Τσούξιμο στήθους

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Xaris28

New Member
Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα ελαφρύ τσούξιμο στο στήθος,ακριβώς πάνω στην αριστερή μου ρώγα.Δεν έχει πρηστεί,αλλά κάθε φορά που την πιέζω με ενοχλεί.Έχει νιώσει κανείς κάτι παρόμοιο?Ακολουθώ την αγωγή της υπογραφής μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member
Απ: Τσούξιμο στήθους

Xaris28 είπε:
Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα ελαφρύ τσούξιμο στο στήθος,ακριβώς πάνω στην αριστερή μου ρώγα.Δεν έχει πρηστεί,αλλά κάθε φορά που την πιέζω με ενοχλεί.Έχει νιώσει κανείς κάτι παρόμοιο?Ακολουθώ την αγωγή της υπογραφής μου.

Κατι παρόμοιο εχω και εγω λες να εισαι ιδια περίπτωση;; ::)

billviper

New Member

Είμαι 1 εβδομάδα στην φίνα περίπου 0,3mg/24h και νιώθω και εγώ κάπου κάπου ένα τσούξιμο στο στήθος.(χωρίς κανένα άλλο side)όταν το πιέζω δεν νιώθω κάποια ενόχληση υ, αλλά επειδή είχα παρατηρήσει στο παρελθόν οτι απο έντονη γυμναστική είχε ερεθιστεί και επειδή τις τελευταίες μέρες ξανάρχισα πιο εντατικά ίσως είναι απο εκεί . Θα το παρατηρήσω μια βδομάδα ακόμα με φίνα και αν εξασθενήσει καλώς , διαφορετικά θα δώ αν συνεχίζετε και χωρίς. Αλλά η ποσότητα αυτή μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα χρήσης ;

Άκης

Administrator

Xaris28 είπε:
Έχω νιώσει στις αρχές του προσκαρ. Δοκίμασε να μειώσεις την δόση, αν και περίεργο που δεν σου παρουσιάστηκε στην αρχή, αντί για τώρα.
Εμένα μου πέρασε πάντως χωρίς να την μειώσω.

billviper είπε:
Είμαι 1 εβδομάδα στην φίνα περίπου 0,3mg/24h και νιώθω και εγώ κάπου κάπου ένα τσούξιμο στο στήθος.(χωρίς κανένα άλλο side)όταν το πιέζω δεν νιώθω κάποια ενόχληση υ, αλλά επειδή είχα παρατηρήσει στο παρελθόν οτι απο έντονη γυμναστική είχε ερεθιστεί και επειδή τις τελευταίες μέρες ξανάρχισα πιο εντατικά ίσως είναι απο εκεί . Θα το παρατηρήσω μια βδομάδα ακόμα με φίνα και αν εξασθενήσει καλώς , διαφορετικά θα δώ αν συνεχίζετε και χωρίς. Αλλά η ποσότητα αυτή μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα χρήσης ;
Παίρνεις μινοξ? Βασικά επειδή είσαι στην αρχή, πιθανόν να το νιώθεις.

billviper

New Member

[Παίρνεις μινοξ? Βασικά επειδή είσαι στην αρχή, πιθανόν να το νιώθεις.
[/quote]μ
Mίνοξ βάζω περίπου 1,5 μήνα 1ml/24h . Έχουν παρατηρηθεί τέτοιο είδους παρενέργειες από Minox ? αλλά επίσης βάζω και revivogen 2ml/24h. Μήπως ενδέχεται να πειράζει συνδυασμός revivogen και φίνα ;

Άκης

Administrator

Πιθανών να είναι από την μινοξ. Το ένιωσα τον 1ο μήνα.
Το Revivogen δεν έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο.

Πιθανών, όπως σου το ξανα ειπα, είναι ότι βρίσκεσαι στην αρχή και τέτοιες ενοχλήσεις θα τις έχεις.
Εγώ προσωπικά το άφησα καμία εβδομάδα και εξαφανίστηκαν.
Εσύ ή άστο λίγες ημέρες ή πήγαινε σε κάποιο γιατρό.

billviper

New Member

Ευχαριστώ Άκη ! Αυτό θα κάνω. Θα το παρατηρήσω λίγο ακόμα και αν δεν περάσει θα μιλήσω σε κάποιο γιατρό. Για να δούμε... :(

ANAR

Well-Known Member

Ο φιλος billviper ανέφερε για έντονη γυμναστική
Με το προβλημα που εχω επισκέφτηκα αρκετους γιατρους και το πρωτο πραγμα που με ρωταγαν ηταν αν παίρνω τιποτα απο αυτα που πουλαν στα γυμναστήρια(φυσικά και οχι)
Πρεπει να κανουν μεγαλη ζημια αυτα για να ειναι πρωτη ερωτηση απο τους γιατρους :chinscratch

billviper

New Member

ANAR είπε:
Ο φιλος billviper ανέφερε για έντονη γυμναστική
Με το προβλημα που εχω επισκέφτηκα αρκετους γιατρους και το πρωτο πραγμα που με ρωταγαν ηταν αν παίρνω τιποτα απο αυτα που πουλαν στα γυμναστήρια(φυσικά και οχι)
Πρεπει να κανουν μεγαλη ζημια αυτα για να ειναι πρωτη ερωτηση απο τους γιατρους :chinscratch
Kαταρχάς φίλε ANAR σου εύχομαι την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία και να πάνε όλα καλά!!
Δεν παίρνω κάποιο συμπλήρωμα για την γυμναστική αλλά εκεί που πάει το μυαλό μού είναι μήπως είναι ο συνδυασμός ιδρώτας με υπόλλειμα από άρωμα και δημιουργεί κάποιο ερεθισμό ή η τριβή με την μπλούζα , το παρουσίασα μια ακόμη φορά στο παρελθόν , όπως ανέφερα, μέχρι και μικρές πληγές πάνω στην θηλή παρουσιάστηκαν , βέβαια μετα από λιγες ημέρεσ υποχώρησε χωρίς να επανεμφανιστούν, και τότε δεν έκανα καμία θεραπεία.Δεν ξέρω θα δείξει , θα ελαττώσω και την άσκηση και θα δώ αν τελικά προέρχεται και απο εκέι.

genesis

New Member

γενικα παιζει θέμα όταν φοράμε πουκάμισα ή μπλουζες που έχουν κεντημένη αγκραφα (αγκραφα δε λεγεται?) αν το κεντημα ειναι παχυ τριβει το βυζι χωρις να το καταλαβαινουμε...ή το καταλαβαινουμε και το ξεχναμε. τωρα για μινοξ δεν εχω ακουσει κατι..αλλα για να το λεει ο ακης κατι θα ξερει.

giannis1991

Well-Known Member

εχει τυχει και σε μενα να τσουζουν για καποιο διαστημα καποια απο τις ρωγες μου.....αλλα ηταν παροδικο.....δηλαδη δεν κραταγε πανω απο μερα.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hopefull

New Member

Κοιτα δε μπορει κανενας να κανει διαγνωση αλλα επειδη παιρνεις αντιανδρογονα και τα συμπτωματα μπορει να παρουσιαζονται και στην αρχη της γυναικομαστιας καλυτερα να πας σε ενα γιατρο να του πεις τι παιρνεις και τι νιωθεις να σε τσεκαρει και να δεις.

Παντως αν ειναι απλο τσουξιμο και ερχεται και φευγει δε μου ακουγεται για τιποτα σοβαρο...αλλα αν πονας οταν το πιεζεις και επιφανειακα στο δερμα δε βλεπεις τιποτα κοιτα το τοτε καλυτερα και με ενα γιατρο

ANAR

Well-Known Member

Xaris28 είπε:
Φίλε anar σε τι γιατρό έχεις πάει για να σε δει?Δερματολόγο?

Στην αρχη πήγα σε παθολογο μετα πηγα σε μαστολογο και τελευταία σε εναν γενικο χειρουργο οπου μου εκανε και την εγχείρηση

Μ32

Member

καλως ηρθα!!!!!!!!!εδω κ 2 μερες οταν πιεζω κατω απο την αριστερη θηλη νιωθω τσουξιμο.δεν πιστευω οτι ειναι απο τη μινοξιδιλη,την χρησιμοποιω 7-8 μηνες.επισης πριν 2 βδομαδες σταματησα κ spiro που πηρα για λιγο αλλωστε.το μυαλο μου παει σε προσκαρ που παιρνω 2 μηνες τωρα(1 mg την ημερα).

heyya

New Member

Τι έγινε ρε σεις, ο ένας μετά τον άλλον εμφανίζει τυχαία ενοχλήσεις στο στήθος; ???

Μ32

Member

ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!Ο ΠΟΝΟΣ ΕΦΥΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.Μεσα σε μια εβδομαδα περιπου.Ευτυχως γιατι δεν ηθελα με τιποτα να αφησω την φινα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα