Καλησπερα,αν και παρακολουθω το φορουμ εδω και ενα χρονο πρωτη φορα σκεφτηκα να γραψω για να ρωτησω και εγω τις αποριες μου,οποτε καλως σας βρηκα.Ειμαι 22 ετων ,εδω και 2 χρονια κανω χρηση regaine(5%) και τον τελευταιο χρονο χρησιμοποιω και fungoral (2-3 φορες την εβδομαδα).Την θεραπεια την ξεκινησα καθως ειχα παρατηρησει μια ελαφρια αραιωση στην δεξια μπροστινη πλευρα του κεφαλιου (πολυ μικρη αραιωση δλδ μονο εγω την παρατηρω αν ψαχτω στον καθρεφτη),τους τελευταιους μηνες εχει μια ελαφρια εξασθενηση και η γραμμη των μαλλιων μου στην πλευρα αυτη(και αυτη πολυ μικρη),η ερωτηση μου ειναι πως να συνεχισω την θεραπεια μου,πρεπει να προσθεσω κατι οπως πχ Super Zix η κατι αλλο ,αν και εχω διαβασει αρκετα θεματα εχω μπερδευτει λιγο με τον συνδυασμο ολων αυτων των προιοντων και δεν θελω να ρισκαρω απο μονος μου.Επισης εχω παρατηρησει οτι η ενταση της τριχοπτωσης παει και ερχεται ανα καιρους δηλαδη μπορει για 2 μηνες να μου φευγουν στο μπανιο(μου μενουν στα χερια) 10-15 τριχες και για τον επομενο μηνα να μην μου φευγει σχεδον καμια(οχι ουσιαστικα εννοω αυτες που παρατηρω).Συγνωμη για το μεγεθος του ποστ ,ξερω οτι ειναι κουραστικο.Ευχαριστω.