Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πρώτες φώτο από δοτρια ληπτριαΠροβολή συνημμένου 69534
Δότρια μαμουθ ο @Rev1608 και λόγος εξαγωγής 3.24! στα πρώτα 2500g. Πολυβόλο η Λορένα!
Προβολή συνημμένου 69534
Δότρια μαμουθ ο @Rev1608 και λόγος εξαγωγής 3.24! στα πρώτα 2500g. Πολυβόλο η Λορένα!
Πρώτες φώτο από δοτρια ληπτρια
Ευχαριστώ φίλε aerateΜε Λορένα δεν έχασε κανεις...όπλο η τύπισσα..χάρηκα που την ΞΑΝΑειδα σε ελληνικό έδαφος...
Καλή επιτυχία να έχεις φίλε ..
Πωωωω τι λες τώρα ;;;Προβολή συνημμένου 69534
Σε ευχαριστώ αδερφε. Οι ρεαλιστικές μετρήσεις βγαίνουν μετά την εξαγωγή. Εμείς είπαμε εξ αρχής 3000 graft με Λορένζο και εν τέλει φτάσαμε 3201.Πωωωω τι λες τώρα ;;;
@CVIAL όταν μου είπες λόγος στον Θεό, στο πρώτο consultation όταν γνωριστήκαμε πριν 2 χρόνια περίπου, αυτό εννοούσες ;;;;
Επίσης με την ευκαιρία, όταν κάποιος έχει πολύ μεγάλο λόγο, υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να τον μειώσει επίτηδες για να βγάλει πολλά μονότριχα για τη hairline? Γενικα ποιος θεωρείται ως ιδανικός λόγος ;
Δεν μπορώ να περιμένω λέμε !!!
@Rev1608 καλή επιτυχία φίλος !
Αδερφέ συγνώμη αλλά μου διαφεύγει μάλλον.Υπάρχει φώτο σου πρίν την ΜΜ?Σε ευχαριστώ φίλος
εδω και 9 μηνεσ ντουταστεριδη0.5 και 1.5 χρονο μινοξιδιλη 5μγ αλλα δεν βλεπω στεθεροποιησει 170++ τριχεσ ειμαι νοργουντ 2.5 με 3 η αγα ξεκινησε στα 17ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ CONSULTATION ME DR LORENZO ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΣΥΓΚΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΞΞΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΩΠΕΛΙΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ ΓΙατι χρησιμοποιω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.