Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Rosie

New Member
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ξύπνησα το πρωί κ είχε επανέλθει από το πρήξιμο το πρόσωπο μου! Οι μελανιές έχουν γίνει ένα αχνό πράσινο που με το μέικ απ τις καλύπτω εντελώς! Η μύτη είναι πολύ ωραία κ όσοι με είδαν ενθουσιάστηκαν , ακόμα κ άνθρωποι που με απέτρεπαν από το να κάνω την επέμβαση. Από χτες αναπνέω πλέον τέλεια αν μ είπε ο Ωρλ ότι θα αναπνεύσω ακόμα καλύτερα! Αναρωτιέμαι ποσό καλύτερα από αυτό!!!! Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα πραγματικά κάντε την επέμβαση! Μόνο οι δυο πρώτες μέρες είναι δύσκολες , και όχι από θέμα πόνου, λόγω πρηξίματος και μπουκωματος!
 

tolis2017

New Member
kalisperase oloys ime neo melos , pros anazitis sostu giatru gia riniplastiki,epsaka poli kai diawasa ola osa grafete kai ime mperdemenos,epidi ime apo eparxia akai apo nisi mu ekane klik so safe surgery sto giatriko athinon pu kani meso apostaseos sizitisi kai stelni kai trisdiastato video pos tha ise peripu meta tin epemwasi,iparhi kapios pu exi pai eki gmorizi tipota
 

crossfire

Well-Known Member
kalisperase oloys ime neo melos , pros anazitis sostu giatru gia riniplastiki,epsaka poli kai diawasa ola osa grafete kai ime mperdemenos,epidi ime apo eparxia akai apo nisi mu ekane klik so safe surgery sto giatriko athinon pu kani meso apostaseos sizitisi kai stelni kai trisdiastato video pos tha ise peripu meta tin epemwasi,iparhi kapios pu exi pai eki gmorizi tipota

Γράψε ελληνικά γιατί θα σε μπαναρουν
 

@lex

New Member
Οσοι εχουν κανει ρινοπλαστικη μπορούν να μας πουν ποτε τελειοποιήται η εικονα της μυτης? Εχω κανει εδω και 7 μηνες την επέμβαση και παρολο που εχει ξεπρηστει η μυτη μου,στο ανφας φαινεται ακομη πρησμενη. δηλαδη σε σύγκριση με τη μυτη που ειχα πριν την επεμβαση ειναι αρκετα πιο χοντρή .... να ελπίζω οτι εχω ακομη χρονο "ξεπρηξιματος"?
 

giannis pap

New Member
Στις 20 Ιουλιου εκανα επεμβαση ρινοπλαστικη και διαφραγμα στον Β.Π. στο Μαρουσι..Το αποτελεσμα ειναι πολυ ικανοποιητικο και μπορω να πω πως μου αλλαξε την ζωη.Οσοι το σκεφτονται ας προχωρησουν ακει να δωσουν περιθωριο σε στο πρωτο δεκαημερο που χρειαζεται μεχρι να βγουν τα ραμματα και ο γυψος.Κατα την γνωμημου αξιζει τον κοπο.Τωρα στο τριμηνο εχω ξεπρηστει αρκετα αλλα το τελικο αποτεσμα θα φανει στον 1 χρονο..Ευχαριστω πολυ τον γιατρο που ηταν αψογος σε ολα
 

Therapist

New Member
Καλησπερα σε ολους ειμαι απο Θεσσαλονικη και ψαχνω για τον καλυτερο γιατρο για την περιπτωση μου. Εκανα μια ρινοπλαστικη το 2010 στον πλαστικο Τριαν/λου στην πολη μου εντελως αποτυχημενη λειτουργικα και μετρια αισθητικα. Δηλαδη δεν αναπνεω οπως πριν αλλα χειροτερα. Το ζητουμενο ηταν επιδιορθωση στραβου διαφραγματος και οστεοτομιες για αισθητικο αποτελεσμα. Σε πολλους ωρυλα που πηγα μου ειπαν οτι το διαφραγμα δεν το αγγιξε και ειναι θεοστραβο, ενω και το αισθητικο αποτελεσμα ειναι πολυ μετριο σε σχεση με τις προσδοκιες μου.
Εχοντας διαβασει ολο το φορουμ σχεδον και περιπτωσεις επανορθωτικης επεμβασης που δεν ειχαν το προσδοκωμενο αποτελεσμα ζητω γνωμες για χειρουργους με εξειδικευση στην μυτη δηλαδη Ωρυλα και οχι πλαστικους που ηδη εχω καει. Σκεφτομαι και Λονδινο μερια αν καποιος εχει καλο αποτελεσμα επανορθωτικης αφου μενει συγγενης μου και μπορω να μεινω ανετα.
Γνωστος και πολυ καλος κατα την γνωμη μου ωρυλα ο ΛΛδης εκει στον Γερακα που ηταν ενα ς απο αυτους που επισκεφτηκα μου εκανε την καρδια περιβολι. Μου ειπε οτι θελει ανοιχτη ρινοπλαστικη ξανα,για να ευθειασει τον αξονα της μυτης και να μπορεσει να ισιωσει το διαφραγμα, χρειαζεται αφαιρεση πολυποδων ,κογχοπλαστικη κτλ Επειδη ειναι καταδυτικος ωρυλα και καλος επιστημονας η γνωμη του βαραινει αρκετα στο νου μου μια και αχολουμαι με καταδυσεις και ξερω περιπτωσεις που εχει φτιαξει πολυ κοσμο σε επιπεδο λειτουργιας της μυτης. Απο την αλλη ξερω οτι η επανορθωτικη ειανι η δυσκολοτερη επεμβαση και οσον αφορα το αισθητικο αποτελεσμα εχω συμβιβαστει με την εικονα μου και φοβαμαι να ξανακανω αλλαγη στο προσωπο μου.
Για αυτο κοιταω για τον καλυτερο στην Ελλαδα αλλα και προς Αγγλια μερια..Στην πρωτη επεμβαση η μυτη μου εκανε 2 χρονια να παρει το τελικο σχημα. Αν μικραινε λιγο ακομη θα ειχα φρικαρει επισης.. Οποτε αν ξανακανουν οστεοτομιες.. Ο ωρυλα μου ειπε ΔΕΝ θα μικρυνει αλλο το κοκαλο μονο θα το φερω κεντρο.. Ειναι σιγουρο ομως με τις οστεοτομιες και την κλιση που δινουν μετα οτι δεν θα πεσει πιο πολυ?Και να χρειαζεται μοσχευματα κτλ? Να κανουμε και τα ρουθουνια πιο μικρα επισης μου ειπε πολυ λιγο... Υπαρχει και η δυνατοτητα κλειστης επεμβασης να κανω μονο το διαφραγμα και πολυποδες αλλα μου ειπε μηπως ξαναστραβωσει.. Οταν ακουω τετοια πως να προχωρησω στη επεμβαση? Θελω γνωμες παρακαλω απο ατομα με εμπειρια οπως ο τροφεας που εχουν χειρουργηθει ξανα και γνωμες και τιμες για γιατρους στο Λονδινο απο ατομα που εχουν προσωπικη εμπειρια. Ευχαριστω πολυ
 

mariagian

New Member
Καλησπερα ! Σκεφτομαι να κανω ρινοπλαστικη τον επομενο μηνα και για λειτουργικους αλλα και για αισθητικους λογους ! Νομιζω πως εχω καταληξει στον Δ.Λουλουδη αλλα το οτι διαβαζω τοσα θετικα σχολια με κανει λιγο δυσπιστη ! τι γνωμη εχετε?
 

@lex

New Member
Θα ηθελα να ρωτησω.. οσο ξεπρηζεται η μύτη μου(οντως συμβαίνει ακομα αυτο απ οτι μου λενε ατομα που δε με βλέπουν καθημερινά ) παρατηρώ κατι που ευελπιστω να φύγει αλλα φοβαμαι πως δεν θα γίνει! Κατω απο έντονο φωτισμο φαινεται πολυ πολυ έντονα στο κομματι που υποτίθεται ειχα τη καμπουριτσα κ μου τη λειανε ότι εχω ενα τετράγωνο σημαδι σαν να λειπει ενα τμημα οστου κ κάνει βαθουλωμα, βλεποντας το αυτο μου εριξε πολυ τη ψυχολογία κ αναρωτιεμαι.... κατι τετοιο θεωρείται αποτυχημένη επεμβαση??? Επειδη δεν εχει περάσει ακομη ενας χρονος,αντι να ελπιζω σε καλύτερα αποτέλεσματα φοβαμαι για τα χειροτερα. Εχει κανεις καποια αντιστοιχη εμπειρία??
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Eleni333

New Member
Καλησπέρα παιδιά.. Είμαι καινούρια.. Θα ήθελα να μου συστησετε ένα καλό γιατρό για κλειστή ρινοπλαστικη. Εργάζομαι στο χ
Ξέρεις πως στέλνω; Γτ προσπαθώ να σ στείλω σε προσωπικό μήνυμα αλλά δεν ξέρω πως να κάνω upload και από που!
Καλησπέρα. Μπορείς να μου στείλεις να δω φωτο πριν και μετά;
 

Joan87

Active Member
Εγω γνωριζω 2 ατομα που εκαναν στον Σκουρα (θριασιο) υστερα απο επισκεψεις σε πολλους αλλους γιατρους...και μου ειχαν πει οτι ολοι τους ηταν πολυ στο μπλα μπλα κτλ και δεν τους γεμιζαν το ματι. Ενω ο σκουρας τους αφησε μια καλη εντυπωση εξ'αρχης.
Το θριασιο εχει και πολυ καλο δερματολογικο γενικοτερα απο οτι μου εχουν πει.
Δεν ξερω αν μπορω να πω κοστος...οποτε καλυτερα στειλτε μου πμ για αυτο. Πολυ καλο αποτελεσμα παντως, χωρις υπερβολες. Ειναι χειρουργος ωρλ.
Δεν εχω δει αποτελεσματα αλλων απο κοντα για να μπορω να συγκρινω...αλλα αυτα που ειδα απο τον συγκεκριμενο ηταν μια χαρα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DoctorWho

Well-Known Member
Δεν υπαρχει καποιο αλλο φορουμ ειδικα για αισθητικες επεμβασεις, οπως αυτο ειν για θεματα τριχοπτωσης?
 

high21

New Member
Καλησπερα,
λοιπον ειμαι 18 χρονων και γενικα απο πολυ μικρος που με θυμαμαι θελω να αλλαξω το σχημα της μυτης μου, δεν εχω καποιο προβλημα στο προφιλ (δηλαδη να κανει βουναλακι η να ειναι γαμψη) αλλα εχω μια γενικα μεγαλη μυτη με πολυ μεγαλο (κατα την γνωμη μου) χονδρο στην μεση,πραγματικα δεν εχω δει σε αλλον ανθρωπο τοσο μεγαλο χονδρο. Επισης οταν κοιταω τον εαυτο μου στον καθρεφτη δεν βρισκω καποιο προβλημα πανω μου αλλα οταν κοιταω φωτογραφιες μου βλεπω σε ΟΛΕΣ οτι η μυτη μου εχει μια μικρη κλιση προς τα αριστερα και ετσι δεν μου αρεσει καμια μα καμια φωτο μου. Γενικα στο διαφραγμα δεν ξερω ακριβως αν εχω προβλημα αλλα για μια μεγαλη περιοδο (Μαιο-οκτωμβριο) χρησιμοποιουσα σε καθημερινη βαση οτριβιν,ροναλ κλπ γιατι ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ βραδυ βουλωνε και με εμποδιζε απτο να κοιμαμαι και δεν ηταν λογω κρυωματος μιας και ηταν σε περιοδο καλοκαιριου. Πλεον δεν χρησιμοποιω κατι τετοιο το βραδυ αλλα και παλι νιωθω οτι ειναι βουλωμενη η οτι αναπνεω απτο ενα ρουθουνι καθε φορα ισως να ειχε γινει και ενα κακο συνηθειο,δεν ξερω.Δεν εχω παει σε κανενα οριλα να δει το προβλημα μου αν και πολλοι μου ειπαν να παω αλλα δεν το θεωρησα τοσο σημαντικο. Ετσι πλεον το εχω παρει αποφαση οτι θελω να κανω αυτη την επεμβαση πανω μου αλλα δεν ξερω εαν εχω καποιο προβλημα στην αναπνοη μιας και πλεον δεν δινω και τοση σημασια. Επισης λογω του υψους μου 1.92 δεν ξερω εαν μια μικροτερη ας πουμε μυτη θα δειξει ωραια πανω μου(αλλα ρε παιδια μιλαμε για μεγαλο θεμα αμφας). Με τους δικου μου που το συζητησα λιγο ειναι και οι 2 καθετα αρνητικοι επομενως δεν εχω καποιον που θα με βοηθησει στο να κανω την σωστοτερη επιλογη.

Εχοντας πλεον διαβασει ολες τις σελιδες σε αυτο το ποστ και γενικα ψαχθει αρκετα τον τελευταιο καιρο σε αυτο το θεμα εχω καταληξει σε μερικους πλαστικους οι οποιοι ειναι ολοι απο αθηνα κατι που με δυσκολευει αρκετα αφου ειμαι απο λαρισα. Επισης δεν ξερω αν θα μου παρουν χρηματα για την πρωτη επισκεψη. Ακομη εχω θεμα και στα εισητηρια μιας και οπως ειπα δεν προκειται καποιος να με παει αθηνα και μαλιστα 2 φορες μια επισκεψης και μια επεμβασης.Επομενως θα πρεπει να κλεισω πολλα ραντεβου στην ιδια μερα και να παω αφθημερον με τρενο. Αλλα και παλι δεν ξερω σε ποσα απτα ραντεβου που θα κλεισω θα προλαβω να παω. Οι γιατροι που αναφερθηκαν απο αλλους και γενικα μου κεντρισαν το ενδιαφερον ειναι :

  • Ανδρεας Ανδρουλακακης
  • Ιωαννης Μητσου
  • Δημητριος Λουλουδης
  • Βασιλης Παυλιδελης
  • Βασιλης Μιχαλοπουλος
  • Θανος Κοντρογιαννης (μονο και μονο επειδη ειναι στην πολη μου δεν εχω ακουσει τπτ για αυτον)
Επομενως θα ηθελα εαν καποιος γνωριζει γενικα απο ραντεβου και εχει παει σε καποιον απτους παραπανω να μου πει εαν περιμεναν αρκετη ωρα στην αναμονη ενω ειχαν κλεισει ραντεβου και αν γινεται να παω σε καποιον χωρις να μου χρεωσει την επισκεψη.Επισης επειδη οπως ειπα δεν υπαρχει καποιος αλλος για να με συμβουλεψει να μου πει εαν το προβλημα μου πρεπει να παει σε ΩΡΛ η σε καποιον που ειδικευεται στην αισθητικη ετσι ωστε να αποκλεισω καποιους για να προλαβω να παω. Και τελος επειδη αυτη τη στιγμη προσπαθω με διαφορους τροπους να μαζεψω τα χρηματα (freelancer, part time jobs) ετσι ωστε να καταφερω να παω θα ηθελα να μου πει καποιος εαν γνωριζει ποιος ειναι ο πιο φθηνος απο αυτους και ταυτοχρονα αξιζει για να τον βαλω σιγουρα στην λιστα των ραντεβου οπως και επισης εαν ειναι ο καταλληλος για αυτο που χρειαζομαι (το οποιο ουτε ο ιδιος δεν το γνωριζω εαν με μια απλη αφαιρεση χονδρου θα ειμαι κομπλε η οχι), αυτα τα λιγα ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον καθισει να το διαβασει και με βοηθησει [emoji4] .

ΥΓ: εάν κάποιος θέλει να βοηθήσει και να του στείλω φωτο για να μου πει την γνώμη του pm.
 
Τελευταία επεξεργασία:

elenitsa

New Member
High21 θα σε συμβούλευα να πας στον Βασίλη Μιχαλόπουλο. Έχει τεράστια εμπειρία και τον αποκαλούν ΄'γκουρού'' της ρινοπλαστικής. Σε αυτόν πηγαίνουν πάρα πολλοί μετά από αποτυχημένες ρινοπλαστικές σε άλλους γιατρούς.
 

Dorita82

New Member
Καλησπέρα σας, ψαχνω και εγω ρινοπλαστικο για 2 φορα γιατι η πρωτη δεν πετυχε οπως θα επρεπε.Μεχρι στιγμης εχω επισκεφθει τον κο Λουλουδη,κο Μακρυπιδη και κο Αθανασιου.Στο μονο που εχω καταληξει ειναι πως θελω ρινοπλαστικο και οχι πλαστικο, οποτε και απεριψα τον τριτο.Παρακαλω αν καποιος εχει κανει προσφατα στον Λουλουδη ας επικοινωνησει μαζι μου γιατι προς τα εκει τεινω..
 

zozi

New Member
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Υπάρχει κάποιος εδώ που να τ έχουν βάλει μοσχευμα στη ραχη της μύτης? Πως ήταν η εμπειρία τ; Μετά από πόσο καιρό ξεπριστηκε εκείνη η περιοχή;Οποιαδηποτε πληροφορία καλό δεχτούμενη! Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί έχω κάνει εδώ και ένα μήνα τέτοια επέμβαση και φαίνεται σαν κόκαλακι... κάθε φορά π κοιταζομαι στο καθρέφτη θέλω να βάλω τα κλάματα! Είναι η δεύτερη επέμβαση π έκανα για το ακρορινιο και ο γιατρός θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει κ αυτό και η πλάκα είναι ότι στη πρώτη το κοκαλακι π είχα σε εκείνο το σημείο είχε φτιάξει! Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε! Πριν το χειρουργεί δεν μ είπε πως θα έκανε κάτι τέτοιο! Μετά όταν έμαθα πως έβαλε μοσχευμα και τον ρώτησα γιατί μ είπε απλά ότι το έβαλε για να είναι ίσια στο προφίλ μιας και πείραξε το ακρορινιο... Γιατί να πειράξεις και κάτι π ήδη είναι καλό; Γιατί δςν μ το είπε στις επισκέψεις πριν το χειρουργείο; Αυτο δςν το καταλαβαίνω! Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια! Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι καλός γιατρός αλλά στη περίπτωση μ γιατί τα έκανε αυτά; Ελπίζω με το χρόνο π θα ξεπριστω κι άλλο να καταλάβω το λόγο και το αποτέλεσμα να είναι καλό! Επίσης αν υπάρχει κάποιος π έχε κάνει επέμβαση στο Λ και δςν έμεινε ευχαριστημένος ας μ στείλει πμ! Πόσο ψυχοφθορες αυτές οι επεμβάσεις ρε γ@μωτο ειδικά αν είναι και επανεπεμβασεις και έχεις περάσει ήδη την αποτυχία σε αυτές είται οφείλετε στο γιατρό είται στον οργανισμό σ! Ευχαριστώ!
 
Τελευταία επεξεργασία:

elenitsa

New Member
Zozi υποβλήθηκα τρίτη φορά σε ρινοπλαστική το 2013 και η γιατρός που με χειρούργησε πήρε μόσχευμα χόνδρου από το ρινικό διάφραγμα και το τοποθέτησε στη ράχη της μύτης. Τις δύο προηγούμενες επεμβάσεις τις είχα κάνει σε άλλους γιατρούς και ήταν κλειστού τύπου ενώ η τρίτη επέμβαση ανοιχτού τύπου. Όταν έκανα την τελευταία επέμβαση πέρασαν περίπου τρεις μήνες για να ξεπρηστεί εντελώς η μύτη μου. Ο γιατρός δεν ζήτησε να σε ξαναδεί το επόμενο χρονικό διάστημα;
 

zozi

New Member
Zozi υποβλήθηκα τρίτη φορά σε ρινοπλαστική το 2013 και η γιατρός που με χειρούργησε πήρε μόσχευμα χόνδρου από το ρινικό διάφραγμα και το τοποθέτησε στη ράχη της μύτης. Τις δύο προηγούμενες επεμβάσεις τις είχα κάνει σε άλλους γιατρούς και ήταν κλειστού τύπου ενώ η τρίτη επέμβαση ανοιχτού τύπου. Όταν έκανα την τελευταία επέμβαση πέρασαν περίπου τρεις μήνες για να ξεπρηστεί εντελώς η μύτη μου. Ο γιατρός δεν ζήτησε να σε ξαναδεί το επόμενο χρονικό διάστημα;
Καλησπέρα! Άρα απο οτι καταλαβα εμεινες ευχαριστημενη απο τη τριτη επεμβαση. Ειχες και εσυ δηλαδή αυτο το εφε της καμπουριτσας σε εκεινο το σημειο κ μετα εφυγε? Ο γιατρός μου είπε να παω να με δει σε διάστημα 3 μηνών το πολύ αλλά επειδη μένω σε άλλη πολη εκλεισα ραντεβού στο 2 μηνο περίπου . Επίσης μ ειπε να κανω καθοδικο μασαζ στη περιοχη τ μοσχευματος...Το εκανες κ εσυ αυτο? Τέλος να πω οτι αυτους τους προβληματισμους μ δεν τους εχω σηζητησει ακομα με το γιατρο επειδη δεν τον ειδα μετα την αφαιρεση των ραματων κ ημουν αρκετα πρισμενη σε εκινη τη περιοχη τοτε ωστε να καταλαβω κατι...
 
Μπλουζα