Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum και μπραβο για την δουλεια που εχετε κανει. Ειμαι 24 χρονων και η τριχοπτωση αρχισε πριν 1.5-2 χρονια περιπου οταν παρατηρησα μικρα κενα στους κροταφους. Μακαρι να μπορουσα να βαλω φωτο αλλα δεν εχω καμερα
για να σας δωσω μια εικονα παντως μετα απο αυτον τον καιρο η κατασταση μου εχει αλλαξει ελαχιστα κενα δεν εχω μεγαλυτερα μια πολυ μικρη αραιωση στην hairline. Σε δερματολογο πηγα μου τραβιξε 2 τριχες
και μου ειπε εχω ΑΑ οποτε χεκινισα midoxidil για 20 μερες 2 φορες την μερα τωρα την σταματισα. Παντως στο διαστημα που την επερνα ειδα πολυ καλα αποτελεσματα στην πυκνωση της hairline. Σκεφτομαι να αρχισω propecia ωστε να διατηρησω μεχρι καποια ηλικια τα μαλια μου αλλα δεν ξερω μηπως ειναι νωρις για propecia και να χεκινουσα με τοπικα dht blockers? για μεταμοσχευση πριν τα 30 να φανταστω δεν ειναι κανεις υπερ αυτης της κινησης γιατι το σκεφτομουνα μιας και δεν εχω μεγαλο προβλημα οικονομικο να εκανα στα 26-27 πχ αν το προβλημα γινοταν χειροτερο.
Ευχαριστω εκ των προτερων....συνεχιστε την καλη δουλεια και καλη χρονια σε ολους
Συγνωμη αν το ποστ μου επρεπε να το ειχα ανοιξει σε αλλη κατηγορια
Ευχαριστω εκ των προτερων....συνεχιστε την καλη δουλεια και καλη χρονια σε ολους
Συγνωμη αν το ποστ μου επρεπε να το ειχα ανοιξει σε αλλη κατηγορια