Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μήπως οι τοπικές λοσιόν για την Ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία επιδεινώνουν το πρόβλημα της Σ.Δ.???
...φαντάσου,και δεν σου αρέσει να δίνεις συμβουλές :Troulis είπε:Αν και δεν μου αρεσει να δινω συμβουλες θα σου δωσω μια και ελπιζω σε 15-20 χρονια να με μακαριζεις και να λες ευχαριστω που ισως σου ημουν χρησιμος.
Μην βαλεις ποτε τιποτα τοπικα,μετα την θεραπεια με τα ειδικα σαμπουαν κοψτα ολα και λουσου 2-3 φορες την εβδομαδα με Fungoral.Κανει 7 ευρω απο το φαρμακειο.
Μετα παρε το Proscar και κοψτω στα 4 (αμα εισαι μαγκας κοψτω στα 5 αν και ποτε δεν το εχω πετυχει να το κοψω στα 5).Κυκλοφορουν κατι πλαστικα κοπτηρια που κοβουν χαπια και ειναι και φθηνα.Θα παιρνεις καθε πρωι για 1 χρονο.Αμα δεις αποτελεσματα για παντα.
Αυτα και μην εχεις αγχος.
foundas86 είπε:Αντιμετώπιζα το ιδιο πρόβλημα και πήγα σ ένα καλό δερματόλο. Μου έδωσε αντιβίωση για δυο μήνες(χάπια vibramycin) και ενα σαμπουάν stieprox και ειχαν φύγει. Λίγο καιρο αργότερα που ξαναεμφανίστηκε πήγα στον ιδιο γιατρό και μου έδωσε dalacin(υγρό) και μια αλοιφή fucicort να βάζω το πρωί και το βράδυ adaferin (τζελ). Πλέον δεν βγάζω τίποτα...
foundas86 είπε:Ναι στο μαλλί. Είχα βγάλει σπυράκια στο πίσω μέρος της κεφαλής και ειχα πολύ φαγούρα. Έκανα περιπου μετά τα χάπια ενα μήνα θεραπεία με αυτά και έφυγαν. Τώρα λούζομαι με stieprox και fungoral. Ο συγκεκριμένος γιατρός που πήγα πιστέυω είναι ένας απο τους καλύτερους στη βόρεια Ελλάδα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Bernie είπε:Έχω και εγώ κάποια σπυράκια (μερικά από αυτά είναι μεγάλα) στα μαλλιά (κυρίως στο πίσω μερος αλλά και στα πλάγια).Βέβαια πρόβλημα φαγούρας δεν έχω.
Πήγα στον γιατρο και μου έδωσε το Stieprox (με κάποιες βιταμίνες επειδή έκανα δίαιτα πολλών μηνών) να το χρησιμοποιώ για 2 μήνες και να τον ξαναεπισκφετώ.
Υπομονή![]()