Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
είσαι καλά ρε john???βλέπεις τι λες??φανατισμενα dhi λέει!!ποιος είναι φανατισμένος?εγώ σου μιλάω για 2 εταιρίες και προφανώς και κάνω σύγκριση τιμών και μέχρι τώρα για το αποτέλεσμα του dimitris 50423 το οποίο το θεωρώ εξαιρετικό και με τα μισά λεφτά από ότι θα έδινε Κύπρο..που κολαει το φανατισμένη με την dhi??άκυρη ή απάντηση σου εντελως
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αερατος που την εκανε ο φιλος σου????
@δημητρη για στειλε μερικα λινκ για τον παπανικολαου...
θενξ
ψαγμενος ο φίλος σου με τα πεπραγμένα του τελικά δεν θα τον έλεγα..απλά τραγικό θα τον έλεγα..μα στους ανύπαρκτος ατζαμηδες πήγε??έλεος!!!εγώ ξέρεις πως το βλέπω??ότι εδώ αυτό που κάνουν είναι ότι σε πάνε με λιγότερα grafts για να πας πάλι,μεγάλη απατεώνα αυτή..! και καλά ότι μέχρι 40-45 πικνοτητα για να μην έχουμε μεγάλη απώλεια.και ερχόμαστε με μια 2η και φτάνουμε τα 55-60 μετά..καταλάβες?ενώ άνετα μπορεί να πέφτει αυτή ή πυκνότητα με την μια..δεν είναι απίστευτη..και οι περισσότεροι συγκρίνουμε διαφορετικά αποτελέσματα..ας πούμε john μπορεί να συγκρίνει κάποιος εσένα τώρα με τον Βαγγέλη.λόγο πάνω κάτω ίδιου προβλήματος..αλλά είναι λάθος γιατί έχεις βάλει τα 2πλα από αυτόν..ή σύγκριση θα πρέπει να γίνει όταν βάλει πάλι στο ίδιο σημείο αλλά 1700..τότε θα είναι σωστή ή σύγκριση..καταλαβενεις πως το βλέπω?
Kαι εγω δε μπορω να καταλαβω την κοστολογηση γιατι ο καθενας που παει εκει εχει ολο διαφορετικες τιμες.
Αν πηγαινα εγω σαν ασχετος χωρις να ξερω τιποτα πιο ειναι το κοστος ανα grafts?