Τριχοπτωση

Andreas10

Active Member
Αυτο με ανησυχουσε και μενα οτι αν πεφτουν μονο 80 στο μπανιο... Αλλα ισως συμβαινει και λογω του υψηλου αγχους
Το πάχος της τρίχας σου εχει μικρύνει; αυτό είναι το πρώτο σημάδι όταν υπάρχει θέμα. Αν όχι, τότε όλα γκουντ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

George1999

New Member
Απλα στο ενα κροταφο ειναι πιο μαλακια και λεπτη η τριχα . Ισως ειναι κατι που το ειχα απο πολυ μικρος και να το προσεξα τωρα

dlazaros

Well-Known Member
Απλα στο ενα κροταφο ειναι πιο μαλακια και λεπτη η τριχα . Ισως ειναι κατι που το ειχα απο πολυ μικρος και να το προσεξα τωρα
Τράβα μερικές φωτό για τον εαυτό σου και σε μερικούς μήνες σύγκρινε τες μόνος σου. Αμα έχεις θέμα θα το καταλάβεις. Αρχίζεις και βλέπεις μέσα σιγά σιγά όταν τα χτενίζεις πίσω και πάνω.

George1999

New Member
Ενταξει αυτο θα κανω. Αν και οταν ειναι βρεγμενα φαινεται πιο λεπτο το μαλλι στον κροταφο που εχει εισχωρησει. Επισης να ενημερωσω οτι το hairline μου ειναι λοξο σε περιπτωση που παιζει καποιο ρολο. Επισης αυτος ο πονος σαν τσιμπημα στην ριζα οταν ανεβαζω προς τα πανω τα μαλλια με το χερι υπαρχει παλι μονο στον ενα κροταφο. Ο μονος λογος για να χασει τα μαλλια του καποιος ειναι η ΑΓΑ; Αμα προκειτε για ΑΓΑ φαινεται παντα σε μικρο χρονικο διαστημα; Γενικως ειμαι σε μια συγχγυση...

Τελευταία επεξεργασία:

dlazaros

Well-Known Member
Ενταξει αυτο θα κανω. Αν και οταν ειναι βρεγμενα φαινεται πιο λεπτο το μαλλι στον κροταφο που εχει εισχωρησει. Επισης αυτος ο πονος σαν τσιμπημα στην ριζα οταν ανεβαζω προς τα πανω τα μαλλια με το χερι υπαρχει παλι μονο στον ενα κροταφο. Ο μονος λογος για να χασει τα μαλλια του καποιος ειναι η ΑΓΑ; Αμα προκειτε για ΑΓΑ φαινεται παντα σε μικρο χρονικο διαστημα; Γενικως ειμαι σε μια συγχγυση...
Άμα έχεις αγα φαίνεται γιατί έχει το κεφάλι μια συγκεκριμένη εικόνα. Μπορεί να πάρει χρόνια μπορεί και μήνες να φανεί αλλά έχει την ίδια εικόνα. Έχεις το νου σου και έχεις μαλλιά. Τώρα ο πόνος που έχεις, κατι κάνεις και δεν το καταλαβαίνεις. Καπέλο, κράνος, ύπνος, κάτι κάνεις, αλλιώς έχεις χτυπήσει κάπου.

George1999

New Member
Καλησπερα και παλι παιδιά. Πηγα σε γιατρο περσι ο οποιος αφου ειδαμε και μαζι τον τριχωτο μου με τριχοσκοπιο δεν διεγνωσε αγα αφου οντως δεν υπηρχαν δυστροφικες τριχες. Ωστοσο εγω στο καθρευτη βλεπω τους κροταφους μου να εχουν πιο λεπτες τριχες. Επισης περνοντας το χερι απο το πανω μερος του κεφαλιου πεφτουν αρκετες τριχες 10 περιπου καθε φορα που το κανω διαφορων αποχρωσεων αλλες πιο δυνατες και αλλες πιο αδυνατες ενω αποτα πλαγια και απο πισω τιποτα. Εβγαλα και καποιες φωτογραφιες την κορυφη οι οποιες δειχνουν καπως σαν να αδειαζει. Ποια ειναι η γνωμη σας διαπιστωνετε κατι τετοιο η ειναι στο μυαλο μου.

Συνημμένα

• Screenshot_20240905_135059_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_135059_Gallery.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 57
  • Screenshot_20240905_135040_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_135040_Gallery.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 42
  • Screenshot_20240905_135028_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_135028_Gallery.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 43
  • Screenshot_20240905_134552_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_134552_Gallery.jpg
    819.7 KB · Προβολές: 45
  • Screenshot_20240905_133851_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_133851_Gallery.jpg
    865.2 KB · Προβολές: 43
  • Screenshot_20240905_133857_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_133857_Gallery.jpg
    991.5 KB · Προβολές: 46
  • Screenshot_20240905_133843_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_133843_Gallery.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 45
  • Screenshot_20240905_133819_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_133819_Gallery.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 49

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με τέτοιο μαλλί μόνο με τριχοσκοπιο χειρός από κοντα. Απλά πήγαινε σε 2-3 γιατρούς να σιγουρευτείς.

George1999

New Member
Με τετοιο μαλλι τι εννοεις? Και απο που προερχεται η τριχοπτωση απο το πανω μερος του κεφαλιου και απο το υπολοιπο οχι χρονια τωρα? Αυτη ειναι η φωτο που με τρομαζει πιο πολυ

Συνημμένα

• Screenshot_20240905_134552_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_134552_Gallery.jpg
    819.7 KB · Προβολές: 54

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με τόσο πυκνό μαλλί δεν μπορεί κάποιος με ασφάλεια να σου πει αν έχεις ΑΑ ή αν έχεις ποσο επιθετική ή όχι είναι με φώτο από μακρία. Θέλει μικροσκόπιο χειρός. Κάτι αχνοφαίνεται αλλά όχι με βεβαιότητα.

George1999

New Member
Και οι τριχες που πεφτουν αμα τριψω το κεφαλι τι ειναι. Υποτιθεται πεφτουν μεχρι 100 150 την ημερα. Εγω αμα παω και τριψω για 5 10 δευτερα το κεφαλι πεφτουν 50 3 φορες το κανα για δοκιμη επεσαν 150. Τι μπορει να ναι. Ελλειψη βιταμινων χρονιο στρες?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό το ερώτημα επανέρχεται κάθε τόσο από νέα μέλη. Το να χάνεις 150-200 τρίχες την ημέρα σε αυτό το κεφάλι δεν λέει τίποτα. Είναι μέρος της ανακύκλωσης των τριχών του κεφαλιού που κατά διαστήματα μπορεί να αυξάνει λόγω εποχιακής τριχόπτωσης. Αυτό που έχει σημασία είναι τι είδους τρίχες είναι. Αν είναι κανονικές (παρόμοιες με τις υπόλοιπες στο κεφάλι σου) και σε μήκος ίσο περίπου με αυτές, no problem. Αν όμως έχεις παραπάνω από 1 στις 6 λεπτότερες και πιο κοντές αυτό σημαίνει ότι έχει αρχίσει η ΑΑ. Αυτό είναι το κριτήριο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

George1999

New Member
Ναι ομως αν εγω τριβω το κεφαλι μου απο 5 10 φορες την ημερα θα χασω 500. Εχει και καποιες τριχες πιο ανοιχτοχρωμες κοινως πιο αδυναμες. Ωστοσο αυτο συμβαινει χρονια. Στο τριχοσκοπιο παρ ολα αυτα ζητημα να υπηρξαν 3 4 δυστροφικες. Μου ειχε πει ο γιατρος οτι αυτες που πεφτουν και ανοιχτο χρωμα ειναι τελογενης

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν πάει έτσι, όσο το τρίβεις τόσο λιγότερες θα πεφτουν. Αν λούζεσαι κάθε μέρα θα βλέπεις λιγότερες. Επαναλαμβάνω (και αν θες το ακους) ότι η ΑΑ ελέγχεται όπως σου είπα. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι ΑΑ και μην ανησυχείς.

theoblue

Well-Known Member
Ναι ομως αν εγω τριβω το κεφαλι μου απο 5 10 φορες την ημερα θα χασω 500. Εχει και καποιες τριχες πιο ανοιχτοχρωμες κοινως πιο αδυναμες. Ωστοσο αυτο συμβαινει χρονια. Στο τριχοσκοπιο παρ ολα αυτα ζητημα να υπηρξαν 3 4 δυστροφικες. Μου ειχε πει ο γιατρος οτι αυτες που πεφτουν και ανοιχτο χρωμα ειναι τελογενης
Ε τοτε μην ξανατριψεις το κεφαλι σου για να το εχεις ησυχο :)

Τελευταία επεξεργασία:

George1999

New Member
Να και 2 φωτο απο χερλαιν. Πως γινεται να χω παττερν και ο γιατρος να μου λεει οτι δεν υπαρχει ΑΓΑ αλλα και να μην βρισκουμε προβλημα στην τριχοσκοπηση αφου το δα και με τα ματια μου

Συνημμένα

• Screenshot_20240905_160756_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_160756_Gallery.jpg
    460.7 KB · Προβολές: 50
  • Screenshot_20240905_160815_Gallery.jpg
    Screenshot_20240905_160815_Gallery.jpg
    114.3 KB · Προβολές: 45

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα χούμε πει για τους δερματολόγους κλπ, από ΑΑ μαύρα μεσάνυχτα. Για αυτό σου είπα πήγαινε και σε άλλους. Έχω να σου προτείνω και ένα self test. Θα το ποστάρω την επόμενη εβδομάδα.

George1999

New Member
Δεν πηγα σε δερματολογο απλο πηγα σε γιατρο γνωστο που ασχολειται μονο με μαλλια και ειδαμε το τριχωτο με καμερα στον υπολογιστη

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ε άμα το είδατε σε όλες τις περιοχές και δεν είδατε thinning πάνω από 15% είσαι οκ.

George1999

New Member
ναι σε ολο ειχαμε κοιταξει ακομη και στα πλαγια και πισω η εικονα ηταν ιδια με τα πανω ιδιο χρωμα με καποιες πολυ σπανια διαφορετικες. Ειναι αυτο που ειπα οτι βρηκαμε 3 4 δυστροφικες το πολυ 2 3 πανω και μια στα πλαγια καπως ετσι. Τι να πω δεν ξερω μακαρι να ειναι απλα γενετικο β στο κεφαλι μου. Ευχαριστω για τις απαντησεις

Μπλουζα