Σπυράκι εμφανίστηκε ξαφνικά στον ουρανίσκο. Δεν έχω λεφτα να πάω σε ΩΡΛ. θα ήθελα την γνώμη σας.

MoserGr

Member
Ξαφνικά εμφανίστηκε σπυράκι στον ουρανίσκο. Πρώτη φορά το παθαίνω. Το κατάλαβα εκεί που έτρωγα. Δεν ξέρω αν υπήρξε από πριν.

Στην αρχή είχε λίγο τσούξιμο, και μετά από λίγα λεπτά έφυγε ο πόνος και το αισθάνομαι μόνο στην αφή με την γλώσσα.

Έχω φρικάρει νυχτιάτικα και επειδή δεν έχω αρκετά μέχρι τέλους του μήνα για να παω σε ωρλ θα ήθελα την γνώμη σας.

11111.png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Αν δεν είναι κανένα μικρό τραύμα ίσως είναι άφθη !Η αιτία που βγαίνει δεν είναι ξεκάθαρη αλλά τώρα τελευταία εικάζουν ότι μπορεί να οφείλεται και στις οδοντόκρεμες.Αλλα και στο σημείο εκεί δύσκολο να βγει αφθη

alex7

Well-Known Member
Στην αφθα δεν γίνεται τίποτα με φάρμακο τοπικό ,πρέπει να περάσουν 10-14 μέρες για να επουλωθεί

LoverBoy

Well-Known Member
Στην αφθα δεν γίνεται τίποτα με φάρμακο τοπικό ,πρέπει να περάσουν 10-14 μέρες για να επουλωθεί
Είναι αντιμικροβιακή όμως και περιορίζει την εξάπλωση μολύνσεων!Επειδή βγάζω και εγώ εσωτερικές το πολύ σε μια εβδομάδα με συχνή χρήση το προλαβαίνω και είμαι οκ!

MoserGr

Member
για αυτο ανησυχησα επειδη δνε βγαζω ποτε κατι σε τετοιο σημειο. το μυαλο μου πηγε μην που πηγε.

οταν ετρωγα το παρατηρησα και συγκεκριμενα αρκετα μετα αφου ξεκινησα να τρωω. συν οτι σημερα βουρτσισα και σε εκεινο το σημειο λιγο αποτομα.

οκ. ηρεμω.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Όλοι βγάζουν σπυράκια δεν είναι τπτ...εγώ από το χυμό φυσικό πορτοκάλι κάποιες φορές η όταν τρως γαριδάκια κτλ.
Κάνε καμία πλύση με Listerine

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Well-Known Member
To Φορουμ πλεον το γυριζει στη Γενικη Ιατρικη.
Εχετε καποιο προβλημα υγειας που σας απασχολει και δεν εχετε τα χρηματα ή τον χρονο να επισκεφτειτε τον γιατρο;
Εδω ειμαστε εμεις για εσας!
Εκατονταδες μελη μοιραζονται τις προσωπικες τους εμπειριες και δινουν λυσεις σε οποιο προβλημα σας απασχολει εντελως δωρεαν!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
To Φορουμ πλεον το γυριζει στη Γενικη Ιατρικη.
Εχετε καποιο προβλημα υγειας που σας απασχολει και δεν εχετε τα χρηματα ή τον χρονο να επισκεφτειτε τον γιατρο;
Εδω ειμαστε εμεις για εσας!
Εγώ να δείτε τι τράβηξα με τα αυτιά...υπερακουσια 2 χρόνια + τώρα ψιλό έστρωσα.

Μπλουζα