Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

karaflas_1

New Member
Aπο τα 18 βιωνω τριχοπτωση μεχρι και τωρα στα 26, τα πολυ πυκνα και χοντρα μαλλια που ειχα εγιναν μεσα σε 8 χρονια αραια και εχασαν την ζωντανια τους. Ταυτοχρονα ομως με την αραιωση αλλαζουν και τα χαρακτηριστικα του προσωπου πραγμα που επηρεαζει την κατα πολυ την ψυχολογια.
Ολοι λενε σιγα το πραγμα ξυρισε τα αλλα αν ηταν στην θεση του ιδιου δεν νομιζω να ελεγαν το ιδιο.
Ειναι μια ψυχοφθορα διαδικασια την οποια βιωνουν πολλα ατομα και κυριως αντρες, εκτος του οτι δειχνεις μεγαλυτερος αλλαζουν και ολα τα χαρακτηριστικα του προσωπου στον καθενα ξεχωριστα, οταν εισπρατεις και απορριψει απο τους γυρω με διαφορους τροπους τοτε η κατασταση χειροτερευει και φτανεις σε απογνωση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

john_e

New Member
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Stratos, σε βρίσκω πολύ δυνατό για να ανήγεις ένα τέτοιο θέμα. Ξυπνάω, δουλέυω κοιμάμαι και το κύριο θέμα στο μυαλό μου είναι αυτό. Είμαι πολυάσχολος άνθρωπος και κάνω 3 δουλειές μαζί αλλά πίστεψε με η τριχόπτωση είναι πολύ σημαντκή για εμένα. Η ψυχολογία είναι αυτό που τελικά μετράει λίγοι το πέρνουν χαλαρά και το προσπερνούν. Για να κταλάβεις πόσο δίκιο έχεις όταν άλλαξα το laptop μου έψαξα για laptop χωρίς glare type οθόνη μόνο και μόνο για να μην βλέπω το κεφάλι μου όταν δουλεύω. Και δεν ντρέπομαι να το πώ.Χαίρομαι πολύ να μπαίνω σε αυτό το site μόνο και ΄μόνο επειδή υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που το παίρνουν σοβαρά είτε το θέλουμε είτε όχι.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

παιδια ηρεμιστε λιγο ολοι λιγο πολυ τα ιδια σκεφτομαστε
καταρχην θα πρεπει να χωνεψουμε πως ο χρονος αφηνει σημαδια και αυτο ειναι αναποφευκτο
στρατο φιλε εσυ δεν εχεις τοσο μεγαλο προβλημα για να κανεις ετσι
για τον τζον ε δεν ξερω την κλιμακα που ανηκει

υπομονη χρειαζετε και λεφτα και η βελτιωση θα ερθει αυτο ειναι σιγουρο
δωστε και κανενα θετικο μηνυμα

και τελος κατι πολυ βασικο ειναι πως θα πρεπει να τα βρουμε με τον εαυτο μας
και εγω υπηρχαν φορες που σπαζομουν πολυ με την κατασταση και επεφτε κατω η ψυχολογια

δες τε και το ποστ τι μου ειπε μια ομορφη γυναικα δεν θυμαμαι ποιος το ανοιξε νομιζω ο ακης
εχω κανει μερικα σχολια εκει αν δεν βαριεστε διαβαστε λιγο

παντως με αυτο που κανεις στρατο μονο καλυτερα θα βλεπεις τον εαυτο και οχι χειροτερα
οποτε απο εδω και στο εξης θα ανεβαινει η ψυχολογια σου :)
 

Άκης

Administrator
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Αλήθεια παιδία, γιατί μας πειράζει την ψυχολογία;
Να πώ την άποψη μου για το πώς φαινόμαστε προς τα έξω ή ακόμη καλύτερα προς το αντίθετο φύλλο;;
Παναγιώτη εγώ το είχα ανοίξει το θέμα. Το ρώτησα σε μία γνωστή μου για να μου δώσει ειλικρινή απάντηση με σκοπό να το προσθέσω στο forum.
Και εγώ το παίρνω σοβαρά και γι'αυτό και επέλεξα να δημιουργήσω κάτι τέτοιο, να μαζευτούμε άτομα που το βλέπουμε σοβαρά, που συχαθηκαμε να μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αναζητούμε τα σωστά πλέον.


Τώρα για την ψυχολογία μας.
Αν είναι για το πώς μας/σας βλέπουν οι άλλοι, πάω πάσο. ΜΗΝ διαβάζετε παρακάτω.
----
Αν είναι για τις γυναίκες, τότε ετοιμαστείτε να σας ανεβάσω την ψυχολογία και την αυτοπεποίθεση στα ύψη.....
.....
Ο καλύτερος Don Juan στις ημέρες μας, ο άνθρωπος που έχει "κοιμηθεί" με μερικές από τις καλύτερες και ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και μοντέλα, είναι φαλακρός..

Και δεν είχε λεφτά ή ακριβά αυτοκίνητα ή γνωστούς κλπ. Έχω διαβάσει την βιογραφία του κλπ. (παρακολουθώ εδώ και μερικούς μήνες την συγκεκριμένη κοινότητα). Απλώς απόκτησε αυτοπεποίθεση με τον εαυτό του, ξέχασε και έχασε όλες τις αρνητικές ιδέες και σκέψεις κλπ.

Δεξιά όπως ήταν πριν και αριστερά όπως έγινε μετά, που του ανέβηκε η αυτοπεποίθεση στα ύψη:
neil-strauss-before-and-after1.jpg
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

συμφωνω ακη μαζι σου

απλα αν δεν σου αρεσει και πολυ ο εαυτος σου τοτε δεν εχεις ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
και αυτο φαινεται απο χιλιομετρα πρεπει να εισαι σιγουρος για τον εαυτο σου
και να κανεις τις γυναικες να νοιωθουν ασφαλεια
ειναι και αλλα πολλα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα


ευτυχως που υπαρχει και αυτο το φορουμ και μας ανοιξε τα ματια
ακη οσα ευχαριστω και αν πουμε λιγα θα ειναι
 

Άκης

Administrator
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Thanks. Άλλωστε το site δεν είναι δικό μου αλλά δικό μας και δεν χρειάζεται το ευχαριστώ προς τα εμένα, αλλά απο εμένα προς τα εσάς που ασχολείστε και γράφετε κάνωντας και κρατώντας το site ενεργό.

Τώρα σταματήστε να έχετε αρνητικές σκέψεις. Και εγώ στην αρχή αρχή τις είχα. Με ενδιέφερε πως είμαι, πως θα με βλέπουν, σκεφτόμουν τι θα λένε κλπ.
Ε, μέχρι που κάποια στιγμή μου έφυγαν όλα αυτά και σταμάτησα να τα σκέφτομαι χτίζωντας καθημερινά την αυτοπεποιθεση μου.

Θα'θελα να διαβάσω και την γνώμη των αλλωνών σχετικά με το θέμα που έθεσε ο Stratos "Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!"
 

karaflas_1

New Member
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Kαντε μια ερευνα και ρωτηστε πως προτιμουν οι γυναικες εναν αντρα με μαλλια ή χωρις μαλλια και θα βγαλετε απο μονη σας τα συμπερασματα επειδη εχω ρωτησει πολλες πανω σε αυτο το θεμα η απαντηση ειναι με μαλλια.
 

Άκης

Administrator
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Τις ρώτησες ή αυτή η απάντηση/ιδέα βρίσκεται στο μυαλό σου;;;
Ή ακόμη χειρότερα, σου το είπαν φίλοι/γνωστοί σου;;
Απάντησε μου ειλικρινα και μετά το συζητάμε με επιχειρήματα...
 

karaflas_1

New Member
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Mεσο παρεων τις επιανα κουβεντα και τις εκανα διαφορες ερωτησεις και μια απο αυτες ηταν και για τα μαλλια η απαντηση ηταν με μαλλια και πολλα εχω ρωτησει γυρω στις 30 μεχρι στιγμης ισως και λιγες παραπανω.
 

Άκης

Administrator
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Τί έχω να πώ εγώ σχετικά και θα περιμένω και από άλλα μέλη να απαντήσουν με τις γνώμες τους.

Εγώ θα απαντήσω γενικά και ποιά είναι η γνώμη μου (αλλά και τί ισχύει φυσικά).
Η γυναίκα καταρχάς, έχει υπερβολικά καλύτερους αισθητήρες από εμάς. Μπορούν να καταλάβουν αδυναμία, φόβο, συμπεριφορά σε κάποιον, από την στιγμή που θα τις πλησιάσεις, χωρίς να προλάβεις να τις μιλήσεις καν. Σε σκανάρουν από πάνω ως κάτω σε δευτερολεπτα. Έτσι είναι η φύση τους.
Ειδικά οι πολύ όμορφες, τα μοντέλα δηλαδή, μπορούν να σε δώσουν το μπ#$λο σε δευτερόλεπτα, αν καταλάβουν την αδυναμία σου ή σε δουν ότι είσαι/νιώθεις κατώτερος τους (χαμηλή αυτοπεποίθεση που γράφω παραπάνω).

Με το παραπάνω, ποιός μου εγγυάτε ότι δεν είσαι έτσι όταν μιλάς με κάποια που είναι όμορφη; Το μέσο παρέων που λες ότι τις έπιανες κουβέντα, μήπως είναι αυτό που σου λέω?

Και ποιος μας εγγυάτε ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ την ψύχωση σου πάνω σε αυτό το θεμα και δεν το λένε αυτό για να τις αφήσεις ήσυχες, σε περίπτωση που δουν ότι της "την πέφτεις"?.
Είναι κάτι αντίστοιχο με το "εχω αγόρι", που λενε σε κάποιον που δεν τις ενδιαφέρει και ας μην έχουν κάποιον εκείνη την στιγμή.

Δεν λέω κάτι να σε προσβάλω, προς θεού, απλώς κάνουμε κουβέντα, όπως θα κάναμε αν είμασταν παρέα και πίναμε καφέ.
Απλώς αυτό που λές, μπορεί να ρίξει την αυτοπεποίθεση και σε άλλους που θα διαβάσουν το post σου και να νιώσουν μειονεκτικά, κάτι που δεν είναι σωστό.
 

vag25

Well-Known Member
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Aν και σε καταλαβαινω Στρατο,γιατι οποιος πει οτι δεν τον αγχωνει το θεμα το μαλλιων ειναι ψευτης,νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο.Γενικοτερα ειναι λαθος να ασχολουμαστε τοσο με αυτο το θεμα και ομολογω οτι και εγω εχω ασχοληθει παραπανω απ'οτι πρεπει.Ειδικα στο παρελθον.
Εισαι 26-27 αν δεν κανω λαθος και εχεις περιπου το μαλλι της φωτογραφίας.Μονος σου ειπες επισης οτι η διαδικασια της αραιωσης πηγαινει πολυ αργα.Προς το παρον εισαι μια χαρα απ'οτι βλεπω και με τα προιοντα που χρησιμοποιεις θα επιβραδυνεις αρκετα την διαδικασια αν ολα πανε καλα.Δεν καταλαβαινω τον λογο της ανησυχιας λοιπον.Εχω την εντυπωση οτι μεχρι να φτασεις στο ασχημο σημειο που πιθανον φανταζεσαι,θα περασουν παρα πολλα χρονια.Ελπιζω να μην τα χαραμισεις εχοντας αγχος.

Εχω φιλους με αραιο μαλλι και φαινονται πολυ γοητευτικοι(οχι αντρας ειμαι ;D).Προσπαθω να τους φανταστω με πυκνο μαλλι και γελαω :D
Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.Σκεψου οτι δεν εχεις φτασει ακομα στο σημειο τους και σιγουρα θα περασουν πολλα χρονια για να φτασεις(αν το φτασεις :p)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karaflas_1

New Member
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Καταρχας δεν σε πλησιαζουν ομορφες αν εισαι γαλια γλομπος αυτο ειναι κανονας ειδικα εδω που μενω. Εχω φιλους γλομπους που την πεφτουν συνεχεια και τρωνε τα μουτρα παιδια με μεγαλη αυτοπεποιθηση και τους λυπαμε αυτα που σου λεω δεν τα βγαζω απο το μιαλο μου
 

Άκης

Administrator
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Φίλτατε για να σε πλησιάσει μία γυναίκα, ειδικά αν είναι όμορφη, θα πρέπει να είσαι ο Brad Pitt ή να είναι απελπισμένη.
Πιστεύεις ότι αν καθήσεις σε ένα club θα σε πλησιάσει η γυναίκα; Και ειδικά η όμορφη που την "χτυπάνε" και την "γλύφουν" από μικρή οι πάντες? Γίνεται αλλά σπάνιο φαινόμενο.

Πως τα εννοείς τα παιδιά με την "μεγάλη" αυτοπεποίθεση; Και πώς τους ξεχωρίζεις; Και τί σε κάνει να πιστεύεις ότι έχουν μεγάλη αυτοπεποίθεση και όχι ότι έχεις εσύ μεγαλύτερη;
Δεν θέλω να αναφερθώ με τους τρόπους που την πέφτει κανείς σε μία γυναίκα και ποιός είναι ο λάθος και ποιος ο σωστός, μιας και ειναι κουβέντα άλλης κοινότητας και θα ανοίξουμε κουβέντα πολλώωωων σελίδων ;)


@vag
Σωστά αυτά που λες. Το έχω ξαναγράψει ότι όσοι λένε η καράφλα και η κοιλιά είναι γοητεία, δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι και τους τρώει περισσότερο από τους άλλους.
 

vag25

Well-Known Member
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

@vag
Σωστά αυτά που λες. Το έχω ξαναγράψει ότι όσοι λένε η καράφλα και η κοιλιά είναι γοητεία, δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι και τους τρώει περισσότερο από τους άλλους.

Εγω δεν μιλησα για κοιλια :p
Αν και ξερω περιπτωση κοπελας που της αρεσει και μαλιστα προετρεψε τον δικο της να την ''κρατησει'' :p

Τωρα για το αραιωμα πιστευω οτι ισχυει,παντα αναλογα και στον ανθρωπο.Σε αλλους πηγαινει το αραιο πχ περιποιημενο με ζελε.Σε αλλους παει πολυ το ξυρισμενο.

O bruse δεν αρεσει στις γυναικες ετσι δλδ?
bruce-willis01.jpg


:D
 

karaflas_1

New Member
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Αχ ρε vag25 εμεις δεν ειμαστε bruce willis ο bruce και με μαλλι και χωρις μαλλι ειναι τελειος
 

Άκης

Administrator
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Πάντως stratos και κάτι άλλο. Είχες πεί ότι με το Crescina 700 είδες αποτέλεσματα.
Μετά είπες ότι σε 6 ημέρες είδες αποτέλεσμα και με το Revivogen, διαβάζωντας τα θετικά μας σχόλια.
Μήπως όλα αυτά είναι στο μυαλό σου;
Δηλαδή ηρέμησες επειδή χρησιμοποιείς το Revivogen πχ και σκέφτηκες, εντάξει θα δω διαφορά και ησύχασες και έτσι δεν ξαναείδες τρίχες να πέφτουν;
Και σκέφτεσαι να κάνεις επέμβαση λόγω άγχους περισσότερο και όχι σοβαρότητας την κατάστασης;
Είδες πως ήταν ο tsakalos πριν την επέμβαση;
Eίσαι έτσι;
 

Άκης

Administrator
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Σε αυτήν την photo, πώς δείχνει καλύτερος;
Με ή χωρίς μαλλιά;
neil-strauss-before-and-after1.jpg
 

karaflas_1

New Member
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Στην φωτο χωρις τα μαλλια τη σημασια εχει αυτο δηλαδη αν ειχε στην μια παρα πολλα και στην αλλη ξυρισμενος ποια θα ηταν η απαντηση
 

Άκης

Administrator
Απ: Τριχοπτωση αραιωση και ψυχολογια!

Stratos είπε:
Στην φωτο χωρις τα μαλλια τη σημασια εχει αυτο δηλαδη αν ειχε στην μια παρα πολλα και στην αλλη ξυρισμενος ποια θα ηταν η απαντηση
Εννοώ ότι για γλόμπος δείχνει μια χαρά.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα