Τελικά μόνο το BIG3 αξίζει?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Από το καλοκαίρι (το προηγούμενο) αποφάσισα να σταματήσω το big3, για να δοκιμάσω τοπικά και άλλες πατέντες.
Μετά από περίπου 1 χρόνο, αυτό που έχω να πω είναι:
-Το Super Zix II περιορίζει την τριχόπτωση. Για να μην πω την ελλατώνει τελείως (σχεδόν).
-Τα τοπικά dht blockers που βασίζονται σε φάρμακα, δεν κάνουν. Για να έχουν αποτέλεσμα, θα πρέπει να περάσει αρκετά μεγάλη ποσότητα στο αίμα, με μεγαλύτερο κίνδυνο από τι σε χάπι.
-Όλες οι πατέντες, όπως λάδι στο fungoral κλπ, που κατά καιρούς έχουν αναφερθει, δεν κάνουν μια.
-Τα airol κλπ σωληνάρια δεν κάνουν μια.
-To sls δεν προκαλεί τριχόπτωση. Επι 3+ μήνες δοκίμαζα σαπούνι (χωρίς κάτι χημικό) σε κεφάλι και σώμα και δεν χρησιμοποιούσα τίποτα που να περιέχει το SLS. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, ούτε παρουσιάστηκε καμία διαφορά στο τριχωτό.
-Μείωσα όσο μπορούσα την "κακή" διατροφή. Ζάχαρη γιοκ τελείως, γλυκά επίσης κλπ δοκιμές. Το μόνο που παρατήρησα ήταν διαφορά στα κιλά.
-Το Revivogen είναι πιο δυνατό από το Zix, γιατί με είχε προσφέρει και διαφορά στο πάχος της τρίχας.

Τελικά, μετά από πολλές δοκιμές κλπ, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το καλύτερο αποτέλεσμα το είδα μόνο με το Big 3. Ούτε με σκέτη φινα, ούτε με σκέτη μινοξ.
Το Big 3 όπως το ξέρουμε.
Όλα τα υπόλοιπα τελικά, δηλαδή προσθήκες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί (από δοκιμές αποκλειστικά με αυτές), είναι παρηγοριά στον άρρωστο...

Δεν έχω δοκιμάσει φυσικά την λοσιόν της Σαλονικιάς (το πρόσφατο θέμα, αρωματοθεραπείας),είμαστε σε συζήτηση να πάρω ένα μπουκάλι για πείραμα καθώς επίσης και προγεστερονη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τελικά μόνο το BIG3 αξίζει?

Ακη στο zix βαζεις και γλυκερινη? :chinscratch

danceworld_2001

Well-Known Member

Εγώ το είχα πει.. simpler is better, ή αλλιώς less is more!! Εγώ ειμαι σε proscar 1/4 για 4 μέρες, μετά 5 μέρες 1/5 και ξανά το ίδιο, λαμβάνω δηλαδή 0,5 mg περισσότερο εβδομαδιαία εδώ και 1 μήνα, νομίζω βλέπω μικρή βελτίωση, είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι μεγαλύτερες δόσεις φιναστερίδης έχουν καλύτερο αποτέλεσμα. Θα ποστάρω σύντομα φωτογραφίες.

Άκης

Administrator

kapamarou είπε:
Ακη στο zix βαζεις και γλυκερινη? :chinscratch
Όχι, ωστόσο το έχω πειράξει λίγο. Βέβαια, το αποτέλεσμα που αναφέρω, το έβγαλα προτού το πειράξω.
Πάντως, ο κατασκευαστής αναφέρει 2 φορές την ημέρα, εγώ βάζω μια.

danceworld_2001 είπε:
Εγώ το είχα πει.. simpler is better, ή αλλιώς less is more!! Εγώ ειμαι σε proscar 1/4 για 4 μέρες, μετά 5 μέρες 1/5 και ξανά το ίδιο, λαμβάνω δηλαδή 0,5 mg περισσότερο εβδομαδιαία εδώ και 1 μήνα, νομίζω βλέπω μικρή βελτίωση, είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι μεγαλύτερες δόσεις φιναστερίδης έχουν καλύτερο αποτέλεσμα. Θα ποστάρω σύντομα φωτογραφίες.
Έτσι ακριβώς. Αν και είμαι της άποψης, ότι ένα απλό τοπικό (πχ zix) είναι καλό και για το big3, ειδικά όσο μεγαλώνει κανείς.

Ενημερωτικά, με δόση πάνω από το 0,5mg είδα τα καλύτερα αποτελέσματα. Το 1mg δηλαδή, δεν βγήκε τυχαία. Βέβαια, τα sides μαμάνε λίγο.

wonderwall

New Member

Το μόνο πρόβλημα κατά την γνώμη μου είναι η εφαρμογή ενός τοπικού dht blocker. Προσωπικά πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν π.χ. η μινοξ εφαρμόστηκε εκεί που πρέπει (λόγω και του μήκους των μαλλιών μου).Από την άλλη βέβαια μειώνεις τις παρενέργειες...

Rhesus619

New Member

Τελικα καπου εκει τεινω κ εγω και για να ειμαστε ρεαλιστες , ειδικα καποιος που ειναι Ν2 , Ν3 το BIG 3 ειναι μονοδρομος αν θελει να κρατησει τα μαλλια του .

Τωρα τα Sides ... ειναι μεγαλη ιστορια απλα απο προσωπικη εμπειρια ουτε τοσο αθωα ειναι φινα οσο την παρουσιαζουν καποιοι ουτε τοσο καταστρεπτικη οσο την παρουσιαζουν αλλοι .

Ακη το SuperZix και το Revivo για ποσο τα δοκιμασες , το εκανες σαν BIG 3 ? δλδ στην θεση της φινας χρεισιμοποιοντας Minox kai fungo παραλληλα ? Ρωταω γιατι με τους ξενους δεν βγαζεις ακρη .

Άκης

Administrator

Rhesus619 είπε:
Ακη το SuperZix και το Revivo για ποσο τα δοκιμασες , το εκανες σαν BIG 3 ? δλδ στην θεση της φινας χρεισιμοποιοντας Minox kai fungo παραλληλα ? Ρωταω γιατι με τους ξενους δεν βγαζεις ακρη .
Το Zix το χρησιμοποιώ περίπου 4-5 μήνες. Μόνο fungoral χρησιμοποιώ από το big 3, τίποτα άλλο.

Btw, ο δημιουργός του δοκιμάζει μια νέα σύνθεση του, που θα έχει ακόμη ένα dht blocker, αλλά δεν μπορεί να το κάνει να "δεθεί" με τα άλλα υλικά.

GATOS

New Member

καλησπερα παδια. ερωτηση: κανω εφαρμογη της θεραπειας big3 . το fungoral ομως απο οτι εχω καταλαβει δ πρεπει να το χρησιμοποιεις πανω απο 2-3 φορες την εβδομαδα .κανενα αλλο πολυ καλο σαμπουαν για χρηση οταν δεν βαζω το fungoral έχετε κατά νου ? ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μου απαντησει.

Nikoς

Member

αφου το ζιχ αξιζει, να μια καλη επιλογη αντι μπιγκ3, εγω μεταξυ ζιχ και σπιρο επελεξα σπιρο αλλα δε μου κατσε. Μπορει να το γυρισω σε ζιχ αφου λες ηταν καλο.

kapa

Μέλος του προσωπικού

-Το Super Zix II περιορίζει την τριχόπτωση. Για να μην πω την ελλατώνει τελείως (σχεδόν).
-Τα τοπικά dht blockers που βασίζονται σε φάρμακα, δεν κάνουν. Για να έχουν αποτέλεσμα, θα πρέπει να περάσει αρκετά μεγάλη ποσότητα στο αίμα, με μεγαλύτερο κίνδυνο από τι σε χάπι.
μεγαλο κεφαλαιο και ισως το μοναδικο που δεν εχουμε αναλυσει στο forum.
πως δρουν τα τοπικα?
λογο καποιας ποσοτητας φαρμακου που περναει απο τους θυλακες?η μηπως λογο της ουσιας που περναει στο αιμα?
αν ησχυει το δευτερο,ειτε βαζουμε λοσιον στο χερι η στο μαλλι ειναι το ιδιο πραγμα :chinscratch

Toppikistis

New Member

Οπωσδήποτε η δράση των τοπικών είναι διαφορετική απ' την δράση των εσωτερικών.
Πάρε για παράδειγμα την ξυλοκαϊνη που ειναι αναισθητικο.Το χρησιμοποιούν τοπικά σε συγκεκριμένες ποσότητες με αποτέλεσμα να ενεργεί σε αυτή τη περιοχή και μόνο και όχι σαν ολικό αναισθητικό.
Δεν ξέρω αν το παράδειγμα μου βέβαια μπορεί να εξηγεί κατά κάποιο τρόπο την δράση των dht blockers, αλλά μιας κ αρχίσαμε τέτοια συζήτηση καλό είναι να πετάγονται ιδέες στο τραπέζι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

πιστευω οτι δρουν και με τους δυο τροπους,και η μινοξιδιλη ειναι τοπικο,αλλα ο κατασκευαστης λεει να βαζουμε στα σημεια της αραιωσης

Toppikistis

New Member

Καταρχάς πρέπει να πούμε ότι άλλο κεφάλαιο είναι το regrowth και άλλο η μείωση της δυιδροτεστοστερόνης...
Το regrowth δεν το θέλουμε σε όλο μας το σώμα, όπως επίσης δεν θέλουμε κ μείωση της DHT σε όλο μας το σώμα..
Άρα λοιπόν ο σκοπός είναι να αυξήσουμε το regrowth στην περιοχή που έχουμε πρόβλημα και επίσης να μειώσουμε την dht στην περιοχή που έχουμε πρόβλημα..πράγμα το οποίο το γνωρίζουμε όλοι.
Τώρα, σκοπός μας είναι να βρούμε έναν τρόπο ώστε να χρησιμοποιούμε κάποια σκευάσματα με όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα με τις όσο το δυνατόν λιγότερες παρενέργειες.Πρέπει λοιπόν να βρούμε μια χρυσή τομή προκειμένου να είμαστε κ ασφαλείς εκτός από τριχωτοί :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

θα με συμφερε και θα με βολευε αφανταστα να κουμπονω 5mg σπιρονολακτονης καθε μερα(ποσοτητα που περναει ετσι και αλιως στο αιμα μου με αυτο που βαζω).
αλλα παλι αυτο ερχετε σε αντιπαραθεση με το ζιχ,πως μπορει το ζιχ να περιοριζει την τριχοπτωση τοπικα,περνωντας απο τον θυλακα δηλαδη και να μην μπορουν τα φαρμακα με τον ιδιο τροπο :chinscratch

Toppikistis

New Member

Ίσως το zix απλώς να προστατεύει τον ευαίσθητο θύλακα από την DHT πράγμα που σημαίνει πως αν το παίρναμε εσωτερικά δεν θα έκανε τίποτα απολύτως.Ίσως απ την άλλη τα φάρμακα να μην προστατεύουν τον θύλακα από την DHT αλλά αντιθέτως να περνάνε στο αίμα και μέσω αυτού να μειώνουν την DHT γενικά στο σώμα.Γι αυτό και τα φάρμακα είναι τόσο ισχυρά αν τα παίρνεις απ' το στόμα.Επειδή περνάνε 100% στο αίμα μέσω του στομαχιού ενώ τοπικά περνάνε σε μικρότερο ποσοστό.
Ίσως το zix λοιπόν να έχει τελείως διαφορετική δράση απ΄τα φάρμακα.Ίσως απλώς προστατεύει τον θύλακα ώστε να μην εισχωρήσει μέσα του η DHT και κατά συνέπεια τον βλάψει.Ίσως δλδ δουλεύει σαν ένα φράγμα γύρω απ'τον θύλακα κατά της DHT και όχι να την μειώνει αυτή καθ' αυτή.
Μπορεί να λέω κ μπούρδες!

kapa

Μέλος του προσωπικού

αλλο ερωτημα, ποιος ο λογος να βγαινουν σε λοσιον ολα αν η δραση τους ειναι μεσω αιματος,τοπικη σπιρο,τοπικη μινοξιδιλη,τοπικη προγεστερονη,τοπικη φιναστεριδη :chinscratch

Toppikistis

New Member

Έχει βγει σκεύασμα από νόμιμη εταιρία με τοπική φιναστερίδη και τοπική σπίρο;
Η μίνοξ το καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι τοπική.Άλλωστε γι αυτό έχει και συγκεκριμένη δοσολογία η χρήση της.Δεν έχει βγει τυχαία τα 2 ml ανα μέρα.
Διεγείρει την τριχοφυϊα φέρνοντας περισσότερο αίμα στους θύλακες χωρίς παράλληλα να δημιουργεί καρδιακά προβλήματα.Πρέπει να είναι τοπική.Η φίνα όμως είναι για να μειώνει την DHT στο σώμα, προκειμένου να προστατέψει απ την καλοήθεια του προστάτη.Δεν μπλοκάρει την DHT γύρω απ τους θύλακες.Την μειώνει γενικά αφού περάσει στο αίμα.Τώρα αν κάποιος θέλει να την εφαρμόσει τοπικά για να μειώσει την απορροφητικότητα απ τον οργανισμό, νομίζω πως σε όποιο σημείο του σώματος κ αν την εφαρμόσει τοπικά είναι το ίδιο.Αλλά όμως γιατί αντί για όλα αυτά δεν χωρίζει το χάπι σε περισσότερα κομμάτια κ να παίρνει 0,1mg;Το ίδιο περίπου είναι.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως πχ το ζιξ, ίσως δουλεύει μόνο σαν προστάτης του θύλακα.Δλδ να μην αφήνει την DHT να εισχωρήσει στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς παράλληλα να την μειώνει στον οργανισμό μας (οπου μας είναι κ πολύ χρήσιμη) και ακόμα κ αν περάσει στο αίμα να μην μειώσει την dht αλλά απλώς να ενισχύει τον οργανισμό μας με κάποια ωφέλιμα ίσως συστατικά που περιέχει. Ενώ τα φάρμακα δεν μπορούν να δουλέψουν ως προστάτης αλλά μόνο σαν κατασταλτικό της dht γενικά και πρέπει απαραίτητα να μπούν στο αίμα για να κάνουν δουλειά.

kapa

Μέλος του προσωπικού

απο οσα εχω δοκιμασει τα καλυτερα (και ασφαλη) αποτελεσματα τα ειδα με τον συνδιασμο μινοξ+progesterone+airol.
πραγματικα πολυ καλος συνδιασμος,αν απογοητευτω με την δοκιμη της σκετης κρεμας θα ξαναγυρισω σε αυτο το σχημα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα