Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το 1mg καθε 3 μερες κανε το 0,3mg καθε μερα,αμφιβαλω αν εχει τοσες ωρες δρασης μεσα στον οργανισμο.Manager είπε:Χαιρετώ τα μέλη!! Μπήκα στο foroum ψάχνοντας πληροφορίες για μεταμόσχευση αρχικά... (θα ακολουθήσει μετά το Σεπτέμβρη λογικά)
η τριχώπτοσή μου ξεκίνησε από τα 20 - 21 και κορυφώθηκε στα 23 που πήγα φαντάρος σε επίπεδο NW3. Όταν τελείωσα βρέθηκα σε ένα δερματολόγο στη Βασ Σοφίας. ......... ο οποίος μου ξεκίνησε τη χρήση Φίνας και κάποιον άλλων δικών του σκευασμάτων για εξωτερική χρήση. τα υπόλοιπα τα σταμάτησα στο εξάμηνο , με τη φίνα 1mg/μέρα όμως ήμουν τυπικός. Ο γιατρός με διαβεβαίωνε πως δεν θα υπάρξει καμία παρενέργεια...Τις τελευταίες 10 μέρες παρουσίασα και εγώ παρενέργειες στην στυτική λειτουργία. Πολύ απότομα ενω μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια φίνας είδα δυσκολία στη στύση και πρόωρη εκσπερμάτιση. μετά από 3 μέρες διακοπή σημαντική βελτίωση αλλά όχι 100% επαναφορά. τις τελευταίες 7-8 μέρες παίρνω 1mg/3 μέρες και θα περιμένω λίγο ακόμα να δω πως θα πάει.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο από τότε που ξεψάχνισα το φόρουμ για τις παρενέργειες μετά από λίγες μέρες μου εμφανίστηκαν...(ψυχολογία) ??? αν και είχα διαβάσει σε κάποια google searches , χωρίς να έχω εμβαθύνει.
Επίσης το τελευταίο εξάμηνο + έχω πολύ κακή σειρά στον ύπνο 6το πρωί με 2-3 το μεσημέρι αν παίζει ρόλο...
θα πάω σε γιατρό και θα κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις... δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω στον ίδιο..
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη χρήση της φίνας καθώς θεωρώ ότι η ΑΑ μου είναι πολύ επιθετική και αν κρίνω και από κληρονομικότητα (από τη μεριά της μητέρας / παππούς και θείος) θα ήμουν τώρα ΝW4,5-5. any suggestions ? τώρα είμαι μάλλον 3 με αισθητή αραίωση σε vertex και 3εκ πίσω από την hairline η οποία δεν έχει υποχωρήσει σχεδόν καθόλου.
danceworld_2001 είπε:Αγαπητοί φίλοι, καλό θα είναι να λαμβάνετε πιο σοβαρά τις απόψεις έμπειρων χρηστών όπως εγώ που έχουν δοκιμάσει το φάρμακο μακροπρόθεσμα. Κανένας κύριος εδώ δεν μπορεί να παραθέσει αληθινά προσωπικά βιώματα όταν δεν έχει δοκιμάσει το φάρμακο, και βασίζεται στο να διασπείρει ιστορίες τρίτων και μοιρολόγια από site ψυχολογικής υποστήριξης τύπου propecia help. Μπορείς εσύ που καταδικάζεις την φιναστερίδη και κάνεις κήρυγμα εναντίον της να μιλήσεις μόνο μυθιστορηματικά για αυτήν. Δεν έχεις πάρει... δεν γνωρίζεις επι προσωπικού κάτι περισσότερο. Ας πούν τις εμπειρίες του όσοι είχαν παρενέργειες κάποιας μορφής (και ας υπερβάλλουν), κανείς δεν θα τους κρίνει. Όμως το να αποτρέπει κάποιος επειδή διάβασε κάτι, μια μερίδα ανθρώπων που θέλουν να σώσουν τα μαλλιά τους, χωρίς να ξέρει ο ίδιος πραγματικά, ειναι εγωιστικό και άδικο. Είναι το μόνο φάρμακο που δουλεύει για ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ, καλώς ή κακώς. Μαλλάκι ίσως βγάλετε και με γκαβαλίνες αλόγου, αλλά δεν θα μείνει, γιατί δεν θα έχετε αναστείλει τον μηχανισμό τριχόπτωσης. Εύκολη η μερική επανέκφυση, το άλλο ειναι δύσκολο.
Η γνώμη μου θα πρέπει να είναι σεβαστή διότι για 1μιση χρόνο λάμβανα 1,25 mg φιναστερίδης ημερησίως, για 3 χρόνια 1,67 mg ημερησίως και μετά απο 1 χρόνο διακοπής, για 1μιση χρόνο εως και σήμερα, 1 mg ημερησίως. Δοκίμασα συνιστώμενες αλλά και μεγαλύτερες δόσεις, ξέρω τι δουλεύει και τι οχι, τι παρενέργειες έχει το κάθε τι. ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΕΙΡΟΙ.
Θα σας πω λοιπόν... οτι σαν την φιναστερίδη δεν θα βρείτε άλλο φάρμακο. Βάλτε οξυζενέ, βάλτε betadin, βάλτε και ουρικό οξύ στο κεφάλι σας, τίποτα δεν δίνει λύση στην τριχόπτωση, μόνο ενας καλός DHT BLOCKER, και η φιναστερίδη ειναι ενα φάρμακο που κυκλοφορεί εδώ και 20 χρόνια, εγκεκριμένο απο επίσημους φορείς και συνταγογραφούμενο απο δερματολόγους, ευρέως. Δεν το παίρνετε στην τύχη, σαν αναβολικό, επειδή μάθατε οτι κάνει καλό. Γιατρός μας το έδωσε και μου το έχουν εγκρίνει πάνω απο 5 διαφορετικοί γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων.
Δεκτός ο αντίλογος αρκεί να στηρίζεται σε προσωπικές εμπειρίες και εμπεριστατωμένη βιβλιογραφία. Και η φίνα σαφέστατα ειναι φάρμακο και ίσως ενέχει παρενέργειες, προσωρινές και αναστρέψιμες σίγουρα σε ποικίλους βαθμούς. Πόσοι απο εσάς ξέρετε οτι το φανταστικό φάρμακο mesulid πρέπει να λαμβάνεται 2 φορές το πολύ την ημέρα οχι για περισσότερο απο 15 μερές σερί γιατί μπορεί να καταστρέψει το νεφρό και να προκαλέσει μέχρι και τοξική ηπατίτιδα? Απορώ πως το επιτρέπουν... ειναι δολοφονικό χάπι κατ εμέ, η φίνα μπροστά του ειναι καραμέλα βουτύρου λάβδας.
mikipitri είπε:μέχρι πριν αρχίσει το shedding, υπήρχε διαφορά!!! και είχαν πυκνώσει και είχε μεγαλώσει η διάμετρος της τρίχας...
δυστυχώς όμως μέσα στον τελευταίο μήνα, με την τρελή τριχόπτωση έχω πάει πολύ πίσω... μπορώ να πω ότι είμαι σε πολύ χειρότερο σημείο από πριν ξεκινησω
για αυτό δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω ή να σταματήσω εδώ!!! ένας μήνας shedding το θεωρώ υπερβολικό... και δυστυχώς συνεχίζει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mikipitri είπε:μάλλον το έλυσαν το θέμα και σταμάτησαν να ασχολούνται... χαχαχα
mikipitri είπε:Άσε φίλε Χρήστο γιατί το βυζάκι προσπαθώ να το "εξαφανίσω" με τη γυμναστική.
Τώρα σε ότι αφορά το πουλάκι, δεν μπορώ να πω ότι με έχει επηρεάσει και τόσο... είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου (λίγο θεματάκι υπάρχει τη δεύτερη φορά, αλλά μάλλον αρέσει περισσότερο)![]()
![]()
![]()
Chs είπε:είσαι μπερμπάντης εσύ δεν νιώθεις μια..
Έκανες γυναικομαστία ? ??? η πήραμε κανα κιλάκι και πέταξαμε βυζάκι απλά??
Αν δεν έχεις πόνο η τσούξιμο στα στήθη, τότε δεν είναι γυναικομαστία.. η γυναικομαστία όταν κάνει εμφάνιση την κάνει με πόνο και ενοχλήσεις. (Τουλάχιστον έτσι ξέρω) :smikipitri είπε:Chs είπε:είσαι μπερμπάντης εσύ δεν νιώθεις μια..
Έκανες γυναικομαστία ? ??? η πήραμε κανα κιλάκι και πέταξαμε βυζάκι απλά??
χαχαχα...
κιλά δεν πήρα (84 ήμουν και παραμένω), αλλά το βυζάκι σαν να το νιώθω να μεγαλώνει
holfork είπε:ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΟ WIKI ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ
Sexual side effects
There are case reports of persistent diminished libido or erectile dysfunction, even after stopping the drug.[16] In December 2008, the Swedish Medical Products agency concluded a safety investigation of finasteride and advised that finasteride may cause irreversible sexual dysfunction. The Agency's updated safety information lists difficulty in obtaining an erection that persists indefinitely, even after the discontinuation of finasteride, as a possible side effect of the drug.[17] The UK's Medical and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) cites reports of erectile dysfunction that persists once use of finasteride has stopped.[18] Similar labeling changes have been made by the Italian government. For a period of time there was a discrepancy between European and North American warning labels regarding the risks of developing persistent sexual side effects from taking Propecia but after two years in April 2011 Merck revised the United States' warning in consumer and medical leaflets to include erectile dysfunction that may persist after stopping finasteride.[19] In April 2012, the FDA chose to approve Merck's proposal from 2011 only after the warning label was further strengthened to include reports of persistent libido disorders, ejaculation disorders, orgasm disorders, and decreased libido.