Χαιρετε και απο εμένα συναγωνιστές και συγχαρητήρια για το site αλλά κυρίως για την ενημέρωση στον ανίδεο κοσμάκη,σαν εμένα.Πολύ πιθανό να σας κουράσω γιατί εσείς τα έχετα χιλιοπεί αλλά για εναν καινούργιο στον κόσμο της minox regain super zix και όλο τον συρφετό η γνώμη-συμβουλή σας μάλλον είναι υπερπολύτιμη.Παρατήρησα λοιπόν κ εγώ την αραίωση μου μπροστά(μεγάλωσε το μέτωπο) και στην κορυφή και αν κ το το πρόβλημα δεν είναι ιδιαιτερα έντονο,σ'εμένα και την γυναίκα μου όμως ολοφάνερο,καθότι το οικογενειακό ιστορικό ειναι βεβαρημένο(πατέρας και αδερφός αεροδρόμια :angel
επισκέφτηκα τον δερματολόγο της γειτονιάς ο οποίος ειναι γνωστός και δοκιμασμένος στα δυσκολα.Η συμβουλή του να ακολουθήσω την παρακάτω θεραπεία για μερικούς μήνες με ένα διαλειμα το καλοκαίρι.Λοιπόν¨¨
Σαμπουαν hairgen 3-4 φορες την εβδομάδα,το κυριότερο η παρακάτω λοσιόν με αυτά τα συστατικά
top.sol Hairway 5% 60ml
Tretinoin 0,025gr
Fodier cut.sol 30ml
Isopropyl alcohol 8 ml
vitamine B6 0,5gr
για άπλωμα κάθε βράδυ σε στεγνό μαλλί.Το σαμπουάν το έχω ξεκινήσει εδώ κ μια βδομάδα και δίνει ωραία αίσθηση,το άλλο το έχω να περιμένει προσπαθώντας να καταλάβω τι είναι τα διάφορα συστατικά μεσα απο το forum.Αν θέλει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο να μου πεί την γν΄μη του θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.εκτός απο εκείνα τα σημεία σε γενικές γραμμές το μαλλί ειναι πυκνό πάντως,εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει αν το κράνος που φοράω ενα μισάωρο την ημέρα επιβαρύνει και το κυριότερο,3-4 φορές την εβδομάδα πάω πισίνα και ξεχασα να το πω και στον γιατρό :
thanks που λεν και στο χωριό μου
Σαμπουαν hairgen 3-4 φορες την εβδομάδα,το κυριότερο η παρακάτω λοσιόν με αυτά τα συστατικά
top.sol Hairway 5% 60ml
Tretinoin 0,025gr
Fodier cut.sol 30ml
Isopropyl alcohol 8 ml
vitamine B6 0,5gr
για άπλωμα κάθε βράδυ σε στεγνό μαλλί.Το σαμπουάν το έχω ξεκινήσει εδώ κ μια βδομάδα και δίνει ωραία αίσθηση,το άλλο το έχω να περιμένει προσπαθώντας να καταλάβω τι είναι τα διάφορα συστατικά μεσα απο το forum.Αν θέλει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο να μου πεί την γν΄μη του θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.εκτός απο εκείνα τα σημεία σε γενικές γραμμές το μαλλί ειναι πυκνό πάντως,εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει αν το κράνος που φοράω ενα μισάωρο την ημέρα επιβαρύνει και το κυριότερο,3-4 φορές την εβδομάδα πάω πισίνα και ξεχασα να το πω και στον γιατρό :