Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

aeratos28

Just aeratos
Δημητρη τουλάχιστον για μένα θα μιλήσω τώρα..σου είπα το μόνο θέμα που είχα..στο είχα πει πάλι και πριν καιρό..το αν είσαι βάλτος η όχι,το αν στελνεις pm σε άλλους ή όχι,προσωπικά μου είναι εντελώς αδιάφορο ..όλα αυτά είναι εύκολο να τα προσάψει κάποιος σε έναν άλλον.όμως και πάλι όλα αυτά ειναι εικασιες..κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά κάτι..το μόνο που μπορεί να υπωθει με σιγουριά είναι αυτό που σου λεω και τίποτα άλλο..ότι δεν έχεις βρει σε κανεναν κάτι αρνητικό..εγώ μόνο σε αυτό μένω..γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν φαίνεται να είναι αντικειμενική η κριτική που κανεις..και είναι αυτό που με νευριάζει όταν βλέπω κάπου και γι αυτό τσακωνομαι με τα παιδιά εδω όπως ξέρεις. όλα τα άλλα δεν με ενδιαφερουν
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Τόσα χρόνια εδώ μέσα έχω καταλάβει το εξής
το 90% αυτών που πραγματικά διορθώνουν το πρόβλημα τους "οριστικά" δεν ξαναπατάνε τα πόδια τους εδώ μέσα μετά από λίγο καιρό
το 8% μπαίνουν περιστασιακά ,μιλώντας σπάνια
και με το 2% κάτι παίζει

CVIAL εσύ είσαι mod οπότε ελπίζω να μην την κάνεις :)
 

aeratos28

Just aeratos
Έχεις δίκιο mike..εσένα αν πάει καλά η φάση που το εύχομαι κιόλας,σε πιο ποσοστό να σε υπολογίσουμε??στο 90%?? Χαχαχα;)
 

dimitris50423

Well-Known Member
καταλαβαινω τι λες aerate. ισως αυτα που εβλεπες εσυ και καποιοι αλλοι να τα εβλεπα λιγοτερο σημαντικα.. εγω εβλεπα αν εχει αλλαξει το κεφαλι καποιου και αν ειχε φυτρωση.. δεν ασχοληθηκα με τη δοτρια ποτε και το εχω ξαναπει.. για αλλους μετραει το ιδιο και η δοτρια.. και ειπα οτι μπορει να μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν βγηκε προβλημα στη δοτρια μου.. το εχω πει και αυτο.

cvial σου ειπα οτι εχω μιλησει και με ατομα που ειχαν κανει μμ αλλου οπως τον σαλονικιο η τον aerato και με καποιους που ειχαν ρωτησει για μμ.
εγω ξερω απο ατομα που μιλουσα οτι γινεται ψιλοχαμος με τα προσωπικα μηνυματα. μου το εχουν πει πανω απο 2 ατομα. οποτε δεν θεωρησα οτι κανω κατι κακο γιατι δεν προετρεπα να παει κανεις να κανει εκει που εκανα.
 

mikegad

Well-Known Member
Έχεις δίκιο mike..εσένα αν πάει καλά η φάση που το εύχομαι κιόλας,σε πιο ποσοστό να σε υπολογίσουμε??στο 90%?? Χαχαχα;)
χαχαχαχα
εγώ είμαι χαμένος από χέρι...τα 2400grafts που έβαλα είναι σταγόνα στον ωκεανό αφού πάω για 6άρης.
για να το λύσω "οριστικά" που γράφω μόνο η κλωνοποίηση με σώζει ή καμιά μελλοντική θεραπεία...τον ήπια δηλαδή
 

aeratos28

Just aeratos
σωπα ρε μην τρελενεσαι θα ισσοροπησει πολύ το κεφάλι σου με αυτά και θα φαίνεται ομοιόμορφο όλο το κεφάλι.καλός θα είσαι μην μασάς..;)
 

dimitris50423

Well-Known Member
να πω και κατι αλλο.. το κλιμα γενικα παντα ηταν εχθρικο απεναντι σε ατομα που εκαναν βεκρη. για αυτο και τα παρατησαν πολλοι. οχι απο ολους φυσικα απο συγκεκριμενους.. και οσοι δεν φυγαν μαζευτηκαν πολυ σε αυτα που ελεγαν. και μου ελεγαν σε πμ οτι ειναι ευχαριστημενοι αλλα δεν λενε πολλα γιατι θα τους πουν τσιρακια..
αυτο υπαρχει. εγω μιλησα λιγο πιο ξεκαθαρα και ισως και η καχυποψια καποιων να με κρατησε μεχρι τωρα στο φορουμ.. αν υπηρχε αδιαφορια μπορει και να μην ασχολιομουν τοσο.
 

aeratos28

Just aeratos
σε αυτό μπορώ να συμφωνησω..ότι ελληνικό είναι καχυποπτο..όντως.!αλλά αυτά είναι συζητημενα ήδη πολύ..έχω τσακωθεί και εγώ με τα παιδιά αρκετά..εδώ δεν υπάρχει όμως αμφισβήτηση για αυτό το θέμα.άλλη είναι η συζήτηση..anyway εγώ δεν έχω να πω κάτι αλλο.ότι είχα να πω,το έχω πει και παλιότερα man
 

dimitris50423

Well-Known Member
να πω και κατι τελευταιο και φευγω παλι για δουλεια. αν ηθελα να φερω κοσμο στο βεκρη υπαρχουν χιλιοι δυο αλλοι τροποι να το κανει καποιος που πηρε ενα αρκετα καλο αποτελεσμα. δεν θα τους πω να μην δωσω ιδεες.
δεν θα καθομουν να περιμενω ποτε θα ενδιαφερθει καποιος απο εδω. στις αρχες ειχα σκοπο να τα παρατησω αυτο που με κρατησε ηταν ο πολεμος και η αμφισβητηση που δεχομουν ενω εβαζα καλες φωτογραφιες και εδειχνα το αποτελεσμα. οι πιο παλιοι το γνωριζουν. το δεχτηκα γιατι ημουν απο τα πρωτα αποτελεσματα στο φορουμ της συγκεκριμενης κλινικης. και εγω ο ιδιος εχω πει οτι θα με παραξενευε.
μετα εμαθα και 5 πραγματα και ειπα να βοηθησω και εγω.
μονο τις φωτογραφιες μου να εδινα την αδεια στην κλινικη να χρησιμοποιησει θα κερδιζαν πολλαπλασιους πελατες.
εδω αλλοι τρεχουν και διαφημιζουν το αποτελεσμα τους οπου σταθουν και οπου βρεθουν.. αυτα τα λεω για να δειξω αυτο που ειπα. οτι ειμαι συγκρατημενος και δεν πανηγυριζα ολο αυτο τον καιρο οπως αλλοι. εφυγα για δουλεια. τα λεμε. :cool:
 

naruto

Well-Known Member
Να κανω τον δικηγορο του διαβολου,το μηνυμα που παρουσιασε ο bruno για μενα δεν δειχνει κατι.Σε ολα τα νηματα οταν εχει ερωτηθει ο δημητρης για την μεταμοσχευση του εχει επαναλαβει τα ιδια λογια ,''εκανα στον Βεκρη και πηγα πολυ καλα'',που ειναι κ αληθεια φυσικα.Το οτι ειπε ακριβως τα ιδια σε pm στον bruno δεν ειναι υποπτο γιατι λεει ακριβως τα ιδια και δημοσια.

Βεβαια συμφωνω 100% με τον Αερατο.Δεν εχει πει ποτε κακο λογο για την συγκεκριμενη κλινικη.Ενα ολοκληρο forum να του εξηγει οτι το τετραγωνο εξαγωγης στην δοτρια ειναι τραγικο λαθος και αυτος να επιμενει οτι τον βρισκει συμφωνο αυτη η τακτικη.Αφου ειναι λαθος ρε man και μαλιστα τεραστιο,μην δικαιολογεις τα αδικαιολογητα.

Επισης συμφωνω με τον Cvial,το αποτελεσμα του Δημητρη ειναι ''παραπλανητικο''.Με την εννοια οτι εχει δοτρια αρκετα πανω απο τον μεσο ορο κ τριχα πολυ χοντρη,φαινετε με το ματι αλλωστε.Ο μεσος πελατης που θα παει στον Βεκρη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.Αυτος ειναι η εξαιρεση και ειναι τυχερος για αυτο.Υπαρχουν πελατες σαν τον Ακη καλη ωρα με φτωχη δοτρια,που περιμενουν κακως αποτελεσμα σαν του Δημητρη,κατι ανεφικτο.Με αποτελεσμα να βλεπουμε ξηλωμενες δοτριες κ αστειες πυκνοτητες.Και θα πει ο ασχετος ''μα γιατι,ο Δημητρης με τα ιδια grafts εγινε τουμπανο,αρα μπορω κ εγω''.Για μενα ο Δημητρης θα ηταν μαγκας αν εγραφε στον νημα του αυτα που ειπα.Να γραψει ''λεβεντες εγω εχω πολυ καλη δοτρια κ πολυ χοντρη τριχα,μην περιμενετε να γινετε σαν εμενα''
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Για μενα ο Δημητρης θα ηταν μαγκας αν εγραφε στον νημα του αυτα που ειπα.Να γραψει ''λεβεντες εγω εχω πολυ καλη δοτρια κ πολυ χοντρη τριχα,μην περιμενετε να γινετε σαν εμενα''

naruto το εχω πει πολλες φορες και μπορουν να το διαβεβαιωσουν αρκετοι οτι εχω πολυ καλη δοτρια και δεν ενιωσε πολλα. και οτι πριν τη μμ ηταν πολυ δυνατη. για το παχος της τριχας δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. παντως δεν ειναι αδυναμη ειναι φυσιολογικη.
πρεπει να το γραψω και στην υπογραφη μου αυτο? αλλιως παραπλανω κοσμο? δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι τετοιο.. και στην υπογραφη που βαζω το νημα της μμ μου απο αλλους το ειδα αν κατηγορηθω και για αυτο.
τα εχουμε συζητησει αναλυτικα και για τις δοτριες.. εχω πει την αποψη μου. το σχημα μπορουσε να κλεινει πιο ομαλα οχι σε σχημα αλλα για τα πολυτριχα που χρησιμοποιουν στην 1η επεμβαση δεν το βλεπω αρνητικο.
το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων που κανουν μμ δεν θα κανουν αλλη στη ζωη τους.. οποτε οπως και εγω θελουν να παρουν οτι καλυτερο.. ανοιγω μεγαλη κουβεντα παλι που εχει γινει..
αν καποιος το εχει ψαξει και θελει διαφορετικη εξαγωγη ας μην τους επιλεξει η ας ζητησει εξαγωγη και προς τα πλαινα.
αν οι δοτριες βγαινουν αραιες κατι πρεπει να γινει. θυμαμαι και ο andy δεν ειχα προβλημα στη δοτρια. ο laroiso εβγαλε 4000 δεν θυμαμαι σιγουρα αλλα νομιζω οτι ηταν οκ. οποτε τι να πω. του Ακη φαινεται καπως αραιη ειδικα στα πλαινα τα οποια δεν ειχαν δυνατη πυκνοτητα απο την αρχη. εφυγα θα διαβασω μηνυματα το βραδυ.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Σε ολα τα νηματα οταν εχει ερωτηθει ο δημητρης για την μεταμοσχευση του εχει επαναλαβει τα ιδια λογια ,''εκανα στον Βεκρη και πηγα πολυ καλα'',που ειναι κ αληθεια φυσικα.Το οτι ειπε ακριβως τα ιδια σε pm στον bruno δεν ειναι υποπτο γιατι λεει ακριβως τα ιδια και δημοσια.

αυτο εννοω οταν λεω οτι ημουν μετρημενος για αυτο και δεν εφαγα σοβαρο κραξιμο. σκεψουν να βγει ο cvial η ο γιαννης και να πανηγυριζουν η εγω. αντιθετα αλλοι με πιο μετρια αποτελεσματα εχουμε δει να τα διαφημιζουν.
 

Stripar

Established Member
Το πιo επικίνδυνο απ όλα είναι ότι συγκαλύπτει τα λάθη της κλινικής
(παρόλο τις αναλύσεις και τα νήματα που έχουν ανοίξει)
σε όλα τα περιστατικά σαν μη γενόμενα.
  • Ένα παλιός και διαβασμένος χρήστης δεν θα τον πάρει σοβαρά , δεδομένου ότι καταλαβαίνει την προσπάθεια συγκάλυψης σε θεμελιώδεις κανόνες και πρωτόκολλα μτχ για να μην αναφέρω την παντελή απουσία ιατρικής ηθικής.
  • Όμως , ένας νέος , αδιάβαστος και αδαής χρήστης , που δεν μπορεί να σπουδαιολογήσει και να αναλύσει τα λεγόμενα του,
θα επηρεαστεί πόσο μάλλον όταν του πουλάει μια τελείως επιτηδευμένη & ωραιοποιημένη μτχ , και σε μία εποχή κρίσης του δίνει φαινομενικά την λύση.

Για μένα , όπως το έχω πεί και στο παρελθόν είναι ο :
Ηθικός αυτουργός του Άκη και όλων των άλλων παιδιών , που έκατσαν στο τραπέζι πουλώντας τους φύκια για μεταξωτές κορδέλες !!!...
 

koumparos

Well-Known Member
Ενταξει αυτο εχει καταντησει γελοιο και ειναι η δευτερη φορα που συμβαινει.Προσφατα μαλιστα με παλιο χρηστη που δεχτηκε επιθεση παλι χωρις σοβαρες αποδειξεις και απλα ενδειξεις κτλπ.
Για τη συγκεκριμενη κλινικη εγω εχω εκφρασει ανοιχτα την αποψη μου και την ξαναλεω οτι ουτε απεξω δεν θα περναγα απο τη στιγμη που κανουν εξαγωγη με τον συγκεκριμενο τροπο και επισης οτι βαζει μαλια και η κουτση μαρια εκει μεσα.Επισης παρατηρω οτι κανουν οτι τους κατεβει απο θεμα σχεδιασμου και φυσικα η απουσια πλανου πριν το κλεισιμο της μμ.Αλλα το να διαπομπευεται ετσι δημοσια για δευτερη φορα χρηστης του φορουμ χωρις σοβαρες αποδειξεις ειναι απαραδεκτο και γελοιο και δυστυχως ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα που εχουμε διαχρονικα σαν ελληνες.
Τελος μπραβο στο cvial για τη σταση του και την συμπεριφορα του σε ενα τοσο σοβαρο θεμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Σωστό κουμπάρε αυτό που ειπες..συμφωνω,γι αυτό και εγώ είπα ότι μου είναι αδιάφορα όλα τα άλλα εκτός απο την μη παραδοχή λαθών..τα αλλά είναι αδιάφορα για εμένα γι αυτό και δεν αναφερθηκα και για κάποιους είναι και ανεπιτρεπτα να λέγονται έτσι,όπως το ειπες.για άλλους είναι διαφορετικά τα πράγματα,το βλέπουν ως fishing πελατών κτλ..ο καθένας έχει την γνώμη του..λογικό είναι διαφορετικοί και πολλοί άνθρωποι είμαστε ,διαφορετικές και πολλές οι απόψεις που υπαρχουν
 

salonikios30

Active Member
Ενδεχομενος να τους εξιταρει, να τους προκαλει ενδιαφερον, να αποσκοπουν σε μια καλυτερη τιμη, να πορωνονται, να μην εχουν κατι αλλο να ασχοληθουν, να τους ηρεμει, να τους αρεσει να μαλωνουν , να θελουν να βοηθησουν ,να ειναι υπεροπτες, δεν το ξερω εγω αυτο, αυτοι το ξερουν καλυτερα,ο καθενας μπορει να υποθεσει οτι θελει κ οτι θελει να πιστευει ή οτι ισως τον συμφερει να πιστευει .Εγω αυτο που εχω να εγγυηθω, που τους εχω γνωρισει αρκετα, ειναι οτι ειναι απο τα καλα παιδια κ δεν ειναι αμφοτεροι βαλτοι απο τις κληνικες που εκαναν την μ.μ τους.
 

imouthis

Active Member
Ρε Δημήτρη πας για δουλειά τέτοια ωρα; τι ώρα κλείνει ο Β;
Προφανώς και αστειεύομαι (Black humor)
Πάντως με προβληματισες με αυτό που είπες σχετικά με το γεγονός ότι δεν επέτρεψε στην κλινική να βάλει φωτογραφίες στο site της. Όσο επιρροή και να έχει το forum θεωρώ ότι περισσότερους πελάτες θα είχαν μέσα απο το site ή μέσω marketing.

Όσο αφορά τα προσωπικά μυνηματα, πραγματικά πιστεύω ότι είναι τραγικό να βγουν στην φορά προσωπικές συζητήσεις.....

Εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει με ήρεμο τρόπο γιατί είναι κρίμα.
Θέλω πραγματικά να πιστεύω ότι ο Δημήτρης είναι σωστό παιδί και όλα είναι μια παρεξήγηση...
 

naruto

Well-Known Member
naruto το εχω πει πολλες φορες και μπορουν να το διαβεβαιωσουν αρκετοι οτι εχω πολυ καλη δοτρια και δεν ενιωσε πολλα. και οτι πριν τη μμ ηταν πολυ δυνατη. για το παχος της τριχας δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. παντως δεν ειναι αδυναμη ειναι φυσιολογικη.
πρεπει να το γραψω και στην υπογραφη μου αυτο? αλλιως παραπλανω κοσμο? δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι τετοιο.. και στην υπογραφη που βαζω το νημα της μμ μου απο αλλους το ειδα αν κατηγορηθω και για αυτο.
τα εχουμε συζητησει αναλυτικα και για τις δοτριες.. εχω πει την αποψη μου. το σχημα μπορουσε να κλεινει πιο ομαλα οχι σε σχημα αλλα για τα πολυτριχα που χρησιμοποιουν στην 1η επεμβαση δεν το βλεπω αρνητικο.
το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων που κανουν μμ δεν θα κανουν αλλη στη ζωη τους.. οποτε οπως και εγω θελουν να παρουν οτι καλυτερο.. .

Για μενα ναι στο λεω στα ισια.Γραφτο στην υπογραφη σου αυτο.Οσο δεν το γραφεις,θα βλεπει ο αδαης με φτωχη δοτρια κ λεπτη τριχα το νημα της μεταμοσχευσης σου και θα λεει ''εδω ειμαστε,με 3 χιλλιαρικα θα γινω Χατζηνικολαου''.Οσο δεν το γραφεις παραλαπλανεις κοσμο και τους παιρνεις στο λαιμο σου,οπως ο φιλος Ακης,εστω και αθελα σου,που ετσι πιστευω ειναι γιατι σε κοβω για ξηγημενο παιδι.
Ακομα για το θεμα δοτρια,οποιος 30αρης πιστευει οτι με μια μεταμοσχευση ξεμπερδεψε για παντα ειναι πολυ μα πολυυυυυυ γελασμενος.Ενδεικτικα να αναφερω,ο πατερας μου στα 30 του ηταν Norwood 2 με πολυ καλο μαλλι.Τωρα στα 54 του ειναι καθαρο Norwood 5.
O παππους μου στα 50 του ηταν Norwood 0 με απιστευτη πυκνοτητα.Τωρα στα 70 του ειναι ειναι Norwood 4.Οποτε οχι φιλε η συντριπτικη πλειοψηφια δεν παει για μια μεταμοσχευση και τελος.Και θα το δεις και εσυ αυτο στο μελλον,που δεν στο ευχομαι βεβαια.Η σωστη διαχειριση της δοτριας και το σωστο εν καιρω πλανο ειναι το Α και το Ω στις μεταμοσχευσεις.Οποιος φερετε απερισκεπτα τωρα θα το μετανιωσει στο μελλον.Εκτος και αν κλονοποιησουν τριχοθυλακια,τοτε ναι πηγαινε κανε του κεφαλιου σου,ουτε γατα ουτε ζημια.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Ρε Δημήτρη πας για δουλειά τέτοια ωρα; τι ώρα κλείνει ο Β;
Προφανώς και αστειεύομαι (Black humor)
Πάντως με προβληματισες με αυτό που είπες σχετικά με το γεγονός ότι δεν επέτρεψε στην κλινική να βάλει φωτογραφίες στο site της. Όσο επιρροή και να έχει το forum θεωρώ ότι περισσότερους πελάτες θα είχαν μέσα απο το site ή μέσω marketing.

Όσο αφορά τα προσωπικά μυνηματα, πραγματικά πιστεύω ότι είναι τραγικό να βγουν στην φορά προσωπικές συζητήσεις.....

Εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει με ήρεμο τρόπο γιατί είναι κρίμα.
Θέλω πραγματικά να πιστεύω ότι ο Δημήτρης είναι σωστό παιδί και όλα είναι μια παρεξήγηση...

imouthis αν ηθελα να βρω πελατες ξερω πολυ πολυ καλυτερους τροπους να χρησιμοποιησω το αποτελεσμα μου. ειναι πανευκολο.. οπως ειπες στη σελιδα τους θα μπορουσε να αξιοποιηθει παρα πολυ καλα. οπως επισης και του andy το αποτελεσμα και του laroiso. δεν ξερω αν ερωτηθηκαν ποτε απο την κλινικη. φαντασου να ηταν καρφιτσωμενη και η εικονα μου στο σαιτ τους και να επαιζε σε διαφημιση τι θα γινοταν.
δεν νιωθω οτι πηρα καποιον στο λαιμο μου οπως λεει ο φιλος στριπαρ
. και αλλοι μπορει να εχουν τα χαρακτηριστικα του μαλλιου μου. εγω εδωσα τη δυνατοτητα τελευταια που ειχα παει Αθηνα οποιος ηθελε απο τα παλια μελη να μαζευτουμε να πιουμε καφε. καθαρα πραγματα ηρθε ο p70 που ειχε ενα τριμηνο που ειχε κανει επεμβαση αλλος δεν ενδιαφερθηκε.. και ενα ακομη παιδι μαλλον μελος του φορουμ (karfakias) και του ειπαμε να μην ασχοληθει προς το παρον με μεταμοσχευσεις.
το ειπα και πιο πανω οτι πολλοι μου εχουν στειλει μηνυμα σε καποιους δεν απαντησα και σε μερικους εστειλα και εγω απο ενδιαφερον. επισης εχω μιλησει με αρκετα παλια μελη ακομη και για ασχετα θεματα η για συζητησεις του φορουμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα