ΦΙΝΑ ..ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ.

leas

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε, θυμάμαι σε ξενόγλωσσο καραφλοσαιτ,ενας γιατρός είχε αναρτήσει τα αποτελέσματα ενός ομοιοπαθή που έπαιρνε 0,25 την μέρα και ήταν εντυπωσιακά.. (δεν θυμάμαι ποιος γιατρός αλλά έχω την εντύπωση πως ήταν από του καλούς Αμερικανούς στριπαδες). Επίσης αν κάνεις μια βόλτα στο νήμα ο Λορέντζο στην Αθήνα για consultation.. Θα βρεις αρκετές πληροφορίες για διάφορες δόσεις που προτείνει ανάλογα με τον ρυθμό της αα αλλά και με την ηλικία κάθε ασθενή.

Πχ.

Επιθετικη μορφή και μικρή ηλικία 1m/ημέρα

Ηπια αραίωση και μεγαλύτερη ηλικία 1mg/εκτος σκ.

Αργή και σχετικά σταθερή αραίωση 3mg την εβδομάδα Δευτέρα /Τετάρτη /Παρασκευή

Αν έχεις όρεξη κάνε ένα τσεκ. Επίσης στα βίντεο του Λορέντζο στην περιγραφή έχω δει περιστατικό ακόμα και με 2mg την εβδομάδα μόνο, λόγω παρενεργειων,δηλαδή είχε διασφαλίσει την δοτρια και προχώρησε με αυτήν την μικρή δόση σε μμ. Σίγουρα είναι καλύτερο από το τίποτα εάν θέλεις να προσπαθήσεις, προσωπική άποψη.. Βέβαια έχει να κάνει και με τον κάθε οργανισμό από αυτά που έχω παρατηρήσει.. Καλή τύχη όλα να πάνε καλά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Συμφωνώ με leas.Σε μερικες περιπτώσεις αα με αργή εξέλιξη δουλεύει και η μινοξ καλά για αρκετά χρόνια.Εαν είχα προβλήματα με την φίνα θα έβαζα σίγουρα μινοξιδιλη.Δεν θα το άφηνα στην μοίρα του.
 
Μπλουζα