Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Xaris28 είπε:Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα ελαφρύ τσούξιμο στο στήθος,ακριβώς πάνω στην αριστερή μου ρώγα.Δεν έχει πρηστεί,αλλά κάθε φορά που την πιέζω με ενοχλεί.Έχει νιώσει κανείς κάτι παρόμοιο?Ακολουθώ την αγωγή της υπογραφής μου.
Έχω νιώσει στις αρχές του προσκαρ. Δοκίμασε να μειώσεις την δόση, αν και περίεργο που δεν σου παρουσιάστηκε στην αρχή, αντί για τώρα.Xaris28 είπε:Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα ελαφρύ τσούξιμο στο στήθος,ακριβώς πάνω στην αριστερή μου ρώγα.Δεν έχει πρηστεί,αλλά κάθε φορά που την πιέζω με ενοχλεί.Έχει νιώσει κανείς κάτι παρόμοιο?Ακολουθώ την αγωγή της υπογραφής μου.
Παίρνεις μινοξ? Βασικά επειδή είσαι στην αρχή, πιθανόν να το νιώθεις.billviper είπε:Είμαι 1 εβδομάδα στην φίνα περίπου 0,3mg/24h και νιώθω και εγώ κάπου κάπου ένα τσούξιμο στο στήθος.(χωρίς κανένα άλλο side)όταν το πιέζω δεν νιώθω κάποια ενόχληση υ, αλλά επειδή είχα παρατηρήσει στο παρελθόν οτι απο έντονη γυμναστική είχε ερεθιστεί και επειδή τις τελευταίες μέρες ξανάρχισα πιο εντατικά ίσως είναι απο εκεί . Θα το παρατηρήσω μια βδομάδα ακόμα με φίνα και αν εξασθενήσει καλώς , διαφορετικά θα δώ αν συνεχίζετε και χωρίς. Αλλά η ποσότητα αυτή μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα χρήσης ;
Kαταρχάς φίλε ANAR σου εύχομαι την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία και να πάνε όλα καλά!!ANAR είπε:Ο φιλος billviper ανέφερε για έντονη γυμναστική
Με το προβλημα που εχω επισκέφτηκα αρκετους γιατρους και το πρωτο πραγμα που με ρωταγαν ηταν αν παίρνω τιποτα απο αυτα που πουλαν στα γυμναστήρια(φυσικά και οχι)
Πρεπει να κανουν μεγαλη ζημια αυτα για να ειναι πρωτη ερωτηση απο τους γιατρους :chinscratch
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πολα ξερουνΠρεπει να κανουν μεγαλη ζημια αυτα για να ειναι πρωτη ερωτηση απο τους γιατρους
Xaris28 είπε:Φίλε anar σε τι γιατρό έχεις πάει για να σε δει?Δερματολόγο?
heyya είπε:Τι έγινε ρε σεις, ο ένας μετά τον άλλον εμφανίζει τυχαία ενοχλήσεις στο στήθος; ???