Καλησπέρα. Επειδή έχω πάει σε μια κλινική ελληνική αλλά και σε κυπριακές και υπάρχει απόκλιση στο πόσα τριχοθυλάκια χρειάζομαι.....δηλαδη εδώ μου λένε περίπου 1700 ενώ στην Κύπρο 2500 +
Θέλω τα φώτα σας....
Θέλω τα φώτα σας....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πόσα πιστεύειςΞεχνάς τα 1.700
Να μαντεψω η dhi....ποια ελληνική κλινική σου ειπε 1700?
Ευχαριστώ....! Βασικά αυτό θέλω ένα αξιοπρεπές και φυσικα πυκνό αποτέλεσμα.Εξαρταται απο το ποσο συντηρητικα ή επιθετικα θα κινηθεις στον σχεδιασμο της hairline, καθως και απο τα χαρακτηριστικα της τριχας και των τριχοθυλακιων σου (λόγος τριχων /θυλακιο).
Παντως οπως και να χει για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα θα χρειαστεις τουλαχιστον 2000 τριχοθυλακια.
Ποιός είναι ο εγχώριος ανταγωνιστης τησ?Να μαντεψω η dhi....
Στην προσπαθεια να "χτυπησει" τον ετερο εγχωριο ανταγωνιστη της.
Κατάλαβα!Εαν κοιταξεις τα νηματα των μεταμοσχευσεων θα καταλαβεις.
Εναλλακτικα μπορεις να ρωτησεις τον φιλο Tsek![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οκ...σ ευχαριστώΠάντως φίλε έχω την εντύπωση ότι είσαι ιδανικός για μεταμόσχευση.διαβασε όλες τις παρουσιάσεις και θα καταλάβεις ότι τα 1700 δεν φτάνουν
Ανάλογα.....τι θελει ο καθένας....εγώ έχω προβλημα α ζώνη .... αυτό με ενδιαφερει να διορθώσω ....αργοτερα αν προχωρήσει δεν θα κάνω κάτιΣχετικα με το σχολιο περι ιδανικου υποψηφιου για μεταμοσχευση εχω μια ενσταση...την ηλικια σου.
Τα 28 δεν τα λες και ιδανικη ηλικια.
Στα 28 εκανα κι εγω μεταμοσχευση αλλα ειχα πολυ μικροτερο προβλημα.Ανάλογα.....τι θελει ο καθένας....εγώ έχω προβλημα α ζώνη .... αυτό με ενδιαφερει να διορθώσω ....αργοτερα αν προχωρήσει δεν θα κάνω κάτι
Ανάλογα...θα δείξειΣτα 28 εκανα κι εγω μεταμοσχευση αλλα ειχα πολυ μικροτερο προβλημα.
Δεν ειναι απαγορευτικη ηλικια αλλα σε καμμια περιπτωση δεν την λες και ιδανικη.
Εχε υποψη σου παντως πως απαξ και μπεις στο χορο των μεταμοσχευσεων δε φευγεις ευκολα.
Δηλαδη σε καμια 10 χρονια εαν αραιωσεις στην β ζωνη και μεινεις με τα μαλλια της α ζωνης τι θα κανεις?
2η μεταμοσχευση ειναι η απαντηση.
Ο Τσεκ λέει πως ο Ζοb είναι βλάκαςΕαν κοιταξεις τα νηματα των μεταμοσχευσεων θα καταλαβεις.
Εναλλακτικα μπορεις να ρωτησεις τον φιλο Tsek![]()