Τιρκαλας Σωτήρης/Starks 1.293g-5/10/21 #5ος κ' τελευταίος γύρος....;#

tol

Well-Known Member
Έχω μια απορία, με 7,000g που είχες βάλει πριν την τωρινή (4η) μμ, δεν θα έπρεπε να είχες πάρει καλύτερο αποτέλεσμα?


συμφωνώ,, νομίζω οτι ο φίλος δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα,


Θα μπορούσε να υπάρχει και καλύτερη κάλυψη σύμφωνα με τον αριθμό των μοσχευμάτων που μπήκαν έως τώρα νομίζω


5 μμ έχει κάνει στον Τυρκαλά ο Giorgos-3, όχι 4. Επίσης κάπου διάβασα ότι έχει βάλει 7000g που και αυτό είναι λάθος, γιατί έχει βάλει γύρω στα 10.000g χωρίς να υπολογίζω το strip.


Δεν τις έκανε όλες στον Τιρκαλα .Οι πρώτες είναι DHI και είναι και άγνωστος η άγνωστοι γιατροί



αν πιστεύεις ότι με 7000+++ grafts θα μπορούσε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα,να το συζητήσουμε.



Μπορεί και 20.000.... ρε τι διαβάζουμε .



εντομεταξί, για 10.000 θες 2 στριπ(εκτός από τρομακτικές εξαιρέσεις) συν όσες fue χρειαστούν.


Φιλοι μου, επειδη παρατηρω ενα γαϊτανακι σχολιων και δε δινονται τα ακριβη στοιχεια, ωστε τα μελη του forum να εχουν ξεκαθαρη εικονα, παρεμβαινω για να χυθει απλετο φως.

Πριν παραθεσω αναλυτικα τα στοιχεια, να ξεκαθαρισω για πολλοστη φορα κατι.

Στο forum υπαρχουν πολλοι ενθερμοι οπαδοι του κ. Τυρκαλα. Φυσικα πρωτος διδαξας ο Γιωργος και στη συνεχεια πολλοι αλλοι...δε χρειαζεται να αναφερω ονοματα (ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα).

Ανεκαθεν (και τα 6 χρονια που ειμαι μελος στο forum) αντιτιθεμαι σε τετοιους ειδους στασεις των μελων. Οταν βλεπω μελη που γραφουν με υπερβολικο ζηλο υπερ του γιατρου τους, παρεμβαινω, ωστε να ακουγεται και η αλλη οψη του νομισματος.

Παντοτε θεωρουσα λανθασμενη τη συμπεριφορα μελων που, φορωντας παρωπιδες και θελοντας με νυχια και με δοντια να προβαλουν τον γιατρο τους, ξεφευγαν απο τα ορια της αντικειμενικοτητας, αποσιωπουσαν καθετι αρνητικο και μετατρεπονταν σε χειροκροτητες γιατρων και κλινικων.

Απο την αλλη, η περιπτωση του Γιωργου ειναι ξεχωριστη. Ενω ειναι βαμμενος οπαδος του κ. Τυρκαλα, δειχνει μια αξιεπαινη αντικειμενικοτητα στις παρουσιασεις των μεταμοσχευσεων του. Ανεβαζει παντοτε ξεγυμνωτικο υλικο και φυσικα του αξιζουν συγχαρητηρια. Τουλαχιστον δεν προσπαθει, οπως πολλοι αλλοι χειροκροτητες, να αποκρυψει και να ωραιοποιησει την πραγματικοτητα.


Και ποια ειναι αυτη;

Ας δουμε, λοιπον, τα στοιχεια, γιατι παρατηρω οτι τα μελη δεν τα γνωριζουν επακριβως. Ακουγονται νουμερα οπως 7.000 grafts και διαφορα άλλα.

Ο Γιωργος μεχρι την τελευταια (5η μμ) εχει βαλει συνολικα 8.000 grafts.

1200 με στριπ
1800 με FUE
3400 με FUE
1600 με FUE

Και, φυσικα, εβαλε άλλα 1300 στην τελευταια μμ (συνολο 9.300 grafts).

Προσωπικα θεωρω αυτον τον αριθμο πολυ πανω απο το συνηθισμενο.

Η εικονα που προβαλλεται στις παραπανω φωτογραφιες του Γιωργου, ειναι μια εικονα με 8.000 grafts.

Ναι, ο Γιωργος ηταν 6αρης NW...
Ναι, ο λογος του κυμανθηκε κατω απο 2... Ναι, ειχε τεραστια εκταση να καλυψει...

Ομως, απο την αλλη, η εικονα δεν ειναι κατι που αξιζει επαινους. Προσωπικη, ταπεινη αποψη ειναι οτι ο κ. Τυρκαλας απλα εχει διεκπεραιωσει 4 μεταμοσχευσεις. Εχει προσφερει ενα σχετικα ικανοποιητικο αποτελεσμα και τιποτα περισσοτερο.

Παιδια, μην ξεχναμε εχουν μπει ηδη 8.000 grafts (δεν υπολογιζουμε τα 1300 τελευταια).

Πολυ μεγαλο νουμερο...ποιος μπορει να το αμφισβητησει;

Ποιος θα ειχε το ψυχικο σθενος και τη γαϊδουρινη υπομονη του Γιωργου να μπαινοβγαινει 6 χρονια στα χειρουργεια;

Μη θεοποιουμε τον κ. Τυρκαλα. Δεν εχει προσφερει τιποτα το αξιοθαυμαστο. Εχει κανει μια τιμια δουλεια (πανω απ' ολα στον οικονομικο τομεα).

Κατι ακομα...θα ηθελα να καταλαβουν ολα τα μελη που εχουν αφησει χωρις καμια θεραπεια την αλωπεκια να τους θερισει και να φθασουν σε μεγαλα NW, οτι αυτη ειναι μια ρεαλιστικη εικονα που θα μπορουσαν να παρουν μετα απο συνεχομενες επωδυνες και κουραστικες προσπαθειες πολλων ετων.

Αραγε, μηπως θα ηταν προτιμοτερο να ειχαν ακουσει τις συμβουλες καποιων και να ειχαν παρει τα καταλληλα μετρα προφυλαξης, ωστε να μη φθασει η κατασταση στο απροχωρητο;

Αν, λοιπον, συμβιβαζονται με μια τετοια εικονα που προϋποθετει πολλες μεταμοσχευσεις και μεγαλο κοστος (ψυχικο και οικονομικο), ας αφηνουν την αλωπεκια να οργιαζει και ας αποδεχονται τη μοιρα τους.

Αν, ομως, δεν ικανοποιουνται με μια τετοια εικονα και δεν ειναι διατεθειμενοι να μπλεξουν σε τετοια μακροχρονη ταλαιπωρια, τοτε η θεραπεια με φιναστεριδη ειναι μονοδρομος. Θα το φωναζω μεχρι, επιτελους, να γινει κατανοητο και να σταματησει ολη η αρνητικη προκαταληψη για ενα απολυτα ασφαλες και επιστημονικα εγκεκριμενο φαρμακο.

ΥΓ Φυσικα, ολα οσα γραφω, θα αποκτουσαν ακομη μεγαλυτερη βαρυτητα και υποσταση, αν ολα τα μελη που κανουν παρουσιασεις μεταμοσχευσεων, ακολουθουσαν την αξιεπαινη σταση του Γιωργου. Αν αρχιζαν να ανεβαζουν παρομοιο υλικο με του Γιωργου, τοτε θα εκλαιγαν μανουλες. Τοτε θα αποδεικνυοταν περιτρανα ποια ειναι η αληθινη εικονα που εχει καποιος που προβαινει σε μεταμοσχευση χωρις θεραπεια. Τοτε θα φαινοταν οτι ο μοναδικος συνδυασμος που μπορει να επιφερει πυκνο και μακροπροθεσμα βιωσιμο αποτελεσμα ειναι...
ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ + ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ

Γιωργο, σου ευχομαι καλη συνεχεια. Μακαρι τα τελευταια 1.300 grafts να βελτιωσουν ακομη περισσοτερο την εικονα του μαλλιου σου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

obi one

Active Member
Τεσπά ... Ότι κτλ ο καθένας και όπως το αντιλαμβάνεται το αποτέλεσμα.... Σίγουρα για κάποιους που δεν έχουν πολύ ψάξει το θέμα μμ κ βλέποντας απλά τις φωτό μου σου λέει μακριά απ' αυτόν τον γιατρό ....
δεν είπε νομίζω κάνεις στο συγκεκριμένο νημα ότι ο Τυρ δεν είναι καλός γιατρός. Στην Θεσσαλονίκη θεωρείται αυθεντία στην FUE όπως κ ο Μπρεντας στην FUT κ 1,2 ακόμη. Κ φυσικά μετά από 20 χρόνια που είναι στο χώρο κ έχοντας μεταμοσχευσει την μισή πόλη, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι για 5 μμ κ κάτι λιγότερο από 10.000 grafts, το αποτέλεσμα σήμερα δεν είναι ίσως αυτό που θα περίμενε κάποιος που όμως δεν έχει διαβάσει τις αναλύσεις, τα νούμερα κλπ. Τα οποία νούμερα " δικαιολογούν " εν μέρη το αποτέλεσμα. Η ένσταση μου είναι γιατί ο γιατρός αφού γνωρίζει το ιστορικό σου δεν σου πρότεινε εξ αρχής την χρήση φίνα κ μιν ώστε να αποκομίσεις τα μέγιστα δυνατά οφέλη. ( αν στα πρότεινε, πάω πάσο) . Προφανώς κ συμπάσχω με την καλή έννοια κ εύχομαι να αποκτήσεις την πύκνωση που επιθυμείς.. Αυτά τα λίγα, από εμένα χωρίς νεύρα κ βρισιές..
 

nick90

Well-Known Member
δεν είπε νομίζω κάνεις στο συγκεκριμένο νημα ότι ο Τυρ δεν είναι καλός γιατρός. Στην Θεσσαλονίκη θεωρείται αυθεντία στην FUE όπως κ ο Μπρεντας στην FUT κ 1,2 ακόμη. Κ φυσικά μετά από 20 χρόνια που είναι στο χώρο κ έχοντας μεταμοσχευσει την μισή πόλη, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι για 5 μμ κ κάτι λιγότερο από 10.000 grafts, το αποτέλεσμα σήμερα δεν είναι ίσως αυτό που θα περίμενε κάποιος που όμως δεν έχει διαβάσει τις αναλύσεις, τα νούμερα κλπ. Τα οποία νούμερα " δικαιολογούν " εν μέρη το αποτέλεσμα. Η ένσταση μου είναι γιατί ο γιατρός αφού γνωρίζει το ιστορικό σου δεν σου πρότεινε εξ αρχής την χρήση φίνα κ μιν ώστε να αποκομίσεις τα μέγιστα δυνατά οφέλη. ( αν στα πρότεινε, πάω πάσο) . Προφανώς κ συμπάσχω με την καλή έννοια κ εύχομαι να αποκτήσεις την πύκνωση που επιθυμείς.. Αυτά τα λίγα, από εμένα χωρίς νεύρα κ βρισιές..
φίλε εσύ έγραψες αρχικά ότι δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από τόσες επεμβάσεις, δηλαδή κάποιος που βλέπει αυτό που λες καταλαβαίνει οτι δεν φύτρωσαν αυτά που έβαλε και γι'αυτό δεν έχει πλήρη κάλυψη, κάτι που είναι λάθος βάσει μετρήσεων που έγιναν. Επίσης τώρα ειναι στον 3ο μήνα που δεν έχει εξελιχθεί η φύτρωση της τελευταίας του επέμβασης. Οπότε η 5η θα κριθεί όταν ολοκληρωθεί όχι τώρα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
Σε αυτό που γράφει ο @tol έχει μεγάλο δίκιο .
Άλλο αποτέλεσμα παίρνεις με FUE+ Fin
και άλλο χωρίς Fin .
Ειδικά στις ηλικίες κάτω των45- 50 που δεν έχουν σταθεροποιηθεί
Στις περισσότερες των περιπτώσεων.
 
  • Like
Reactions: tol

Mizerix

Active Member
Γιώργο σου ζητώ συγγνώμη για το σχόλιό μου «με 7,000g δεν θα έπρεπε να είχε πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα?». Δεν είχα αξιολογήσει όλα τα χαρακτηριστικά (λεπτή τρίχα, τεράστια λήπτρια κλπ) σου και γι’ αυτό έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο. Ξεκάθαρα λάθος μου. Τώρα από εκεί και πέρα οι όποιες γνώσεις μου σταματούν εδώ, πιο τεχνικά πράγματα όπως πόσα μπήκαν, πού μπήκαν κλπ δεν μπορώ να αξιολογήσω. Δεν γνωρίζω αν πήγαινες σε άλλον γιατρό αν θα έπαιρνες καλύτερο αποτέλεσμα. Για αυτά τα πράγματα ας τοποθετηθούν οι πιο έμπειροι.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Να πω σαν γενικό σχόλιο σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί ως τώρα ότι το χρόνο να πήγαινα πίσω φίνα δεν θα έπαιρνα ούτε με μορφή οσμής... Βρε Μπέζο να με έκανε εγώ να παίξω με τις ορμόνες μου για να έχω κάποιες τρίχες παραπάνω ούτε για αστείο .... Καλύτερα να ξυπνήσω αύριο πρωί και να έχουν πέσει και τα αυτιά μου επειδή δεν παίρνω φίνα και χαλάλι και η ταλαιπωρία και τα λεφτά και όλα .... Σε αυτά είμαι απόλυτος και αμετακίνητος βάση της έρευνας που έχω κάνει και της "ιδιοσυγκρασίας" μου που λέει και μία ψυχή (εδώ γελάμε...)...
Επίσης να πω γενικά σχετικά με αυτά που λέει ο τολ που 9/10 διαφωνώ στις απόψεις του αλλά πάντα διαβάζω τα σχόλια του (κ σε άλλα νήματα) με σεβασμό και τα φιλτράρω γιατί πολύ απλά πιστεύει στον λόγο του και επιχειρηματολογεί ότι δεν μπορείς να παραβλέψεις τα μαθηματικά ... Δλδ δεν μπορείς να λες " δεν μπα να είναι τόση η έκταση κάλυψης ...τόσος ο λόγος.... Τόσο το πάχος", η εικόνα είναι μέτρια .... Θεωρώ το παράδειγμα μου το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα στο ποσό σημαντικός είναι ο λόγος και η κυρίως το πάχος της τρίχας για καλύτερη κάλυψη σε μεγάλα nw ... Τα μοσχεύματα που μπήκαν είναι όλα εκεί ...κατά 95%+... Κάθε φορά που ξυριζω το κεφάλι μου αυτό το βλέπει ο γιατρός ...και μάλιστα σε κάποια σημεία όπως το Κράουν έχουν μπει τόσα πολλά που είναι τοποθέτηση πύκνωσης!!!! Ακριβώς έτσι όπως το λέω σας μεταφέρω λόγια του γιατρού...και βασικά ψιλαφιζοντας το κεφάλι μου όντως έτσι είναι. Είναι τρελό αυτό βλέποντας αυτή την εικόνα και όμως συμβαίνει.... Το ότι έχω πλήρης φυτρωση ουσιαστικά εμένα αυτό με κάνει να κοιμάμαι τα βράδια ήρεμος γιατί πολύ απλά προσπάθησα για το καλύτερο με τον καλύτερο κατά την άποψη μου ..... Είμαι ακατάλληλος για μμ στην ουσία και με σουλουπωσε ο γιατρός ... Σκεφτείτε να έπεφτα σε άλλα χέρια εντός συνόρων τι θα γινόταν.... Πέρα των χρημάτων.... Μιλάω για αποτέλεσμα....
Υγ1: οι επόμενες φωτός θα φροντίσω να είμαι φρέσκο κουρεμένος γιατί όπως έχω ξανά πει λόγω λεπτής τρίχας με κολακεύει περισσότερο το κοντό απ' ότι σε αυτό το μήκος που είδατε όπου γίνονται τουφακια....
Υγ2: ίσως πρέπει να τραβάω και καμιά φωτό υπό σκιάν γιατί με ντάλα ήλιο τα πιο αραιά σημεία φαίνονται σαν καμένη γη .. εξαφανίζονται οι τρίχες ....
Υγ3: θα μπει και το βίντεο στο παιχνίδι....
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Γιώργο σου ζητώ συγγνώμη για το σχόλιό μου «με 7,000g δεν θα έπρεπε να είχε πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα?». Δεν είχα αξιολογήσει όλα τα χαρακτηριστικά (λεπτή τρίχα, τεράστια λήπτρια κλπ) σου και γι’ αυτό έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο. Ξεκάθαρα λάθος μου. Τώρα από εκεί και πέρα οι όποιες γνώσεις μου σταματούν εδώ, πιο τεχνικά πράγματα όπως πόσα μπήκαν, πού μπήκαν κλπ δεν μπορώ να αξιολογήσω. Δεν γνωρίζω αν πήγαινες σε άλλον γιατρό αν θα έπαιρνες καλύτερο αποτέλεσμα. Για αυτά τα πράγματα ας τοποθετηθούν οι πιο έμπειροι.
Το νόημα του φόρουμ είναι αυτό .... Οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις και να ξέρεις με βάση το περιστατικό να κρίνεις ... Αν ήμουν 2_3αρης με νορμάλ χαρακτηριστικά ξέρεις τι θα γινόταν; Χειρότερος και από τον βαφλο θα μουν... Όχι μπετόν αρμέ θα ήθελα αλλά και εγώ δεν ξέρω τι .... Φυσικά και μπορείς να κρίνεις το αποτέλεσμα κακό η μέτριο η άθλιο καινοτι γουστάρεις .... Να το κρίνεις όπως θες έχοντας όμως ερμηνεύσει κάποια δεδομένα για να καταλήξεις σε αυτό ... Εξάλλου ποτέ δεν είπα εγώ ότι είμαι ξετρελαμενος με το αποτέλεσμα... Απλά είμαι βέβαιος ότι αφού έκανα το λάθος και μπήκα στο χορό των μμ ότι αν δεν έπεφτα στον Τυρκαλα να με φτιάξει θα ήμουν ψυχολογικά επηρεασμένος γιατί ο υπόλοιπο της ζωής μου και εγκλωβισμένος στην εικόνα που θα βλέπω και δεν θα Μ αρέσει ...
 

Mizerix

Active Member
Το νόημα του φόρουμ είναι αυτό .... Οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις και να ξέρεις με βάση το περιστατικό να κρίνεις ... Αν ήμουν 2_3αρης με νορμάλ χαρακτηριστικά ξέρεις τι θα γινόταν; Χειρότερος και από τον βαφλο θα μουν... Όχι μπετόν αρμέ θα ήθελα αλλά και εγώ δεν ξέρω τι .... Φυσικά και μπορείς να κρίνεις το αποτέλεσμα κακό η μέτριο η άθλιο καινοτι γουστάρεις .... Να το κρίνεις όπως θες έχοντας όμως ερμηνεύσει κάποια δεδομένα για να καταλήξεις σε αυτό ... Εξάλλου ποτέ δεν είπα εγώ ότι είμαι ξετρελαμενος με το αποτέλεσμα... Απλά είμαι βέβαιος ότι αφού έκανα το λάθος και μπήκα στο χορό των μμ ότι αν δεν έπεφτα στον Τυρκαλα να με φτιάξει θα ήμουν ψυχολογικά επηρεασμένος γιατί ο υπόλοιπο της ζωής μου και εγκλωβισμένος στην εικόνα που θα βλέπω και δεν θα Μ αρέσει ...

Το παν σε μια μεταμόσχευση πιστεύω είναι πώς νιώθει ο ασθενής. Την μεταμόσχευση την κάνουμε για να νιώθουμε καλά εμείς με τον εαυτό μας. Για κανέναν απολύτως άλλο! Αφού λοιπόν εσύ πλέον αισθάνεσαι καλά, απλά ακούς τις γνώμες των υπόλοιπων χωρίς φυσικά να επηρεάζει την ψυχολογία σου.
 

giannis1991

Well-Known Member
@tol η μάλλον Τολαρα έγραψες με το τελευταίο ποστ. Ο Γιώργος όντως προμοταρε πολυ τον γιατρό και έκανε και σχόλια σχεδόν σαν οπαδικα αλλά είναι τιμιοτατος κατά τα αλλά... Ο τυπος μόνο 10 μέρες αλουστά δεν έχει βάλει με ζελέ φλιπερ...
Την δουλειά την έχουν αναλάβει άλλοι βέβαια αλλα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ... Άλλωστε πανυα γίνεται και σχεδόν με όλους...Είναι έξυπνοι τουλάχιστον και τα λεγόμενα τους δεν ξεφευγουν και φαίνονται αντικειμενικοφανη(δικιά μου η λέξη)...
Τολ ακόμα θυμάμαι τις διαφωνίες μας για φίνα αλλά το ποσο καλός διάλογος γινόταν... Εσυ με τον @CVIAL παίξατε ένα ρόλο σημαντικό να ξαναρχίσω και προς το παρον παει καλα...
 

Xristos87

Well-Known Member
Φινα κ παλι φινα.
Ωραια αναλυση @tol
Θα πω οτι πολλες φορες στη μμ τα νουμερα λενε τη μιση αληθεια, η αλλη μιση φαινεται στην τελικη εικονα μας. Αν ο Γιωργος ειχε χοντρη κ κατσαρη τριχα σιγουρα θα φαινοταν πολυ καλυτερος οπως κ αν ειχε επιλεξει εξαρχης τον γιατρο μου :p

Καλη επιτυχια @Giorgos-3 μακαρι να παρεις αυτο π θες κ να μην ξανα ασχοληθεις με τπτ. στην αα ημαστε ολοι ενα...
 

jersey

Well-Known Member
Από την μία με την φίνα αν το προλάβεις πριν πέσουν τα μαλλιά σου θα πας για καλύτερο αποτέλεσμα, αφού θα έχεις μικρότερη επιφάνεια να καλύψεις. Από την άλλη ομως οι τρίχες σου θα παραμένουν ορμονοεξαρτώμενες και θα εισαι εξαρτημένος από την φίνα μια ζωή, που αν χρειαστεί να την κόψεις θα καταλήξεις εκεί που ηταν να καταλήξεις.
Επομένως αν προγραμματίσεις το πλάνο σου με την φιναστερίδη, θα πρέπει να ξέρεις οτι δεν πρέπει να την σταματήσεις ποτέ, αλλιώς θα βγεις εκτός πλάνου και θα μείνουν κενές επιφάνειες μετά που τις κρατούσε η φίνα και δεν θα μπορείς να καλύψεις αν την κόψεις αφού θα ειχες φτιάξει το πλάνο κατανομής των grafts σου με την λογική οτι θα παίρνεις φιναστερίδη για πάντα...

Βέβαια θα μου πεις γιατί να χρειαστεί να την κόψεις; Απλά στην ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...Οπότε ο καθένας ξέροντας αυτά κάνει τα κουμάντα του και επιλέγει λαμβάνοντας υπόψιν τα ρίσκα σε κάθε περίπτωση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Να πω σαν γενικό σχόλιο σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί ως τώρα ότι το χρόνο να πήγαινα πίσω φίνα δεν θα έπαιρνα ούτε με μορφή οσμής... Βρε Μπέζο να με έκανε εγώ να παίξω με τις ορμόνες μου για να έχω κάποιες τρίχες παραπάνω ούτε για αστείο .... Καλύτερα να ξυπνήσω αύριο πρωί και να έχουν πέσει και τα αυτιά μου επειδή δεν παίρνω φίνα και χαλάλι και η ταλαιπωρία και τα λεφτά και όλα .... Σε αυτά είμαι απόλυτος και αμετακίνητος βάση της έρευνας που έχω κάνει και της "ιδιοσυγκρασίας" μου που λέει και μία ψυχή (εδώ γελάμε...)...
Επίσης να πω γενικά σχετικά με αυτά που λέει ο τολ που 9/10 διαφωνώ στις απόψεις του αλλά πάντα διαβάζω τα σχόλια του (κ σε άλλα νήματα) με σεβασμό και τα φιλτράρω γιατί πολύ απλά πιστεύει στον λόγο του και επιχειρηματολογεί ότι δεν μπορείς να παραβλέψεις τα μαθηματικά ... Δλδ δεν μπορείς να λες " δεν μπα να είναι τόση η έκταση κάλυψης ...τόσος ο λόγος.... Τόσο το πάχος", η εικόνα είναι μέτρια .... Θεωρώ το παράδειγμα μου το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα στο ποσό σημαντικός είναι ο λόγος και η κυρίως το πάχος της τρίχας για καλύτερη κάλυψη σε μεγάλα nw ... Τα μοσχεύματα που μπήκαν είναι όλα εκεί ...κατά 95%+... Κάθε φορά που ξυριζω το κεφάλι μου αυτό το βλέπει ο γιατρός ...και μάλιστα σε κάποια σημεία όπως το Κράουν έχουν μπει τόσα πολλά που είναι τοποθέτηση πύκνωσης!!!! Ακριβώς έτσι όπως το λέω σας μεταφέρω λόγια του γιατρού...και βασικά ψιλαφιζοντας το κεφάλι μου όντως έτσι είναι. Είναι τρελό αυτό βλέποντας αυτή την εικόνα και όμως συμβαίνει.... Το ότι έχω πλήρης φυτρωση ουσιαστικά εμένα αυτό με κάνει να κοιμάμαι τα βράδια ήρεμος γιατί πολύ απλά προσπάθησα για το καλύτερο με τον καλύτερο κατά την άποψη μου ..... Είμαι ακατάλληλος για μμ στην ουσία και με σουλουπωσε ο γιατρός ... Σκεφτείτε να έπεφτα σε άλλα χέρια εντός συνόρων τι θα γινόταν.... Πέρα των χρημάτων.... Μιλάω για αποτέλεσμα....
Υγ1: οι επόμενες φωτός θα φροντίσω να είμαι φρέσκο κουρεμένος γιατί όπως έχω ξανά πει λόγω λεπτής τρίχας με κολακεύει περισσότερο το κοντό απ' ότι σε αυτό το μήκος που είδατε όπου γίνονται τουφακια....
Υγ2: ίσως πρέπει να τραβάω και καμιά φωτό υπό σκιάν γιατί με ντάλα ήλιο τα πιο αραιά σημεία φαίνονται σαν καμένη γη .. εξαφανίζονται οι τρίχες ....
Υγ3: θα μπει και το βίντεο στο παιχνίδι....
Τι πάχος τρίχας έχεις φίλε Γιώργο, ξέρεις; Γιατί αν ξέρεις, με δεδομένο τον αριθμό graft που έβαλες και την επιφανεια (300) θα μπορούσαμε να κάνουμε μαθηματικές προσεγγίσεις για την κάλυψη (Coverage Value- CV) που θα μπορούσε να εξηγήσει (ή όχι) την αραιή εικονα.

Από εμένα πάντως μπράβο σου που εξάντλησες όλες σου τις πιθανότητες για αποκτήσεις μαλλί και σου εύχομαι με αυτήν τη τελευταία ΜΜ να πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει, διαφωνώ όμως μαζί σου στο θέμα φινας, για εμένα έπρεπε να την έχεις βάλει στο παιχνίδι (σε low dose αν το φοβόσουν) πριν ξεκινήσεις ΜΜ.
 

panos1234

Well-Known Member
Καλή φυτρωση να έχεις Γιώργο, σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις ένα αποτέλεσμα αντάξιο του αγώνα σου μέχρι σήμερα!
 

tol

Well-Known Member
δεν μπορείς να λες " δεν μπα να είναι τόση η έκταση κάλυψης ...τόσος ο λόγος.... Τόσο το πάχος", η εικόνα είναι μέτρια

Μια μικρη διευκρινιση/διορθωση, φιλε Γιωργο.

Προσωπικα δεν εκανα λογο για "μετριο" αποτελεσμα.

Εγραψα επακριβως οτι το αποτελεσμα ειναι σχετικα ικανοποιητικο και τιμιο.

Απλα θεωρω οτι δεν ειναι και αξιο για μεγαλους επαινους και θριαμβολογιες.
 

vag25

Well-Known Member
Στην φαση που ηταν ο Γιωργος παντως δεν ξερω τι μπορουσε να προσφερει η φινα. Παντα προσφερει οκ, αλλα δεν ειχε να κερδισει πολλα.
Αν την ειχε αρχισει 10-15 χρονια πριν ισως ειχε κρατησει τις γεφυρες και θα ξοδευε ολα τα grafts για το πανω κομματι οπου θα ειχε πολυ μεγαλυτερη πυκνοτητα μετα απο τοσες μμ. Συν θα ηταν πιο χοντρες οι τριχες.
 

vlafo

Well-Known Member
Καλή φύτρωση Γιώργο που θα την έχεις σίγουρα.
Ο Γιώργος είναι ένα άλλο κλασσικό παράδειγμα,που με πίστη,θέληση,γνώριζε από πριν που πάει,και με δεδομένο την άρνηση της φίνας, το πήγε μέχρι τέρμα και μπράβο του.
Και για όσους λένε για μέτριο αποτέλεσμα και οτιδήποτε άλλο,ο άνθρωπος είχε 300τμ λήπτρια να καλύψει,ούτε στα πιο δύσκολα σενάρια τέτοιο πρόβλημα.
Με λίγα λόγια και με φίνα όταν στα 25 είσαι Βέγγος δύσκολα μπορούσες να ανακόψεις και πολύ περισσότερο με μμ να έχεις πολύ καλή εικόνα.
Το ξαναλέω 300 τμ είχε να καλύψει.
Από κοντά είναι καλύτερος.
 

mike1988

Active Member
Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου. Οι τόσες επεμβάσεις σε συνδυασμό με τις παρουσιάσεις σου σίγουρα σε καθιστούν αξιέπαινο. Για την φίναι μπορεί να σαι και υπερβολικός αλλά καλά κάνεις αν αυτό νιώθεις. Είναι καλύτερο και σε αυτό διαφωνώ με @tol αν είναι να κάνεις οποιαδήποτε θεραπεία πρώτα από όλα να την πιστεύεις, ειδικά όταν μιλάμε για κάτι που αφορά και πράγματα εγκεφαλικά (στύση). Πήρες με βάση και το μέγεθος του 'προβλήματος' σου ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Εύχομαι ότι καλύτερο και για αυτήν την επέμβαση στην φάση αυτή.
 

tol

Well-Known Member
Είναι καλύτερο και σε αυτό διαφωνώ με @tol αν είναι να κάνεις οποιαδήποτε θεραπεία πρώτα από όλα να την πιστεύεις,

Μα δε διαφωνουμε σε αυτο, φιλε mike.

Αντιθετως, συμφωνουμε.

Αυτο ακριβως γραφω και εγω.

Οτι, δυστυχως, οι περισσοτεροι δεν πιστευουν στη μοναδικη θεραπεια που μπορει να βελτιωσει την κατασταση του μαλλιου τους.

Και ετσι, δειλοι, αβουλοι, μοιραιοι ανταμα, παραδιδονται στη μοιρα τους και προσμενουν καποιο θαυμα.

Αυτο γραφω εδω και χρονια.

Δεν πιστευουν στη μοναδικη λυση στο προβλημα τους. Πνιγονται απο ανυποστατους και παραλογους φοβους.

Νομιζουν οτι 1 mg φιναστεριδης θα τους καταστρεψει τις ορμονες!!!

Δηλαδη, οι χιλιαδες χρηστες που λαμβανουν καθημερινα 5 mg για τον προστατη, θα επρεπε να ειχαν υποστει αλλαγη φυλου!!!

Απο τη μια φοβουνται να "παιξουν" δηθεν με τις ορμονες τους και απο την αλλη παιζουν καθημερινα με την ψυχολογια τους. Βλεπουν το μαλλι τους να τους αποχαιρετα, να βυθιζονται στην απελπισια, να εχουν καταρρακωμενη ψυχολογια και δεν κανουν απολυτως τιποτα, για να αντιστρεψουν την κατασταση. Δε χαιρονται τη ζωη τους, γιατι ο ανυποστατος φοβος στεκεται ανυπερβλητο εμποδιο.

Νεοι, που το αιμα τους επρεπε να βραζει, φοβουνται ακομη και τη σκια τους, αποδεχονται τη μοιρα τους!!!

Φοβουνται μηπως πεσει ο ουρανος στο κεφαλι τους!!!
 

bobby

Well-Known Member
Καλή φύτρωση Γιώργο που θα την έχεις σίγουρα.
Ο Γιώργος είναι ένα άλλο κλασσικό παράδειγμα,που με πίστη,θέληση,γνώριζε από πριν που πάει,και με δεδομένο την άρνηση της φίνας, το πήγε μέχρι τέρμα και μπράβο του.
Και για όσους λένε για μέτριο αποτέλεσμα και οτιδήποτε άλλο,ο άνθρωπος είχε 300τμ λήπτρια να καλύψει,ούτε στα πιο δύσκολα σενάρια τέτοιο πρόβλημα.
Με λίγα λόγια και με φίνα όταν στα 25 είσαι Βέγγος δύσκολα μπορούσες να ανακόψεις και πολύ περισσότερο με μμ να έχεις πολύ καλή εικόνα.
Το ξαναλέω 300 τμ είχε να καλύψει.
Από κοντά είναι καλύτερος.
Τώρα θα με κάνεις να σου θυμίσω το περιστατικό του Λορενζο με τα 10k grafts που λες ότι δεν άξιζε τον κόπο….. Η αλήθεια είναι ότι όταν ο άλλος μπορεί να φέρει το μαλλί σε ένα ικανοποιητικό (η αποδεκτό) επίπεδο, και μπορεί οικονομικά, αξίζει τον κόπο να το κάνει….
 

alex7

Well-Known Member
Λοιπόν ας παραθέσουμε τα στοιχεία, για να μαθαίνουν τα νέα μέλη που μόλις μπήκαν στο φόρουμ και προφανώς δεν τα γνωρίζουν. 300cm2 είναι η έκταση του Γιώργου. Και με μια μέση πυκνότητα 29g/cm2. Όμως είχε χαμηλό λόγο 1.9 και λεπτή τρίχα που δεν βοηθάνε στην κάλυψη. Από φύτρωση είναι πετυχημένη η επέμβαση, απλά δεν βοηθάνε τα χαρακτηριστικά της δότριας του (χαμηλός λόγος και πάχος τρίχας) ώστε να ειχε καλύτερη κάλυψη από αυτή που ήδη έχει.
Δεν
Τώρα θα με κάνεις να σου θυμίσω το περιστατικό του Λορενζο με τα 10k grafts που λες ότι δεν άξιζε τον κόπο….. Η αλήθεια είναι ότι όταν ο άλλος μπορεί να φέρει το μαλλί σε ένα ικανοποιητικό (η αποδεκτό) επίπεδο, και μπορεί οικονομικά, αξίζει τον κόπο να το κάνει….
Δέκα χιλιάδες για να βάλεις στον Lorenzo θα κοστίσει μια …….γκαρσονιέρα
 
Μπλουζα