Τριχοθυλάκια

Nikos1111

New Member
Καλησπέρα. Επειδή έχω πάει σε μια κλινική ελληνική αλλά και σε κυπριακές και υπάρχει απόκλιση στο πόσα τριχοθυλάκια χρειάζομαι.....δηλαδη εδώ μου λένε περίπου 1700 ενώ στην Κύπρο 2500 +
Θέλω τα φώτα σας....

Συνημμένα

• IMG_20180728_153623.jpg
    IMG_20180728_153623.jpg
    352.7 KB · Προβολές: 66
  • IMG_20180728_153558.jpg
    IMG_20180728_153558.jpg
    313.1 KB · Προβολές: 69
  • IMG_20180728_153546.jpg
    IMG_20180728_153546.jpg
    154.6 KB · Προβολές: 63

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Zob

Active Member
Εξαρταται απο το ποσο συντηρητικα ή επιθετικα θα κινηθεις στον σχεδιασμο της hairline, καθως και απο τα χαρακτηριστικα της τριχας και των τριχοθυλακιων σου (λόγος τριχων /θυλακιο).
Παντως οπως και να χει για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα θα χρειαστεις τουλαχιστον 2000 τριχοθυλακια.

Nikos1111

New Member
Εξαρταται απο το ποσο συντηρητικα ή επιθετικα θα κινηθεις στον σχεδιασμο της hairline, καθως και απο τα χαρακτηριστικα της τριχας και των τριχοθυλακιων σου (λόγος τριχων /θυλακιο).
Παντως οπως και να χει για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα θα χρειαστεις τουλαχιστον 2000 τριχοθυλακια.
Ευχαριστώ....! Βασικά αυτό θέλω ένα αξιοπρεπές και φυσικα πυκνό αποτέλεσμα.

Zob

Active Member
Εαν κοιταξεις τα νηματα των μεταμοσχευσεων θα καταλαβεις.
Εναλλακτικα μπορεις να ρωτησεις τον φιλο Tsek ;)

Πάντως φίλε έχω την εντύπωση ότι είσαι ιδανικός για μεταμόσχευση.διαβασε όλες τις παρουσιάσεις και θα καταλάβεις ότι τα 1700 δεν φτάνουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Zob

Active Member
Σχετικα με το σχολιο περι ιδανικου υποψηφιου για μεταμοσχευση εχω μια ενσταση...την ηλικια σου.
Τα 28 δεν τα λες και ιδανικη ηλικια.

Nikos1111

New Member
Σχετικα με το σχολιο περι ιδανικου υποψηφιου για μεταμοσχευση εχω μια ενσταση...την ηλικια σου.
Τα 28 δεν τα λες και ιδανικη ηλικια.
Ανάλογα.....τι θελει ο καθένας....εγώ έχω προβλημα α ζώνη .... αυτό με ενδιαφερει να διορθώσω ....αργοτερα αν προχωρήσει δεν θα κάνω κάτι

Zob

Active Member
Ανάλογα.....τι θελει ο καθένας....εγώ έχω προβλημα α ζώνη .... αυτό με ενδιαφερει να διορθώσω ....αργοτερα αν προχωρήσει δεν θα κάνω κάτι
Στα 28 εκανα κι εγω μεταμοσχευση αλλα ειχα πολυ μικροτερο προβλημα.
Δεν ειναι απαγορευτικη ηλικια αλλα σε καμμια περιπτωση δεν την λες και ιδανικη.
Εχε υποψη σου παντως πως απαξ και μπεις στο χορο των μεταμοσχευσεων δε φευγεις ευκολα.
Δηλαδη σε καμια 10 χρονια εαν αραιωσεις στην β ζωνη και μεινεις με τα μαλλια της α ζωνης τι θα κανεις?
2η μεταμοσχευση ειναι η απαντηση.

Nikos1111

New Member
Στα 28 εκανα κι εγω μεταμοσχευση αλλα ειχα πολυ μικροτερο προβλημα.
Δεν ειναι απαγορευτικη ηλικια αλλα σε καμμια περιπτωση δεν την λες και ιδανικη.
Εχε υποψη σου παντως πως απαξ και μπεις στο χορο των μεταμοσχευσεων δε φευγεις ευκολα.
Δηλαδη σε καμια 10 χρονια εαν αραιωσεις στην β ζωνη και μεινεις με τα μαλλια της α ζωνης τι θα κανεις?
2η μεταμοσχευση ειναι η απαντηση.
Ανάλογα...θα δείξει

Zob

Active Member
Εαν δεν εχεις αισθηση του χουμορ φιλε μου τουλαχιστον διατηρησε ενα επιπεδο ευγενειας.
Θα μπορουσα να ανταποδωσω αλλα δε θα το κανω.

Μπλουζα