Χαμένος στην αναζήτηση!

alexandros _athens

Active Member
Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ τη σελίδα σας εδώ και πολύ καιρό επειδή κι εγώ σκέφτομαι να προχωρήσω σε μεταμόσχευση. Είμαι 42 ετών, έχω μεγάλο πρόβλημα στους κροτάφους και πολύ μικρή αραίωση πίσω από αυτούς. Μέχρι στιγμής έχω επισκεφτεί τρεις εταιρίες, την Bergmann Kord, την DHI και τον Αναστασάκη. Επειδή το θέμα είναι λεπτό και επειδή δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν καταστραφεί από τέτοιες "επεμβάσεις", μπορείτε να μου πείτε ανοιχτά και ξεκάθαρα τη γνώμη σας σχετικά με τον ποιον γιατρό και ποια κλινική να επιλέξω;
ΥΓ. Δεν έχω σκοπό να ανοίξει πόλεμος και να επιτίθεται ο ένας στον άλλο για να υπερασπιστεί μια κλινική. Απλά και με δυο λέξεις, ποια κλινική θεωρεί ο καθένας ως καλύτερη και γιατί.
Σας ευχαριστώ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Εστω οτι ενα μελος σου λεει την Α κλινικη με την Β αιτιολογια-επιχειρηματολογια εχεις ορεξη να ψαχθεις, να διαβασεις στο φορουμ κλπ Αλεξανδρε για επιβεβαιωση ή απορριψη των οσων θα ακουσεις ? Μπορεις να ακουσεις 10 διαφορετικες κλινικες.... τα πραγματα ειναι απλα (κανω copy-paste μηνυμα μου σε αλλο παρομοιο νημα νεου μελους) : διαβασε καλα στο φορουμ τα νηματα , την πορεια κλπ ... βρες και παρομοια περιστατικα με σενα, δες το πλανο αντιμετωπισης και αλλες τεχνικες ή μη λεπτομερειες...γενικα να εισαι 100% διαβασμενος, ψαγμενος μην πας για μ/μ αδιαβαστος ή/και με προτροπη ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο..... αφου τοποθετησεις κατω : 1) οικονομικη κατασταση 2) επιδιωξεις-προσδοκιες 3) πλανο για την μ/μ και υπολογισμο μελλοντικης αραιωσης με συγκριση πατερα-παππου 4) οικογενειακο και ατομικο ιστορικο-αναμνηστικο => τοτε θα καταληξεις στις επιλογες σου, θα ψαξεις για τιμες απο ιστοσελιδες, θα επιδιωξεις consultations απο κοντα με τους ιατρους, θα επιδιωξεις επισης συναντηση με καποια μελη εδω στο φορουμ αν ειναι εφικτο και δυνατο....

Αν θες εξτρα συμβουλη για προσεγγιση στην περιπτωση σου ανεβασε καθαρες φωτο σου , και αρκετα μελη θα πουν τη γνωμη τους. Καποια εξ αυτων ισως κυμαινεται στα δικα σου "θελω-γουστα".
 

alexandros _athens

Active Member
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Σαφώς και έχω ήδη κάνει μια μικρή όπως είπα παραπάνω "έρευνα αγοράς". Το μόνο βέβαιο είναι πως σε όποια κλινική και αν πας, θα σου πουν πάνω κάτω τα ίδια, πως αυτοί είναι οι καλύτεροι και οι άλλοι οι χειρότεροι. Αυτό που ζητάω είναι να βγει κάποιος εδώ και να μου πει, ναι φίλε, πήγα εκεί, έκανα αυτό και είμαι πολύ ικανοποιημένος ή μην πας εκεί, με κατέστρεψαν, δεν έμεινα ικανοποιημένος. Απλά και κατανοητά και φυσικά μιλάω μόνο για Ελλάδα. Το πρόβλημα μου όπως είπα και στο πρώτο μήνυμα είναι στους κροτάφους που έχουν αδειάσει και μια μικρή αραίωση πίσω από αυτούς, όχι τόσο έντονη. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει φόβος να μιλήσει κάποιος ανοιχτά και να πει τη γνώμη του.
 

Tasmania

Active Member
[QUOTE Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει φόβος να μιλήσει κάποιος ανοιχτά και να πει τη γνώμη του.[/QUOTE]

ειναι απλο :) γιατι θα θεωρηθει διαφημιση !! Απο Ελλαδα τοτε, δες τί επιλογες εχεις, δες τα sites τους για τιμες-περιστατικα, δες εδω στο φορουμ στα νηματα αντιστοιχες παρουσιασεις και εισαι κομπλε... το να σου γραψει ενα μελος " πηγα στην ..... κλινικη, εμεινα πολυ ευχαριστημενος ή μην πας στην ...... κλινικη ειναι για τον ...... " δεν λεει κατι σε σενα γιατι θα πρεπει να φιλτραρεις οτι σου πουνε , αρα να ψαχθεις λιγο περισσοτερο...
 

dimitris50423

Well-Known Member
γεια σου alexandre. μπες στις μεταμοσχευσεις να δεις αποτελεσματα ελληνικων κλινικων αφου σε ενδιαφερει για Ελλαδα.
εγω εκανα στον Βεκρη. adva^%ed ha^r clin&c. prin 9.5 μηνες και παω πολυ καλα. δες τις εμπειριες μελων που εχουν κανει μεταμοσχευσεις.
bergman kord ουτε απο εξω. εχει καει κοσμος.
 

alexandros _athens

Active Member
Δημήτρη καλησπέρα. Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι στιγμής είχα στο μυαλό μου μόνο την DHI, μάλλον επειδή ήταν η πιο γνωστή. Ωστόσο, έχω ακούσει διάφορα (και καλά και άσχημα) και αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω, για να μάθω αληθινά περιστατικά και όχι μόνο όσα σου δείχνουν οι κλινικές, που φυσικά είναι όλα "άρτια αποτελέσματα". Χαίρομαι που τόσο εσύ όσο και ο Γιάννης είστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Υποθέτω πως το αποτέλεσμα μοιάζει φυσικό και δεν κάνει μπαμ πως πρόκειται για μεταμόσχευση. Ευχαριστώ και πάλι. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Υποθέτω πως το αποτέλεσμα μοιάζει φυσικό και δεν κάνει μπαμ πως πρόκειται για μεταμόσχευση.

δεν το προσεχει κανεις φιλε ειδικα στην καθημερινοτητα μου.. καποια μελη απο εδω που με ειδαν επισης τους αρεσε.
γενικα οτι βλεπετε στις φωτογραφιες του καθενος περιπου αυτο ειναι. και αν εχετε κουραγιο να διαβασετε ολη την πορεια του καθε ενα που εκανε μεταμοσχευση κερδος για εσας θα ειναι.. θα εχετε πιο ολοκληρωμενη εικονα.
 

alexandros _athens

Active Member
Σ' ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, εκπληκτικό αποτέλεσμα όντως, άλλαξε εντελώς η εικόνα σου! Ο φόβος που υπάρχει έχει να κάνει με το γεγονός πως πολλές φορές βλέπω άτομα στο δρόμο που έχουν κάνει μεταμόσχευση και ειλικρινά κάνει μπαμ! Φαίνεται άσχημο! Στη δική σου περίπτωση, όπως και στου Γιάννη, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
αυτες τις εικονες τις βλεπουμε ολοι αλεξανδρε. πιστευω οτι στην πλειονοτητα τους ειναι περιστατικα που εγιναν πριν χρονια στην Ελλαδα.. μην ξεχναμε οτι bergm^n ko^d laserline cli&ic kai med* je^^%se κανουμε και αυτοι και εχουν κανει πολλα κεφαλια στην Ελλαδα λογω διαφημισης και ειμαι τυχερος που δεν επεσα θυμα τους οπως πολλοι αλλοι.
 

alexandros _athens

Active Member
Καταρχήν, έχω μείνει άναυδος από το αποτέλεσμα σου και τον δικό σου τον έχω βάλει στο πρόγραμμα για επίσκεψη! Ποια είναι η γνώμη σας για τη DHI;
 

aeratos28

Just aeratos
alexandros_athens νομίζω την καλύτερη απαντηση-συμβουλη σου την έδωσε ο φίλος tasmania..κάνε αυτά που σου είπε γιατί με ερωτήσεις όπως ή τελευταία που έκανες άλλοι θα σου πουν πήγαινε και κάντη εκεί,άλλοι θα σου πουν μακριά από αυτούς κτλ..καλό είναι να δεις,διαβάσεις και να κρίσεις μόνος σου..τόσα νήματα παρουσιάσεις υπάρχουν με φωτό και συζητήσεις..μπορείς να κρινεις αυτά που βλέπεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
Φίλε μου καλέ, ότι λέει ο Ταζ + δες από κοντά αποτελέσματα από τις κλινικές που θα επισκεφτείς και μην μένεις μόνο στις φωτογραφίες. Εγώ για να πάρω την απόφαση να κάνω στην DHI είδα περί τα 7 περιστατικά από κοντά σε διάφορες φάσεις φύτρωσης και επιπρόσθετα μπήκα και 5' στην αίθουσα που πραγματοποιούταν μεταμόσχευση. Το παραπάνω έγινε δεκτό από την DHI (τα 4 αποτελέσματα τα είδα τυχαία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου εκεί, ενώ τα υπόλοιπα κατόπιν συνεννόησης από μια λίστα επαφών που μου έδωσε η ίδια η κλινική). Για τον παραπάνω λόγο καθώς και για το πλάνο που είχα στο μυαλό μου (δες το νήμα μου γι' αυτό, λινκ θα βρεις στην υπογαφή μου) επέλεξα την DHI.
 

bruno1989

Active Member
Μην πας βάση ενός αποτελέσματος που σου άρεσε. Κοίτα που υπάρχει αξιόλογο δείγμα και κρίνε. Και καμιά περίπτωση δεν είναι ίδια. Καλή τύχη και ψάξου καλά!
 

alexandros _athens

Active Member
Ευχαριστώ ακόμη μια φορά για όλες τις απαντήσεις. Φίλε Piro, έχω ήδη πάει στην DHI και δεν κρύβω πως μέχρι στιγμής, είναι μια από τις εταιρίες που πιστεύω ότι ανήκουν στις κορυφαίες του είδους με πολύ καλά αποτελέσματα (από όσα έχω δει μέχρι τώρα). Φωτογραφίες θα βάλω σύντομα, όταν τελικά καταλήξω για του που θα κάνω τη μεταμόσχευση. Θα ανεβάσω όλο το story- πριν τη μεταμόσχευση, κατά τη διάρκεια και μετά- ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για όλους όσους είναι εδώ και όλους όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν και αυτοί σε μεταμόσχευση. Παρακολουθώ τη σελίδα αρκετό καιρό και βλέπω πως υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον. Φίλε Tas και Aeratos, ασφαλώς και φιλτράρω όλες τις απαντήσεις και όλα όσα βλέπω. Είμαι 42 ετών και δεν έχω σκοπό να πάω σαν πρόβατο σε σφαγή. Για μένα, το ψάξιμο έχει ξεκινήσει εδώ καιρό. Όπως είπα και στην αρχή, έχω ήδη επισκεφτεί τρεις εταιρίες και φυσικά, έχω στο πρόγραμμα να πάω και σε άλλες. Επειδή το θέμα είναι λεπτό και επειδή καλό είναι να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όταν καταλήξω, θα μιλήσω και εγώ ανοιχτά και θα πω τη γνώμη μου με ονόματα σχετικά με το ποιοι μου έκαναν καλή εντύπωση και ποιοι όχι. Για αυτό το λόγο ζητάω και εγώ βοήθεια αλλά με ανοιχτά χαρτιά, ώστε να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις εταιρίες και τους γιατρούς. Μακάρι να στείλουν και άλλοι φίλοι τη γνώμη τους αλλά και φωτογραφίες από τα δικά τους περιστατικά.
 

sotos999

New Member
Καταρχήν, έχω μείνει άναυδος από το αποτέλεσμα σου και τον δικό σου τον έχω βάλει στο πρόγραμμα για επίσκεψη! Ποια είναι η γνώμη σας για τη DHI;

εγω εκανα μεταμοσχευση στην dhi το 2011 εσκασα 5.000 ευρω και το αποτελεσμα ηταν πολυ φτωχο
 
Μπλουζα