Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η συζήτηση έχει σχέση με το θέμα, κάποια στιγμή θα κρίνω αν πρέπει να μεταφερθεί


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

aeratos28

Just aeratos
εμένα αν κάτι με πειράζει στην όλη κατάσταση ,είναι το ότι δεν έχει βρει ως τώρα ποτέ κάτι αρνητικό σε κάποιο περιστατικό του βεκρη..οφθαλμοφανεστατα τραγικά λάθη σε κάποιες επεμβάσεις και απλά τις υπερασπίζεται ότι είναι οκ κτλ..και στο πως δουλεύουνε τη δοτρια η ο σχεδιασμός hairline όπως του georgee ας πούμε..τώρα για το αν δουλεύει η όχι δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά κιόλας αλλά έτσι όπως φαίνεται από όλα αυτά γέρνει προς το να μην τον πιστεύουν εύκολα..john εσύ φίλε μπινελικωνεις μονο στις περιπτώσεις αντιπαραθεσης ανάμεσα σε αποτελεσματα ελλαδας-εξωτερικου..ειδικα αν δεν ειναι και καλο το ελληνικο αποτελεσμα κραζεις φουλ.. σε αποτελέσματα όχι καλά από κυπριακές όμως ειδικά από τη δική σου είσαι αρκετά μαζεμενος.. Λες ότι θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα,έχει λίγο καιρό ακόμα κτλ,αλλά μέχρι εκεί..δεν μπινελικωνεις ..βέβαια δεν εχεις καμιά σχέση σε αυτό με τον δημητρη.είσαι αυστηρός αρκετά περισσοτερο..άλλα δεν έχεις καμία σχέση και εσύ με εμένα στο θέμα μπινελικωμα κλινικών..επειδή με έχετε πει dhiακια και τσιρακι, παλιότερα βέβαια αλλά ίσως και τώρα,το χεσιμο που ρίχνω ΚΑΙ σε αυτούς με μ@λ@κιες δουλειές που κάνουν,δεν άκουσα να το κάνει κανείς..από που να αρχίσω?από το τελευταίο με τον κωστα,το παιδί που δεν έχει hairline??και του λέω πως αν είχε κάτσει σε εμένα έτσι ,πλέον με δυνατή πυκνότητα πίσω αλλα χωρίς hairline,για να ασχοληθεί με αυτήν τώρα,μόνο έξω μπορούν να το φτιάξουν αμέσως σε μία ακόμη επεμβαση..εδώ για πυκνότητα hairline πλέον θέλει 2 επεμβάσεις..πυκνοτητα σε 1 επεμβαση και ελλαδα η dhi,ξεχνα το.!λάθος σχεδιασμός εγινε δηλαδή..για τον kwstakis να σου πω?που δεν έχει και αυτός hairline??εντελώς λάθος σχεδιασμός..τραγικό εντελώς..μέχρι και με τον dim74 τσακώθηκα,είπα πως αφού δεν ανεβάζει φωτό από την τελευταία επέμβαση τότε ποιος ο λόγος που ανήξε νημα?για να πάρει απλά καλύτερη τιμή?που μπορεί να μην ισχύει κιόλας αλλά αυτή την εντύπωση μου είχε δώσει.και για άλλους πολλούς από dhi,αλλα και από αλλού..
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνήσω με την πρώτη πρόταση του Αερατου. Το έχω γράψει πολλές φορές και το έχω τονίσει μετ´ επιτάσεως στο παρελθόν. Όπως όμως είπε και ο Stripar δεν μπορείς να επαναλαμβάνεσαι διαρκώς. Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει.

Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον (και μεγάλη σύμπτωση;) είναι το γεγονός ότι η πρώτη μμ του Β. που παρουσιάστηκε στο φόρουμ είναι και η καλύτερη μέχρι τώρα (με βάση την εικόνα πριν και μετά) και μάλιστα με πολύ μικρό αριθμό graft σε σχέση με την επιφάνεια και το πρόβλημα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ούτε και στο εξωτερικό.

Επειδή δεν προτίθεμαι να παραβώ την ιδιωτικότητα κανενός εδώ στο φόρουμ θα ήθελα να παρακαλέσω αυτούς που έγιναν αποδέκτες μηνυμάτων του Δημήτρη με παροτρύνσεις τύπου Bruno να τα βγάλουν στην επιφάνεια ή να μου τα στείλουν με pm. Θα προσφέρουν πραγματικά μεγάλη βοήθεια στην αληθινή ενημέρωση και διαφάνεια.

Ο λόγος αυτής της παράκλησης είναι απλός. Με ενδιαφέρει να δω κατά πόσο ειναι συστηματικό το φαινόμενο. Γιατί είναι άλλο πράγμα να κάνεις κάτι μία φορά και άλλο να το επαναλαμβάνεις συνεχώς.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

ripper2.1

Member
Σαν μέλος του φόρουμ , θα εκφέρω την άποψη μου , ειναι τουλάχιστον άδικο αυτό που κάνετε στον Δημήτρη , δεν μπορώ να καταλάβω που υπάρχει δόλος εφόσον ο ίδιος ήταν πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του κ αν ρωτηθεί από κάποιον υποψήφιο θα απαντήσει θετικά , ακόμη κ με ενθουσιασμό κ προτροπή , πιστεύω είναι απόλυτα λογικό , θα το έκανε ο καθένας !! Δεν είμαστε παιδάκια 10 χρόνων για να παρασυρθούμε , ο καθένας είναι υπεύθυνος για να αξιολογήσει μια πληροφορία. Οποιος διαβάσει τα νήματα , στις πρώτες σελίδες καταλαβαίνει ότι υπάρχει ερασιτεχνισμός σε επίπεδο διάγνωσης -σχεδίασης κ προγραμματισμού , σε συνάρτηση με τα εκάστοτε αποτελέσματα ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες κ το ρίσκο που πέρνει ! Προσωπικά γνωρίζω πως το ρίσκο που πηρα είναι μεγάλο , ήξερα όμως που πάω κ θα είμαι τουλάχιστον αφελής αν ζητήσω κ τα ρέστα σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα . Η μήπως περιμένεις απο κάποια κλινική να αναλάβει ευθύνη κ να μη πετάξει το μπαλάκι από πάνω της . Έχετε διαβάσει περιστατικά σε μεγάλους γιατρούς του εξωτερικού ;; η μήπως Έλληνες που πήγαν εκεί δεν είχαν τα χειρότερα αποτελέσματα ;; Εδώ έρχεται στο μυαλό το value for money κ το τι προσδοκίες έχει ο καθένας . Αισθάνομαι κάποιες φορές ακόμη κ από ουδέτερα μέλη , πως ´παρακαλάνε ´να πηγαίνουν στραβά τα αποτελέσματα των ελληνικών κλινικών κ συγκεκριμένα του Βεκρή που πάει να κάνει όνομα και σε αντίστοιχες περιπτώσεις γιατρών του εξωτερικού να υπάρχουν οι δικαιολογίες του στυλ , πω δυστυχώς δεν πήγε καλά η φυτρωση , κρίμα για τα έξοδα κ την ταλαιπωρία κ ήταν τόσο καλή επιλογή κ ο σχεδιασμός . Επίσης οι σπόντες για τον λαριοσο κ το Πιλοτακι , είναι τουλάχιστον απαράδεκτες , μπορείς να καταλάβεις σε ένα τόσο μεγάλο νήμα , αν υπάρχει δόλος . Για μένα αποκλειστική ευθύνη για το αποτέλεσμα έχει ο Ακης , που πρώτον δεν αξιολόγησε καλά το πρόβλημα του κ δεύτερον που αποφάσισε να κάνει μμ σε μια κλινική που δεν φημίζεται για την λεπτοδουλεια κ την διαχείρηση της δοτριας . Δεν το ήξερες φίλε Ακη;; μήπως σε απείλησαν με το μαχαίρι για να σου βάλουν μοσχεύματα σε περιοχή που δεν είχες πρόβλημα ;; Ξεκάθαρα ευθύνεσαι σε μεγάλο ποσοστό . Δημητρη θα ήσουν λάθος μόνο αν πληρωνόσουν από την κλινική κ το έκρυψες , σε κάθε άλλη περίπτωση έχεις το δικαίωμα να πεις την γνώμη σου κ να υπερασπιστείς το αποτέλεσμα που σου άλλαξε τη ζωή .
 
  • Like
Reactions: P70

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
καλα ενταξει ψαρωσαμε τωρα ripper.Κανεις δεν χαιρεται με κανενα κακο αποτελεσμα απο οπουδηποτε.
Αλλο ειναι το θεμα συζητησης εδω τωρα.Τι κρυβεται πραγματικα πισω απο απο ολο αυτο το σκηνικο που στηθηκε πολυ καλα εδω μεσα για το Μαρκετινγκ της κλινικης.
Και Σιγουρα κατι τετοιο παιζει αν αναλογηθει καποιος και μπει στο fb του Β.Το μονο που κανει ειναι να αβανταρει με τα κοριτσια,με τα συνεδρια,με τα ταξιδια,τα πτυχια και διαφορα αλλα.Ακομη και οι χορηγουμενες διαφημησεις του facebook.
Αν καποιος εχει δει κατι παρομοιο και απο τις 2 κυπριακες ας βγει να μας το δειξει.
 

ripper2.1

Member
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ήθελα να σε ψαρωσω φίλε Γιάννη ;; Αυτές οι βλαχομαγκιες σε χαρακτηρίζουν σε κάθε ποστάρισμα σου κ έχεις τσακωθεί με όλο τον κόσμο , έχω βαρεθεί να προσπερνάω σελίδες του φόρουμ για θέματα που με ενδιαφέρουν κ πέφτω πάνω στους παιδικούς τσακωμούς σου , έλεος !! Δεν είναι το θέμα μας αυτό που έγραψα εγώ κ είναι το θέμα μας τι κάνει ο Βεκρής στο fb με τα γκομενακια του ;;; Μήπως να σε ρωτήσει κιόλας ;; Δλδ δεν έχεις δει κάκιστα αποτελέσματα στις 2 Κυπριακές ;; Η δεν κανεις εσυ τώρα , αυτό για το οποίο κατηγορείς τον Δημήτρη ;;
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Γιατι πεφτεις στο βλαχικο επιπεδο μου φιλε.Τι επαθες και τρελενεσαι ξαφνικα.?
 

ripper2.1

Member
Δεν πέφτω στο επίπεδο σου , προσπαθώ να σε ευθυγράμμισω για να μη χαλάσει ακόμη ένα θέμα . Απόψεις ανταλλάσουμε εδώ .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ripper 2.1 θα συμφωνήσω ότι ο Akishellas3 έχει την ευθύνη. Του το είπα εξάλλου και τότε και τώρα. Φέρθηκε επιπόλαια. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Καθένας κρίνεται με βάση τις πράξεις του και την συμπεριφορά του. Έτσι θα κριθεί και ο Δημήτρης ο οποίος έχει ένα μερίδιο ηθικής ευθύνης. Όχι μόνο για την πιθανή παρότρυνση αλλά για την απουσία κριτικής του για την κλινική σε "καραμπινάτα" λάθη για τα οποία έχω συκρουστεί πολλές φορές μαζί του όταν προσπάθησε ευγενικά να τα δικαιολογήσει. Του είχα γράψει και τότε: Βάλε ένα disclaimer στην μμ σου ότι "αυτό που βλέπετε δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί και σε σας".

Η κριτική λοιπόν είναι για όλους με επιχειρήματα, απόψεις και αποδείξεις (αν υπάρχουν). Όχι με λάσπη. Εκεί θα με βρουν αντίθετο.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ripper2.1

Member
Cvial με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με την τοποθέτηση σου . Θεωρώ πως κάθε συμπεριφορά με δόλο δεν πρέπει να είναι επουδενί ούτε καν υποφερτή .
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν πέφτω στο επίπεδο σου , προσπαθώ να σε ευθυγράμμισω για να μη χαλάσει ακόμη ένα θέμα . Απόψεις ανταλλάσουμε εδώ .
Μην στεναχωριεσε δεν θα ξεφυγω.Το ορκιστικα στο ευατο μου.
Ειληκρινα δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω στο φορουμ αλλα με αυτα νεα γεγονοτα πρεπει να μιλησουμε.
.
 
Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
ειμαι σιγουρος πως ειναι συστηματικο, μαλιστα προ μηνων ενα νεο μελος το ειχε αναφερει οτι επικοινωνησε μαζι του με pm kai τον ειχε ευχαριστησει και δημοσια,μαλιστα το ειχα αναφερει για πιο λογο συμβαινει αυτο αλλα απαντηση δεν ηρθε οπως δεν ερχεται απαντηση για τα κακως κειμενα της κλινικης ( τετραγωνα οργωμενα, hairline ασσυμετρες κτλ),δηλαδη γιατι δεν τα γραφει στα νηματα και προτιμα τα Pm?
εγραψε προχθες οτι εκατσε και διαβασε τις πρωτες 23 σελιδες του νηματος του ακη και πως δεν προλαβε να διαβασει τις επομενες, και ερωτω ποιος καθεται να διαβασει 50 σελιδες δηλαδη 900 μυνηματα αν δεν εχει καποιο ωφελος, ποιος αφιερωνει τοσες ωρες απλα για να απανταει και να υπερασπιζεται μια κλινικη αν δεν εχει συμφερον?
για ποιο λογο δεν κατακεραυνωνει τα κακως κειμενα της κλινικης και με διπλωματικο τροπο τα προσπερνα σαν καλος πολιτικος?


Θα συμφωνήσω με την πρώτη πρόταση του Αερατου. Το έχω γράψει πολλές φορές και το έχω τονίσει μετ´ επιτάσεως στο παρελθόν. Όπως όμως είπε και ο Stripar δεν μπορείς να επαναλαμβάνεσαι διαρκώς. Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει.

Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον (και μεγάλη σύμπτωση;) είναι το γεγονός ότι η πρώτη μμ του Β. που παρουσιάστηκε στο φόρουμ είναι και η καλύτερη μέχρι τώρα (με βάση την εικόνα πριν και μετά) και μάλιστα με πολύ μικρό αριθμό graft σε σχέση με την επιφάνεια και το πρόβλημα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ούτε και στο εξωτερικό.

Επειδή δεν προτίθεμαι να παραβώ την ιδιωτικότητα κανενός εδώ στο φόρουμ θα ήθελα να παρακαλέσω αυτούς που έγιναν αποδέκτες μηνυμάτων του Δημήτρη με παροτρύνσεις τύπου Bruno να τα βγάλουν στην επιφάνεια ή να μου τα στείλουν με pm. Θα προσφέρουν πραγματικά μεγάλη βοήθεια στην αληθινή ενημέρωση και διαφάνεια.

Ο λόγος αυτής της παράκλησης είναι απλός. Με ενδιαφέρει να δω κατά πόσο ειναι συστηματικό το φαινόμενο. Γιατί είναι άλλο πράγμα να κάνεις κάτι μία φορά και άλλο να το επαναλαμβάνεις συνεχώς.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

aeratos28

Just aeratos
Ripper μην μπερδεύεσαι..καταρχήν δεν λέμε όλοι ότι δουλεύει για την κλινική..ομως κανεις δεν το αποκλειει κιολας με το σημαντικότερο που παρατηρουν ολοι..τουλάχιστον και για μένα το περίεργο είναι ότι όλα τα βλέπει ολα ρόδινα και δεν βρίσκει πουθενα λάθος από την κλινική..τώρα για τα παιδιά που έχουν πάει έξω και εγώ τα έχω πει πολλές φορές ότι τους κατέστρεψαν..χάλια εντελως..το παρακαλητο που λες,ότι θέλουν μερικοί από εδώ για παιδιά που κάνουν εδώ επεμβαση το βρίσκω απαράδεκτο από μεριά σου..επειδή είσαι καινούριος και δεν έχεις ιδέα μάλλον ψάξε τα νήματα να δεις πόσο πολύ ασχολούνται όλα τα παιδιά εδώ για να δώσουν συμβουλές σε νέα μέλη και να τους ανοίξουν τα μάτια..για larioso δεν ξέρω ,αλλά για pilotaki μπορώ να πω ότι ήταν φάντασμα μέλος..ούτε ενημέρωση σωστή έκανε ούτε τίποτα..άρα άγνωστο το τι αποτέλεσμα είχε..για τον ακη είσαι πολύ λάθος..σχεδον αποκλειστικη ευθυνη εχει η κλινικη..τα γκομενακια εκεί εκάναν ότι σκέφτηκε το μ@#νακι τους..κάναν τη μαλακια,χάλασαν τη δοτρια,προξένησαν shockloss στο middle και τον ειρωνευτηκαν κιόλας..τα νταούλια.!αν ήταν γιατροί και σωστοι κιολας,θα κάθονταν να εξηγούσαν τι και πώς στον ακη,δηλαδή ότι δεν υπήρχε λόγος να δουλέψει αυτό το σημείο..γι αυτό πήγε εκεί..δεν ήταν και υποχρεωμένος να γνωρίζει για τα shockloss η το ότι γενικά ηταν λάθος αυτό που ήθελε..αυτο λεγετε ενημερωση ασθενη..εγινε απο την κλινικη??οχι..γι αυτό πας εκεί για να σε ενημερώσουν για το καλύτερο..άρα άσε τα περί ευθυνών του ακη..αν φταίει μία φορά ο ακης ,εκεί φταίνε 100..
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εγραψε προχθες οτι εκατσε και διαβασε τις πρωτες 23 σελιδες του νηματος του ακη και πως δεν προλαβε να διαβασει τις επομενες, και ερωτω ποιος καθεται να διαβασει 50 σελιδες δηλαδη 900 μυνηματα αν δεν εχει καποιο ωφελος, ποιος αφιερωνει τοσες ωρες απλα για να απανταει και να υπερασπιζεται μια κλινικη αν δεν εχει συμφερον?
για ποιο λογο δεν κατακεραυνωνει τα κακως κειμενα της κλινικης και με διπλωματικο τροπο τα προσπερνα σαν καλος πολιτικος?
Πολυ σωστο αυτο tasos33 εγω βαριεμε να ψαξω και το νημα μου για να υπερασπιστω το ευατο μου η και αλλα πραματα που δεχομουν επιθεση για να αποδειξω κατι το αντιθετο.Αλλα ουτε με νοιαζε ουτε με νοιαζει.
 

ripper2.1

Member
Φίλε αερατε , ίσως η έκφραση "παρακαλάνε "από την πλευρά μου να ήταν υπερβολική , ήθελα κυρίως να εξηγήσω πως μου έκανε εντύπωση η όχι κ τόσο κακή κριτική σε κακές δουλειές μεγάλων γιατρών . Δεν είμαι καιρό μέλος , αλλά έχω διαβάσει όλα τα νήματα . Κ μένα μου φαίνεται παράξενο πως ο Δημήτρης δεν βρίσκει αρνητικά στην κλινική , σκέφτηκα πως θα αντιδρούσα αν εγώ έκανα ένα σούπερ αποτέλεσμα στην κλινική κ καταλήγω πως θα έκανα σίγουρα κακή κριτική σε κάτι που δεν μου άρεσε σε αλλά αποτελέσματα . Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω , είναι πως όντως μπορεί να άλλαξε η ζωή του κ ναι είναι κ κάπως πορωμένος με τους ´ευεργέτες ´του , μέχρι εκεί όμως , τόνισα κ σε προηγούμενο ποστ , πως θα ήταν μεγάλο σφάλμα εάν απέκρυπτε τυχών συνεργασία με την κλινική. Απλά για να κατηγορήσεις κάποιον για κάτι τέτοιο , χρειάζονται αποδείξεις η τουλάχιστον αδιαμφισβήτητες ενδείξεις . Για να ξεκαθαρίσω κάτι στα υπόλοιπα μέλη κ σε σένα , πως δεν παίρνω το μέρος της κλινικής η του Δημήτρη , αλλά ούτε κ των μελών που έκφρασαν πιθανότητα δόλου . Περιμένω να δω στοιχεία με σοβαρές ενδείξεις κ αποδείξεις κ θα κρίνω με βάση την λογική μου . Εάν προσωπικά κάποιος με κατηγορούσε για κάτι τέτοιο θα εμφάνιζα εγώ ο ίδιος τις προσωπικές συνομιλίες για να καθαρίσω το όνομα μου κ να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μου , φίλε Δημήτρη αυτή θα ήταν η δίκη μου συμβουλή σε σχεςη με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζεις !
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πιστευω να ηταν προσεκτικος στο τι εγραφε και στα προσωπικα μυνηματα τον μελλων για να μην εκτεθει.
 

ripper2.1

Member
Οσο αφορά το θέμα του Ακη , είναι προσωπική μου άποψη , πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο ίδιος κ το τεκμηριώνω διαβάζοντας το νήμα του , γνώριζε κ ο ίδιος τα αρνητικά της κλινικής , του εξήγησαν οι γνωστες του θέματος τεχνικά θέματα κ αυτός πήρε την απόφαση . Σίγουρα η κλινική θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες της κ να αποκαταστήσει την φήμη της , εάν δεν το κάνει θα προσθέσει ακόμη ανα λιθαράκι ανασφάλειας κ μη σωστού επαγγελματισμού στο βιογραφικό της .
 

ripper2.1

Member
Πιστευω να ηταν προσεκτικος στο τι εγραφε και στα προσωπικα μυνηματα τον μελλων για να μην εκτεθει.
Σαφώς , στο pm που μας παράθεσε το παλικάρι , δεν διακρίνω επουδενί δόλο , αναφέρει πως έμεινε ευχαριστημένος από την κλινική του , χωρίς ίχνος προτροπής ! Γιαυτο κ λέω πως θα πρέπει να δούμε πολλά δείγματα .
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα