανά τη Δευτέρα ή Τρίτη, όποτε πάω τελικά.
 

piros75

Well-Known Member
Όταν λες ακούρευτο, εννοείς ακούρευτο και στη δότρια και στη λήπτρια ή μόνο στη λήπτρια (δλδ αυτό που λένε πεζοναυτικό);
 

alexandros _athens

Active Member
Καλησπέρα Pyro, όταν λέω ακούρευτο εννοώ όπως ακριβώς είμαι τώρα, δεν θα πέσει κούρεμα ούτε στην δότρια ούτε στη λήπτρια περιοχή. Αύριο ή την Τρίτη το αργότερο θα πάω να το κλείσω οριστικά και θα ξέρω σίγουρη ημερομηνία και περισσότερες λεπτομέρειες.
 

mikegad

Well-Known Member
ok στην λήπτρια το καταλαβαίνω ,από τη δότρια όμως πως διάολο θα τις πάρουν αν δεν κουρευτείς;
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Υπαρχει το unshaven fue το κανουν και αλλες κλινικες Ελληνικες και το προβαλουν ιδιαιτερως. Οι ξενοι παντως δεν το θελουν, κατι μαλλον ξερουν.
 

alexandros _athens

Active Member
Λοιπόν, καλησπέρα σε όλους. Σήμερα, μεγάλη μέρα! Έκλεισα οριστικά για μεταμόσχευση που θα γίνει την άλλη Τετάρτη, 13 Απριλίου και ώρα 9.00 το πρωί! Συμφωνήσαμε για ακούρευτο και στη δότρια και στη λήπτρια περιοχή και πάμε για 5.000 τρίχες, ίσως και περισσότερες. Πληροφοριακά, ανήκω στη Norwood 2-2A και πάω να καλύψω όλο αυτό το κενό, αφήνοντας λίγο κροτάφους, που είναι και γοητεία! Είπαμε, είμαι 42 και όχι 22! Φωτογραφίες θα βάλω σύντομα όταν θα αρχίσω να ανεβάζω βήμα βήμα την πορεία μου. Μέχρι στιγμής, είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά όλων στην DHI, γιαυτό άλλωστε και έκλεισα. Το είχα πει απ την αρχή πως για κάποιο λόγο, με κάνουν να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό και επιτέλους έγινε το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό βήμα. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγω απο εκεί καινούργιος! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια εδώ μέσα και θα τα πούμε σύντομα!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
ok στην λήπτρια το καταλαβαίνω ,από τη δότρια όμως πως διάολο θα τις πάρουν αν δεν κουρευτείς;
Είναι κυρίος για μεταμοσχεύσεις που θέλουν λίγα grafts και γίνεται ξυρίζοντας την δότρια σαν σκάλες που ουσιαστικά θα καμουφλαρωθεί απο τα πάνω μαλλία που δεν έχουν ξυριστεί...
 

mikegad

Well-Known Member
Υπαρχει το unshaven fue το κανουν και αλλες κλινικες Ελληνικες και το προβαλουν ιδιαιτερως. Οι ξενοι παντως δεν το θελουν, κατι μαλλον ξερουν.

Είναι κυρίος για μεταμοσχεύσεις που θέλουν λίγα grafts και γίνεται ξυρίζοντας την δότρια σαν σκάλες που ουσιαστικά θα καμουφλαρωθεί απο τα πάνω μαλλία που δεν έχουν ξυριστεί...

ναι παιδιά την ξέρω την μέθοδο με το ξύρισμα και καμουφλάρισμα.
Το θέμα είναι πως ο φίλος μίλησε για 5000τρίχες δηλαδή 2500 grafts χοντρά χοντρά και fue.Να ταν στριπ να το καταλάβω αλλά στην fue τι να κρύψει;; για τόσα grafts απ όλη την δότρια πρέπει να πάρουν.
 

piros75

Well-Known Member
Τελικά δεν κατάλαβα, με ζώνες ξυρισμένες ή ακούρευτο εντελώς; Και αν μιλάμε για εντελώς ακούρευτο, 2.500 grafts!!! Πως ρε παιδιά παίρνουν μοσχεύματα με εντελώς ακούρευτο; Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν όντως μιλάμε για εντελώς ακούρευτο και για τόσα πολλά grafts. Αν είναι έτσι όπως το φαντάζομαι και αν πάει καλά, τη δεύτερη θα την κάνω σίγουρα ακούρευτη, γιατί δεν το κρύβω πως το ξύρισμα στη δότρια, ήταν "κάπως" για αρκετές μέρες.
 

alexandros _athens

Active Member
Καλημέρα σε όλους. Όπως είπα, η περίπτωση μου είναι Norwood 2A- Norwood 3 και τα «κενά» είναι πλέον τεράστια- για τα δικά μου δεδομένα. Κανονίσαμε για 5000 τρίχες, δηλαδή όπως είπε και ένας φίλος εδώ, περίπου 2.400-2.500 grafts. Ξαναλέω, η μεταμόσχευση θα γίνει χωρίς να κουρευτώ καθόλου, για επαγγελματικούς λόγους αφού δεν γίνεται να πάω στο γραφείο μου με ξυρισμένο κεφάλι! Καλά τα μαλλιά αλλά χρειαζόμαστε και δουλειά! Για strip δεν το έψαξα καθόλου, έχω δει σε φίλους και γνωστούς (και φυσικά internet) και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να επιλέξω να κάνω τέτοια τομή στο κεφάλι μου που θα φαίνεται μια ολόκληρη ζωή. Τα μαλλιά θα μείνουν ακριβώς ως έχουν (εντάξει, δεν έχω και κοτσίδα!) τόσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια περιοχή, επειδή θέλω να μην φαίνεται έντονα μετά την επέμβαση, όπως συμβαίνει με τα ξυρισμένα κεφάλια. Στόχος και επιθυμία μου είναι να γίνει πολύ καλή πύκνωση και να αφήσω λίγο κροτάφους που έτσι κι αλλιώς είχα πάντα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φαίνονται αραιά αλλά πλούσια, σαν φυσικά. Μου εγγυήθηκαν πως θα γίνει όπως ακριβώς το θέλω και γι αυτό προχώρησα. Φωτογραφίες τραβήξαμε εκεί και ζήτησα να μου τις στείλουν. Μόλις τις έχω και όταν βρω λίγο χρόνο θα τις ανεβάσω για να υπάρχει εικόνα. Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει λίγο άγχος αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά!
 

alexandros _athens

Active Member
Καλησπέρα σε όλους. Ζητώ συγνώμη για την πολυήμερη εξαφάνιση αλλά έπρεπε να τακτοποιήσω πολλά πράγματα στην εργασία μου αφού θα λείψω για τις επόμενες δέκα μέρες λόγω της μεταμόσχευσης. Αύριο λοιπόν, ώρα 9.00 το πρωί, η μεγάλη στιγμή και η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100%! Η γιατρός που θα κάνει την μεταμόσχευση λέγεται Βασιλική Μπίρου. Ήταν για μεγάλο διάστημα σε κλινικές της DHI στο εξωτερικό (στη Γαλλία και στο Λονδίνο) και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα. Πριν κλείσουμε οριστικά είδα αρκετές δουλειές της και μιλήσαμε για το τι ακριβώς θέλω και πως το θέλω. Συνολικά, θα βάλουμε 5000 τρίχες δηλαδή περίπου 2500 grafts. Όπως έχω ξαναπεί, η επέμβαση θα γίνει χωρίς να ξυρίσω το κεφάλι μου, ούτε στη δότρια αλλά ούτε στην λήπτρια περιοχή. Ο λόγος είναι πως θέλω να επιστρέψω στο γραφείο μου το συντομότερο δυνατό (έχω πάρει άδεια για αυτή και την άλλη βδομάδα) χωρίς να κάνω μπαμ πως έκανα μεταμόσχευση. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά και να έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Όσοι έχετε κάνει ήδη, ίσως καταλαβαίνετε τι εννοώ. Αυτά από μένα για απόψε. Αύριο, με το καλό, θα επιστρέψω με φωτογραφικό υλικό και... μαλλιά! Wish me luck!
 
Μπλουζα