Συλλεκτικό κομμάτι-Εγγυημένη Θεραπεία-Τρέξτε Κόσμε!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό που παρατήρησε ο GOMI είναι κάποιος κύκλος της τρίχας που αραιώνει και μετά απλά επανέρχεται σε καλύτερη κατάσταση...
Μην χάνεται τον καιρό σας.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
[amquote]
lab_hair είπε:
GOMI είπε:
vag, έχω ένα σημείο στην κορυφή το οποίο εδώ και κάποια χρόνια είναι πιο αραιό από το υπόλοιπο μέρος στο κεφάλι. Αυτό το σημείο, φεγγίζει να το πω έτσι. Κατά καιρούς είχε γεμίσει κατά 50% με 2 τρόπους. Όταν είχα χρησιμοποιήσει αλοιφή fungoral για μερικούς μήνες σε καθημερινή βάση (το σταμάτησα λόγω παρενεργειών) και άλλη μια φορά όταν βάζω κάθε χρόνο 2 elocon στη μινοξ.

Τι παρενεργειες σου εκανε η fugoral ?
[/amquote]

Λόγω αυξημένης σε πρωτεΐνες διατροφής κάνω γενικές και ορμονολογικές εξετάσεις κάθε 6μηνο. Τον καιρό που χρησιμοποιούσα την αλοιφή η τέστο μου έπιασε πάτο συν το ότι μου προκαλούσε τρομερές αϋπνίες. (χαμηλή τέστο και αυπνίες πάνε πακέτο.) Ο ύπνος μου έφτιαξε μια εβδομάδα μετά που την σταμάτησα και στις επόμενες εξετάσεις η τέστο ήταν σε νορμάλ επίπεδα.

kos1987

New Member
[amquote]
Adriano είπε:
Είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό που παρατήρησε ο GOMI είναι κάποιος κύκλος της τρίχας που αραιώνει και μετά απλά επανέρχεται σε καλύτερη κατάσταση...
Μην χάνεται τον καιρό σας.
[/amquote]

Εγω δεν ειμαι, γι'αυτο και περιμενω την απαντηση του.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
[amquote]
kos1987 είπε:
GOMI δλδη, για να καταλαβω, το μονο πραγμα που κάνεις στο τριχωτο ειναι το βουρτισμα και βλεπεις regrowth?
[/amquote]

kos, ναι, τα πρώτα θετικά αποτελέσματα τα είδα από το βούρτσισμα και μόνο. Τελευταία πρόσθεσα μετά και emu oil και castor oil δίχως τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι τώρα.
Δεν μίλησα για ξεκάθαρο regrowth σε εντελώς νεκρές περιοχές. Μην παρεξηγηθώ. Περιέγραψα τι παρατήρησα....

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
adriano, όλα παίζουν. Θέλει χρόνο ώστε να φανεί.
Κος, υπάρχει και κάτι άλλο που ίσως παίζει ρόλο σύμφωνα με τα όσα είπες σε προηγούμενο ποστ.
Βασικά η όλη διαδικασία είναι κάπως επώδυνη. Τις πρώτες ημέρες το κεφάλι μου το ένιωθα μελανιασμένο και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω καλά καλά με το χέρι. Επίσης κάποιες στιγμές από το υπερβολικό ζήλο, παρατηρούσα μικροτραυματισμούς...δηλαδή έβλεπα λίγο αίμα.
Φυσικά και δεν προτείνω σε κάποιον να γδάρει το κεφάλι του, μην τρελαθούμε, αλλά ίσως η διαδικασία επούλωσης μιας περιοχής, ΙΣΩΣ κινητοποιεί μηχανισμούς στο τριχωτό που ήταν ανενεργοί για πάρα πολύ καιρό...
Επίσης, όταν τελείωνα το βούρτσισμα, το κεφάλι μου ήταν μουδιασμένο και ένιωθα μικρά μικρά τσιμπήματα ενώ για πολύ μικρό διάστημα παρατηρούσα μετά μια "ευφορία...."

kos1987

New Member
Οποτε εχουμε την πρωτη αναφορα για regrowth διχως μινοξ.Σκετο με βουρτσισμα...ενδιαφερον.Για τα λαδια emu και castor εχω ακουσει καποια πραγματα...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κοίτα, αν συνέχιζε να δίνει αυτό το boost που έδωσε στην αρχή (2 πρώτες εβδομάδες) θα μιλάγαμε για πανικό αυτή τη στιγμή. Αλλά προς το παρόν η κατάσταση έχει απλά σταθεροποιηθεί. Γι αυτό και κράτησα επιφύλαξη και δεν άνοιξα θέμα γι αυτό. Θέλω να δω τι μπορεί να δώσει παραπάνω. Βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν καταφέρνω να πετύχω τον ίδιο ερεθισμό του κεφαλιού με αυτόν στην αρχή, καθότι μάλλον το δέρμα συνήθισε...? δυνάμωσε? προσαρμόστηκε...? Δεν ξέρω. Οπότε ψάχνω και άλλες τακτικές βουρτσίσματος που μπορεί να βοηθήσει ώστε να κοκκινίζει η περιοχή όπως στις αρχές.
Το emu μαζί με το παρακάτω τα πρόσθεσα γιατί βοηθάνε στις φλεγμονές και κάπου διάβασα θετικά πράγματα για το συνδυασμό τους.
http://www.hairliciousinc.com/2009/04/hollywood-beauty-castor-oil-hair.html
Φυσικά και το θέμα με το βούρτσισμα δεν είναι δική μου ιδέα....υπάρχει τεράστιο θέμα γι αυτό στο immortalhair...με πολύ θετικές αναφορές σε όσους το έχουν χρησιμοποιήσει...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
vag, από ebay και το emu και το castor
http://www.ebay.com/itm/Emu-Oil-4-oz-100-Pure-Oil-/180699709828?pt=US_Skin_Care&hash=item2a128ac184#ht_1744wt_1163

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xaris12

Member
[amquote]
GOMI είπε:
adriano, όλα παίζουν. Θέλει χρόνο ώστε να φανεί.
Κος, υπάρχει και κάτι άλλο που ίσως παίζει ρόλο σύμφωνα με τα όσα είπες σε προηγούμενο ποστ.
[/color]Βασικά η όλη διαδικασία είναι κάπως επώδυνη. Τις πρώτες ημέρες το κεφάλι μου το ένιωθα μελανιασμένο και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω καλά καλά με το χέρι. Επίσης κάποιες στιγμές από το υπερβολικό ζήλο, παρατηρούσα μικροτραυματισμούς...δηλαδή έβλεπα λίγο αίμα.
Φυσικά και δεν προτείνω σε κάποιον να γδάρει το κεφάλι του, μην τρελαθούμε, αλλά ίσως η διαδικασία επούλωσης μιας περιοχής, ΙΣΩΣ κινητοποιεί μηχανισμούς στο τριχωτό που ήταν ανενεργοί για πάρα πολύ καιρό...

Επίσης, όταν τελείωνα το βούρτσισμα, το κεφάλι μου ήταν μουδιασμένο και ένιωθα μικρά μικρά τσιμπήματα ενώ για πολύ μικρό διάστημα παρατηρούσα μετά μια "ευφορία...."
[/amquote]

Κάπως έτσι προσπάθησε να λεισει το προβλημα ο Κοτσαρελης,μέσω "τραυματισμού"της επιδερμιδας και ωθώντας την να ξανά δημιουργήσει καινούργιους ιστούς.......και λογικα και σε εσένα κάπως έτσι πρέπει να έδρασε,και οχι λόγο της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος...(και ίσως για αυτο σταμασησες να βλέπεις εξελιξη,γιατι εγινε πιο σκληρο το δερμα και σταματησες να το τραυματιζεις)αλλα και πάλι ολα αυτα είναι εικασίες.
Υ.Γ.1 Gomi άνοιξε ένα θέμα άμεσα,γιατι εδω μπλεξαμε..
Υ.Γ.2 τι είδους χτένα χρησιμοποιείς;;

MANKAR

Active Member
αν τραυματισω τους κροταφους μου θα δω regrowth δλδ??με απλο βουρτισμα??το δερμα θα βουρτισω δλδ διοτι μαλλια δεν υπαρχουν !!!!!

Georgex6

Well-Known Member
οχι ρε παιδια μη τα πετατε ετσι ανεξελεγκτα κι αρχισουν να τραυματιζουν ολοι τους κροταφους τους
ο κωτσαρελης σιγουρα δεν εκανε αυτο χρησιμοποιησε dermabrasion με lithium κρεμα 8% και ερχονται τωρα οι κορεατες με το vpa και μας επιβεβαιωνουν την αποτυχια του μιλωντας για πενιχρα αποτελεσματα και παρενεργιες με τη χρηση lithium ως αναστολεα της gsk3
προσωπικη αποψη οτιδηποτε μπορει να δωσει καλυτερη αιματωση μπορει να δωσει ενα πολυ μικρο μπουστ αλλα μεχρι εκει
αμα ηταν ετσι τοτε θα ειχε επιτυχια και η μεθοδος με το prp

Άκης

Administrator
Υπάρχει μια έρευνα που αναφέρεται στον χυμό κρεμμυδιών τοπικά (για alopecia areata είναι η έρευνα) και αναφέρει regrowth.

Ωστόσο αυτό το "twice daily" είναι και το δύσκολο, άντε βάζε τώρα που είναι και καλοκαίρι κρεμμύδι στο κεφάλι σου...

Τώρα, από την άλλη, αλλιώς λειτουργεί η τριχόπτωση σε ανδρ.αλωπεκία και αλλιώς σε areata.

The first group [onion juice treated] consisted of 23 patients, 16 males (69.5%) and 7 females (30.5%). Their ages ranged between 5-42 years with a mean of 22.7 years. The second group [control; tap-water-treated] consisted of 15 patients, 8 males (53.3%) and 7 females (46.6%). Their ages ranged between 3-35 years with a mean of 18.3 years. The two groups were advised to apply the treatment twice daily for two months. Re-growth of terminal coarse hairs started after two weeks of treatment with crude onion juice. At four weeks, hair re-growth was seen in 17 patients (73.9%), and, at six weeks, the hair re-growth was observed in 20 patients (86.9%) and was significantly higher among males (93.7%) compared to females (71.4%) P<0.0001. In the tap-water treated-control group, hair re-growth was apparent in only 2 patients (13%) at 8 weeks of treatment with no sex difference. The present study showed that the use of crude onion juice gave significantly higher results with regard to hair re-growth than did tap water (P<0.0001), and that it can be an effective topical therapy for patchy alopecia areata.

Σωστά τα λέει ο Georgex6 παραπάνω...

xaris12

Member
[amquote]
Georgex6 είπε:
οχι ρε παιδια μη τα πετατε ετσι ανεξελεγκτα κι αρχισουν να τραυματιζουν ολοι τους κροταφους τους
ο κωτσαρελης σιγουρα δεν εκανε αυτο χρησιμοποιησε dermabrasion με lithium κρεμα 8% και ερχονται τωρα οι κορεατες με το vpa και μας επιβεβαιωνουν την αποτυχια του μιλωντας για πενιχρα αποτελεσματα και παρενεργιες με τη χρηση lithium ως αναστολεα της gsk3
προσωπικη αποψη οτιδηποτε μπορει να δωσει καλυτερη αιματωση μπορει να δωσει ενα πολυ μικρο μπουστ αλλα μεχρι εκει
αμα ηταν ετσι τοτε θα ειχε επιτυχια και η μεθοδος με το prp
[/amquote]
Georgex6 επειδη δεν τα "πεταω" έτσι....
Εδω λέει αυτο που ειπα πιο πάνω

http://news.sciencemag.org/sciencenow/2007/05/16-01.html

Και δεν ειπα να πάρει κάποιος φορα και να χτυπάει το κεφάλι του,για αυτο και χρησιμοποίησα τα αυτακια στην λέξη τραυματισμός....γιατι προφανώς δεν μιλάει για συμβατικό τραυματισμό,αλλα με κάποιον άλλον τροπο(και η κρέμα με το λίθιο,με αυτο πρέπει να σχετίζεται)
Τώρα αν δεν έχω καταλάβει καλα και το κείμενο λέει κάτι άλλο απο αυτο που καταλαβα,τότε μαλλον έχουν προβλημα τα αγγλικά μου.....

Georgex6

Well-Known Member
@xaris φιλε δε λεω οτι τα βγαζεις απο το μυαλλο σου
απλα να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι γιατι υπαρχουν πολλοι που βρισκονται σε απογνωση στο site
παμε λοιπον στο θεμα το αρθρο που παραθετεις ειναι απο το 2007 και μιλαει γενικα για την ανακαλυψη του κωτσαρελη οντως μιλησε για τραυματισμο αλλα και για wnt και για reprograming.Καποιοι οταν δημοσιοποιηθηκε η πατεντα δοκιμασαν μονοι τους lici (lithium cloride) που αυξανει τη wnt ειτε με dermabrasion ειτε με dermaroller(τραυματισμος) τα αποτελεσματα ομως ητανε μαπα γιατι? μας το εξηγουν οι κορεατες με την ερευνα για το valproic λεγοντας οτι με lici τα αποτελεσματα ηταν πενιχρα συν οτι ειδαν σοβαρες ανωμαλιες στο δερμα απο τη χρηση του.Αυτο θα πρεπει να μας κανει λιγο αισιοδοξους οσον αφορα το vpa επισης θα πρεπει να σκεφτουμε μηπως η χρηση καποιου scalproller να βοηθουσε αν και οι κορεατες δε το αναφερουν
τι λετε??

kos1987

New Member
[amquote]
Georgex6 είπε:
@xaris φιλε δε λεω οτι τα βγαζεις απο το μυαλλο σου
απλα να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι γιατι υπαρχουν πολλοι που βρισκονται σε απογνωση στο site
παμε λοιπον στο θεμα το αρθρο που παραθετεις ειναι απο το 2007 και μιλαει γενικα για την ανακαλυψη του κωτσαρελη οντως μιλησε για τραυματισμο αλλα και για wnt και για reprograming.Καποιοι οταν δημοσιοποιηθηκε η πατεντα δοκιμασαν μονοι τους lici (lithium cloride) που αυξανει τη wnt ειτε με dermabrasion ειτε με dermaroller(τραυματισμος) τα αποτελεσματα ομως ητανε μαπα γιατι? μας το εξηγουν οι κορεατες με την ερευνα για το valproic λεγοντας οτι με lici τα αποτελεσματα ηταν πενιχρα συν οτι ειδαν σοβαρες ανωμαλιες στο δερμα απο τη χρηση του.Αυτο θα πρεπει να μας κανει λιγο αισιοδοξους οσον αφορα το vpa επισης θα πρεπει να σκεφτουμε μηπως η χρηση καποιου scalproller να βοηθουσε αν και οι κορεατες δε το αναφερουν
τι λετε??
[/amquote]

Το μονο που θα κανει ειναι να αυξησει την απορροφηση.Δεν χρειαζομαστε κατι τετοιο να ενεργοποιησει το wnt.

Τα ποντικια για να σχηματισουν τριχ/κιο απο την αρχη θελουν cd34 και 200...εμεις οχι δυστυχως.(εεειιι μετα πως με το λειζερ co2 ανθρωποι εβγαλαν τριχες και ιδρωτ. αδενες στις ουλες?) πολλα πραγματα δεν ξερουμε, ακομα.

Valproic Acid Promotes Hair Growth in Cutaneous Wounds in Mice

Activation of the Wnt/β-catenin pathway in epidermal keratinocytes can potentially induce hair growth in mouse skin that is damaged by wounding [29]. To test the effectiveness of VPA on wound-induced hair growth, we daily applied VPA to the wound area (diameter = 0.5 mm) of C3H mice. The presence of epithelial stem cells in hair follicles around wound areas induces spontaneous hair cycling as previously reported [30], and VPA further significantly enhanced hair growth (Figures 6A and S10A) and the transition from telogen phase to anagen phase at the wound site as revealed by histological analysis (Figure 6B). The expression levels of fillaggrin, loricrin, and keratin 14 in wounds was also specifically increased by application of VPA for 14 d by both immunoblot and immunohistochemical analyses (Figures 6C and 6D). Moreover, VPA specifically activated the Wnt/β-catenin pathway during hair growth at wound sites, as shown by increased β-catenin expression (Figures 6C and 6D) and induction of β-galactosidase in newly formed hair follicles of TOP-Gal Wnt reporter mice (Figure S10B; representative mice hairg growth phenotypes by drug application are shown in Figure S10C). Importantly, we also observed an increase in ALP activity in the hair follicles following application of VPA (Figure 6E). Keratin 15 and CD34, the hair follicular stem cell markers, were increased after 25 d of VPA application to the wounds (Figure 6F).

σσ Ή τα ματια μου πλεον εστιαζουν πολυ κοντα ή για καποιον "ανεξηγητο" λογο οι πωλησεις ντεπακιν θα αυξηθουν(εαν δεν υπαρχουν παρενεργειες φυσικα)...σε κανα μηνα θα ξερω σιγουρα αν τα ματια μου δεν κανουν πουλακια...
(Georgex6 πριν απο 2μηνες ηθελα να παραγγειλω Licl απο Γαλλια, καλα εκανα?)

παντως πρεπει να πω κατι δεν μπορω να κρατηθω, εχω σκασει στα γελια.Το θεμα ξεκινησε με την αγριοκρεμμυδα και τα καραφλα παπαγαλακια του συστηματος , μετα προστεθηκε το σκορδο, η βουρτσα τα λαδια εμου και καστορ, μετα λιγο scalp roller Licl vpa και εγω προσθεσα και το λειζερ CO2.Τετοια θεματα δεν θα τα συναντησετε σε αλλα φλωρικα καραφλοφορουμ lol

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
xe xe kos, δεν έχεις άδικο...μέχρι να "ολοκληρωθεί" το παρόν θέμα θα αποτελείται από μια πλήρη θεραπεία τουλάχιστον 10 διαφορετικών πραγμάτων-συστατικών μαζί.
Οπότε...συνεχίζοντας, χωρίς να ξέρω αν λέγοντας λειζερ εννοείς κάτι παρόμοιο, αλλά ο maliniak θεωρεί απαραίτητο για regrowth μια συσκευή violet ray (tesla)
http://www.youtube.com/watch?v=E5z2Ve1Q_Hg
Αν δεν ήταν τσιμπημένη η τιμή θα το σκεφτόμουν πάντως....:2m:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα