Συνεχεια Θεραπειας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

BioMike

Member
Καλησπερα,αν και παρακολουθω το φορουμ εδω και ενα χρονο πρωτη φορα σκεφτηκα να γραψω για να ρωτησω και εγω τις αποριες μου,οποτε καλως σας βρηκα.Ειμαι 22 ετων ,εδω και 2 χρονια κανω χρηση regaine(5%) και τον τελευταιο χρονο χρησιμοποιω και fungoral (2-3 φορες την εβδομαδα).Την θεραπεια την ξεκινησα καθως ειχα παρατηρησει μια ελαφρια αραιωση στην δεξια μπροστινη πλευρα του κεφαλιου (πολυ μικρη αραιωση δλδ μονο εγω την παρατηρω αν ψαχτω στον καθρεφτη),τους τελευταιους μηνες εχει μια ελαφρια εξασθενηση και η γραμμη των μαλλιων μου στην πλευρα αυτη(και αυτη πολυ μικρη),η ερωτηση μου ειναι πως να συνεχισω την θεραπεια μου,πρεπει να προσθεσω κατι οπως πχ Super Zix η κατι αλλο ,αν και εχω διαβασει αρκετα θεματα εχω μπερδευτει λιγο με τον συνδυασμο ολων αυτων των προιοντων και δεν θελω να ρισκαρω απο μονος μου.Επισης εχω παρατηρησει οτι η ενταση της τριχοπτωσης παει και ερχεται ανα καιρους δηλαδη μπορει για 2 μηνες να μου φευγουν στο μπανιο(μου μενουν στα χερια) 10-15 τριχες και για τον επομενο μηνα να μην μου φευγει σχεδον καμια(οχι ουσιαστικα εννοω αυτες που παρατηρω).Συγνωμη για το μεγεθος του ποστ ,ξερω οτι ειναι κουραστικο.Ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Συνεχεια Θεραπειας

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Όταν λες αραίωση στα δεξιά μπροστά εννοείς στον κρόταφο? Ή και πιο πίσω? Θα βόλευε μια φωτογραφία στο σημείο αυτό για να κρίνουμε. Αν πρόκειτε για ανδρωγενετική αλωπεκία καλό θα ήταν να χρησημοποιήσεις και κάποιο dht-blocker.

g-tsak

New Member

Συμφωνώ με τον operator! απλά και εμένα η πρόταση μου θα ήταν μήπως να το γύρναγες στο 2% regaine... αυτό στο λέω επειδή στην κλινική που έκανα μεταμόσχευση μου είπαν καλύτερα να το χρησιμοποιώ και εγώ ο ίδιος αντί του 5% που χρησιμοποιούσα...

BioMike

Member

Οχι δεν εννοω στον κροταφο αλλα πανω στο κεφαλι οπως το κοιτας απο πανω δεξια μπροστα θα κοιταξω μηπως βγαλω καμια φωτογραφια αν και δεν νομιζω να φαινεται σε φωτογραφια.Τωρα για το 2% ισχυει?δηλαδη πως θα με βοηθησει περισσοτερο?Ευχαριστω για τις απαντησεις.

BioMike

Member

Απο αυτα που εχω διαβσει παντως σκεφτομουν να συνεχισω αγοραζοντας Kirkland απο το ιντερνετ για αρχη καθως συμφερει πολυ περισσοτερο ,και να παραγγειλω επισης revivogen απο εδω revivogen.gr(κατα ποσο ειναι αξιοπιστο?) το οποιο θα αντικαταστησει την χρηση του fungoral.Πως σας φαινεται?

κατα την γνωμη μου,ειναι παρα πολυ νωρις να βαζεις τετοια στο κεφαλι σου!απλα εισαι πολυ προσεκτικος σε υπερβολικο σημειο και μαλλον δεν παιζει και να εχεις και τιποτα..φιλικα παντα τα λεω αυτα!

g-tsak

New Member

κοίτα απο την κλινική μου είπαν ότι το 2% δεν επιβαρύνει τόσο τα μαλλιά όσο το 5%. γιατί μετά απο καιρό το regaine χάνει την δύναμη του και σου πέφτουν τα μαλλιά που σου έδωσε. οπότε καλύτερα να πάρεις το 2% για να μην "κάψεις" και τα υγιή μαλλιά!!

Όπως επίσης να ξέρεις ότι το regaine προτείνεται μόνο για όσους έχουν πρόβλημα στο crown. Συμβουλή μου θα ήταν να μην αγχώνεσαι τόσο, γιατί είσαι στην καλύτερη ηλικία και μία εμμονή και μόνο ότι έχεις πρόβλημα μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα!!

Έτσι ήμουν και εγώ, που είχα κάτι, αλλά όχι σπουδαίο και άρχισα το ένα το άλλο και το παράλλο φάρμακο και μου έχει μείνει ψυχολογικό κατάλοιπο! και έτσι όπως το περιέγραψες το θέμα σου, δεν νομίζω να έχεις θέμα τόσο "τρελό"...

Αν θές μία συμβουλή, φιλική και με βάση τα όσα έχω περάσει και εγώ, άσε τα regaine και τα περίεργα σαμπουάν και πάρε ένα απλό καθημερινό σαμπουάν του στυλ head & shoulders το οποίο κάνει θαύματα για σαμπουάν του σούπερ μάρκετ, πρόσεχε τη διατροφή σου (φρούτα και λαχανικά) και να απέχεις απο το κάπνισμα.

Τα μαλλιά, μου είπαν στην κλινική, πέφτουν και είναι κάτι το φυσιολογικό. λογικό είναι να βρίσκεις τρίχες και τα σχετικά. Το θέμα είναι κατά πόσο έχει τη δύναμη ο οργανισμός σου να ξαναφτιάχνει γερή τρίχα απο την αρχή. Είναι κάτι σαν τα νύχια ή οποιοδήποτε στοιχείο του σώματος μας που έχει τη δυνατότητα να ξαναφτιάχνεται.

Μην δημιουργήσεις εξάρτηση απο αυτήν την ηλικία στα φάρμακα. Έχεις χρόνια να το δεις στον εαυτό σου!

Φιλικά πάντα!

icesensei

New Member

Δεν ξέρω αν σε ενδιέφερε κρέμα spironolactone τοπικά ή και fungoral... εμποδίζει την DHT στους υποδοχείς που βρίσκονται στους θύλακες των μαλλιών κ.λ.π . Εγώ παράγγειλα σημερα την s5 cream (3 x S5 SPIRONOLACTONE 5% cream 60ml/2oz 65$ με μεταφορικά),δεν δίνει επανέκφυση όπως μινοξιδίλη μόνη της, αλλά μπορείς να περιμένεις νέα χνούδια με σπίρο ειδικά για hairline που δεν θα οφείλονται σε άλλη θεραπεία... και αυτό είναι ενθαρρυντικό για τόσο δύσκολο σημείο. Επιθετική τριχόπτωση είχα μόνο στα 19 για κάποιους μηνες και απο κει και μετά σταθεροποιήθηκα (παρόμοια τριχόπτωση όπως και εσύ μόνο μπροστά και βασικά στους κροτάφους) . Δέκα χρόνια μετά έχω κρατήσει τα μαλλιά μου , και λογω της συντήρησης έστω και περιστασιακά πιστεύω (proscar / fungoral /spiro) . Μινοξιδιλη σε αντίθεση με proscar fungoral δεν χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα,και απέφευγα κυρίως λόγω του ότι έκανα συντήρηση κατα διαστήματα και δεν ήθελα να δεσμευτώ σε καθημερινή χρήση. Μόνο πρόσφατα ξεκίνησα big 3 συστηματικά καθώς είδα μια υποχώρηση στους κροτάφους σε σχήμα nw2, αλλά όλα καλά για 10 χρόνια μετά.

BioMike

Member

Δεν ξερω ρε παιδια ισως οντως να ειναι στο μυαλο μου παντως στο σημειο που χρησιμοποιω το regaine εχει οντως λιγο αραιωση τωρα μικρη αλλα πρεπει να ειναι απο την ανανεωση που γινεται,με αυτα που μου λετε σκεφτομαι να σταματησω να χρησιμοποιω τα παντα να δω πως θα προχωρησει το θεμα .Αν εχω η δεν εχω οντως θεμα πως να περιμενω να προχωρησει η κατασταση στην καθε περιπτωση αν υποθεσουμε οτι απο σημερα τα κοβω ολα και χρησιμοποιω απλα "καλα" σαμπουαν(φυτικα κτλπ)?Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα