Συλλεκτικό κομμάτι-Εγγυημένη Θεραπεία-Τρέξτε Κόσμε!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kos1987

New Member
Ποιος ειναι αυτος ο maliniak ρε παιδια?Εγω ξερω για εναν που πουλουσε μεσω ιντερνετ ενα βιβλιο και στη συνεχεια αποσυρθηκε...Εαν ειναι αυτος που λεει για το γαλεα aponeurotica ηδη εχει καταρριφθει εδω και 50 χρονια δε χρειαζεται να χανετε τον χρονο σας.

Τι ειναι αυτο στο video?Εγω νομισα οτι ειναι τσουγκρανα για @@ :21m:
violet ray nicola tesla χμμ Λιακο Σηκωθειτε απο καρεκλες καναπεδες ντιβανια κρεββατια πολυθρονες και τηλεφωνηστε στο 521010...εεε ειπαμε εεεελλλεεεοοοςςς

εγω λεω για εναν τυπο ιατρικου λειζερ διοξειδιου του ανθρακα που το δοκιμασανε σε 3 ατομα με εκτεταμενες ουλες στο σωμα απο φωτια κλπ προφανως δεν υπηρχε δειγμα απο τριχες και απο ιδρ. αδενες (δεν ιδρωναν στα σημεια αυτα).ΟΛΟΙ τους εβγαλαν τριχες υστερα απο 1-2 συνεδριες και τα σημεια αρχισαν να ιδρωνουν κανονικα.Δηλαδη ειχε 100%επιτυχια.Ποσοι ασχοληθηκαν με αυτο?Μαλλον κανεις, ολοι με τη ρεπλισελ, για να ανεβασει τις μετοχες και να φυτρωσει 1-2 τριχες υστερα απο εκχυση εκατομμυριων κυτταρων...και ενω οι ιδιοι ηξεραν τα αποτελεσματα αφου το ιδιο πειραμα ειχε ξαναγινει, με ακριβως την ιδια καταληξη.Αυτοι το μονο που μπορουν να κανουν για να εχει τρελη επιτυχια ειναι 1ον να επωασουν τα κυτταρα σε 3D σφαιρες 2ον να βαλουν gsk3b inhibitor.Τοτε ναι θα φυτρωσουν και τα πλακακια...Αλλα ποιος ακουει, αφου ΟΛΟΙ ασχολουνται με ασθενειες και οχι με την αισθητικη...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member
κωστα ο κωτσαρελης χρησιμοποιησε dermabrasion για να προκαλεσει τραυμα στη περιοχη και μετα lici για αυξηση wnt οποτε και για το vpa που δρα με τον ιδιο μηχανισμο δε το θεωρω παραλογο να βαλουμε κι εμεις anyway
στο αποσπασμα απο την ερευνα που παραθετεις μιλανε για wound και wounding (τραυμα,πληγη) στα πειραματα στα ποντικια,δε ξερω βεβαια αν η πληγη γινεται για το πειραμα καθεαυτο εδω ον
τως εχω απορια
Οσον αφορα για τα προγονικα κυτταρα cd200rich και cd34 ο κωτσαρελης αναφερει σε ερευνα του το 2010 οτι ενω στα φαλακρα σημεια εχουμε κανονικο αριθμο βλαστοκυτταρων εμφανιζεται ελειψη προγονικων progenitor cd200 και cd34 οπ
οτε αν το vpa αυξανει τα progenitors εχουμε μια καλη λυση του προβληματος
www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21206086/

kos1987

New Member
[amquote]
Georgex6 είπε:
κωστα ο κωτσαρελης χρησιμοποιησε dermabrasion για να προκαλεσει τραυμα στη περιοχη και μετα lici για αυξηση wnt οποτε και για το vpa που δρα με τον ιδιο μηχανισμο δε το θεωρω παραλογο να βαλουμε κι εμεις anyway
στο αποσπασμα απο την ερευνα που παραθετεις μιλανε για wound και wounding (τραυμα,πληγη) στα πειραματα στα ποντικια,δε ξερω βεβαια αν η πληγη γινεται για το πειραμα καθεαυτο εδω οντως εχω απορια
[/amquote]

οχι οι κορεατες δεν κανουν το πειραμα για την ανταποκριση στον τραυματισμο.Απλα μεταξυ αλλων μελετουν και αυτο.Αυτο ειναι συνηθισμενο στις ερευνες, θα μπορουσαν να το παραλειψουν ή να αναφερουν μονο τον τιτλο, οτι δλδη εβγαλε τριχες στα ποντικια μετα απο τραυματισμο.
ο τραυματισμος προκαλει αυξηση του wnt, αλλα απο μονο του δεν ειναι αρκετο να φτιαξει στα ποντικια τριχες απο την αρχη.Αυξανοντας το μονοπατι οι ινοβλαστες παιρνουν εντολη- μεταφερουν πληροφοριες στα επιθηλιακα βλαστοκυτταρα, μετα αυτα στα μερικως διαφοροποιημενα cds και ετσι φτιαχνουν τριχες διχως derma papilla(τα κωλοφαρδα).Ο μηχανισμος αυτος δεν εχει επικυρωθει ουτε απο τον Κωτσαρελη...κατι λειπει τεσπα δεν μας αφορα.
Σε μας απ'οτι φαινεται δεν ισχυει ο μηχανισμος αυτος ή χρειαζεται αλλος τροπος για να δημιουργηθουν dp κυτταρα..

Οσον αφορα για τα προγονικα κυτταρα cd200rich και cd34 ο κωτσαρελης αναφερει σε ερευνα του το 2010 οτι ενω στα φαλακρα σημεια εχουμε κανονικο αριθμο βλαστοκυτταρων εμφανιζεται ελειψη προγονικων progenitor cd200 και cd34 οποτε αν το vpa αυξανει τα progenitors εχουμε μια καλη λυση του προβληματος

:bravo: Οποτε λες οι τριχες που εμφανιζονται στο nw1 υστερα απο 7 και χρονια να μην ειναι παραισθησεις απο το φαρμακο?Γμτο....:21m:

Καπου ειχα διαβασει μια ερευνα οτι σε τελειως slick περιοχες για 10+χρονια ανιχνευεται πληθυσμος dp.Θα δουμε πως θα παει και αυτο...αν και εχω καλο προαισθημα.

Georgex6

Well-Known Member
κωστα εγω ειμαι 29 και η τριχοπτωση μου ξεκινησε στα 19 τι λες προλαβαινω η να αγχωθω?
η histogen μιλησε τελευταια για τη δεκαετια αλλα δε το ξεκαθαρισε
εχω και αλλα να σου πω αλλα καλυτερα να τα γραψουμε στο θεμα με το vpa

kos1987

New Member
κωστα εγω ειμαι 29 και η τριχοπτωση μου ξεκινησε στα 19 τι λες προλαβαινω η να αγχωθω?

:21m::21m::21m: Γιωργο Ελλαδα μενεις και αγχωνεσαι για το μαλλι? Εγω ειμαι εξω φρενων για αλλα θεματα:2m::2m::2m:
Εσυ παιρνεις φινα δεν εχεις αναγκη...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα