Πύκνωση - shock loss - αναζήτηση επιτυχούς εμπειρίας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
φιλε εγώ μιλάω για Ελλάδα,που για Ελλάδα τουλαχιστον αυτοι οι 2 είναι οι καλύτεροι..η dhi και ο βεκρης..δεν είπα μόνο για dhi.προς θεού.και Συμφωνώ γ αυτό που ειπες..και στην Κύπρο όμως που και καλά αδιαβαστος ο cvial άλλη τιμή του είπαν..όχι 2.50 που λες εσύ,αλλά 3.50.

aeratos28

Just aeratos
είσαι καλά ρε john???βλέπεις τι λες??φανατισμενα dhi λέει!!ποιος είναι φανατισμένος?εγώ σου μιλάω για 2 εταιρίες και προφανώς και κάνω σύγκριση τιμών και μέχρι τώρα για το αποτέλεσμα του dimitris 50423 το οποίο το θεωρώ εξαιρετικό και με τα μισά λεφτά από ότι θα έδινε Κύπρο..που κολαει το φανατισμένη με την dhi??άκυρη ή απάντηση σου εντελως

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
2.50 ειναι και στο τελευταιο consulation με το salonikio που πηγαμε χωρις παζαρι αυτην την τιμη μας ειπε.
Τωρα αν ατομα του εξωτερικου τα περνουν περισσοτερα λεφτα ισως.Αλλοι μισθοι εκει αλλοι ελλαδα.
Ο καθενας το συνφερον του θα κοιταξει.
Με 3,50 ευρω παντως πλεον κανεις ελληνας δεν θα πηγαινε πιστευω.
Εμενα με βγηκε 1,88 με strip.και αν πηγαινα παλι θα πιεζα για καλυτερη τιμη με strip πάλι.

John_HDC

Καλα για το βεκρη μη λες.Εγω ουτε σαν ονομα τον ηξερα και ειδαμε μονο ενα αποτελεσμα.Ξερεις και αλλα εσυ?

John_HDC

είσαι καλά ρε john???βλέπεις τι λες??φανατισμενα dhi λέει!!ποιος είναι φανατισμένος?εγώ σου μιλάω για 2 εταιρίες και προφανώς και κάνω σύγκριση τιμών και μέχρι τώρα για το αποτέλεσμα του dimitris 50423 το οποίο το θεωρώ εξαιρετικό και με τα μισά λεφτά από ότι θα έδινε Κύπρο..που κολαει το φανατισμένη με την dhi??άκυρη ή απάντηση σου εντελως

Αν το εβλεπες απο ουδετερη σκοπια ισως συμφωνουσες μαζι μου.
Δεν εχω με σενα κατι και το ξερεις ισα ισα σε συμπαθω κιολας.
Δεν το λεω με επιθετικο τονο.
Ο καθενας εχει τα πιστευω του αλλα με τα δικα μου πιστευω εχουμε μεγαλητερη πλοιοψηφια.

aeratos28

Just aeratos
όχι.άλλο αποτέλεσμα του εδώ δεν έχω δει..μπορεί να είναι και διαφήμιση του το αποτέλεσμα του dimitri εδώ..δεν μπορώ να το ξέρω..χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον dimitri προς θεού..μην παρεξηγηθεί το παιδι

aeratos28

Just aeratos
όχι.άλλο αποτέλεσμα του εδώ δεν έχω δει..μπορεί να είναι και διαφήμιση του το αποτέλεσμα του dimitri εδώ..δεν μπορώ να το ξέρω..χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον dimitri προς θεού..μην παρεξηγηθεί το παιδι

John_HDC

Μακαρι να παει καλα το παιδι που εκανε βεκρη.Εχω χαρηκα παντως.Αν ειναι και καλο αποτελεσμα ευγε!!!
Ας ειναι και διαφημιση δεν με νοιαζει αν ειναι να δειξει κατι το σπουδαιο.

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ με ότι λες και δεν διαφωνω..και εγώ σε συμπαθών γιατί είσαι αντικειμενικός αρκετά αλλά γιατί λες ότι δεν το βλέπω από ουδέτερη πλευρά?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
δεν είναι εταιρία poseidona δερματολόγος είναι και μάλιστα σε επαρχία..λάθος μου που ανέφεραν για το παιδί μετά το σκέφτηκα ότι ήταν λάθος γιατί μπορεί να πάει άλλου ή δουλειά και να φανει ότι πάω να διαφήμισω κατι..και δεν το θέλω με τίποτα αυτό γιατί πιστεύω ότι μέχρι τώρα έχετε καταλάβει ότι δεν προσπαθώ να διαφήμιση κανέναν..λάθος και πάλι ή αναφορά στον φίλο μου..

Δημητρης38

Active Member
αερατος που την εκανε ο φιλος σου????

@δημητρη για στειλε μερικα λινκ για τον παπανικολαου...
θενξ

Βαριεμαι να ψαχνω τωρα...

Η dhi τιμολογει με τα grafts, με τις τριχες, ή με τις συνεδρειες ?
Γιατι μας εχουνε μπερδεψει λιγο οι κολλητοι του Τσιπρα.

poseidonas77

Well-Known Member
μη στεναχωριεσε αερατε αυτοι που κανουν διαφημηση κανουν μπαμ απο χιλιομετρα...η αργα η γρηγορα τους παιρνουμε χαμπαρι...

John_HDC

Απλα ατομα που το βλεπουν απο ουδετερη σκοπια και που δεν εχουν κανει μεταμοσχευση ουτε κυπρο ουτε ελλαδα αλλα κατσανε και διαβασανε τα νηματα μας προσεκτικα θα συμφωνουσαν μαζι μου πιστευω.
Εδω εχω φιλαρακι καλο που μεχρι πριν κανα μηνα πηγε medi jennes. χωρις να με πει τπτ και τωρα θελει να του εξηγησω τι και πως.Και σε ολα τα αλλα θεματα ειναι ψαγμενος.Αλλα λογο τιμης πηγε εκει.Καλη προσφορα λεει.

aeratos28

Just aeratos
ψαγμενος ο φίλος σου με τα πεπραγμένα του τελικά δεν θα τον έλεγα..απλά τραγικό θα τον έλεγα..μα στους ανύπαρκτος ατζαμηδες πήγε??έλεος!!!εγώ ξέρεις πως το βλέπω??ότι εδώ αυτό που κάνουν είναι ότι σε πάνε με λιγότερα grafts για να πας πάλι,μεγάλη απατεώνα αυτή..;)! και καλά ότι μέχρι 40-45 πικνοτητα για να μην έχουμε μεγάλη απώλεια.και ερχόμαστε με μια 2η και φτάνουμε τα 55-60 μετά..καταλάβες?ενώ άνετα μπορεί να πέφτει αυτή ή πυκνότητα με την μια..δεν είναι απίστευτη..και οι περισσότεροι συγκρίνουμε διαφορετικά αποτελέσματα..ας πούμε john μπορεί να συγκρίνει κάποιος εσένα τώρα με τον Βαγγέλη.λόγο πάνω κάτω ίδιου προβλήματος..αλλά είναι λάθος γιατί έχεις βάλει τα 2πλα από αυτόν..ή σύγκριση θα πρέπει να γίνει όταν βάλει πάλι στο ίδιο σημείο αλλά 1700..τότε θα είναι σωστή ή σύγκριση..καταλαβενεις πως το βλέπω?

Δημητρης38

Active Member
ψαγμενος ο φίλος σου με τα πεπραγμένα του τελικά δεν θα τον έλεγα..απλά τραγικό θα τον έλεγα..μα στους ανύπαρκτος ατζαμηδες πήγε??έλεος!!!εγώ ξέρεις πως το βλέπω??ότι εδώ αυτό που κάνουν είναι ότι σε πάνε με λιγότερα grafts για να πας πάλι,μεγάλη απατεώνα αυτή..;)! και καλά ότι μέχρι 40-45 πικνοτητα για να μην έχουμε μεγάλη απώλεια.και ερχόμαστε με μια 2η και φτάνουμε τα 55-60 μετά..καταλάβες?ενώ άνετα μπορεί να πέφτει αυτή ή πυκνότητα με την μια..δεν είναι απίστευτη..και οι περισσότεροι συγκρίνουμε διαφορετικά αποτελέσματα..ας πούμε john μπορεί να συγκρίνει κάποιος εσένα τώρα με τον Βαγγέλη.λόγο πάνω κάτω ίδιου προβλήματος..αλλά είναι λάθος γιατί έχεις βάλει τα 2πλα από αυτόν..ή σύγκριση θα πρέπει να γίνει όταν βάλει πάλι στο ίδιο σημείο αλλά 1700..τότε θα είναι σωστή ή σύγκριση..καταλαβενεις πως το βλέπω?

Ο Βαγγελης εχει καλη φυτρωση. Λογικα οτι του φυτεψανε βγηκε.
Ποσοι ειναι ολα αυτα τα χρονια σαν τον Βαγγελη ομως ?

Επισης συμφωνω μαζι σου οτι η κυπριακη κοστολογει 3,5 e/graft με fue
Αυτη ειναι και η τιμη της στην κοστολογηση που αναγρεφεται στην ιστοσελιδα της κλινικης

Η dhi ποσο κοστολογει να μπορεσουμε και εμεις να κανουμε τις συγκρισεις μας ?

John_HDC

Kαι εγω δε μπορω να καταλαβω την κοστολογηση γιατι ο καθενας που παει εκει εχει ολο διαφορετικες τιμες.
Αν πηγαινα εγω σαν ασχετος χωρις να ξερω τιποτα πιο ειναι το κοστος ανα grafts?

Δημητρης38

Active Member
Kαι εγω δε μπορω να καταλαβω την κοστολογηση γιατι ο καθενας που παει εκει εχει ολο διαφορετικες τιμες.
Αν πηγαινα εγω σαν ασχετος χωρις να ξερω τιποτα πιο ειναι το κοστος ανα grafts?

Δεν μπορεις να την καταλαβεις γιατι εκει... δινουν διαφορετικες τιμες απο οτι αναγραφονται... εδω !!!
Ας παρει τηλεφωνο ο φιλος αερατος στον Βεκρη και στην dhi να τους ρωτησει ποσο κοστολογουν τις επεμβασεις που κανουν για να συγκρινουμε και τις τιμες.

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ απόλυτα Δημήτρη 38 με αυτό που λες για τον Βαγγέλη και επίσης Συμφωνώ με το οτι έχουν κάνει κεφάλια κωλους..δεν το συζηταω!!θέλουν πίεση τρελή χωρίς συζήτηση και δέσμευση γραπτή από πριν..αλλιώς!!κλαφτα μπαμπά!!όντως ή κοστολόγηση τους είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο.?τεράστιο λάθος τους πρέπει να είναι just!πρέπει να διορθωθούν..όχι όσα βγάλουν στη μεγάλη συνέδρια!!άκυρη απάντηση τους αυτή!

Μπλουζα