Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stopsaksimo2

New Member
Τελικά για Μιχ . Τσούνη έχουμε κάποιο feedback ? Μονο θετικές αξιολογήσεις και ασχολείται μόνο με αυτό και με αυτιά τα αποτελέσματα του τα βλέπω πολύ καλά στο insta ( γελάω με κάτι Μακρυπ κλπ πλαστικούς που τα κάνουν όλα και βαράνε και μύτες προφανώς δεν θα κάνουν πολύ καλή δουλειά ) . Ο Δ.Λ βλέπω τελευταία πολλά αρνητικά σχόλια στο Google και από το forum μου έστειλε κοπέλα πως την έκανε και κόντεψα να βάλω τα κλάματα( αν και έχει καλές δουλειές στο ινστα) .

Για το ενέσιμο υαλουρονικό στη μύτη, τι γνώμη έχετε; Κάποιος που να είδε αρνητικά πράγματα όπως ευρυαγγειες ή νέκρωση του δέρματος ή ακόμα πιο σπάνια τύφλωση στην όραση;
Καλυτερα να το αποφύγεις.Εγώ έκανα και η μυτη μου έγινε κατακόκκινη (πολλές ευρυαγγείες).Τωρα πήγα σε ενα δερματολογο και τις καυτηριασα με lazer.Για να μην πω για τους σπίλους( μπιμπικια) που έβγαλα στο σημείο απο όπου εμπαινε η βελόνα...

Γεια σας. Σε όσους μετά τη ρινοπλαστική, η ράχη της μύτης σας έγινε στο ύψος κοντή ή και στο μήκος και κάνατε διόρθωση, μείνατε ευχαριστημένοι; Στη συγκεκριμένη διαδικασία παίρνονται μοσχεύματα για τη διόρθωση. Τα μοσχεύματα αυτά πρέπει να κοπούν σε συγκεκριμένα μήκη, πλατοι και να δωθεί το κατάλληλο σχήμα (καμπυλότητα). Όσοι είχατε λοιπόν πρόβλημα με τη ράχη της μύτης σας και τη διορθώσατε. Μείνατε ευχαριστημένοι; Τα αισθάνεστε και τα βλέπετε φυσικά πάνω σας ή βλέπετε να προεξέχει κάτι;
Εγω είχα κανει το 2008 ρινοπλαστική σε καποιον Τζώρτζη Χρήστο και μου έκανε μεγάλη ζημιά στη ράχη της μύτης, μου την έσκαψε στην κυριολεξία.Τώρα μετά από 17 χρόνια σκέφτομαι να κανω επανεγχείρηση στου Σκούρα.

Μπλουζα