Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

zozi

New Member
καλησπέρα! είμαι 21 και ψάχνω και εγώ όπως και πολύ άλλοι( κυρίως στα forums ) κριτικές για πλαστικούς και μπορώ να πω ότι έχω "φοβιθε" πολύ με αυτά που διαβάζω εδώ. Επειδή όμως έχω αποφασίσει να κάνω την επέμβαση και δεν είμαι από αθηνα για να μπορέσω εύκολα να κάνω κάποια συνάντηση με τους γιατρούς θα ήθελα πολύ να μου πείτε αν έχετε προσωπική εμπειρία η αν γνωρίζεται κάτι για τους Κασσίμη και Dim. Λουλούδης( ο οποιος όπως υποστηρίζει και σε video στην ιστοσελίδα του εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους και έχει σπουδάσει και στην Αμερική).
Ευχαριστώ εκ των προτερων!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Θέλεις ειδικά Θεσαλλονικη..?
Γιατί, εαν είναι να κάνεις μια σωστή επέμβαση, να αξιοποιήσεις όλες τις πληροφορίες για όλες τις πόλεις..
Η ρινοπλαστική είναι σημαντική επέμβαση... όχι αστείο.. προτίμησε να βρεις κατάλληλο και συνετό χειρουργό, ακόμα και εάν είναι στην.. Καλαμάτα πχ..
 
Αυτό ακριβώς είπα στην μάνα μου (ειμαι 18) και μου λέει τι λεε βρε αμαν καναμε να βρούμε αυτον τον γιατρό (ειναι διευθυντής σε νοσοκομείο τώρα δεν θυμάμαι σε ποιον κλάδο αλλά λογικά πλαστικης χειρουργικής)... Επομένως θα πρέπει να αρκεστώ στους γιατρούς της Θεσσαλονίκης.. Έχω ραντεβού αυτον τον μηνα σε αυτην την πλαστικό, είναι και καθηγητρια στο απθ... Βασικά εγώ για διάφραγμα πάω, επειδή στο δεξί ρουθουνι είμαι φουλ βουλωμενος(εχω παει σε 2 ωρλ) κσι έτσι ευκαιρία είναι να φτιαξω και την μύτη (εχει καμπουρα) η μανα μου δεν είναι της αποψης ότι για να βρει τον καλύτερο θα πρέπει να αλλάξει πολη ή και χώρα... Δυστυχώς...
 
καλησπερα...εδω και 10 μερες εχω κανει ρινοπλαστικη μαζι με διαφραγμα.. δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο αισθητικο προβλημα..απλα την ηθελα πιο στενη και γαλλικη.. στο προφιλ μου αρεσει πολυ..αλλα παρατηρω οτι μπροστα ειναι πιο χοντρη απο οτι ηταν πρν...και επισης την νιωθω μουδιασμενη και πρησμενη... θελω να ρωτησω -και να μου απαντησουν μονο οσοι εχουν κανει ρινοπλαστικη- υπαρχει πιθανοτητα να παραμεινει πιο χοντρη απο οτι ηταν πριν ? ή λογο πρηξιματος ειναι ετςι? το θεωρω λιγο χαζο να μπηκα γα πλαστικη ,να μου την λεπτυναν και να ειναι πιο χοντρη απο πρν.. εχω και ραμματα στα ρουθουνια απο μεσα..
ας μου απαντησει καποιος..
 

tropheus

Well-Known Member
Αν δεν έχουν μπει επιθέματα στη μύτη (που λογικά δε μπήκαν) πιο χοντρή από πριν δε μπορεί να σου βγει... Απλά είναι πρισμένη τώρα και δείχνει έτσι. Χρειάζονται αρκετοί μήνες για να ξεπριστεί και να φύγει το μούδιασμα (αυτά εξαρτώνται από το τι ακριβώς σου έκαναν) .
Ποιος γιατρός σου έκανε την επέμβαση;
 

Corfu Rider

Active Member
Πρήξιμο είναι...
Το πρώτο αποτέλεσμα θα το δεις σε 2 μήνες, και το τελικό σε έξι μήνες το νωρίτερο.
Προσοχή τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι. Κράνος, γιαλια ήλιου, ζεστή, δραστηριότητες κτλ..
Πρόσεχε την μύτη σου και την υγεία σου..
Σε ποιον γιατρό την έκανες ?
 

zozi

New Member
Παιδιά μήπως ξέρετε κανένα καλό γιατρό στην Αθήνα που να έχετε κάνει εσείς επέμβαση ή κάποιος γνωστός σας? Για τους Λουλούδη και Κασίμη ξέρετε κάτι? Αν γνωρίζετε ακόμα και αρνητικές πληροφορίες για κάποιους πείτε τις γιατί πολλά έχω ακούσει γενικώς και έχω φοβηθεί λίγο!
Για Παυλιδέλη έχω ακούσει τα περισσότερα αρνητικά!Αληθέυουν?
 

tropheus

Well-Known Member
Παιδιά μήπως ξέρετε κανένα καλό γιατρό στην Αθήνα που να έχετε κάνει εσείς επέμβαση ή κάποιος γνωστός σας? Για τους Λουλούδη και Κασίμη ξέρετε κάτι? Αν γνωρίζετε ακόμα και αρνητικές πληροφορίες για κάποιους πείτε τις γιατί πολλά έχω ακούσει γενικώς και έχω φοβηθεί λίγο!
Για Παυλιδέλη έχω ακούσει τα περισσότερα αρνητικά!Αληθέυουν?

Αγαπητή φίλη κακώς έχεις "φοβηθεί λίγο". Έπρεπε να έχεις φοβηθεί πολύ.
Το να βρεις κάποιον που έκανε πετυχημένη επέμβαση σε κάποιον δε λέει απολύτως τίποτα.

Και εγώ στην τρίτη από τις 4 επεμβάσεις που έχω κάνει πήγα συστημένος σε τηλεορασάτο γιατρό (πρώτο όνομα) που είχε πάει γνωστή μου με μύτη "κασάρι" και της την είχε κάνει τέλεια. Αυτός ο γιατρός με κατέστρεψε και φάνηκε ότι τελικά είναι παντελώς άσχετος. Απλά έτυχε η περίπτωση της γνωστής μου να είναι πολύ απλή σε σχέση με τη δική μου που ήταν πιο περίπλοκη.

Μεγάλη ζαριά η ρινοπλαστική στην Ελλάδα. Η ανικανότητα των γιατρών αλλά και η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι ασθενείς κάνουν απαγορευτική τη σκέψη και μόνο να πας σε αυτούς τους "ανθρώπους".

Εκτός και αν σου αρέσουν τα ρίσκα οπότε θα πρέπει να είσαι έτοιμη και να χάσεις...
 

Corfu Rider

Active Member
Παυλιδελης δεν έχω εμπειρία επέμβασης, αλλά επειδή τον έχω συναντήσει.. είναι άνθρωπος που αναζητά το χρήμα.. και δεν θα δώσει ηθική και ανθρώπινη προτεραιότητα στο άτομο που θα εγχειρήσει.. έχουν σκεφτεί άραγε, κάποια όρνια της δεκάρας (δεν γίνομαι καθόλου συγκεκριμένος εδω) οτι οι ασθενείς είναι άνθρωποι και όχι χρηματική πηγή εσόδων ?
Μεγάλη αλητεία στον τομέα των πλαστικών επεμβάσεων.
Εδώ θα πρέπει να τους έχουμε στο απόσπασμα, όλους όσους παίζουν με την ανθρώπινη υπόσταση !
Προσωπική άποψη εγω μόνο για τον χειρουργό που με είχε εγχειρησει το 2007, που λέγεται Μητσου Ιωάννης. Κανει τις επεμβάσεις του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Τωρα εφαρμόζει κάποια μέθοδο 'υπνοχαλασης' που δεν ξέρω ακριβώς τι πλεονέκτημα έχει, άλλα το κόστος είναι πόλη χαμηλότερο από τον μέσο όρο, λόγω και της μεθόδου και λόγω των σχετικών χρεώσεων από το ιατρικό Αθηνών. Παλιά που έκανε στο Υγεία ήταν πιο πολλές οι χρεώσεις. Το site του λέγεται safe surgery, εάν πληκτρολογήσεις στο Google θα σου δείξει τηλέφωνα, επικοινωνία κτλ.
Δεν χάνεις τίποτα με το να ρωτήσεις.
Πάντως όσοι έχουν πέσει θύματα πλαστικών πρέπει να το γράφουν εδώ. Και εμείς να το διαδιδουμε σε όλους, γιατι είναι ΑΤΙΜΟ πράγμα η εκμετάλλευση, περιφρόνηση και ασέβεια στους ασθενείς..
 

zozi

New Member
Αχ βρε παιδιά έχω μπερδευτεί πολύ! Απο τη μία διαβάζω καλά σχόλια για κάποιους γιατρούς και απο την άλλη κάποιοι λένε οτι τους έχουν κάνει μεγάλη ζημιά. Δεν ξέρω που να απευθυνθώ! Δίκιο έχεις φίλε tropheus που λες οτι είναι μεγάλο ρίσκο αλλά απο την άλλη αν έχεις πρόβλημα δεν έχεις και πολλές επιλογές απο το να το πάρεις. Δυστυχώς! Θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να γράψεις τα ονόματα και των τεσσάρων γιατρών που πήγες και εντυπώσεις για να έχω μια εικόνα! Επίσης θα μπορούσες να μου προσδιορίσεις τι εννοείς με τη ΄΄περίπλοκη περίπτωση΄΄ απο αυτά που σου είπαν οι γιατροί δηλαδή. Όσο αφορά την επέμβαση που έκανες Corfu Rider θα μπορούσες να μου πείς το πρόβλημα που είχες αισθητικό ή λειτουργικό και τι αποτέλεσμα είχε η επέμβαση;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Χαλκίτης
Καϊάφας
Βουκίδης
Παυλιδέλης

Αρχικά είχα πολύ στραβό διάφραγμα και ίσια μύτη τώρα μετά από 4 επεμβάσεις έχω στραβό διάφραγμα και μύτη με κλίση προς τα δεξιά.
 

Corfu Rider

Active Member
Δεν είχα και μεγάλο πρόβλημα zozi. .
Άκου τον tropheus. Έχει περάσει πολλά και οι συμβουλές του είναι πολύτιμες..
Ρώτα τους γιατρούς που σου γράφουμε εδώ, και ΠΡΙΝ επιλέξεις γράψε μας τις εντυπώσεις σου.
Και βέβαια, όταν το αποφασίσεις, να αναρτήσεις φωτογραφιες και να τις συγκρίνουμε πριν με το μετα. οποίοι 'γιατροί' κάνουν πατάτες και δημιουργούν προβλήματα σε ασθενείς, θα τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ και θα τους τακτοποιησουμε!!
-Το ίδιο ισχύει και για τις μμ.
Οι κλινικές που ΔΕΝ σέβονται τους ασθενείς, θα τρώνε 'κλωτσιά' . Όπως και να λέγονται.
Οι άνθρωποι δεν είναι αντικείμενα ούτε απορρίμματα.
Για να γίνονται ρινοπλαστικές και μμ από κάποιους ανθρώπους, σημαίνει πως έχουν -με πρόβλημα. Και τα χρήματα μας όπως και η Υγεία μας χρήζουν σεβασμού. .
 
καλησπερα.. τιτελης λεγεται ο γιατρος και φτιαχνει μονο μυτες και διαφραγματα..ειναι ωριλας στο γενηματα θεσσαλονικης .. μου εχει βγαλει και ραματα και κατι ναρθηκακια που ειχε μεσα η μυτη μου ..εκανα διαφραγμα και καποιες διορθωσεις στο σχημα παρολο που δεν ειχα ιδιαιτερ αισθητικα θεμα .. συνεχιζει να με ενοχλουν καποια σημεια της μυτης και να τα νιωθω πρησμενα παντως..εχει δυο εβδοαμδες που την εκανα .
 
οσο για τα αισθητικα σημεια που μου διορθωθηκαν ειναι τα ρουθουνια που μου τα εκανε πιο καλοσχημτισμενα και λιγακι πιο στενα -εκει ειχα και ραματα- μου την εκοψε σε μηκος που ηθελα και μου την εκανε πιο γαλλικη ..
 

zozi

New Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! tropheus λυπάμαι πολύ για το πρόβλημα που σου δημιούργησαν αυτοι οι 4 και ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι πολύ σοβαρό!Αρα λοιπόν αυτοί είναι γιατροί προς αποφυγή...
Corfu Rider σκέφτομαι αρχικά να κατέβω τον Ιούλιο στην Αθήνα να επισκεφτώ 2 γιατρούς που έχω προς το παρόν στο μυαλό μου( μπορεί και κανέναν άλλο αν ακούσω καλά σχόλια και γι΄άλλους) τους Κασίμη και Λουλούδη που ανέφερα και πιο πάνω αλλά και γι΄αυτούς δεν έχω ακούσει πολλές γνώμες και προβληματίζομαι...Οτι άκουσα γι΄αυτούς είναι απο άλλα forum...Ελπίζω να μην είμαι και εγω μια ακόμα περίπτωση αποτυχημένης πλαστικής όταν την κάνω γι΄αυτό θέλω να κάνω απο την αρχή τη καλύτερη επιλογή και να μαζέψω όσες περισσότερες γνώμες μπορώ! Αν ξέρει κανείς κανένα καλό και στη Θεσσαλονίκη να πει εντυπώσεις!
Ευχαριστώ!
 

Corfu Rider

Active Member
Ότι γράφουμε εδώ στο φορούν είναι έντιμο και αληθές.
Πήγαινε στους ιατρούς αυτούς, αλλά πήγαινε υποψιασμένή.
Δείξε ότι γνωρίζεις πολλά και ότι μιλάς με πολλούς.
Και πες τους ότι είσαι ενεργό μέλος σε Φόρουμ.
Πριν δώσεις προκαταβολή κτλ, ενημέρωσε μας για ότι σου πουν.
Σίγουρα δεν θα χάσεις.
 

Corfu Rider

Active Member
Όταν γράφεις ότι φτιάχνει μύτες και διάφραγμα μόνο, τι εννοείς ?
Οι χειρουργοί μύτης αυτό δεν κάνουν ?
 
Μπλουζα