"Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορια!!

Η φιναστεριδη σου δημιουργησε ανεπιθυμητες ενεργειες.......??

• Ναι.....ηταν αρκετα εντονες....και αναγκαστηκα να σταματησω την χρηση της.....

Ψηφοφορίες: 15 25.4%
  • Ναι.....ειναι αρκετα εντονες.....αλλα επιμενω θελοντας να σωσω τα μαλλια μου......

Ψηφοφορίες: 6 10.2%
  • Ναι.....ηταν ελαφρες....αλλα φοβηθηκα και σταματησα την χρηση της.....

Ψηφοφορίες: 9 15.3%
  • Ναι.....ειναι ελαφρες....αλλα συνεχιζω γιατι συντηρει τα μαλλια μου.......

Ψηφοφορίες: 14 23.7%
  • Οχι....δε μου δημουργησε καμμια ανεπιθυμητη παρενεργεια......

Ψηφοφορίες: 15 25.4%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    59

Agahnim

Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

οποτε με το προσκαρ δε χρειαζεται να δωσει κανεις πανελληνιες. γινεται κατευθειαν μπατσος :D

λοιπον επαθα και γω τα ιδια με τον ΧΧΧΧΧΧ.

και γω πιστευα πως δε παιζει να επανελθω ακομα κι αν το σταματισο.ενιωθα πως και η τζουλια να μου ρθει, δν θα μου κανει καμια αισθηση.για κανα 2 βδομαδες δεν με ενοιαζε το σεξ καθολου και ειχα πανικοβληθει.οπωτε τι εκανα? σταματισα να το πολυσκεφτομαι με τον καιρο, μειωσα και την ποσοτιτα απο 1/5 σε 1/6 και μετα σε 1/8 ...

και ... επανηλθα :Δ τωρα ολα μια χαρα.επανηλθε η χαμενη μου ερωτικη επιθυμια (ητΑΝ αυτο που με ενοχλουσε περισσοτερο).τωρα ξαναπερνω 1/6 και δεν εχω κανενα προβλημα.οκ νερομενο σπερμα.. αντε και λιγο χαλαρι libido αλλα η κατασταση παλεβεται μια χαρα.αν ειναι να διατιρισω τα μαλλια μου ως εχουν, μπορω να τα αντεξω αυτα τα 2.

τελικα το θεμα πιστευω χρειαζεται λιγη αναισθισια.. "οκ αν ειναι να καταστραφω, ας καταστραφω! θα δουμε μετα τι θα γινει" αυτος ο τροπος σκεψης μου με εβγαλε απ το τρυπακι να σκεφτομαι συνεχεια τις παρενεργειες.σιγουρα επαιξε και ο ψυχολογικος τομεας τον ρολο του.ελπιζω μονο να κανει δουλεια το προσκαρ και να μην το περνω τζαμπα.ευχαριστω τα μελη που μου πρωτιναν να το περνω για κανα μηνα και μετα βλεπω.αν μπορουσα θα αλλαζα την ψηφο μου απο την δευτερη επιλογη στην τεταρτη.

ΥΓ: κατι αλλο: το γεγονος οτι μου σικωνεται ακομα με περιπου 4 εβδομαδες προσκαρ σημαινει οτι δεν ανικω στο 2% ετσι? :angel:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

BLuEArMy

Member

Πάω στοίχημα ότι από τους 14 που επέλεξαν το πρώτο οι 10 είναι άτομα που δεν πήρανε ποτέ και απλά είναι αντίθετοι σε αυτήν! Αν κρίνω από τα σχόλια κάποιων εδώ!

sofo85

New Member

εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει η Ψ Υ Χ Ο Λ Ο Γ Ι Α!!!!οχι μονο στο αποτελεσμα αλλα και στο θεμα των παρενεργειων.Αν καποιος παιρνει φινα και σκεφτεται οτι αυτο θα του σωσει τα μαλλια χωρις να ξερει για τις παρενεργειες δεν θα παρατηρησει τιποτα(χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν υπαρχουν ),αν καποιος αλλος το παιρνει και σκεφτεται οτι δεν θα του ξανασηκωθει τοτε οχι στρουμφακι αλλα η ιδια η στρουμφιτα θα γινει!(το ιδιο θα του συνεβαινε εαν επαιρνε ασπιρινη καθημερινα)Με ολα τα παραπανω νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα συμφωνησουν πως η φινα οπως και να το κανουμε ειναι φαρμακο και οχι καραμελιτσα να τη κατεβαζουμε αψηφιστα,με τη χρηση της συνεπαγεται περιοδικα να κανουμε εξετασεις και οι οποιες παρενεργειες δεν ειναι μονιμες.Εκει που υπαρχουν οι μεγαλυτεροι φοβοι ειναι στη μακροχρονια χρηση της και τι συνεπειες εχει στον οργανισμο μας.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γινονται μαχες μεταξυ μας καθε φορα για τη φινα,ειναι οτι πιο αποτελεσματικο κυκλοφορει και ναι μπορει να εχει καποιες παρενεργειες που ειναι προσωρινες αλλα μην φτανουμε στα ακρα.

Hairboost

Member

εσεις που λετε δεν ειχα ορεξη για σεξ και ενα καρο υπερβολες. Θελετε να πειτε οτι πηγαινατε να κανετε σεξ με την κοπελα σας ή με καποια γκομενα και σας επεφτε συνεχεια μα συνεχεια ??!!??
Αμα εχεις ξενερωσει απο διαφορα στην καθημερινη ζωη , δεν εχεις και γκομενα να γουσταρεις εεεε παρα πολυ λογικο να μην εχετε ορεξη να κανετε σεξ ρε παιδια δεν φταει το προπεσια σαυτο. Δεν ειναι κεραια το πουλι να σηκωνεται ολη μερα

Agahnim

Member

οταν λεω μειωμενη ορεξη για σεξ εννοω πως ενω παλαιοτερα με "ερεθιζε" και μονο η σκεψη του σεξ, με το προσκαρ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ , η σκεψη του σεξ δεν ειχε κανενα ενδιαφερον για μενα.πιο πολυ σαν αγγαρεια το εβλεπα παρα σαν διασκεδαση.και δεν ειναι ιδεα μου.οι αυθορμητες σηκωμαρες κατα τι διαρκεια της ημερας ειχαν εξαφανιστει.

καταλαβαινω πως πολλοι εχετε κουραστει να βλεπετε ατομα να κατηγορουν το προσκαρ για καθε τι που τους συμβαινει (πχ επειδη αργησα να ξυπνησω το πρωι, επειδη χαλασε το dvd player,επειδη το παιδι ζηταει το καινουριο 3DS κλπ)ομως αυτο δεν ειναι λογος να αμφισβειτε τις γνωστες παρενεργειες του προσκαρ απλα και μονο επειδη ετυχε εσας να μην σας κανει παρενεργειες ουτε καν στις αρχες. δυστυχως ειναι πραγματικοτητα πως μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων θα παρουσιασουν sides κατα το ξεκινημα.

alexXXX

Active Member

δηλαδη τι πρεπει να πω ρε μαγκες οτι ολα ητανκαλα?αφου τι επιανα τον (μητσο)τι επιανα το αυτι μου το ιδιο πραγμα ηταν .για καποιους εδω μεσα μπορει να συμβαινει αυτο και χωρις το προσαρ για μενα ομως που εχω πολυ καλη σχεση με το αθλημα αυτο ηταν με μια λεξη απλα ΚΟΛΑΣΗ αν θα ηταν ετσι το σεξ θα εκανα κατι αλλο θα ασχολιομουν με τα τηλεκατευθηνομενα η με τα γραμματοσημα ...ξερω γω τι να πω μην τρελλαθουμε κιολλας .δηλαδη ακουμε τον καθενα λeει big 3 o αλλος ρεβινογκεν και κουραφεξαλα εγω ειμαι κριτης των οσων νοιωθω ο ιδιος και αυτα που λεω χωρις να εχω ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ειναι οτι η κατασταση ηταν μεγαλη ξενεαρα πως αλλιως να το πω .αν γινει καποια συναντηση ερχομαι με ονοματεπωνυμο και το υπογραφω οτι ειχα τρελλες παρενεργειες σε ολη την διαδικασια του σεξ απτην αρχη μεχρι το τελος με αποτελεσμα να επειρεασει πολυ ασχημα και την ψυχολογια μου

xDante

Member

παιδιά όντως η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ αλλά απο την άλλη όταν ένα μέλος ποστάρει την προσωπική του εμπειρία και λέει οτι δεν είχε ''τέντες'' δεν πρέπει να τον αμφισβητούμε νταξ ίσως ίσως δεν έχεις καλή ψυχολογία όταν πας με μια κοπέλα αλλά για να μην σου σηκωθει ρε παιδιά είναι υπερβολικό εγώ και τέζα απο την κούραση να είμαι πάντα έχω όρεξη για καμιά γύρα ;D πιστέυω και σε όλα τα παιδιά που είναι νορμάλ έτσι είναι... άντε να σου τύχει 1-2 φορές τον χρόνο αλλά όταν ένα παιδί επιμένει οτί δεν κελαηδούσε ο κόκορας και την μόνικα να έχει μπροστά ή ούτε του περνάει καν η σκέψη για σεξ και αντί αυτού του φαίνεται ποιο καλό να πεταέι χαρταετό δεν είναι κακό ούτε υπερβολικό ....του συνέβη το είπε το σεβαστήκαμε ... απο εκεί και πέρα υπάρχουν και παιδιά που πέρνουν φίνα και την ''παλέυουν'' και άλλοι είναι κομπλέ και τούφα το ντουμάνι 8)

alexXXX

Active Member

...για την ιστορια, εγω το πηρα κανα 7μηνο και με εναλαγες στην δοση και δεν υποχωρησαν μονο οταν σταματησα εντελως μονο που ακομα το σπερμα ειναι αραιο και πιο λιγο δεν ανησυχω ακομα παρολο ποθ εχουν περασει 20 μερες και.θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι να αγχωθω και να τρεχω για εξετασεις!

Hairboost

Member

το να λετε δεν ειχα ορεξη να κανω σεξ απτο δεν ειχα σκληρη στυση ειναι πολυ πολυ χειροτερο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairboost

Member

οχι και τα 2 ειναι πολυ σημαντικα και δεν πρεπει να επηραζονται απτην θεραπεια

xDante

Member

skeptikistis είπε:
xdante δεν ειναι μονο αυτο που περιγραφεις που εχουμε βαρεθει. Εχουμε βαρεθει ατομα που δοκιμασαν τη φινα 1 μερα εως 2-3 βδομαδες να μπαινουν σε θεμα και να γνωμοδοτουν επαννειλημενα νομιζοντας οτι η γνωμη τους εχει βαρυτητα. Δεν ειπαμε να μην πουνε την αποψη τους και την εμπειρια τα παιδια, αλλα το να μπαινεις στα θεματα καθε φορα και να δημιουργειταο κλιμα σε φαση να λεει ο ενας, εγω το πηρα το χαπι και δε μου εκανε κουκου, και μετα να μπαιενει ο 6 χ απο κατω και να λεει "ναι ναι παιδια ετσι ακριβως το χαπι το πηρα και μιλαμε ο μητσος τεζα αν θελετε να γινεται καμαριερες παρτε το" ε κατανταει λιγο κουραστικο. Αν θες κοιτα δικες σου δημοσιευσεις και του χχχχχ ειστε χαρακτηριστικα παραδειγματα του φαινομενου.

Εγω δεν αμφισβητησα ποτε την υπαρξη sides με τη φινα. Ουτε ιεπα ποτε στον ΚΚ20 επι παραδειγματι οτι δεν εχει δικιο σε αυτα που περιγραφει... Το θεμα ειναι οτι εδωσε χρονο στο φαρμακο, και δεν κανει σαν μανιακος με τον μητσο του ακομα και αφου την εκοψε,κ να μπαινει σε καθε θεμα και να λεει ΝΑ ΝΑΙ ετσι ειναι παιδια θα σας γινει ζελεδακι γιωτη μη παρετε.
Για την ιστορια και εγω εννιωθα λιγο περιεργα τον 1ο μηνα χρησης, αλλα μετα εφυγε η το ξεπερασα, δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν στο μυαλο η οχι.

όσο συμμετέχω ενεργά σε αυτό το φόρουμ και θα δέχομαι και θα δίνω αντίλογο . τα ποστ μου δεν περιγράφουν ούτε προσωπικές εμπειρίες γιατί ούτε καν έχω σκεφτεί να πάρω φίνα (ούτε προς θεού ψήφισα στην ψηφορία όπως υπονοούν κάποιοι ) απο εκεί και πέρα θα ήταν κρίμα να μην τιμήσω το nickname σου ωσαν σκεπτικιστής και εγώ (χωρίς να θέλω να σου πάρω τα πνευματικά δικαιώματα ;D ) ζυγίζω , μετράω , μαθαίνω , λέω προσωπικές απόψεις και κάνω αντίλογο. ως προς το επιχείρημα σου ότι έχεις βαρεθεί να ακούς για την φίνα άλλο τόσο εγώ θα συνεχίζω να σου γεμίζω το κεφάλι με σκέψεις και αντίλογο ... αν θεωρείς τα ποστ μου υπερβολικά μπορείς απλά να μου το πεις... αλλά δεν θεωρώ οτι έχω γράψει κάτι που δεν γνωρίζεις ήδη ούτε κάνω υπερβολικούς ισχυρισμούς ούτε δαιμονοποιώ την φίνα (καλά να την θεοποιήσω όπως κάνουν άλλοι ή να ντύσω το χάπι χρυσό όπως κάνεις εσύ δεν υπάρχει περίπτωση) οπότε εδώ είμαστε και κάνουμε υγιεινούς ισχυρισμούς και αντίλογο με ευγενή άμιλα καθώς το ίδιο θέμα απασχολεί όλους μας εδω μέσα .... ;)

xDante

Member

σου απαντάω ακριβώς όπως εσύ

Περιμενω μια (1) παραθεση στην οποια λέω κάτι υπερβολικό...

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ έχω και τους κάνω γνωστούς... αν σου φαίνονται υπερβολικοί δεν φταίω εγώ ....

το οτι πρέπει να έχω δοκιμάσει φίνα για να γνωμοδωτήσω είτε να εκφράσω τους προβληματισμούς μους είναι τελείως ανυποστήρικτο και υπερβολικό (σαν να λέμε σε κάποιον που δεν έχει δοκιμάσει ηρωίνη να μην εκφράζει την άποψη του για το συγκεκριμένο ναρκωτικό )

επίσης πέρα απο εσένα δεν έχω παρατηρήσει άλλο μέλος να σχολιάζει κάποιο πόστ μου είτε να με χαρακτηρίζει υπερβολικό

επίσης εδώ θα είμαι και να αποτρέπω νέα άτομα να παίρνουν φίνα ΜΟΝΟ με τους προβληματισμούς μου και τίποτε άλλο...

για την παράθεση που έκανες εγώ θα σε προκαλέσω να δώσεις επιχειρήματα για το αντίθετο .... ΑΠΛΑ δεν υπάρχουν και εφόσον δεν υπάρχουν ούτε μπορείς να πεις οτι λέω υπερβολές ούτε οτι η άποψη μου ''τρομάζει'' και ''τρομοκρατεί''

ορίστε ένα ποστ που το χαιρετίζω
kk20 είπε:
Παίδες ψυχραιμία

Κατ'αρχήν σεβασμός στον Inotec, ακόμα και αν αυτά που λέει είναι τελικά αναληθή. Μιλάει καλοπροαίρετα πιστεύω και είναι χρήσιμη η παρουσία του στο φόρουμ, ακόμα και αν μας τρομοκρατεί σχετικά με την φιναστερίδη άδικα. Αλήθεια, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ακόμα την μή πρόκληση μή αναστρέψιμων παρενεργειών σε κάποιον.
έχω παρακολουθήσει το σκηνικό με τον inotech όπως και τους διαξιφισμούς σου με αυτό σε ένα blog ... η άποψη που έβγαλε ο φίλος εδώ κατ εμέ είναι σωστή....
κακοπροαίρετη στάση έχω με το φάρμακο και όχι με εσένα κα κάθε ένα που το παίρνει..
καλοπροαίρετος όσο αναφορά στους προβληματισμούς μου θα μπορούσες να με θεωρήσεις αν σκεφτείς οτι για την υγεία σου ανησυχώ (με την γενική έννια) και στο κάνω γνωστό...

$$$

New Member

skeptikistis είπε:
Περιμενω μια (1) παραθεση στην οποια ντυνω το χαπι χρυσο.

Για να μη κουραστεις, δεν θα βρεις ουτε μια. Το θεμα εινια οτι οι νεοι χρηστες που διαβαζουν τις υπερβολες σου και μαζι και καποιων αλλων για τη φινα, κατα πασα πιθανοτητα δεν θα δοκιμασουν ποτε λογω φοβου και τρομολαγνιας το μονο φαρμακο που ΙΣΩΣ (αν ανηκουν στο 30% που δεν εχει η στο αλλο 40% που εχει ελαφριες παρενεργειες) τους σωσει τα μαλλια για καποια (αρκετα) χρονια και θα καταληξουνε NW5A και να τριβουν ματζουνια στη φαλακρα μπας και βγαλουν χνουδι. Αυτο ειναι το προβλημα μου και κανενα αλλο. Και το προβλημα εγκειται οταν αυτο ειναι απο ατομα που γνωμοδοτουν και τρομολαγνουν χωρις να εχουν δοκιμασει, επειδη "ακουσανε"

Και για να εχουμε και ενα δειγμα, αναφερομαι σε τετοιου ειδους δημοσιευσεις. (Προφανως και εχεις δικαιωμα να τις κανεις και να τρομαζεις τον κοσμο και να δημιουργεις κλιμα, το κατα ποσο ειναι σωστο ομως, ας το κρινει ο καθενας...)

οι απόψεις σου είναι ποιο κοντά σε χαμηλόβαθμο ιδρωμένο στέλεχος τις merc που προσπαθεί να βγάλει κάνα φράγκο προωθώντας φάρμακα παρα σε ένα σκεπτικιστή όπως είναι το name σου ;)

skeptikistis είπε:
να τριβουν ματζουνια στη φαλακρα μπας και βγαλουν χνουδι

καλύτερα ματζούνια παρα πελάτης... :D :tease: το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμα του όπως εσύ παίρνεις φίνα
και είσαι τρισευτυχισμένος που συντηρείς το σύστημα έτσι και κάποιοι άλλοι είμαστε με τα ματζούνια μάθε να ακούς και διαφορετικές απόψεις φιλικά $$$

p.s xdante sinexise etsi min masas ;D

tatini

New Member

σκεπτικιστή, γιατί δεν λες ότι θέλεις κι εσύ να κάνεις αλλαγή φύλλου όπως εγώ να μην κουράζεσαι άδικα; ;)

crossfire

Well-Known Member

Θα ξαναπω κατι που εχει πει ο hopefull......απο το να παθεις καταθλιψη απο την τριχοπτωση,χιλιες φορες φινα...
Μην ξεχνατε οτι στο forum μπαινουν παιδια που τους εχει παρει απο κατω,εχουν χασει την ψυχολογια τους και κανουν βιαστικες κινησεις απο τον πανικο τους που χανουν μαλλια..
Ακουνε για ενα χαπι που σταματαει την τριχοπτωση και ταυτοχρονα..........μια τρομοκρατια....
Δεν θελω να προσβαλω κανεναν,αλλα οσοι εχετε χασει το τραινο της διατηρησης των μαλλιων η οσοι δεν εχετε δοκιμασει ποτε,να σταματησετε να κατηγορειτε τη φινα

Μπλουζα