Τοπικη Lotion απο δερματολογο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Καλησπερα, σημερα εκανα επισκεψη σε μια εμπειρη δερματολογο για θεματα τριχοπτωσης, και μου προτεινε την ακολουθη λοτιον για τοπικη χρηση που περιεχει τα ακολουθα συστατικα....
Follon lot
Advantan lot
Libeprosta tabs btI
pil-food amp
Kerium ant-chute
ποια η γνωμη σας...αξιζει τον κοπο?

ακόμα μου εδωσε BESIX (Β6 vitamin) για το πρωι και το μεσημερι BioZinc 100 εψαξα λίγο το θεμα και βρηκα και αυτο :
http://www.regrowth.com/hairloss-remedy/vitamin_b6/vitamin_b6.cfm

ακομη προτεινε ενναλαξ μερες με το παραπανω διαλυμα τον αφρο : CLARELUX 0.05%

ακουω γνωμες....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikonik

New Member
Απ: Τοπικη Lotion απο δερματολογο

το libeprosta είναι ένα φυτικό εκχύλισμα που χρησιμοποιείται στην καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, όπως και τα proscar, avodart. Σε αντίθεση όμως με αυτά, έχει άγνωστο μηχανισμό δράσης (τα δύο τελευταία αναστέλλουν την 5-α-αναγωγάση)

το clarelux είναι κορτικοστεροειδές, όπως και το advantan

τα υπόλοιπα νομίζω ότι έχουν συζητηθεί εκτενώς

δηλαδη ποια η γνωμη σου για πρωτη θεραπεια?? ( ειμαι 22 χρονων και σε κλιμακα 2-2Α) τη ρωτησα για το regain και μου ειπε οτι ακομα δεν χρειαζεται...

captain

New Member

Καλησπέρα..
Έχεις την καλοσύνη να μου στείλεις τα στοιχεία του γιατρού που πήγες σε pm;
Είπες τη μαγική φράση "έμπειρη δερματολόγο σε θέματα τριχόπτωσης".

magic810

New Member

Οταν λες εμπειρη τι ακριβως εννοεις?
Ειδες την εμπειρια στα ματια της...? ;D
Η απλα στη συνεστισε φιλος σου με καλα αποτελεσματα?
Η λοσιον που σου συνεστησε ειναι συνδυασμος τριων λοσιον απο οτι καταλαβα.....
FOLLON
PILLFOOD
ADVANTAN

Το ενδιαφερον ειναι μεσα στην λοσιον σου προτεινε να προσθεσεις καψουλες(libeprosta) που ειναι για τον προστατη....
Το kerium ειναι αγνωστο για μενα προσωπικα....
Σε πρωτη φαση ακουγεται καλο....μακαρι να δουλεψει φιλε για σενα....και οσον αφορα το regaine αν σου διεγνωσε οτι δεν εχεις χασει πολλεσ τριχες οντως δεν το χρειαζεσαι ακομα..μιας και το regaine δεν περιοριζει την τριχοπτωση αλλα βοηθα την επανεκφυση...επομενως ειναι λογικο να σου ειπε οτι δεν το χρειαζεσαι ακομα...και ελπιζω να μην το χρειαστεις και ποτε......... ;)

Μια τελευταια ερωτηση αυτα σε τι ποσοτητες σου ειπε να τα αναμιξεις.....?

Οσον αφορα τωρα τις βιταμινες που σου ανεφερε...οντως ο ψευδαργυρος λειτουργει ως καταστολεας της dht...απλα θα πρεπει να ρωτησεις και την γιατρο...αν πρεπει να υπαρχει και ο απαραιτητος χαλκος στον οργανισμο σου μιας και παραπανω ποσοτητα του ενος εκ των δυο μπορει να επιφερει αντιθετα αποτελεσματα........
Παντως ακουγεται καλο...σαν πρωτη θεραπεια......
Kαλη επιτυχια....

η συγκεκριμενη λοτιον ειναι αρκετα ακριβη αποτι μου ειπε....για τις ποσοτητες δεν ξερω απλα μου ειπε να δωσω αυτη την συνταγη στο φαρμακοποιο....! τωρα για τις βιταμινες μου προτεινε το ακολουθο σχημα : πρωι B6, μεσημερι Zinc και για βραδυ τις BIOKAP αυτα σε καθημερινο στάδιο. Μου ειπε για την λοτιον να τι βαζω 4 φορες τι βδομαδα τοπικά σε 6-8 σημεια
και τις υπολοιπες 3 μερες να βάζω τον αφρο clarelux στο μετωπο και οχι στο τριχωτο(για τον κνησμο ειπε συγκεκριμενα)
αυτα...όσο για το σαμπουαν οταν τη ρωτησα μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δεν εχει μεγαλη σχεση εως καθολου το τι σαμπουαν θα βαζω, μου προτεινε το Biotrin....
οταν τη ρωτησα για τα μαλλια μου γενικα, μου ειπε πως εχω γενετικη προδιαθεση για τους κροταφους(που ειναι και αυτοι που εχουν αραιωσει δηλαδη) που θα ολοκληρωθει μεχρι τα 24..(ειμαι 22 τωρα)..για τα υπολοιπα μέρη δε μου ανεφερε κατι...
Εσεις οι παλαιοτεροι που το εχετε ψαξει το θεμα θα με ενδιεφερε να μου πειτε την αποψη σας...

NGL

Member

παντως για να πουμε την αληθεια δεν σου λεει τις κλασσικες π@π@ριες η γιατρος.μακαρι να ειναι ψαγμενη. :)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αντε να μας πεις τα αποτελεσματα απο την συγκεκριμενη λοσιον
εγω ειμαι επιφυλακτικος παντως

Παναγιωτης είπε:
αντε να μας πεις τα αποτελεσματα απο την συγκεκριμενη λοσιον
εγω ειμαι επιφυλακτικος παντως
προς τι επιφυλαξεις σου παναγιωτη? τι πιστευεις οτι θα πετυχω με τη συγκεκριμενη θεραπεια?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

georgehairs είπε:
Καλησπερα, σημερα εκανα επισκεψη σε μια εμπειρη δερματολογο για θεματα τριχοπτωσης, και μου προτεινε την ακολουθη λοτιον για τοπικη χρηση που περιεχει τα ακολουθα συστατικα....
Follon lot
Advantan lot
Libeprosta tabs btI
pil-food amp
Kerium ant-chute
ποια η γνωμη σας...αξιζει τον κοπο?

ακόμα μου εδωσε BESIX (Β6 vitamin) για το πρωι και το μεσημερι BioZinc 100 εψαξα λίγο το θεμα και βρηκα και αυτο :
http://www.regrowth.com/hairloss-remedy/vitamin_b6/vitamin_b6.cfm

ακομη προτεινε ενναλαξ μερες με το παραπανω διαλυμα τον αφρο : CLARELUX 0.05%

ακουω γνωμες....

για να δουμε τι εχουμε λοιπον

follon ? φανταζομαι την λοσιον σου εδωσε εχει αναφερθει ξανα στο forum ουτε κρυο ουτε ζεστη

Advantan ? για την ψωριαση εκζεμα και λοιπα κορτικοστεροιδη οπως σωστα αναφερθηκε

Libeprosta παραμοιο του palmetto μηδαμινα αποτελεσματα

pil-food amp Ingredients: DL-Methionine, capsule shell (Gelatin, colours: Titanium Dioxide, Red Ponceau, Ferric Oxide), L-Cystine, Enzyme-Hydrolused Lactalbumin, Pantothenic Acid, Silicon Dioxide, Millet extract 4%, Vitamin B6, Vitamin E, Vanillin flavouring, Riboflavin, Biotin.

καλα αν αντιμετωπιζαμε την ΑΑ με αυτα τωρα θα ειχα ραστα

Kerium Anti-Chute ? αχα να την λοιπον και η L’ Oreal φυσικα δεν λειπει το aminexil το οποιο και στο dercos που βγαζει δεν κανει απολυτος τυποτα στην ΑΑ μονο το κολλαγονο σου φτιαχνει

τις βιταμινες Β6 γιατι σου τις εδωσε αφου περιεχονται στο pil-food amp που σου εδωσε επισης πλεονασμος
πιθανον να μην προσεξε ολα τα συστατικα του η να εχει τους λογους του ποιος ξερει ?

και κατι αμινοξεα λιγα πρεπει να εχει μεσα στην θεραπεια σου

με τα κιλα που εχω παρει απο bcaa αμινοξε και λοιπα αλλα θα πρεπει να ημουν σαν τον samson στο μαλλι τωρα
ενα ειδος πρωτεινων τις wnt ισως μας βοηθησουν
και αυτο ομως θα δειξει στο μελλον νωρις ειναι ακομη

τεσπα η γνωμη μου ειναι οτι με αυτα μια τρυπα στο νερο κανεις ( γνωμη μου παντα )
στην ουσια πιο πολυ πολιβιταμινες ειναι που φτιαχνουν και το δερματακι λιγο παρα κατι για την ανδρογενετικη αλωπεκια

και φανταζομαι θα δινει ενα καρο λεφτα μιας και οι τιμες που ειδα με απογοητευσαν

τι να σου πω τωρα αν θες να το ακολουθησεις ειναι δικο σου θεμα φιλε

εγω θεωρω οτι ειναι πεταμενα λεφτα

θα μπορουσα να στο αναλυσω και αλλο το θεμα αλλα τζαμπα χρονος

choice is yours
καλη σου μερα

captain είπε:
Καλησπέρα..
Έχεις την καλοσύνη να μου στείλεις τα στοιχεία του γιατρού που πήγες σε pm;
Είπες τη μαγική φράση "έμπειρη δερματολόγο σε θέματα τριχόπτωσης".
μην πιστευειες οτι σου λενε
για μενα παραδειγμα ο κυριακος ειναι παιχταρας για αλλους παλι ενας μετριος

γενικα οταν ακουτε 2 , 3 καινουργια συστατικα η λεξεις μην ψαρωνετε ψαξτε το καλυτερα

η λοσιον στην ΑΑ δεν προκειτε να κανει τιποτε
εκτος και αν δεν εχει ΑΑ

Georgex6 είπε:
ποσο κανει φιλε μου?
καλυτερα μην μαθουμε (χιχιχιχ)
σκεψου υπαρχει L’ Oreal στην μεση οπου αν κρινουμε απο το dercos ειναι πανακριβη και αναποτελεσματικη κατα την γνωμη μου στην ΑΑ

NGL είπε:
παντως για να πουμε την αληθεια δεν σου λεει τις κλασσικες π@π@ριες η γιατρος.μακαρι να ειναι ψαγμενη. :)
δεν βλεπω τιποτα καινουργιο αδερφε
και δεν βλεπω στο που ακριβως ειναι ψαγμενη

τεσπα αρκετα ειπα παλι σημερα

καλη σας μερα !!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stathis

New Member

να ρίξω και γω μια άλλη λοσιόν από δερματολόγο:

betnovate scalp I + isopropyl alcool 50 ml

αυτή τη λοσιόν μου την έγραψε δερματολόγος πριν από 10 χρόνια
μαζί με fulgoral και regaine 5%

προσωπικα αποφασισα να ακολουυησω τουλαχιστον για καποιο χρονικο διαστημα την αγωγη που συστησε ο δερματολογοςσ που ανεφερα...αν τα βρω σκουρα βλεπουμε....γνωριζει κανεις αν υπαρχει περιπτωση η ΑΑ να σταματησει σε καποιο συγκεκριμενο σταδιο NW και να μην προχωρησει παραπερα???πχ τωρα ειμαι 22 χρονων και ειμαι σε σταδιο 2-2Α χωρις θεραπεια ειναι σιγουρο οτι θα χειροτερευσω?αν ναι ποσο περιπου ειναι τα διαστηματα γ να αλλαζεις κλιμακα?(εμπειρικα τουλαχιστον μιας και σιγουρα θα διαφερει απο περιπτωση σε περιπτωση.....)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

σκέψου ότι έφτασα σε 5 χρόνια χωρίς θεραπεία από κοτσίδας σε 3ν... :(

Κανω χρήση της παραπάνω λοσιον εδω και 2,5 μήνες
(Follon lot
Advantan lot
Libeprosta tabs btI
pil-food amp
Kerium ant-chute)
έχω διαπιστωσεει τα εξής τα μαλλια μου έχουν πλυκνώσει στην αρχή είχα shedding αλλα τώρα βλέπω αρκετές μικρές τρίχες στο hairline, η τριχόπτωση νομίζω πως έχει αρχισει και περιορίζεται...
η 'οποια φαγούρα ειχα έχει σταματήσει συνδυάζω βιταμινες Β6 και γλυκονικό ψευράργυρο καθημερινά από το στόμα.

cmos516

Member

georgehairs είπε:
γνωριζει κανεις αν υπαρχει περιπτωση η ΑΑ να σταματησει σε καποιο συγκεκριμενο σταδιο NW και να μην προχωρησει παραπερα???πχ τωρα ειμαι 22 χρονων και ειμαι σε σταδιο 2-2Α χωρις θεραπεια ειναι σιγουρο οτι θα χειροτερευσω?αν ναι ποσο περιπου ειναι τα διαστηματα γ να αλλαζεις κλιμακα?(εμπειρικα τουλαχιστον μιας και σιγουρα θα διαφερει απο περιπτωση σε περιπτωση.....)

Χωρις φυσικα να ειμαι ειδικος,ΑΛΛΑ εχοντας 27 ολοκληρα χρονια που ζω τα ματια μου ανοιχτα,και βλεπω γυρω μου διαφορους,αυτο που λες φυσικα και ισχυει.
Τι παει να πει δηλαδη οτι οποιος εχει μια προδιαθεση για ΑΑ,η τελοσπαντων εχει,οτι θα καταληξη στανταρ σε ΝW 6-7??
Οχι βεβαια εγω πιστευω οτι καποιος μπορει να ξεκινησει και να φτασει μεχρι ΝW 2-3 και μετα να εξελισετε μεν σε τοοοοοοοοσο αργους ρυθμους ,που στην ουσια ειναι σαν να εχει σταματηση (σταθεροποιηθει).
Υ.Γ. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ομως ειναι το εξης : αν ειναι γενετικα προγραματισμενο π.χ να σε εγκαταληψει ενα ποσοστο(το μεγαλυτερο) τριχων απο το κεφαλι σου ,απο 25 χρονων εως 45 πχ(ασχετος αν φτασεις σε ΝW 3 ή NW7 ολα αυτα τα χρονια).Αν ολα αυτα τα χρονια εκανες κατι με θεραπειες κτλ και τα κρατησεις ,και μετα τα 45 που θα σταθεροποιοταν λογικα η ΑΑ σταματησεις τη θεραπεια,τα χανεις παλι τα μαλλια μετα? ή αυτο ηταν οταν επιδρουσε η ΑΑ εσυ την φρεναρες με τα φαρμακα,και τωρα που φρεναρε μονη της στα 45 ,δε θα τα χασεις τα μαλλια?

georgehairs είπε:
δηλαδη ποια η γνωμη σου για πρωτη θεραπεια?? ( ειμαι 22 χρονων και σε κλιμακα 2-2Α) τη ρωτησα για το regain και μου ειπε οτι ακομα δεν χρειαζεται...
καλη λοσιον αλλα χωρις minoxidil δεν θα δεις αποτελεσμα...!!τι παει να πει οχι ακομα??οσο πιο νωρις βαλεις την πιο δραστικη ουσια για την καταπολεμηση της τριχοπτωσης τοσο το καλυτερο..!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα