Το ένζυμο dht

pithikas

Well-Known Member
Καμια ανισορρoπια δεν υπαρχει ως προς την αιτια.
Οι θυλακες μας απλα ειναι, ας πουμε, αλλεργικοι(γενετικα προδιαθετημενοι) στην dht και αυτο οδηγει στην συρρικνωση τους.
Απο εκει και περα συμφωνα με τις θεωριες του Κωτσαρελλη μετα εμπλεκονται οι προσταγλανδινες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Λοιπον Γιωργο, ειχα κανει εξεταση για dht πριν απο 5 χρονια και την ειχε βρει κανονικη ο γιατρος. Ουτε καν στα ορια. Ειμαι nw5 και ο πατερας και ο παππους μου εχουν πιο πολλα μαλλια απο εμενα. Τα αδερφια του παππου μου ομως ολοι καραφλοι. Εχω κλεισει ραντεβου για να κανω παλι εξεταση. Ε1 (17bhsd), E2(aromatase) και dht(reductase 1 και 2). Αν βρεθουν παλι ολα φυσιολογικα, τι θα εχεις να πεις;
Πρωτα δεν αναγκη να μετρησεις κ την E2, (να γλιτώσεις κ κανενα 50αρη αν θες).
Αφου μια φορα μετρησες dht κανονικη, τοτε το παιχνίδι "παίζει" σιγουρα στην Ε1.
Καλοι ανθρωποι παντως τα αδελφια του παππού σου, απο που ητανε, αν επιτρεπεται?

pithikas

Well-Known Member
Δεν τα διαβασες ολα πιθικς, (γραψε κι κενενα ονομα)
Διαβασες την πατεντα του Κωτσαρελι που γραφει για προστατη λογω υψηλων pge2 κ μαλιστα 10 φορες πανω απο το κανονικό.
Πως δεν εχει αποδειχθεί, διαβασε την πατεντα την παραπανω να δεις πως δοκιμασε χιλιαδες ουσιες ο Dr Cotsarelis για να δει, αν εχουν δραση blocker?
Υπαρχει ενα Κιτ για pg metabolites, κ με αυτο μετρανε αν αλλαζουν τα επιπεδα των pg με τη χρηση καποιου υποψηφιο bloker.
Οσο γιαυτο με τους ευνουχους, το απαντησε ο Cotsarelis σε συνέντευξη στην Abby του οπου δεν ειπε αυτο που λες εσυ.
Αλλα ειπε για δυο παραγοντες, ανδρογονα και οιστρογονα.
https://www.aad.org/dw/monthly/2012/june/can-blocking-pgd2-prevent-androgenetic-alopecia-
Δε βλεπω κατι διαφορετικο. Λεει οτι αν δωσεις σε ευνουχο ανδρογονα θα του πεσουν τα μαλλια εφ'οσον εχει ΑΑ.
Σε ποιο σημειο αναφερεσαι ακριβως; Eκει που λεει για το transgenic-ποντικι;

Καμια ανισορρoπια δεν υπαρχει ως προς την αιτια.
Οι θυλακες μας απλα ειναι, ας πουμε, αλλεργικοι(γενετικα προδιαθετημενοι) στην dht και αυτο οδηγει στην συρρικνωση τους.
Απο εκει και περα συμφωνα με τις θεωριες του Κωτσαρελλη μετα εμπλεκονται οι προσταγλανδινες.
Ξερεις για κατι συναρτήσεις f με δυο μεταβλητές, f(x,y).

Δε βλεπω κατι διαφορετικο. Λεει οτι αν δωσεις σε ευνουχο ανδρογονα θα του πεσουν τα μαλλια εφ'οσον εχει ΑΑ.
Σε ποιο σημειο αναφερεσαι ακριβως; Eκει που λεει για το transgenic-ποντικι;
Ο ποντιξ δε φταιει τιποτα.

Εδω το λεει
The overall feeling is that the follicles can be thought of as being in three states. Either they’re terminal, and they’re large, or they’re miniaturized, and they’re small, and the hair they’re creating is microscopic, or they’re in between, called indeterminate. It’s thought that follicles reach a point where they’re producing a hair so small that at that point the chance of reversing that follicle is small. There seems to be a point of no return with respect to androgen removal; even if you castrate someone who’s bald he won’t regrow all his hair. If you give him estrogen, too, he might.

erevos

Active Member
Εδώ πάντως: https://www.baldtruthtalk.com/threa...-Alopecia-Pathway-Update-and-Finding-The-Cure λέει για androgen receptors και λογικό αυτό που λέει ο pithikas για τους ευνούχους. Τώρα όμως ο Γιώργος έχει δίκιο στο ότι σε εξετάσεις φαίνονται ανεβασμένα τα οιστρογόνα.
Ό,τι και να παίζει, η πολυπλοκότητα είναι πολύ μεγάλη πιστεύω για να λύσουμε εδω την αιτία της ΑΑ:D:rolleyes:.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι μάλλον να παίξουμε με τις PGs (όταν δεν έχουμε ανεβασμένη DHT).

Τελευταία επεξεργασία:

pithikas

Well-Known Member
Ξερεις για κατι συναρτήσεις f με δυο μεταβλητές, f(x,y).
Μαλλον δε καταλαβες τι θελω να πω και ας το κλεισουμε.
Οι υποθεσεις του Κωτσαρελλη δεν εχουν επιβεβαιωθει αλλα πολυ πιθανον και να ισχυουν.
Ο ποντιξ δε φταιει τιποτα.

Εδω το λεει
The overall feeling is that the follicles can be thought of as being in three states. Either they’re terminal, and they’re large, or they’re miniaturized, and they’re small, and the hair they’re creating is microscopic, or they’re in between, called indeterminate. It’s thought that follicles reach a point where they’re producing a hair so small that at that point the chance of reversing that follicle is small. There seems to be a point of no return with respect to androgen removal; even if you castrate someone who’s bald he won’t regrow all his hair. If you give him estrogen, too, he might.
Συμφωνουμε απολυτα με τον Κωτσο. Αν ευνουχισεις καποιον που εχει αραιωση δε θα βγαλει μαλλια.Αλλα αν τον ευνουχισεις και του ανεβασεις τα οιστρογονα τοτε πολυ πιθανον να βγαλει.

Μαλλον δε καταλαβες τι θελω να πω και ας το κλεισουμε.
Οι υποθεσεις του Κωτσαρελλη δεν εχουν επιβεβαιωθει αλλα πολυ πιθανον και να ισχυουν.

Συμφωνουμε απολυτα με τον Κωτσο. Αν ευνουχισεις καποιον που εχει αραιωση δε θα βγαλει μαλλια.Αλλα αν τον ευνουχισεις και του ανεβασεις τα οιστρογονα τοτε πολυ πιθανον να βγαλει.
Και δεν ειναι μονο αυτο, πρεπει να ξερεις οτι ολες οι μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες ψαχνουν για blocker της pgd2, στα ερευνητικα τους κεντρα, κ για blocker της 17b hsd.
Και ειναι η τελευταία λεξη της βιοτεχνολογίας αυτα, καθολου ευκολα.

pithikas

Well-Known Member
Και δεν ειναι μονο αυτο, πρεπει να ξερεις οτι ολες οι μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες ψαχνουν για blocker της pgd2, στα ερευνητικα τους κεντρα, κ για blocker της 17b hsd.
Και ειναι η τελευταία λεξη της βιοτεχνολογίας αυτα, καθολου ευκολα.
Μακαρι να ειναι αυτη η λυση(προσταγλανδινες) και να ξεμπερδευουμε δεν εχω να πω κατι αλλο.

pithikas

Well-Known Member
Πρωτα δεν αναγκη να μετρησεις κ την E2, (να γλιτώσεις κ κανενα 50αρη αν θες).
Αφου μια φορα μετρησες dht κανονικη, τοτε το παιχνίδι "παίζει" σιγουρα στην Ε1.
Καλοι ανθρωποι παντως τα αδελφια του παππού σου, απο που ητανε, αν επιτρεπεται?
Βρε Γιωργο, απο που τα ξερεις τα αδερφια του παππου του;;H επειδη εγιναν καραφλοι ειναι καλα παιδια;;:)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

leas

Well-Known Member
Φίλε Γιώργοbio εγώ που θέλω να κάνω εξετάσεις για να δω τι πρέπει να αντιμετωπίσω-μπλοκάρω(dht e1 κτλπ.)Μπορείς να μου πείς τι εξετάσεις πρέπει ακριβώς να πάω να ζητήσω να κάνω; Είναι απλές αιματολογικές και απλά αναγράφονται και αυτές οι τιμές ή είναι συγκεκριμένες εξετάσεις;Και αν γνωρίζεις πάνω κάτω πόσο θα μου κοστίσει;

Φίλε Γιώργοbio εγώ που θέλω να κάνω εξετάσεις για να δω τι πρέπει να αντιμετωπίσω-μπλοκάρω(dht e1 κτλπ.)Μπορείς να μου πείς τι εξετάσεις πρέπει ακριβώς να πάω να ζητήσω να κάνω; Είναι απλές αιματολογικές και απλά αναγράφονται και αυτές οι τιμές ή είναι συγκεκριμένες εξετάσεις;Και αν γνωρίζεις πάνω κάτω πόσο θα μου κοστίσει;
Μονο dht σου αρκει, για να μη ξοδευεσαι παραπανίσια.
Σιγουρα η dht θα σου βγει "τσιμπιμενη"
Ίδωμεν.

Μπλουζα