Απ: Τί επάγγελμα κάνετε?
dim74 είπε:
παρακληση στον ακη επειδη το σαιτ εχει αρχισει να ξεφευγει απο τον λογο υπαρξης του, να κανει κατι...σαιτ για ταινιες,μαγειρικη κτλ υπαρχουν αφθονα,αν θελει καποιος μπορει εκει να βρει τα παντα,εδω ειμαστε για αλλο λογο...
δηλαδη αν εγω θελησω να κανω προτασεις για καλα μπου...λα θα ανοιξω θεμα εδω?
θεματα μονο για τριχοπτωση εχουν εννοια εδω για μενα,ΜΟΝΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!ΠΩΣ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ!ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΕΔΩ,ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ(ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ)ΠΕΣΤΕΣ!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 500 ΦΟΡΕς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑ ΘΕΛΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ.
φιλε το φορουμ εχει ενοτητες και σχεδον ολες ασχολουνται με την τριχοπτωση
αυτη η ενοτητα ειναι μια μικρη και ο καθενας μπορει ελευθερα να γραφει διαφορα πραγματα αρκει να μην προσβαλει καποιον οπως επισης απαγορευονται θεματα που ασχολουνται με πολιτικα και ομαδες ( by ακης )
οπως ειπα και θελω να το τονισω ειναι οτι το φορουμ
χωριζετε σε ενοτητες
αν σε εσενα η σε καποιους αλλους δεν αρεσουν καποια θεματα μπορει να μην τα παρακολουθει και να μην γραφει στις ενοτητες που δεν τον ενδιαφερουν
εξαλλου
μια ενοτητα ειναι ρε dim ολο το φορουμ ασχολειτε με την τριχοπτωση
τοσο καιρο ρε φιλε εδω με καποιους γιναμε και φιλοι
αν το φορουμ ειχε αλλες 5 με 10 ενοτητες με διαφορα θεματα θα σου ελεγα εχεις δικιο
αλλα σε αυτην την περιπτωση νομιζω πως δεν εχεις
ΣΥΜΦΩΝΟ σε αυτο που λες οτι ο καθενας μπαινει και ρωταει και ζηταει θεραπειες και δεν διαβαζει καθολου
Σπύρος είπε:
λοιπόν,
πολλά μέλη δυσαρεστήθηκαν από το ποστ - όσον αφορά τον σκοπό του forum και των θεμάτων του,
και την διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων
το αφήνω στην κρίση του Άκη & Παναγιώτη,αλλά και όλων σας πόσο άκυρο είναι να μιλάμε για τα επαγγέλματα μας ή οτιδήποτε σχετικό-άσχετο με την τριχόπτωση
υ.γ.: δεν θέλω να προσβάλω κανέναν και δέχθηκα αρκετά p.m
τα μελη που δυσαρεστηθηκαν ας μου στειλουν μηνυμα να μου εκφρασουν τις αποψεις τους
αυτο με την διαφυλαξη προσωπικων δεδομενων δεν το καταλαβαινω δεν βγαινω εγω να πω για αλλους η να βγαινουν αλλοι να μιλαν για αλλους
ο καθενας μιλαει για τον εαυτο του και αν θελει να διασφαλησει τα προσωπικα του δεδομενα μπορει πολυ απλα να μην γραψει τιποτα που να αφορα προσωπικα του δεδομενα
ο καθενας ειναι υπευθυνος για αυτα που γραφει γιατι τα γραφει δημοσια
η διασφάλιση πρωσοπικων δεδομενων απο το φορουμ ειναι οταν καποιος δινει προσωπικα δεδομενα στο φορουμ κατα την εγγραφη του
και οτι εχει δωσει ο οποιοσδποτε ειναι διασφαλισμενο
τωρα αν καποιος γραψει δημοσια κατι ειναι υπευθυνος ο ιδιος διοτι ο ιδιος εκθετει τον εαυτο του και οχι το φορουμ αυτον
οτι στοιχεια εχετε δωσει στο φορουμ παραμενουν διασφαλισμενα
οταν γραφετε ομως τα προσωπικα σας στοιχεια εδω τοτε ειναι ευθυνη σας
για οποιον δεν το κατανοει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου αλλα και τον ακη που ειναι επικεφαλης του φορουμ και πιο αρμοδιο απο τον καθενα εδω μεσα
ενα παραδειγμα :
αν καποιος δωσει ονομα επιθετο η οποιοδηποτε στοιχειο οταν κανει εγγραφη στο φορουμ παραμενει διασφαλισμενο
αν καποιος γραψει σε ενα θεμα δημοσια προσωπικα στοιχεια του ειναι υπευθυνος
ακομη ενα πραδειγμα το ονομα μου ειναι παναγιωτης οπως φαινεται σε καθε μου ποστ
ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ και να μην φαινεται πως με λενε
ελπιζω να το καταλαβεται τι θελω να πω
οποιος εχει αποριες μπορει να επικοινωνησει ελευθερα μαζι μου για τυχον αποριες
ο ακης ειπε οτι απογορευονται συζητησεις περι ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ)
αργοτερα μπορει να προστεθουν και αλλα
απο εμενα δεν υπαρχει προβλημα οσο αφορα την υπαρξη της ενοτητας μπλα μπλα αρκει να τηρηθουν τα παραπανω
την τελικη κριση και την τελικη αποφαση θα την παρει ο ΑΚΗΣ ο οποιος ειναι ο Μονος αρμοδιος για να διαγραψει αυτην την ενοτητα εγω απλα τυγχανω της εμπιστοσυνης του
τελος κλεινω λεγοντας παλι οτι αυτη η ενοτητα ειναι η μικρη ενοτητα οποιος δεν θελει μπορει να μην την παρακολουθει
το φορουμ ασχολειτε με την τριχοπτωση και το 99% των ενοτητων ειναι για την τριχοπτωση
τελος να ζητησω συγνωμη προκαταβολικα αν διαβαζομαι καπως επιθετικος