Καλησπέρα σε όλους ήθελα να πάρω καποιες γνώμες για ένα θέμα το οποίο με απασχολεί τελευταία. Είμαι 30 χρονων έχω διάχυτη αραιωση( difuse thinning) και στα 28 ξεκινησα φιναστεριδη 3 φορες την εβδομαδα δευτ-τετ-παρασκ κομενο proscar (καθε δοση 1-1,25 Mg περιπου). Μετα απο ενα χρονο χρησης ακριβως δηλαδη περυσι διαγνωστηκα με καρκινο στον αριστερο όρχι. Πριν την διαγνωση επειδη ενοιωθα καποιες ενοχλησεις σταματησα την φιναστεριδη απο ενστικτο μηπως φταιει το χαπι. Αφου τωρα εχει περασει ενας χρονος και εχω ξεμπερδεψει με χειρουργεια -θεραπειες και εννοειται δεν παιρνω φιναστεριδη καθως εκεινη την περιοδο το τελευταιο πραγμα που με ενοιαζε ειναι τα μαλλια μου σκεφτομαι αν ειναι ασφαλες να ξεκινησω παλι σε μικρη δοση . Υπαρχουν καποιοι που συνδεουν την χρηση φινα με τον καρκινο του ορχεως αλλα τα στοιχεια ειναι ελλιπη - δεν πιστευω οτι αυτος ειναι ο λογος της διαγνωσης μου τουλαχιστον δεν υπαρχουν ερευνες που να κανουν αυτην τη συνδεση . Επειδη ομως η φινστεριδη εμπλεκεται με τις ορμονες θεωρω καπως χαζο να το βαλω στο συστημα μου ( στην δικια μου περιπτωση ) αλλα μετα μου μενει μονο η μινοξυδιλξ και derma roller ισως?