Απ: Τοπικη Lotion απο δερματολογο
georgehairs είπε:
Καλησπερα, σημερα εκανα επισκεψη σε μια εμπειρη δερματολογο για θεματα τριχοπτωσης, και μου προτεινε την ακολουθη λοτιον για τοπικη χρηση που περιεχει τα ακολουθα συστατικα....
Follon lot
Advantan lot
Libeprosta tabs btI
pil-food amp
Kerium ant-chute
ποια η γνωμη σας...αξιζει τον κοπο?
ακόμα μου εδωσε BESIX (Β6 vitamin) για το πρωι και το μεσημερι BioZinc 100 εψαξα λίγο το θεμα και βρηκα και αυτο :
http://www.regrowth.com/hairloss-remedy/vitamin_b6/vitamin_b6.cfm
ακομη προτεινε ενναλαξ μερες με το παραπανω διαλυμα τον αφρο : CLARELUX 0.05%
ακουω γνωμες....
για να δουμε τι εχουμε λοιπον
follon ? φανταζομαι την λοσιον σου εδωσε εχει αναφερθει ξανα στο forum ουτε κρυο ουτε ζεστη
Advantan ? για την ψωριαση εκζεμα και λοιπα κορτικοστεροιδη οπως σωστα αναφερθηκε
Libeprosta παραμοιο του palmetto μηδαμινα αποτελεσματα
pil-food amp Ingredients: DL-Methionine, capsule shell (Gelatin, colours: Titanium Dioxide, Red Ponceau, Ferric Oxide), L-Cystine, Enzyme-Hydrolused Lactalbumin, Pantothenic Acid, Silicon Dioxide, Millet extract 4%,
Vitamin B6, Vitamin E, Vanillin flavouring, Riboflavin, Biotin.
καλα αν αντιμετωπιζαμε την ΑΑ με αυτα τωρα θα ειχα ραστα
Kerium Anti-Chute ? αχα να την λοιπον και η L’ Oreal φυσικα δεν λειπει το aminexil το οποιο και στο dercos που βγαζει δεν κανει απολυτος τυποτα στην ΑΑ μονο το κολλαγονο σου φτιαχνει
τις βιταμινες Β6 γιατι σου τις εδωσε αφου περιεχονται στο
pil-food amp που σου εδωσε επισης πλεονασμος
πιθανον να μην προσεξε ολα τα συστατικα του η να εχει τους λογους του ποιος ξερει ?
και κατι αμινοξεα λιγα πρεπει να εχει μεσα στην θεραπεια σου
με τα κιλα που εχω παρει απο bcaa αμινοξε και λοιπα αλλα θα πρεπει να ημουν σαν τον samson στο μαλλι τωρα
ενα ειδος πρωτεινων τις wnt ισως μας βοηθησουν
και αυτο ομως θα δειξει στο μελλον νωρις ειναι ακομη
τεσπα η γνωμη μου ειναι οτι με αυτα μια τρυπα στο νερο κανεις ( γνωμη μου παντα )
στην ουσια πιο πολυ πολιβιταμινες ειναι που φτιαχνουν και το δερματακι λιγο παρα κατι για την ανδρογενετικη αλωπεκια
και φανταζομαι θα δινει ενα καρο λεφτα μιας και οι τιμες που ειδα με απογοητευσαν
τι να σου πω τωρα αν θες να το ακολουθησεις ειναι δικο σου θεμα φιλε
εγω θεωρω οτι ειναι πεταμενα λεφτα
θα μπορουσα να στο αναλυσω και αλλο το θεμα αλλα τζαμπα χρονος
choice is yours
καλη σου μερα
captain είπε:
Καλησπέρα..
Έχεις την καλοσύνη να μου στείλεις τα στοιχεία του γιατρού που πήγες σε pm;
Είπες τη μαγική φράση "έμπειρη δερματολόγο σε θέματα τριχόπτωσης".
μην πιστευειες οτι σου λενε
για μενα παραδειγμα ο κυριακος ειναι παιχταρας για αλλους παλι ενας μετριος
γενικα οταν ακουτε 2 , 3 καινουργια συστατικα η λεξεις μην ψαρωνετε ψαξτε το καλυτερα
η λοσιον στην ΑΑ δεν προκειτε να κανει τιποτε
εκτος και αν δεν εχει ΑΑ
Georgex6 είπε:
καλυτερα μην μαθουμε (χιχιχιχ)
σκεψου υπαρχει L’ Oreal στην μεση οπου αν κρινουμε απο το dercos ειναι πανακριβη και αναποτελεσματικη κατα την γνωμη μου στην ΑΑ
NGL είπε:
παντως για να πουμε την αληθεια δεν σου λεει τις κλασσικες π@π@ριες η γιατρος.μακαρι να ειναι ψαγμενη.
δεν βλεπω τιποτα καινουργιο αδερφε
και δεν βλεπω στο που ακριβως ειναι ψαγμενη
τεσπα αρκετα ειπα παλι σημερα
καλη σας μερα !!