Τί μου είπε μία πολύ όμορφη γυναίκα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Τί μου είπε μία πολύ όμορφη γυναίκα

Death Valley είπε:
Αμα εχεις λεφτα και γουλι να εισαι να σε κυνηγαει απο πισω.Οπως λεγανε στην δεκαετια του 80 την γυναικα την ενδιαφερει το πουλι,το πουλακι και το παπακι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Την δεκαετία που αναφέρεις μπορεί. Σήμερα όχι και τόσο το συγκεκριμένο (να ισχύει).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

primax

Member

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργεί η φαλάκρα είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Και τελικά αυτό είναι που δημιουργεί προβλήματα (όχι η ίδια η τριχόπτωση), γιατί επηρεάζει όλη τη συμπεριφορά μας. Δηλαδή μια γυναίκα θα απορρίψει κάποιν, όχι γιατί είναι φαλακρός, αλλά λόγω συμπεριφοράς του και της αύρας που εκπέμπει.
Το σημαντικό λοιπόν είναι να μην χάνει κάποιος την αυτοπεποίθησή του.

Teri

New Member

primax είπε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργεί η φαλάκρα είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Και τελικά αυτό είναι που δημιουργεί προβλήματα (όχι η ίδια η τριχόπτωση), γιατί επηρεάζει όλη τη συμπεριφορά μας. Δηλαδή μια γυναίκα θα απορρίψει κάποιν, όχι γιατί είναι φαλακρός, αλλά λόγω συμπεριφοράς του και της αύρας που εκπέμπει.
Το σημαντικό λοιπόν είναι να μην χάνει κάποιος την αυτοπεποίθησή του.

+1 ;)

geofish

New Member

Συμφωνώ απολύτως το πρόβλημα το έχουμε εμείς μέσα μας (ψυχολογικά) και όχι εξωτερικά. Δυστυχώς και εγώ στο παρελθόν παρότι είχα πολλές κοπέλες τις έχασα όχι γιατί δεν με ήθελαν (εξωτερική εμφάνιση- μαλλί), μάλιστα πολλές δεν τις ενοχλούσε κιόλας αλλά μόνο και μόνο γιατί εγώ αισθανόμουν χάλια. Σίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα να το ξεπεράσεις αλλιώς δεν θα γράφαμε εδώ, αλλά με τον καιρό θα καταλάβετε ότι τα μαλλιά δεν είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Μακάρι να ήμουν ξανά 20 και να είχα την ψυχολογία του τώρα όπου δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα δεν θα άφηνα θηλύκια γάτα 8).

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Μανγκες οτι και να λεμε το μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων αν δουν φουσκωμενο πορτοφολι
ορμανε σαν τα σκυλια
οτι και να λεμε για αυτες χαμενο παει

οσο περναει ο καιρος ολο και πιο συχνα θα βλεπετε 25 χρονες με 40αρηδες

Joda

Member

οι γυναικες σκεφτοναται τελειως διαφορετικα απο εμας..αν το φιλοσοφησεις ο αντρας ηταν παντοτε το στηριγμα και για αυτο οι γυναικες ζητουν δυναμικους αντρες και οχι μαριονετες.κοιτανε βεβαια και την εμφανιση αλλα πιο πολυ θελουν δυναμικοτητα δηλαδη να τους δειχνεις οτι εχεις το πανω χερι.πρεπει να καθοδηγεις εσυ την συζητηση.
σημαντικο ρολο παιζει το προσωπο δηλ αν χαμογελας η οχι.εκανα την αλλη φορα το εξης τεστ,εβγαλα φωτος με χαμογελο και χωρις για να δω διαφορα και ηταν τεραστια.στην φωτογραφια που χαμογελαγα ημουν πολυ πιο ωραιος.καντε και εσεις αυτο το τεστ και θα δειτε τι εννοω

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οταν σου λεει γυναικα οτι θελει να νοιωσει ασφαλεια
νομιζω οτι ευκολα καταλαβαινει κανεις οτι
χρειαζετε εναν ανθρωπο που μπορει να τις τα προσφερει ολα

να μπορει να διεκπεραιωσει τις φιλοδοξιες της

Joda

Member

ναι σιγουρα.αν εισαι πχ ρεμπελο και τρως τα λεφτα των γονιων σου λογικο ειναι μια γυναικα να μην σε θελει.τωρα για αυτες που εχουν τις υψηλες υψηλες φιλοδοξιες αυτες τις διαγραφεις απο το μπλοκακι.το να απαρτιζεσαι απο πολλα θετικα και οχι τελεια χαρακτηριστικα ειναι μια καλη συνταγη και η πιο επιτυχημενη καθως εχεις ισορροπια σε ολους τους τομεις.το να εισαι πλουσιος απο μονο του δεν λεει τπτ γιατι ολα τα αποτιμας σε χρημα.εχω ακουσει ιστοριες με παμπλουτους που οσο καλη και να φαινεται η ζωη τους μεσα τους νιωθουν χαλια.απλως αυτο που συμβαινει ειναι οτι καμια φορα εμεις δεν πιανουμε το νοημα και να κινουμαστε ευελικτα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δεν μιλαμε για ρεμπελο φιλε

μιλαμε για εναν απλο ανθρωπο με μια απλη δουλεια
και για εναν φραγματο νυχτα θα τον παρατησει τον απλο ανθρωπακο μια γκομενα
για να παει στο αλλον που εχει λεφτα ασε τα πραγματα ειναι τραγικα

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Joda είπε:
ναι σιγουρα.αν εισαι πχ ρεμπελο και τρως τα λεφτα των γονιων σου λογικο ειναι μια γυναικα να μην σε θελει.
rebel = επαναστάτης (με/χωρίς αιτία) => μην τρελαθούμε,χρόνια την κάναμε την "δουλειά"!!! ;)

όσον αφορά τις γυναίκες,
αν δεν δείξουμε εμείς "χαρακτήρα",καλύτερα να μην ασχοληθούμε με την κατάκτησή τους ...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι αλλιως το εννοουσε το παιδι
μπορεις διφορουμενη λεξη μπορεις να την χρησιμοποιεισεις και αλλιως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Παναγιωτης είπε:
Μανγκες οτι και να λεμε το μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων αν δουν φουσκωμενο πορτοφολι
ορμανε σαν τα σκυλια
οτι και να λεμε για αυτες χαμενο παει

οσο περναει ο καιρος ολο και πιο συχνα θα βλεπετε 25 χρονες με 40αρηδες
Αν και υπάρχουν πολλές €-leechers, πιστεύω ότι αυτήν η σκέψη είναι λάθος. Και μπορώ να σου το εξηγήσω αναλυτικά γιατί είναι λάθος και το λέμε συχνά.
Με τέτοιες σκέψεις την πατάνε πολλοί. πχ "Α, δεν πάω να μιλήσω σε αυτήν γιατί στανταρ θα θέλει κάποιον με λεφτά" κλπ κλπ...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δεν ειπα ακη να λεμε οτι Α αυτη θα θελει πορτοφολι μεγαλο αποτε δεν παω

εννοειται πως πας αλλα το θεμα ειναι να ξερεις τι σου γινετε και τι παιζει
αν μια γκομενα θελει εναν τυπο οπου να μπορει να της προσφερει και 5 πραγματακια
εσυ εγω και ο καθενας μας που θα παει να της μιλησει θα ειναι και ενας ακομη αριθμος ...

οι ΕΠΟΧΕΣ εχουν αλλαξει οι γυναικες εχουν αλλαξει
ολα εχουν αλλαξει
πολυς ρομαντισμος δεν χωραει πια

ζουμε σε ενα κοσμο υλικο οπου ολοι κυνηγαν τα υλικα αγαθα και ξεχναν ολα τα αλλα

ωραιος ο ρομαντισμος λεει η γυναικα
αλλα αν δεν υπαρχουν χρηματα να βγοουμε να πιουμε τα ποτα μας να κανουμε της διακοπες μας να παρουμε τα δωρακια μας να ψωνισουμε και 5 πραγματα παραπανω απο το σουπερ μαρκερ για το σπιτι

αυτα τα λιγα και ακομη χιλιαδες αλλες σκεψεις που εχουν οι γυναικες αν δεν μπορει να τα προσφερει καποιος
τοτε ειναι απλα ενας αριθμος

γιατι ομορφοι ανδρες υπαρχουν πολλοι
σε μια γυναικα καθε μερα της την πεφτουν και πεντε δεκα ατομα

ετσι μεσα σε λιγο καιρο θα εχει την δυνατοτητα να επιλεξει οποιον θελει
γιατι αυτες μας επιλεγουν και σπανια εμεις
ετσι λοιπον αν μια γκομενα εχει να επιλεξει αναμεσα σε 30 ανδρες και οι 30 σκεψου πως ειναι ομορφα παιδια
ποιον νομιζεις οτι θα επιλεξει ,,, φυσικα πιστευω εγω πως θα παρει αυτον ο οποιος ειναι πιο ανεχτικος και της κανει τε περισσοτερα χατιρια

Joda

Member

ελα ρε παιδια σιγα...στο μυαλο ειναι ολα..οι γκομενες κολλανε με το κρυο-ζεστη.δοκιμασμενη τακτικη και η πιο πετυχημενη.αν πας σε μια γκομενα και της δειξεις οτι νοιωθεις οτι εισαι απο κατω απο αυτη τοτε ειναι χαμενο το παιχνιδι.πρεπει παντα να κανεις την γκομενα να σου αποδειξει αυτη οτι αξιζει για σενα.βεβαια δεν πετυχαινει με ολες αλλα οταν πετυχαινει εχεις χαρακτηρα.υπαρχει ποικιλια και στα δυο φυλλα.γιατι διαφωνειτε οτι υπαρχουν πολλοι μαμακες αντρες?για κοιταχτε γυρω σας.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

μια απο τις κυριες αιτιες ολων αυτων ειναι για το οτι η γυναικα εχει ξεφυγει εντελος απο τον φυσικο της ρολο

αυτο τελειωμο δεν εχει
ο καθενας το βλεπει απο αλλο οπτικο παιδιο

Άκης

Administrator

Παναγιωτης είπε:
δεν ειπα ακη να λεμε οτι Α αυτη θα θελει πορτοφολι μεγαλο αποτε δεν παω

εννοειται πως πας αλλα το θεμα ειναι να ξερεις τι σου γινετε και τι παιζει
αν μια γκομενα θελει εναν τυπο οπου να μπορει να της προσφερει και 5 πραγματακια
εσυ εγω και ο καθενας μας που θα παει να της μιλησει θα ειναι και ενας ακομη αριθμος ...

οι ΕΠΟΧΕΣ εχουν αλλαξει οι γυναικες εχουν αλλαξει
ολα εχουν αλλαξει
πολυς ρομαντισμος δεν χωραει πια

ζουμε σε ενα κοσμο υλικο οπου ολοι κυνηγαν τα υλικα αγαθα και ξεχναν ολα τα αλλα

ωραιος ο ρομαντισμος λεει η γυναικα
αλλα αν δεν υπαρχουν χρηματα να βγοουμε να πιουμε τα ποτα μας να κανουμε της διακοπες μας να παρουμε τα δωρακια μας να ψωνισουμε και 5 πραγματα παραπανω απο το σουπερ μαρκερ για το σπιτι

αυτα τα λιγα και ακομη χιλιαδες αλλες σκεψεις που εχουν οι γυναικες αν δεν μπορει να τα προσφερει καποιος
τοτε ειναι απλα ενας αριθμος

γιατι ομορφοι ανδρες υπαρχουν πολλοι
σε μια γυναικα καθε μερα της την πεφτουν και πεντε δεκα ατομα

ετσι μεσα σε λιγο καιρο θα εχει την δυνατοτητα να επιλεξει οποιον θελει
γιατι αυτες μας επιλεγουν και σπανια εμεις
ετσι λοιπον αν μια γκομενα εχει να επιλεξει αναμεσα σε 30 ανδρες και οι 30 σκεψου πως ειναι ομορφα παιδια
ποιον νομιζεις οτι θα επιλεξει ,,, φυσικα πιστευω εγω πως θα παρει αυτον ο οποιος ειναι πιο ανεχτικος και της κανει τε περισσοτερα χατιρια

Αν την προσφέρεις πράγματα που δεν μπορεί να την προσφέρει ο λεφτάς, don't worry, σε εσένα θα έρθει (και δεν εννοώ υλικά αγαθά). Ή μπορεί να έχει τον λεφτά σαν provider και κάποιον άλλον σαν lover :D

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Admin είπε:
Αν την προσφέρεις πράγματα που δεν μπορεί να την προσφέρει ο λεφτάς, don't worry, σε εσένα θα έρθει (και δεν εννοώ υλικά αγαθά). Ή μπορεί να έχει τον λεφτά σαν provider και κάποιον άλλον σαν lover :D

χιχιχιχι
καλα αν ψαχνεις κατι εφήμερο ναι κανεις πολλα τετοια

αλλα οταν θες μια γυναικα για λογους οχι μονο σεξ
και αυτη κοιταει πορτοφολι τοτε την πατησαμε
βασικα δεν προκειται παρα να μας καλυψει μονο σε σωματικες αναγκες
αλλα ειναι πολλα σε μια σχεση οχι μονο το σεξ ...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δυστυχώς ή ευτυχώς, στο σεξ στηρίζονται ΌΛΑ ;)

σίγουρα,
οι γυναίκες σαν πιο λογικά(εγκεφαλικά)όντα κοιτάνε και το πορτοφόλι, αλλά η ζωή είναι μικρή να την ζήσεις μόνο με λεφτά και ασφάλεια ...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Σπύρος είπε:
δυστυχώς ή ευτυχώς, στο σεξ στηρίζονται ΌΛΑ ;)

σίγουρα,
οι γυναίκες σαν πιο λογικά(εγκεφαλικά)όντα κοιτάνε και το πορτοφόλι, αλλά η ζωή είναι μικρή να την ζήσεις μόνο με λεφτά και ασφάλεια ...

χιχι σπυρο η αποψη μου ειναι οτι οι γκομενες που βρισκονται σε σεξουαλικη επαφη απο τα 16 για να μην πω πιο λιγο
τοτε σε αυτην την ηλικια ερωτευονται αγαπανε ειναι στην φαση τους

αλλα μετα τα 25 και μετα απο πανω απο 10 χρονια σεξουαλικης ζωης ,,,, το σεξ δεν τους λειπει και τοσο
ανα πασα ωρα το βρισκουν ,,, μετα λοιπον απο αυτα τα 10 χρονια δεν κοιταν τοσο αυτο παρα τι εχει να προσφερει ο αλλος

γιατι και ο φραγκατος ο τυπος κανει σεξ ισως οχι τοσο καλο οπως ο αλλος ο πιτσιρικας
αλλα μπορει να προσφερει και αλλα πραγματα μαζι με το σεξ
ενω ο πιτσιρικας μονο το σεξ

magic810

New Member

Νομιζω οτι η γυναικα ηταν ξεκαθαρη δεν με πειραζει να συμπαθησω καποιον αλλα θα σκεφτομουν αν θα τον παντρευομουν....
Οι γυναικες κοιτανε και παραπερα κοιτανε δλδ τι θα κληρονομησει το παιδι που θα κανει.....
δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.....καθαρα για αυτον τον λογο πιστευω

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα