Τελικά μόνο το BIG3 αξίζει?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τελικά μόνο το BIG3 αξίζει?

θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο toppikistis για τον διαχωρισμό, η dht είναι παντού στο σώμα, είτε την μπλοκάρουμε γενικά ή τοπικά (αλλά να μπλοκαριστή όμως τοπικά ;) ) είναι το ίδιο για τα αποτελέσματα στα μαλλιά, ενώ το regrowth το θέλουμε σε συγκεκριμένο σημείο. Τώρα για το αποτέλεσμα της ουσίας αν περνάει στο αίμα μέσω απορόφησης ή oral χρήσης νομίζω ότι εξαρτάτε. Πχ η μίνοξ ως side μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητη τριχοφυεία και σε άλλα μέρη του σώματος αλλά στο σημείο που εφαρμόζετε τοπικά θα υπάρξει μεγαλύτερη τριχοφυεία. Οπότε μάλλον η απάντηση είναι και στις 2 περιπτώσεις ισχύει, και με όση ουσία πάει στους θύλακες αλλά και όση περάσει στο αίμα θα έχει αποτέλεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

μα και η μινοξιδίλη ενεργεί σε όλο το σώμα περνάει στο αίμα δλδ (βλεπε ανεπιθύμητη τριχοφυία στο πρόσωπο ας πούμε ).....

επίσης η σοβαρότερη ενέργεια της μινοξ σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής δεν είναι η αιμάτωση των τριχοθυλακίων τόσο όσο η αύξηση του αυξητικού παράγοντα IGF-1 και το έχω αναλύσει σε άλλο ποστ....

η αιρολ + μινοξ είναι ο καλύτερος συνδυασμός κατ εμέ ακόμη και χωρίς dht blocker (καθώς η τρετινοιν επιδρά μακροχρόνια καταστέλοντας τους υπδοχείς ανδρογόνων στους θύλακες )

η απότομη αύξηση στους θύλακες της IGF-1 τους προκαλεί ένα είδους σοκ κατ εμέ και έχουμε το sedding (η IGF-1 είναι υπέυθυνη γι αυτό καθώς υπάρχει μια σχετική έρευνα ) επίσης υπάρχει η υποψία οτι η υποψία οτι οι υψηλές συγκεντρώσει IGF-1 επιδρά αρνητικά στο VERTEX σκέτη (δηλαδή να χρησιμοποιεί κάποιος μόνο μινοξ)

περνώντας τώρα στην airol που περιέχει μεταξύ αλλων και το ρετινοικό οξύ το οποίο αυξάνει την protein binding growth factor -3 IGFB-3 (κάπως έτσι) που επιδρά σε όλο το τριχωτό ευεργετικά δίνοντας (εκτός απο την μεγαλύτερη απορρόφηση που λέγεται οτι δίνει στην μινοξ)regrowth και στο VERTEX οπου η υψηλή IGF-1 υπάρχει υποψία οτι επιδρά αρνητικά ...... και το περίεργο του θέματος συνεχίζεται.....

κατ εμέ και προσωπική μου άποψη πάντα λείπει και ένα τρίτο έκδοχο που δεν το έχω βρει ακόμη και είμαι στο ψάξιμο προσπαθώ δλδ να βρω τι άλλο επιδρά εκτός απο την dht στον θύλακα και κινούμαι στα άδυτα μονοπάτια της ινσουλινοαντίστασης και ψάχνω ένα έκδοχο που να μειώνει την παραγωγή-επίδραση της ινσουλίνης στην τρίχα.....

Insulin Levels and Vitamin K – “Vitamin K - a nutrient found in Brussels sprouts, broccoli, and dark leafy greens - helps keep insulin levels in check.”

Reverse Insulin Resistance With Citrus Peel Extract - New research reported by Rachel Li indicates that citrus peel extract containing polymethoxylated flavones (PMFs) may help prevent diabetes… the results suggest that that a daily supplement of citrus peel extract could be a way how to improve insulin resistance and in at risk patients for developing diabetes.

Improve Insulin Sensitivity with ALA - Alpha-Lipoic Acid (ALA) plays a fundamental role in converting glucose to energy. Stephan Jacob, MD, of the University of Tübingen, Germany, described his recent study of 74 diabetics given at least 600 mg of ALA supplements daily. The ALA stimulated insulin activity, which safely lowered and stabilized glucose levels. The best food source of ALA is flaxseed. You would need about 1.6grams of flaxseed to get 600mg of ALA

ψάχνω ειδικά συνδυασμό και των 3 η μόνο του τελευταίου....

lab_rat

Member

xDante είπε:
η απότομη αύξηση στους θύλακες της IGF-1 τους προκαλεί ένα είδους σοκ κατ εμέ και έχουμε το sedding η μινοξ είναι γνωστό οτι ευνοεί το regrowth στο πάνω μέρος της κεφαλής και όχι την hairline (η IGF-1 είναι υπέυθυνη γι αυτό καθώς υπάρχει μια σχετική έρευνα ) επίσης υπάρχει η υποψία οτι η IGF-1 επιδρά αρνητικά στην hairline-κροτάφους σκέτη (δηλαδή να χρησιμοποιεί κάποιος μόνο μινοξ)

Εγω παντως εχω πολυ καλα αποτελεσματα στη hairline..

BLuEArMy

Member

Και όπως πολλές φορές ειπώθηκε η μίνοξ δουλεύει και μπροστά απλά η έρευνα με την οποία έδωσε έγκριση η FDA ήταν μόνο για το crown και δεν είχε δικαίωμα η εταιρεία που έφτιαξε το regain να λέει ότι δουλεύει και μπροστά.

Nikoς

Member

Μαγκες μου γιατι δε φτιαχνουμε ενα τοπικ με σαμπουαν μπου βοηθουν στην απομακρυνση της dht? Μ ενα search βγαινουν αρκετα εμενα με ψησαν παντως αντι για sebamed ή frezyderm να παρω κανενα απ αυτα..

δεν ηξερα που να το ποσταρω σορυ.

kakashi

Member

χρησιμοποιω μινοξ 4-5 χρονια 1-2 μηνες το χρονο....αλλα απο περυσι που τη βαζω συστηματικα (καθε μερα,κλεινω 8 μηνες)εχει πυκνωσει ολο το κεφαλι μ αλλα η hairline μου εχει χαλασει παντως.....βεβαια μπορει να μην οφειλεται κ στη μινοξ αυτο.....

gus210

Member

Όσον αφορά εμένα στους 4 μήνες χρήσης μινόξ η αραίωση έχει επέλθει στη hairline και στους κροτάφους. Στο crown έχω την εντύπωση ότι έχω πυκνώσει. Ελπίζω να πέφτει έξω η έρευνα :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

η μινοξ μπορει να κανει δουλεια σε ολο το κεφαλι ασχετα με το τι λεει επανω.
σε αλους περισοτερο σε αλους λιγοτερο,σε καποιους ποιο πολυ στο vertex και σε αλους ποιο πολυ κροταφους

Hairboost

Member

ναι και εγω αυτο πιστευω παιδια, παπατζες ειναι αυτα που λενε οτι μονο στη κορυφη βγαζεις χνουδι απτην μινοξιδιλη. Οπως εχουμε ξαναπει και σε αλλα τοπικ μονο απο την ερευνα που κανει ο καθενας μας στο κεφαλι του και απτις σωστες πληροφοριες που δινουμε ο ενας στον αλλον μεσα απτο φορουμ βγαινει η ακρη για την αποτελεσματικοτητα των φαρμακων

xDante

Member

ΩΠΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ...... Η έρευνα Αναφέρει για το VERTEX και όχι την Hairline

η έρευνα έγινε σε άτομα απο 50 και πάνω βέβαια και αναφέρεται στο VERTEX BALDING για τους ΑΑ δεν κάνανε μια έρευνα οι τιποτένιοι.. (βέβαια οι μισοί απο εκεί ξεκινάμε και οι άλλοι μισοί απο μπροστά) αλλά είναι χρήσιμο να την ξαναποστάρω

METHODS: Participants were 431 male members of the Health Professionals Follow-up Study who responded to a question in 1992 on their hair pattern at 45 years of age and who were 47 to 81 years old when they provided a blood specimen in 1993-1994. Odds ratios (ORs) of vertex balding associated with IGF-1 and IGFBP-3 were estimated from logistic regression models mutually adjusting for each other and controlling for age at blood draw.

BACKGROUND: A recent report suggested that men with vertex balding have higher levels of plasma insulin-like growth factor 1 (IGF-1). The association of its major carrier protein, insulin-like growth factor binding protein 3 (IGFBP-3), with male pattern hair loss has not been examined.

OBJECTIVE: We evaluated the relations of plasma concentrations of IGF-1 and IGFBP-3 with vertex balding in middle-aged and elderly men.

RESULTS: Of the 431 men, 128 had vertex balding at age 45. Compared with men who were not balding, for a 1 standard deviation increase in plasma IGF-1 level (72.4 ng/mL), the OR for vertex balding was 1. 31 (95% CI, 0.95-1.81). For a 1 standard deviation increase in plasma IGFBP-3 (957 ng/mL), the OR for vertex balding was 0.62 (95% CI, 0.44-0.88).

CONCLUSION: Older men with vertex balding have lower circulating levels of IGFBP-3 and higher levels of IGF-1 when controlling for IGFBP-3 level.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Αν έχω καταλάβει καλά...(επειδή μπερδεύομαι λίγο με τα igf 1,3 klp) αυτό έχει να κάνει με την ινσουλίνη στο αίμα? Γιατί τις τελευταίες 2 εβδομάδες, έχω μειώσει στο μισό τους υδατάνθρακες στη διατροφή μου, καθώς και του ότι έχω αφαιρέσει εντελώς τους απλούς και βλέπω μια καλυτέρευση στο μαλλί, το οποίο λόγω σταδιακής μείωσης της μινοξ, είχε πάρει την κάτω βόλτα εδώ και 4 μήνες....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα