Σκέφτομαι να παω Feller

koskar

Member
Με 450 grafts αναφερεις ότι έμεινες ευχαριστημένος και πάς για NW5 μου φαινεται λιγο παραξενο...
Πάρε τιμές από Κύπρο και Βελγιο.
Για Αμερική θα δώσεις σιγουρα πολλά παραπάνω.
Καλή επιτυχία και μην βιαστεις στην απόφασή σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kouklos10

Member
Μες την ατυχια σου μπορει να εισαι και τυχερος αφού σου πηρε μικρό αριθμό graft αυτο σημενει οτι δεν σου χαλασε την δοτρια αρα θα εχεις να παρεις ακομη περισοτερα graft σε μια μελλοντικη επεμβαση ειτε με στριπ ειτε με fue. εγω αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα το εξης θα εστελνα φωτο σε ολους που εχω ακουσει σχολια καλα στο εξωτερικο φυσικα (γιατι απο ελλαδα δεν εμπιστευομε πλεον κανεναν) θα εβλεπα τις απαντησεις θα κατεληγα σε ποιο λιγες επιλογες φυσικα . και απο αυτες που επικρατουσαν θα τους ζητουσα αν γινεται να δω καποιες φωτο η βιντεο απο μεταμοσχευση πριν μετα καθως και αν μπορω να συναντηθω με καποιον απο ελλαδα που εχει κανει σε αυτους και να δω απο κοντα τα αποτελεσματα. αυτο θα μου εξασφαλιζε ότι αν περιπου ειχα το ιδιο προβλημα με καποιον και τον εβλεπα πως ειναι μετα την μεταμοσχευση αν θα εμενα ικανοποιημενος και εγω με το αποτελεσμα. αυτο βεβαια προυποθετει να εχει την ιδια επιτυχια η μεταμοσχευση και σε μενα.

hairtoday

New Member
Παίδες είναι κανένας που έχει κάνει μεταμόσχευση σε Hasson & Wong και παρακολουθεί το thread? Αν ναι ας ενημερώσει έστω με pm. Έψαχνα να βρω τον comb αλλα φαίνεται να έχει χαθεί. Έχει κανένας νέα του?

Μπλουζα