Τι λέτε γι'αυτήν τη θεραπεία??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

transalp

New Member
Χαιρετε και απο εμένα συναγωνιστές και συγχαρητήρια για το site αλλά κυρίως για την ενημέρωση στον ανίδεο κοσμάκη,σαν εμένα.Πολύ πιθανό να σας κουράσω γιατί εσείς τα έχετα χιλιοπεί αλλά για εναν καινούργιο στον κόσμο της minox regain super zix και όλο τον συρφετό η γνώμη-συμβουλή σας μάλλον είναι υπερπολύτιμη.Παρατήρησα λοιπόν κ εγώ την αραίωση μου μπροστά(μεγάλωσε το μέτωπο) και στην κορυφή και αν κ το το πρόβλημα δεν είναι ιδιαιτερα έντονο,σ'εμένα και την γυναίκα μου όμως ολοφάνερο,καθότι το οικογενειακό ιστορικό ειναι βεβαρημένο(πατέρας και αδερφός αεροδρόμια :angel:) επισκέφτηκα τον δερματολόγο της γειτονιάς ο οποίος ειναι γνωστός και δοκιμασμένος στα δυσκολα.Η συμβουλή του να ακολουθήσω την παρακάτω θεραπεία για μερικούς μήνες με ένα διαλειμα το καλοκαίρι.Λοιπόν¨¨
Σαμπουαν hairgen 3-4 φορες την εβδομάδα,το κυριότερο η παρακάτω λοσιόν με αυτά τα συστατικά
top.sol Hairway 5% 60ml
Tretinoin 0,025gr
Fodier cut.sol 30ml
Isopropyl alcohol 8 ml
vitamine B6 0,5gr
για άπλωμα κάθε βράδυ σε στεγνό μαλλί.Το σαμπουάν το έχω ξεκινήσει εδώ κ μια βδομάδα και δίνει ωραία αίσθηση,το άλλο το έχω να περιμένει προσπαθώντας να καταλάβω τι είναι τα διάφορα συστατικά μεσα απο το forum.Αν θέλει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο να μου πεί την γν΄μη του θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.εκτός απο εκείνα τα σημεία σε γενικές γραμμές το μαλλί ειναι πυκνό πάντως,εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει αν το κράνος που φοράω ενα μισάωρο την ημέρα επιβαρύνει και το κυριότερο,3-4 φορές την εβδομάδα πάω πισίνα και ξεχασα να το πω και στον γιατρό ::) thanks που λεν και στο χωριό μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τι λέτε γι'αυτήν τη θεραπεία??

top.sol Hairway 5% 60ml
Tretinoin 0,025gr
Fodier cut.sol 30ml
Isopropyl alcohol 8 ml
vitamine B6 0,5gr
μπορω να το μυρισω απο εδω :angel:
μινοξιδιλη,τρετινοινη,κορτιζονη,βιταμινη β6 p5p
για εναν μηνα καλο ειναι θα σου δωσει πολυ push,μετα πρεπει να αφαιρεσεις την κορτιζονη

transalp

New Member

33-34 ειμαι,ως τωρα δεν είχα ξανά θέμα.επίσης αν θέλετε ενα link για την norwood classification μήπως και γίνω κι εγώ πιο κατατοπιστικός

mikipitri

Member

kapamarou είπε:
μπορω να το μυρισω απο εδω :angel:
μινοξιδιλη,τρετινοινη,κορτιζονη,βιταμινη β6 p5p
για εναν μηνα καλο ειναι θα σου δωσει πολυ push,μετα πρεπει να αφαιρεσεις την κορτιζονη

Δάσκαλε :grandpa: κάπα, όταν αφαιρεθεί η κορτιζόνη με τι προτείνεις να την αντικαταστήσει?

kapa

Μέλος του προσωπικού

mikipitri είπε:
Δάσκαλε :grandpa: κάπα, όταν αφαιρεθεί η κορτιζόνη με τι προτείνεις να την αντικαταστήσει?
δυστυχως οι κορτιζονες στην αλωπεκια ειναι αναντικαταστατες(μεχρι στιγμης)σε αυτα που κανουν,δεκαπλασιαζουν την ταχυτητα επανεκφυσης και την προχωρανε και πιο πολυ+την dht δραση τους.
η αλλη οψη των ανοσοκατασταλτικων που δεν καταστρεφουν το δερμα αλλα εχουν κινδυνους να προκαλεσουν κακοηθεις ογκους με μακροχρονια χρηση ειναι οι ουσιες tacrolimus και cyclosporin που επεμβενουν στα Τ λεμφοκκυταρα.
υπαρχουν πολλες ακομα κατηγοριες ανοσοκατασταλτικων που ακομα δεν τις κοιταξαμε

mikipitri

Member

με λίγα λόγια την πατήσαμε :down
προσωπικά ότι διάλυμα μου έχει δώσει αποτέλεσμα είναι με κορτιζόνη μέσα

crossfire

Well-Known Member

transalp είπε:
Χαιρετε και απο εμένα συναγωνιστές και συγχαρητήρια για το site αλλά κυρίως για την ενημέρωση στον ανίδεο κοσμάκη,σαν εμένα.Πολύ πιθανό να σας κουράσω γιατί εσείς τα έχετα χιλιοπεί αλλά για εναν καινούργιο στον κόσμο της minox regain super zix και όλο τον συρφετό η γνώμη-συμβουλή σας μάλλον είναι υπερπολύτιμη.Παρατήρησα λοιπόν κ εγώ την αραίωση μου μπροστά(μεγάλωσε το μέτωπο) και στην κορυφή και αν κ το το πρόβλημα δεν είναι ιδιαιτερα έντονο,σ'εμένα και την γυναίκα μου όμως ολοφάνερο,καθότι το οικογενειακό ιστορικό ειναι βεβαρημένο(πατέρας και αδερφός αεροδρόμια :angel:) επισκέφτηκα τον δερματολόγο της γειτονιάς ο οποίος ειναι γνωστός και δοκιμασμένος στα δυσκολα.Η συμβουλή του να ακολουθήσω την παρακάτω θεραπεία για μερικούς μήνες με ένα διαλειμα το καλοκαίρι.Λοιπόν¨¨
Σαμπουαν hairgen 3-4 φορες την εβδομάδα,το κυριότερο η παρακάτω λοσιόν με αυτά τα συστατικά
top.sol Hairway 5% 60ml
Tretinoin 0,025gr
Fodier cut.sol 30ml
Isopropyl alcohol 8 ml
vitamine B6 0,5gr
για άπλωμα κάθε βράδυ σε στεγνό μαλλί.Το σαμπουάν το έχω ξεκινήσει εδώ κ μια βδομάδα και δίνει ωραία αίσθηση,το άλλο το έχω να περιμένει προσπαθώντας να καταλάβω τι είναι τα διάφορα συστατικά μεσα απο το forum.Αν θέλει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο να μου πεί την γν΄μη του θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.εκτός απο εκείνα τα σημεία σε γενικές γραμμές το μαλλί ειναι πυκνό πάντως,εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει αν το κράνος που φοράω ενα μισάωρο την ημέρα επιβαρύνει και το κυριότερο,3-4 φορές την εβδομάδα πάω πισίνα και ξεχασα να το πω και στον γιατρό ::) thanks που λεν και στο χωριό μου

συνεχισε αυτο που σου εδωσε ο γιατρος...ειναι μια καλη θεραπεια για regrow αλλα την μινοξιδιλη τουλαχιστον θα την συνεχισεις για παντα.....ξεχνα τα διαλειματα καλοκαιρια και κατι τετοια...αυτα ειναι μπακαλιστικα......μια διακοπη και το εχασες το παιχνιδι.Απλα επειδη η τριχοπτωση μπορει να προχωραει σκεψου για καποιο DHT blocker.
Το κρανος και η πισινα δεν προκαλουν ΑΑ

kapa

Μέλος του προσωπικού

mikipitri είπε:
με λίγα λόγια την πατήσαμε :down
προσωπικά ότι διάλυμα μου έχει δώσει αποτέλεσμα είναι με κορτιζόνη μέσα
τα ανοσοκατασταλτικα φυσανε στην αλωπεκια, και στην ΑΑ και στην δυαχυτη και στην areata.
εμενα τους κροταφους μου πλεον μονο κορτιζονη μπορει να τους αγγιξει.
μπαρουτιαζει το τοπιο οταν προσθετω daktodor

transalp

New Member

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κ συγν΄μη για την καθυστέρηση αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν!!kapamaru,τι συμβουλευεις στο θέμα κορτιζόνη?να εναλλάσω ενα μήνα την lotion με κορτιζόνη και ένα μήνα χωρίς η να την αφαιρέσω τελείως?Πάντως καλά το είπες μυρωδάτο το διάλυμα!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

kapamaru,τι συμβουλευεις στο θέμα κορτιζόνη?να εναλλάσω ενα μήνα την lotion με κορτιζόνη και ένα μήνα χωρίς η να την αφαιρέσω τελείως?
χρησιμοποιησε το εναν μηνα μονο για να σου δωσει γρηγορη επανεκφυση,το επομενο χωρις κορτιζονη με ολα τα υπολοιπα συστατικα,δεν θα ξανα χρειαστεις κορτιζονη
Πάντως καλά το είπες μυρωδάτο το διάλυμα!!
μου αρεσει η μυρωδια του ;D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα