Τα φωτα σας guru της τριχας :P

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

zahos

New Member
Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum και μπραβο για την δουλεια που εχετε κανει. Ειμαι 24 χρονων και η τριχοπτωση αρχισε πριν 1.5-2 χρονια περιπου οταν παρατηρησα μικρα κενα στους κροταφους. Μακαρι να μπορουσα να βαλω φωτο αλλα δεν εχω καμερα :( για να σας δωσω μια εικονα παντως μετα απο αυτον τον καιρο η κατασταση μου εχει αλλαξει ελαχιστα κενα δεν εχω μεγαλυτερα μια πολυ μικρη αραιωση στην hairline. Σε δερματολογο πηγα μου τραβιξε 2 τριχες :p και μου ειπε εχω ΑΑ οποτε χεκινισα midoxidil για 20 μερες 2 φορες την μερα τωρα την σταματισα. Παντως στο διαστημα που την επερνα ειδα πολυ καλα αποτελεσματα στην πυκνωση της hairline. Σκεφτομαι να αρχισω propecia ωστε να διατηρησω μεχρι καποια ηλικια τα μαλια μου αλλα δεν ξερω μηπως ειναι νωρις για propecia και να χεκινουσα με τοπικα dht blockers? για μεταμοσχευση πριν τα 30 να φανταστω δεν ειναι κανεις υπερ αυτης της κινησης γιατι το σκεφτομουνα μιας και δεν εχω μεγαλο προβλημα οικονομικο να εκανα στα 26-27 πχ αν το προβλημα γινοταν χειροτερο.
Ευχαριστω εκ των προτερων....συνεχιστε την καλη δουλεια και καλη χρονια σε ολους

Συγνωμη αν το ποστ μου επρεπε να το ειχα ανοιξει σε αλλη κατηγορια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τα φωτα σας guru της τριχας :p

η ποιο οικονομικη και αποτελεσματικη θεραπεια ειναι proscar απο το φαρμακειο της γειτονιας.
μινοξιδιλη kirkland απο εδω http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm
και εισαι ετοιμος με 10 ευρω τον μηνα κοστος.
δεν θα πω για σαμπουαν κετοκοναζολης γιατι στους μισους χειροτερευει την κατασταση

zahos

New Member

σ ευχαριστω φιλε καμπαμαρου...αυτο με το proscar δεν το χα προσεξει οτι ειναι πιο φτινη λυση..απ οτι καταλαβα δεν το γλιτωνω το χαπι αμα θελω σοβαρα αποτελεσματα

kapa

Μέλος του προσωπικού

zahos είπε:
σ ευχαριστω φιλε καμπαμαρου...αυτο με το proscar δεν το χα προσεξει οτι ειναι πιο φτινη λυση..απ οτι καταλαβα δεν το γλιτωνω το χαπι αμα θελω σοβαρα αποτελεσματα
ειναι 5mg το καθε χαπι και θελει τεμαχισμο.
απο τα υπαρχοντα dht blockers δεν θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα

zahos

New Member

να ρωτησω και και κατι ακομα αν το ξερεις βεβαια μηπως πρεπει να κανω καποιες εξετασεις ορμονολογικες για να το παρω η δεν χρειαζεται κατι τετοιο παω απλα στο φαρμακειο και το παιρνω?Ειμαι λιγο ασχετος επι του θεματος :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

zahos είπε:
να ρωτησω και και κατι ακομα αν το ξερεις βεβαια μηπως πρεπει να κανω καποιες εξετασεις ορμονολογικες για να το παρω η δεν χρειαζεται κατι τετοιο παω απλα στο φαρμακειο και το παιρνω?Ειμαι λιγο ασχετος επι του θεματος :p

δεν χρειαζεται εξετασεις,οτι και να δειξουν ετσι και αλιως το ιδιο ειναι,η ανδρικη ΑΑ ειναι ξεκαθαρη.
εχει τριχοπτωση,ξεκινανε να αδειαζουν οι κροταφοι,ακολουθει δειλα το μπιφτεκι και σταδιακα τα υπολοιπα κεντρικα.
πας στο φαρμακειο και το ζητας

icesensei

New Member

zahos είπε:
χεκινισα midoxidil για 20 μερες 2 φορες την μερα τωρα την σταματισα. Παντως στο διαστημα που την επερνα ειδα πολυ καλα αποτελεσματα στην πυκνωση της hairline. Σκεφτομαι να αρχισω propecia ωστε να διατηρησω μεχρι καποια ηλικια τα μαλια μου αλλα δεν ξερω μηπως ειναι νωρις για propecia και να χεκινουσα με τοπικα dht blockers?
Είσαι nw1 ακόμα; Minoxidil εμένα στις 20 μερες μου άδειασε τους κροτάφους... [λόγω big3 + αιρολ] μόνη της minox δεν θα το έκανε αλλά τα μαλλιά που έπεσαν , επέστρεψαν στο τρίμηνο... και τώρα στους 6 μήνες κοντά παίρνω τόκο...έχω παρατηρήσει όπως γραφει και ο kapamarou για το ketoconazole ίσως σε μένα είχε ένα θέμα με airol στην αρχη της θεραπείας με big3 και αύξησε το shedding , αλλά μετά όλα καλά . Το χρησιμοποίησα και το χρησιμοποιώ δεν συγκρίνεται με προσκαρ αλλά πιστεύω ότι κάτι καλό κάνει μάλιστα κράτησα τα μαλλιά μου αρκετα καλά με αυτό και περιστασιακή 2 μήνες το χρόνο χρήση προσκαρ για αρκετό διάστημα (όχι καλά χωρίς προσκάρ όμως γιατί πέρυσι δεν πήρα καθόλου , αποτέλεσμα έφτασα nw2 και επηρεάστηκε (ελάχιστα ) για πρώτη φορά η κορυφή αλλά δεν φαίνεται :p).
Αν δε σου παρουσιάζει πρόβλημα ,πάρε και προσκάρ που κάνει τη πολύ δουλειά , ή δόση 1mg είναι ανεκτή από πολλούς και βοηθάει και για hairline εγώ είμαι στο 1,25 mg και nw1 (~1.5+) πιστεύω. Για hairline to minox κάνει δουλειά αλλά για να κρατήσει μακροπρόθεσμα βαζω και τοπικά s5 cream , fungoral κρέμα κροτάφους παρότι έχω μαλλιά και καλη κάλυψη (πλέον) θα ήθελα να είναι πιό χοντρή η τρίχα ειδικά κροτάφους χωρίς προσκάρ θα πεσουν πιο γρήγορα λόγω της ζημιάς που γίνεται και δεν το θέλω με τίποτα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

εχετε υποψιν οτι η airol αλληλεπιδρα με κετοκοναζολη

kapa

Μέλος του προσωπικού

για να ειμαι ακριβης η τρετινοιν (airol) αλληλεπιδρα με την κετοκοναζολη,μικοναζολη,μινοξιδιλη,σαλικυλικο οξυ.
η σπιρονολακτονη (aldactone) αλληλεπιδρα με κορτικοστεροειδη,κυκλοσπορινη (neoral).
η κυκλοσπορινη αλληλεπιδρα με σπιρονολακτονη,κετοκοναζολη,μικοναζολη,προγεστερονη,κορτιζονη.

Conan

Member

Οποτε αν βαλεις σπιρο μαζι με κορτικοστεροιδες, η 2η ακυρωνει την 1η? ή κατι τετοιο? :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Οποτε αν βαλεις σπιρο μαζι με κορτικοστεροιδες, η 2η ακυρωνει την 1η? ή κατι τετοιο? :chinscratch
ναι,δυστυχως δεν συνεργαζονται καλα ολες οι ουσιες μεταξυ τους

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

icesensei

New Member

kapamarou είπε:
ναι,δυστυχως δεν συνεργαζονται καλα ολες οι ουσιες μεταξυ τους

πολύ ενδιαφέρον kapamarou γιατί σκεφτομαι να προσθέσω elocon στο minox (kirkland) :angel: μετα na βάζω απο κάπου 20-30 λεπτά spironolactone , τι πάει για να γλιτώσω από ερεθισμούς...;

kapa

Μέλος του προσωπικού

icesensei είπε:
πολύ ενδιαφέρον kapamarou γιατί σκεφτομαι να προσθέσω elocon στο minox (kirkland) :angel: μετα na βάζω απο κάπου 20-30 λεπτά spironolactone , τι πάει για να γλιτώσω από ερεθισμούς...;
με αυτον τον συνδιασμο θα εξουδετερωνες την σπιρονολακτονη,μπορεις να τα συνδιασεις το ενα πρωι και το αλλο βραδυ

icesensei

New Member

με hydrocortizone πρέπει να είναι (κάπως?) πιο οκ γιατί το έχω κάνει... και είδα και μια μελέτη 1963 Jan;12:90-5.
Aldactone with and without hydrocortisone: effects on carbohydrate metabolism...

Spironolactone did partially cancel the serum CO2 and sodium increases, and hypokalemic, hypoprotéinémie, hypoalbuminémie, and hypocalcemic effects of these large dosages of hydrocortisone, presumably by decreasing urinary and other losses of potassium and by preventing retention of sodium chloride and water. Serum total and alpha and beta lipoprotein triglycerides, which only tended to decrease during hydrocortisone therapy, showed a distinct drop in the course of administration of spironolactone and hydrocortisone. Patterns of urinary 17-ketosteroids, Porter-Silber chromogens, and 11-desoxysteroids observed during hydrocortisone administration ( 300 mg/day ) were not altered by the addition of spironolactone (900 mg/day) to the regimen.

Συνημμένα

• Screenshot - 14_1_2012 , 12_56_56 πμ.png
    Screenshot - 14_1_2012 , 12_56_56 πμ.png
    102 KB · Προβολές: 3

kapa

Μέλος του προσωπικού

icesensei είπε:
με hydrocortizone πρέπει να είναι (κάπως?) πιο οκ γιατί το έχω κάνει... και είδα και μια μελέτη 1963 Jan;12:90-5.
Aldactone with and without hydrocortisone: effects on carbohydrate metabolism...

Spironolactone did partially cancel the serum CO2 and sodium increases, and hypokalemic, hypoprotéinémie, hypoalbuminémie, and hypocalcemic effects of these large dosages of hydrocortisone, presumably by decreasing urinary and other losses of potassium and by preventing retention of sodium chloride and water. Serum total and alpha and beta lipoprotein triglycerides, which only tended to decrease during hydrocortisone therapy, showed a distinct drop in the course of administration of spironolactone and hydrocortisone. Patterns of urinary 17-ketosteroids, Porter-Silber chromogens, and 11-desoxysteroids observed during hydrocortisone administration ( 300 mg/day ) were not altered by the addition of spironolactone (900 mg/day) to the regimen.
ειναι και τα δυο blockers ομως και δεν θα δωσουν αμεσα αποτελεσματα,το λεω αυτο επειδη οι κορτιζονες ειναι μονο για περιστασιακη χρηση πριν αρχισουν να κανουν ζημια στο δερμα.
μαζι με μινοξιδιλη δινουν αμεσα αποτελεσματα

icesensei

New Member

kapamarou είπε:
ειναι και τα δυο blockers ομως και δεν θα δωσουν αμεσα αποτελεσματα,το λεω αυτο επειδη οι κορτιζονες ειναι μονο για περιστασιακη χρηση πριν αρχισουν να κανουν ζημια στο δερμα.
μαζι με μινοξιδιλη δινουν αμεσα αποτελεσματα

Thanx kapamarou , κατάλαβα τι λες... :)

zahos

New Member

icesensei είπε:
Είσαι nw1 ακόμα; Minoxidil εμένα στις 20 μερες μου άδειασε τους κροτάφους... [λόγω big3 + αιρολ] μόνη της minox δεν θα το έκανε αλλά τα μαλλιά που έπεσαν , επέστρεψαν στο τρίμηνο... και τώρα στους 6 μήνες κοντά παίρνω τόκο...έχω παρατηρήσει όπως γραφει και ο kapamarou για το ketoconazole ίσως σε μένα είχε ένα θέμα με airol στην αρχη της θεραπείας με big3 και αύξησε το shedding , αλλά μετά όλα καλά . Το χρησιμοποίησα και το χρησιμοποιώ δεν συγκρίνεται με προσκαρ αλλά πιστεύω ότι κάτι καλό κάνει μάλιστα κράτησα τα μαλλιά μου αρκετα καλά με αυτό και περιστασιακή 2 μήνες το χρόνο χρήση προσκαρ για αρκετό διάστημα (όχι καλά χωρίς προσκάρ όμως γιατί πέρυσι δεν πήρα καθόλου , αποτέλεσμα έφτασα nw2 και επηρεάστηκε (ελάχιστα ) για πρώτη φορά η κορυφή αλλά δεν φαίνεται :p).
Αν δε σου παρουσιάζει πρόβλημα ,πάρε και προσκάρ που κάνει τη πολύ δουλειά , ή δόση 1mg είναι ανεκτή από πολλούς και βοηθάει και για hairline εγώ είμαι στο 1,25 mg και nw1 (~1.5+) πιστεύω. Για hairline to minox κάνει δουλειά αλλά για να κρατήσει μακροπρόθεσμα βαζω και τοπικά s5 cream , fungoral κρέμα κροτάφους παρότι έχω μαλλιά και καλη κάλυψη (πλέον) θα ήθελα να είναι πιό χοντρή η τρίχα ειδικά κροτάφους χωρίς προσκάρ θα πεσουν πιο γρήγορα λόγω της ζημιάς που γίνεται και δεν το θέλω με τίποτα.
Ναι nw1 ειμαι ακομα ευτηχως εδω και 2 χρονια δεν εχει αλλαξει η κατασταση μου...ε σιγουρα για proscar με βλεπω να το προλαβω οσο ειναι νωρις και μετα τα 30 βλεπουμε αν και λεω να χεκινισω με 1/6 βλεπω πως με παει και το παω 1mg πιο μετα....απο σαμπουαν για καθημερινη χρηση τι προτεινετε?

antrikos

Member

kapamarou είπε:
εχετε υποψιν οτι η airol αλληλεπιδρα με κετοκοναζολη

Γεια σου καπα!Δηλαδη δεν κανει airol μαζι με σαμπουαν κετοκοναζολη 2 φορες την εβδομαδα?τι γινετε ακριβως κανουμε αδυναμα τα στοιχεια?

kapa

Μέλος του προσωπικού

antrikos είπε:
Γεια σου καπα!Δηλαδη δεν κανει airol μαζι με σαμπουαν κετοκοναζολη 2 φορες την εβδομαδα?τι γινετε ακριβως κανουμε αδυναμα τα στοιχεια?
τα κανει αδυναμα,αλλα απο την αλλη δυο φορες την εβδομαδα δεν πειραζει,η καθημερινη χρηση fungoral cream θα επηρεασει το αποτελεσμα,με το σαμπουαν κετο και καλα να σε ποιασει δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα.
η airol αν σε ποιασει καλα θα σε αφησει αφωνο στο τι μπορει να κανει με μινοξιδιλη παρεα και δεν υπερβαλω καθολου,μακραν το ποιο αποτελεσματικο φαρμακο που εχω δοκιμασει για αλωπεκια

antrikos

Member

Ωραιος καταλαβα..και εγω εχω δει κινητικοτητα με airol... οπως εμεινα αφωνος και με daκtοdor...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα